2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1572
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 22, 2021 2:38 pm

Ο Πετρίδης που κάνει το ρεπορτάζ της ομάδας στον σπορ φμ είπε σήμερα πως υπάρχει ένα σεβαστό ποσό για να γίνει προσθήκη ενός ποιοτικου γκαρντ.
Μακάρι να ισχύει.Με προσθήκη ενός καλού παίκτη στο 1,θα έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο θεωρώ,όχι φυσικά για κάποια διάκριση,αλλά για μια αξιοπρεπή παρουσία,με το μπάτζετ που υπάρχει δεν μπορούμε να στοχεύουμε και υψηλότερα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Αύγ 22, 2021 3:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 22, 2021 2:28 pm
Κατεμε η καλύτερη επιλογή για τον ασο που ίσως μας ανεβάσει επιπεδο (στα όρια του εφικτου πάντα - δηλαδή δεν μιλάω για Αιζαια Τομας, Γουόναμεϊκερ κλπ) είναι ο Ryan Arcidiacono. 27 ετών, 1'91 ύψος, εγκεφαλικός παιχτης που μπορεί να παίξει καλή άμυνα, να πασάρει αλλα να βαλει και τα σουτ του. Παιζει και στο 2 αν χρειαστεί (λογικα θα χρειαστεί, λόγω Νεντο) , μαρεσει πολυ η περίπτωση του! 4η σεζον του στο ΝΒΑ, φετος ειχε το λιγότερο χρόνο συμμετοχής μετα τη rookie year και δεν έπαιξε ουτε στα μισά ματς της σεζον με τη πρώτη ομάδα των Bulls , νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνει μια βόλτα απτα μερη μας, το μέλλον του παίχτη βρίσκεται ξεκαθαρα στην Ευρώπη.

Περισσότερο απολα μαρεσει το μενταλιτέ του, στην Αμερική τον ξεχωρίζουν για το hustling του και το πολυ καλο του μπασκετικο IQ, νομιζω πως θα αποτελούσε μια πολύ καλή προσθήκη για την ομαδα μας, προσωπικά ενα 3ετες του το δινα (δεν ξερω αν θα το παιρνε βεβαια 😂) ή 1+1 με 800χιλ-1εκατ.

Μια άλλη καλή περίπτωση είναι κι ο Mclaughlin που τον έχουμε ήδη αναλύσει εδω στο παρελθόν, περσι δεν ήθελε με τίποτα να ερθει απο Ευρώπη, φετος μπορει να εχει αλλάξει μυαλά όμως. Παντως το να πουμε πως αφήνουμε αυτα τα 800χιλ στην ακρη για να καταλήξουμε μέσα στη χρονιά να πουμε πως δεν μας κάνει κανένας και τελικά να μπουν στα ταμεία του ντιπιτζη και να παρει και το μπραβο του ο Παρθενοπουλος για το πλεόνασμα που έφτιαξε... ΕΕ ΟΧΙ, κατάντια!!!
Θα ηταν εξαιρετικη περιπτωση ο Αρτσιντιακονο. Και εγω πιστευω πως ειναι παιχτης για Ευρωπη και αργα ή γρηγορα θα καταληξει να ερθει αφου δυσκολα οι ικανοτητες του μπορουν να εκτιμηθουν στο ΝΒΑ τροπο παιχνιδιου.
Ενταξει, δεν εχει μεγεθος , δεν ειναι αμυντικος κολοσσος, αλλα ειναι πραγματικο ποιντ γκαρντ με καλο σουτ και υψηλο μπασκετικο IQ και παλευει μεχρι τελευταιας ανασας.
Ενα θεμα ειναι αν ειναι πραγματικα διαθεσιμος για την Ευρωπη. Αν ηταν πιστευω πως αρκετες ομαδες θα ενδιαφεροντουσαν και δεν εχω δει κατι.
Μετα ειναι το οικονομικο, που δεν ειμαι σιγουρος πως τα 700-800 (?) που διαθετει ο Παναθηναικος θα ηταν αρκετα
και τελος αν ειναι αυτο που εχει αναγκη τωρα ο Παναθηναικος. Βεβαια απο τα να καταληξεις με καναν Ραντλ στο τελος ο Αρτσι θα ηταν παραδεισια μεταγραφουλα, αλλα νομιζω πως αυτον τον παιχτη τον παιρνεις νωρις και χτιζεις γυρο του την υπολοιπη περιφερεια.
Περιφερεια με Αρτσι, Νεντοβιτς, Μεικον, Περι, επιμενω πως θα ειναι ,κοντη, με μετριοκακη αμυνα, και θελει πολυ την μπαλλα στα χερια της. Αδυνατω να φανταστω παιχνιδι οφ μπολ βασικα απο Νεντοβιτς, αλλα και Μεικον σε δευτερο βαθμο.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 22, 2021 3:19 pm

