Ασσο θελουμε οπωσδήποτεbasket72 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 05, 2021 12:16 amTracy Mac έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 04, 2021 10:20 pm
χωρις ασσο δεν βγαινει καμια ομαδα. περσυ η ομαδα απο το 2 εως το 5 ηταν πολυ καλύτερη απο την προπερσυνη και ομως βγηκε τριτη απο το τελος ενω η προπερσυνη βγηκε 6η. η διαφορα; ο ασσος που ηταν ο νικ.
αν δεν εχεις ασσο να οργανωσει, να δημιουργήσει, να δωσει την μπαλα εκει που πρεπει σε αυτον που πρεπει τοτε δεν σκοραρεις ευκολα και δεν βρισκεις ρυθμο. αν παρει 2-3αρι σουτερ ποιος θα του δινει την μπαλα; μονο ο περυ ειναι ασσος αλλα ξερουμε οτι θα μας βγει και θα παιζει 30 λεπτα;
οι ψηλοι που εχουμε ειναι σκοραρουν μονο αν τους ταισεις, απο πικ εν ρολ καθως σουτ, ποστ και 1vs1 δεν εχουν. κοντους να πασαρουν και να δημιουργουν δεν εχουμε, σουτερ γυρω γυρω δεν εχουμε οποτε δενει το γλυκο.
Τουλάχιστον τωρα εχουμε μια ελπιδα οτι θα παρουμε παικταρα βασικο ασσο και θα μας αλλαξει την αγωνιστική ταυτοτητα. Φαντασου να ειχαμε μείνει με το δυαρι μπρει![]()
Κατ' αρχάς σόρρυ για το εκτός θέματος. Μπέρδεψα το "επικαιρότητα" με το "μεταγραφές".
Τέλος πάντων, μακάρι να πάρετε. Εγώ το λέω εντελώς βάσει αίσθησης. Δεν ξέρω τίποτε επ' αυτού, εκτός απ' αυτά που διαβάζω εδώ.
Απλώς σκέφτομαι (το έχω ξαναπεί, άλλωστε) ότι αν θέλατε βασικό άσσο με 500-700 άντε 800, θα είχατε πάρει. ¨Στα πόδια σας" τον είχατε τόσο καιρό τον Λορένζο Μπράουν. ΚΑι τον Μπάλντγουιν. Και τον Τζαλίν Σμιθ στο πιο φθηνό.
Θα ρισκάρει να δώσει στα μέσα προς τέλη Σεπτέμβρη, την πιο κομβική θέση της πεντάδας σε τύπο σαν τον ...Αρχιδιάκονο (ελέησον ημάς)που δεν σκαμπάζει γρι από Ευρώπη;
Ενώ έναν σουτέρ πιο εύκολα τον μπάζεις στην ομάδα.![]()
Τώρα δεν ξέρω τι κίνηση θα κάνουν
Και τον γκραντ είχαμε στα πόδια μας και έκλεισε άλλου
Χωρίς ασσο και μόνο τον περι θα έχουμε θέμα εκτός και αν ο μεικον μας διαψεύσει όλους