Πολυ πιθανο να ειναι ο Οκαρο ο καλύτερος μας ξενος, είναι ο πιο ακριβοπληρωμενος (απτους ξενους) άλλωστε, μαζι με τον Νεντοβιτς, 650χιλ παίρνει ο καθένας τους (για τον Οκαρο μου φαίνονται κάπως πολλά για ρούκι στη λιγκα παντως). Απο αυτους ελπίζεις να παίξουν ως παιχτες του εκατομμυρίου, όπως ελπίζεις ο Περι και ο Μεικον των 400χιλ να παίξουν ως παιχτες των 800 ή ο Φλοιντ των 200χιλ να παιξει αντίστοιχα για παραπάνω από όσα οντως κοστίζει.. κι εμένα πάντως μου αρέσουν οι αθλητικοί σεντερ που σκάνε απτο πουθενά, προφανώς προτιμουσα τον Νεμπο αλλα μαρεσει κι ο Φλοιντ. Εχεις δικιο βεβαια στο οτι για να σου βγει ένα στοίχημα θα πρέπει να είναι καλός και έμπιστος ο μπροστινος του, δεν γίνεται να ζητήσεις απτον Περι που ήρθε πρώτη σεζόν στη γιουρολιγκ να ειναι ο βασικος σου πλειμεικερ και ειναι λογικο αυτο. Για αυτο ας δούμε και τη τελευταία κίνηση του ροστερ, αυτή του πλειμεικερ και θα δούμε αν έπρεπε οντως να αφήσουμε τον Νεντοβιτς και να τρέξουμε για πρώτο ασο ή αν θα βρούμε κάτι καλό τωρα στο 90'. Μου κανε κι εμένα εντύπωση πάντως που κράτησε τον Σερβο ο κοουτς, ισως ήξερε πως θα χάσει πολλούς παιχτες φετος και ήθελε να διατηρήσει μια κάποια ομοιογένεια, επίσης το 2ετες ισως να μην σπάει τοσο δυσκολα το επόμενο καλοκαίρι, ποιος ξέρει...basket72 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 22, 2021 1:15 amΠολύ εύστοχο σχόλιο, φίλε μου. Και έχουν ενδιαφέρον και οι ενστάσεις σου σχετικά με τις προτάσεις μου. Τον Γκρέιντζερ τν πρότεινα στα πολύ πρόχειρα τώρα, θέλοντας να επισημάνω ότι έπρεπε να πάτε για τον πρώτο σας άσσο (ενδεχομένως να ήταν και κόμπο) από τις αρχές του Ιουλίου.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 22, 2021 12:52 amι
Εμενα παντως μαρεσουν οι προσθήκες Μεικον και Φλοιντ (οπως και του Περι αλλα δεν τον ανέφερες οπότε μάλλον αρέσει και σε σένα). Ναι όντως με τις αλλαγές που αναφέρεις θα είχαμε ένα πολύ πιο ορθολογικο ροστερ αλλα και παλι για 8αδα δεν θα ήμασταν ουτε κατά διάνοια! Οποτε γιατί να χάσουμε την ευκαιρία να βγάλουμε δυο παιχτακια απτη στιγμή που η σεζόν για μας έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει? Ο Μεικον ειναι 25 και ο Φλοιντ 23, ποτε δεν ξέρεις πόσο θα εξελιχθούν και μπορει την μεθεπόμενη σεζον (όπου ελπίζεις πως θα έχεις ανεβασμενο μπατζετ) να χεις δυο πολύ καλούς έτοιμους παιχτες στην ομαδα σου απτο πουθενά. Αντιστοιχα, στη δική σου προταση την μεθεπόμενη σεζον θα ξεκινούσαμε παλι απτο μηδέν με εναν Γκρειντζερ στα 35 κι εναν Σιλει στα 33.
Για αυτο και θα προτιμούσα τον Χικς αντι του Εβανς, γιατί ο ενας έχει μέλλον, ενώ ο αλλος οχι. Αν θέλαμε απτην αλλη ντε και καλά εμπειρία γιατί δεν πήραμε τον πολύ πιο παιγμένο Γουιλ Τομας με τα ιδια χρήματα? Είχαμε φαγωθεί κι οι δυο για τον συγκεκριμένο πριν κανα μηνα.. περιμένω να δω και τον ασο και θα πω τοτε τι θα άλλαζα και τι όχι, ιδανικά πάντως θα θελα τον Χειζ αντι του Οκαρο αλλα οκ. Για αυτο λοιπόν αν ο Σιλει πχ ζητούσε λιγότερα απτον Νεντο ισως τον επελεγα ώστε να μπορούσα να φέρω καλύτερο 4αρι είτε αντι του Οκαρο ειτε αντι του Εβανς.