Hipster έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 22, 2021 2:28 pm
Κατεμε η καλύτερη επιλογή για τον ασο που ίσως μας ανεβάσει επιπεδο (στα όρια του εφικτου πάντα - δηλαδή δεν μιλάω για Αιζαια Τομας, Γουόναμεϊκερ κλπ) είναι ο Ryan Arcidiacono. 27 ετών, 1'91 ύψος, εγκεφαλικός παιχτης που μπορεί να παίξει καλή άμυνα, να πασάρει αλλα να βαλει και τα σουτ του. Παιζει και στο 2 αν χρειαστεί (λογικα θα χρειαστεί, λόγω Νεντο) , μαρεσει πολυ η περίπτωση του! 4η σεζον του στο ΝΒΑ, φετος ειχε το λιγότερο χρόνο συμμετοχής μετα τη rookie year και δεν έπαιξε ουτε στα μισά ματς της σεζον με τη πρώτη ομάδα των Bulls , νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνει μια βόλτα απτα μερη μας, το μέλλον του παίχτη βρίσκεται ξεκαθαρα στην Ευρώπη.

Περισσότερο απολα μαρεσει το μενταλιτέ του, στην Αμερική τον ξεχωρίζουν για το hustling του και το πολυ καλο του μπασκετικο IQ, νομιζω πως θα αποτελούσε μια πολύ καλή προσθήκη για την ομαδα μας, προσωπικά ενα 3ετες του το δινα (δεν ξερω αν θα το παιρνε βεβαια 😂) ή 1+1 με 800χιλ-1εκατ.

Μια άλλη καλή περίπτωση είναι κι ο Mclaughlin που τον έχουμε ήδη αναλύσει εδω στο παρελθόν, περσι δεν ήθελε με τίποτα να ερθει απο Ευρώπη, φετος μπορει να εχει αλλάξει μυαλά όμως. Παντως το να πουμε πως αφήνουμε αυτα τα 800χιλ στην ακρη για να καταλήξουμε μέσα στη χρονιά να πουμε πως δεν μας κάνει κανένας και τελικά να μπουν στα ταμεία του ντιπιτζη και να παρει και το μπραβο του ο Παρθενοπουλος για το πλεόνασμα που έφτιαξε... ΕΕ ΟΧΙ, κατάντια!!!
Θα ηταν εξαιρετικη περιπτωση ο Αρτσιντιακονο. Και εγω πιστευω πως ειναι παιχτης για Ευρωπη και αργα ή γρηγορα θα καταληξει να ερθει αφου δυσκολα οι ικανοτητες του μπορουν να εκτιμηθουν στο ΝΒΑ τροπο παιχνιδιου.
Ενταξει, δεν εχει μεγεθος , δεν ειναι αμυντικος κολοσσος, αλλα ειναι πραγματικο ποιντ γκαρντ με καλο σουτ και υψηλο μπασκετικο IQ και παλευει μεχρι τελευταιας ανασας.
Ενα θεμα ειναι αν ειναι πραγματικα διαθεσιμος για την Ευρωπη. Αν ηταν πιστευω πως αρκετες ομαδες θα ενδιαφεροντουσαν και δεν εχω δει κατι.
Μετα ειναι το οικονομικο, που δεν ειμαι σιγουρος πως τα 700-800 (?) που διαθετει ο Παναθηναικος θα ηταν αρκετα
και τελος αν ειναι αυτο που εχει αναγκη τωρα ο Παναθηναικος. Βεβαια απο τα να καταληξεις με καναν Ραντλ στο τελος ο Αρτσι θα ηταν παραδεισια μεταγραφουλα, αλλα νομιζω πως αυτον τον παιχτη τον παιρνεις νωρις και χτιζεις γυρο του την υπολοιπη περιφερεια.
Περιφερεια με Αρτσι, Νεντοβιτς, Μεικον, Περι, επιμενω πως θα ειναι ,κοντη, με μετριοκακη αμυνα, και θελει πολυ την μπαλλα στα χερια της. Αδυνατω να φανταστω παιχνιδι οφ μπολ βασικα απο Νεντοβιτς, αλλα και Μεικον σε δευτερο βαθμο.
Μα οποιον πλειμεικερ και να φέρουμε θα θελει τη μπαλα στα χερια, αλλον ασο με 1'91 ύψος δεν εχω δει να ακούγεται για μας, επίσης ο Αρκιντιακονο ειναι μια χαρα αμυντικος, πολυ καλος θα λεγα - όπως και σουτερ για τα δεδομένα της Ευρώπης. Αν είχε πει απτην αρχη του καλοκαιριού πως είναι διαθέσιμος για Ευρώπη θα τον είχε ήδη υπογράψει καμια μεγάλη, για αυτο χρειάζεται υπομονή, να μην βρει ομάδα στο ΝΒΑ, να έχουν καλύψει τα κενά τους στη θεση οι υπόλοιπες ευρωλιγκατες και τοτε να τον χτυπήσεις.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Κυρ Αύγ 22, 2021 4:19 pm

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Αύγ 22, 2021 5:06 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 22, 2021 3:19 pm
Hipster έγραψε:

Μα οποιον πλειμεικερ και να φέρουμε θα θελει τη μπαλα στα χερια, αλλον ασο με 1'91 ύψος δεν εχω δει να ακούγεται για μας, επίσης ο Αρκιντιακονο ειναι μια χαρα αμυντικος, πολυ καλος θα λεγα - όπως και σουτερ για τα δεδομένα της Ευρώπης. Αν είχε πει απτην αρχη του καλοκαιριού πως είναι διαθέσιμος για Ευρώπη θα τον είχε ήδη υπογράψει καμια μεγάλη, για αυτο χρειάζεται υπομονή, να μην βρει ομάδα στο ΝΒΑ, να έχουν καλύψει τα κενά τους στη θεση οι υπόλοιπες ευρωλιγκατες και τοτε να τον χτυπήσεις.
Δεν ειπα πως ειναι κακος αμυντικος, αλλα δεν ειναι αμυντικος σπεσιαλιστ και σ αυτο θα επιμεινω. Επιμονος, καλος στις περιστροφες λογο του μπασκετικου IQ σιγουρα θα ειναι και εχει ικανοποιητικη αθλητικοτητα, αλλα δεν ειναι και γρηγορος, αν και εχει καλα σλαιντς. Δεν ειναι σιγουρα τρυπα, αλλα δεν ειναι ο παιχτης που θα φυλαξει τον καλυτερο σκορερ του αντιπαλου. Δεν ειναι αυτη η δουλεια του αλλωστε.
Για το αν ηταν διαθεσιμος αρχη καλοκαιριου σαφως δεν θα συζητσουσαμε τωρα για Παναθηναικο, σιγουρα θα εχει βρη συμβολαιο σε ομαδα πιο ψηλα στο ρανκινκ ή εστω θα ειχε αρκετες προτασεις. Αλλα δυσκολο να πεσει το κασε του τοσο χαμηλα ,ακομα και τωρα. Πιστευω πως θα μπορεσει να βρη αργα ή γρηγορα κατι και στο ΝΒΑ. Θα ηθελε ενα ποσο πανω απο το εκατομμυριο για να τον δελεασεις να ερθει ευρωπη και να μην περιμενει.
Θα ελεγα πως δεν ειναι πολυ πιθανο να χτυπησει παιχτη σαν τον Αρτσι ο Παναθηναικος, εστω και τελος Αυγουστου, αρχες Σεπτεμβρη. Μακαρι να μπορουσε, αλλα πιστευω πως εχει πιθανοτητες κατω απο 10% (ενδεικτικα το ποσοστο).
Α και ειναι φυσικο να θελει ο ποιντ γκαρντ την μπαλλα στα χερια του. Το να την εχει ο σουτινγκ γκαρντ πολυ δεν ειναι φυσικο και ξερεις για ποιον χτυπαω την καμπανα.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Αύγ 22, 2021 7:47 pm