Για τη περίπτωση Ντορσει και την γενική αποδόμηση του απτους συνοπαδους μου έχω να πω πως οτι δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια.
Σωστά κι αυτά που λες για εξέλιξη Πέρι και Μέηκον (όντως τον Πέρι τον έχω για καλό παίκτη που όμως μπορεί να χαωθεί στα βαθιά νερά της Ευρωλίγκας ως βασικός κουμανταδόρος- εδώ υπάρχει σαφές λάθος στον σχεδιασμό σας).
Κι ο Μέηκον πάντως έχει ενδιαφέρον ως κίνηση. Εξαρτάται πολύ από την περίπτωση Νέντοβιτς πάντως που ακόμα να καταλάβω τι παίχτηκε εκεί με τον Πρίφτη.![]()
Ο Γουίλ Τόμας πρέπει να κόστίζει πιο πολλά λεφτά από τον Έβανς. Αρκετά πιο πολλά. Έσκισε πέρσι στην 5η ομάδα της Ευρώπης.
Ο Φλόιντ δεν ξέρω ειλικρινά. Επειδή μου αρέσουν οι περιπτώσεις των αθλητικών σέντερ που έρχονται από το πουθενά, μακάρι να πιάσει. Ίσως κάνει και καλό ντουέτο με τον αρκετά ψηλό Έβανς. Αλλά έχει πολλά "αν" το ντουέτο αυτό. Ως χαρακτηριστικά πάντως (ιδίως άμυνα) έχει ενδιαφέρον και δη στο κομμάτι της αεράμυνας το δίδυμο Έβανς - Φλόιντ στο 4-5. Λογικά τα δίδυμα θα είναι Οκάρο- Παπαγιάννης, Οκάρο- Έβανς και Έβανς - Φλόιντ με αυτή τη σειρά πιστεύω.
Ο Οκάρο είναι παίκτης που θα βοηθήσει πολύ τον Παπαγιάννη στην άμυνα ενώ είναι ποιοτικός παίκτης στν επίθεση κι έχει καλή αντίληψη. Πιστεύω ότι θα είναι ο καλύτερος σας ξένος ο Οκάρο.
Για τον Ντόρσεϊ δεν λέω κάτι παραπάνω για να το μαζέψουμε πια.
Δεν ξερω ποιες είναι οι πρώτες επιλογές του Πριφτη για τον βασικο μας ασο (υπάρχουν γύρω στα 800χιλ για τη θεση λογικα - αν δεν θελει να βγάλει ο ντιπιτζης πλεόνασμα απτα φετινά εσοδα/εξοδα). Παντως αν δεν δεχθεί κάνεις απτις πρώτες του επιλογές μια καλή λύση ισως να ταν και ο Ron Baker, ειναι 28 με ύψος 1'93, εχει να παιξει μπασκετ απο περσι στη τσσκα, παρόλα αυτά ισως μας εκπλήξει αν του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, είναι πολύ καλός αμυντικός, σουπερ σουτερ και low mistake combo guard γενικα. Αν δεν ερθει κανας καλός γιατί να μην τον δοκιμάσουμε?
ΥΓ. Απτον Εβανς ελπίζω να δωσει οτι έδωσε ο Ααρον τη σεζον που μας πέρασε. Κι οι δυο ήρθαν από μέτριες χρονιές στην αρμανι με 3 πόντους μεσο ορο, ο Ουαιτ παρολα αυτα βοήθησε πολύ τακτικά χωρις να ζητάει πολλες μπάλες απτο 4/3 , μακάρι να κάνει αντίστοιχες δουλειές ο Εβανς απτο 4/5. Φετος θα έχουμε στους ψηλους για τα χοντρά λεπτα Οκαρο αντι Ντίνου και μετα Εβανς αντι Ουαιτ, Φλοιντ αντι Μπεντιλ και Καββαδα αντι Ογκαστ. Θα δείξει αν θα μαστε χειρότεροι σε αυτές τις θέσεις η οχι, θεωρητικά παντως πρεπει να υπολογίζουμε και εναν ακόμη πιο βελτιωμένο Παπαγιαννη.