Hipster έγραψε:
[

....Δεν ειπα πως ειναι κακος αμυντικος....
Το είπες, ήμουν μπροστά και έχω και μάρτυρες.Να ξέρεις ότι εγώ θα του το πω.
Του αρχιδιάκονου. :P

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Αύγ 22, 2021 8:02 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Αύγ 22, 2021 7:47 pm
Hipster έγραψε:
[

....Δεν ειπα πως ειναι κακος αμυντικος....
Το είπες, ήμουν μπροστά και έχω και μάρτυρες.Να ξέρεις ότι εγώ θα του το πω.
Του αρχιδιάκονου. :P
Παντως οντος δεν ειπα πως ειναι κακος αμυντικος. Μετριοκακη κανει την αμυνα ο Νεντοβιτς και ο Μεικον. Ριχνουν τον μεσο ορο δραματικα. :P

0
vforvendetta85
Reactions:

Κυρ Αύγ 22, 2021 9:40 pm

JohnnyPao έγραψε:
https://www.sdna.gr/mpasket/870760_o-gk ... ai-me-posa
Καταλάβαμε. Δεν θα πάρουμε άσσο :D

Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Αύγ 23, 2021 1:44 am

Mα φυσικα και ο Νεντοβιτς πρεπει να αποτελει θεμα προς συζητηση!..Για το αυτονοητο γεγονος οτι ΜΟΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ παικτης επιπεδου ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ θα επαιζε σε αυτο το "φτωχολογια για σενα καθε μου τραγουδι" ροστερ παικτων (πλην Παπ) επιπεδου Εurocup...Φυσικα μπορουμε απ την αλλη να παιρνουμε μπασκετμπολιστες "α λα Εντγκαρ Νταβιντς" ,που να μην τραυματιζονται ποτε ,αλλα η συνδεση τους με το καλαθι να ειναι ομοια σε αποδοση με τις ξυστες καρτες ιντερνετ 56k που ψωνιζαμε απο τα περιπτερα παλαιοθεν!!...Ολους αυτους στα γκαρντ που εχουμε τωρα τους κανουν πλακα τα γκριζα μαλλια του ΔΔ μαζι με το 1,5 ποδι που απομενει στον Ροκο Λενι Ουκιτς που αν τους δει θα επιστρεψει απ τη συνταξη..Το θετικο??...Δεν ξερω αγωνιστικα αλλα στα εργομετρικα θα ιπταται η ομαδα.....Να χουμε ρε αδερφε ελπιδες για διακριση στο...τριαθλο...

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Δευ Αύγ 23, 2021 9:13 am

Hipster έγραψε:
Κυρ Αύγ 22, 2021 3:03 am
titsokk έγραψε:
Σάβ Αύγ 21, 2021 10:33 pm
Δεν ειμαστε σε καλο φεγγαρι σαν οργανισμος , αλλα μη μας πνιξει η μεμψιμοιρια.

Παντως εγω , ενας ταπεινος παλαιος οπαδος απο την εποχη του Σκροπολιθα ,του Πλακουρακη και του Μπλακγουελ , θεωρω το Νεντοβιτς πολυ μεγαλο αποκουμπι στα πετρινα αυτα χρονια.
Αν εβαζες μεσα και Κουτσουφλακη θα βαραγα προσοχες :roofl:
Κοκολάκη θες να πεις , μαλλον

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 853
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Αύγ 23, 2021 11:52 am

titsokk έγραψε:
Δευ Αύγ 23, 2021 9:13 am
Hipster έγραψε:
Κυρ Αύγ 22, 2021 3:03 am

Αν εβαζες μεσα και Κουτσουφλακη θα βαραγα προσοχες :roofl:
Κοκολάκη θες να πεις , μαλλον
Εικόνα

Κοκολάκης: Λοιπόν θα παίξουμε το 1, θα παίξουμε το 2.
Κάκκαλος: Δημήτρη το Χ θα το παίξουμε;

1
1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Δευ Αύγ 23, 2021 6:36 pm

Πολύ ενδιαφέρουσα οπτική στο ωραίο αυτό άρθρο.
https://www.basketblog.gr/%CF%80%CE%B1% ... vids).html

Αφήνει να εννοηθεί ότι πιθανόν αποκτήθηκε ο Έβανς σαν δικλείδα ασφαλείας στο 5??

Αν ναι , ποιος , αν χρειαστεί θα παίξει μπάκ απ' τεσσαρι? Παπ?

0
basket72
Reactions:

Δευ Αύγ 23, 2021 6:46 pm

titsokk έγραψε:
Δευ Αύγ 23, 2021 6:36 pm

Αφήνει να εννοηθεί ότι πιθανόν αποκτήθηκε ο Έβανς σαν δικλείδα ασφαλείας στο 5??

Αν ναι , ποιος , αν χρειαστεί θα παίξει μπάκ απ' τεσσαρι? Παπ?
Μα ήταν ολοφάνερο ότι για αυτό τον πήραν κυρίως. Τα σχήματα όπως είπα και χθες- προχθές θα είναι Οκάρο- Παπαγιάννης, Οκάρο- Έβανς, Έβανς- Φλόιντ. Με τη σειρά αυτή.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3930

Δευ Αύγ 23, 2021 7:02 pm

vforvendetta85 έγραψε:
Κυρ Αύγ 22, 2021 9:40 pm
JohnnyPao έγραψε:
https://www.sdna.gr/mpasket/870760_o-gk ... ai-me-posa
Καταλάβαμε. Δεν θα πάρουμε άσσο :D
ειπαμε δεν βιαζομαστε,παμε με το πασο μας και αν βρεθει αυτο που θελουμε και τον πιασουμε και ψιλοκοροιδο και υπογραψει και με λιγοτερα καλως :mrgreen:

καθε χρονο το ιδιο αφηγημα πλεον το εχουμε μαθει απεξω :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3930

Δευ Αύγ 23, 2021 7:03 pm

manj13 έγραψε:
Δευ Αύγ 23, 2021 1:44 am
Mα φυσικα και ο Νεντοβιτς πρεπει να αποτελει θεμα προς συζητηση!..Για το αυτονοητο γεγονος οτι ΜΟΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ παικτης επιπεδου ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ θα επαιζε σε αυτο το "φτωχολογια για σενα καθε μου τραγουδι" ροστερ παικτων (πλην Παπ) επιπεδου Εurocup...Φυσικα μπορουμε απ την αλλη να παιρνουμε μπασκετμπολιστες "α λα Εντγκαρ Νταβιντς" ,που να μην τραυματιζονται ποτε ,αλλα η συνδεση τους με το καλαθι να ειναι ομοια σε αποδοση με τις ξυστες καρτες ιντερνετ 56k που ψωνιζαμε απο τα περιπτερα παλαιοθεν!!...Ολους αυτους στα γκαρντ που εχουμε τωρα τους κανουν πλακα τα γκριζα μαλλια του ΔΔ μαζι με το 1,5 ποδι που απομενει στον Ροκο Λενι Ουκιτς που αν τους δει θα επιστρεψει απ τη συνταξη..Το θετικο??...Δεν ξερω αγωνιστικα αλλα στα εργομετρικα θα ιπταται η ομαδα.....Να χουμε ρε αδερφε ελπιδες για διακριση στο...τριαθλο...
ειναι πηγες ενεργειας και εξυπνες βομβες ομως :mrgreen:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”