Για Μπεντιλ συμφωνώ και πράγματι δικαιωθηκες όσον αφορά τον συγκεκριμένο.Tracy Mac έγραψε: ↑Τετ Δεκ 01, 2021 1:18 amκαμια σχεση ο Γκραντ με τον περι, για αυτο αλλωστε ο ενας πήγε αρμανι και ο αλλος ειναι ο χειρότερος ασσος που ειχαμε εδω και απειρα χρονια (ναι και ο μακ καλυτερος ηταν). και το λεω εγω που θεωρουσα οτι θα ηταν καλος ο περι σε μας και οτι τουλαχιστον θα επαιζε αμυνα και δημιουργια.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Δεκ 01, 2021 1:07 amΠαντως ο Γκραντ για να πουμε και του στραβου το δίκιο δεν δίνει και κάτι το τοσο διαφορετικό στην ομαδα απο τον Περι. Ballhandling δεν εχει καλύτερο (ουτε καν κοντα) , δεν έχει καλύτερο σουτ και ουτε καλύτερη άμυνα απτον Περι, στα ίδια και οι δυο. Δινει οντως μέγεθος και ένα μέτριο playmaking (οπως μέτριο είναι και του Περι) , οκ θα γεμίζουν οι χρόνοι στη θεση 1 πλέον αλλα μεχρι εκει, τιποτα το ιδιαίτερο.
ΥΓ. Τωρα που θα βλέπουμε και τον Μπεντιλ στην αρμανι θα στενάξει κι ο κάθε πικραμένος. Που προτιμησαμε τον Έβανς απτον γκανεζο με τα ιδια λεφτα.
ΥΓ1. Για να ευλογήσω και λιγο τα γενιά μου ο Jasiel Rivero κάνει εξαιρετική σεζον μεχρι στιγμής. Στα παράθυρα εναντίον των ΗΠΑ ειχε 31 ποντους (3/4 τριποντα) και 9 ριμπαουντ. Παιζει επίσης πολύ καλά και στο γιουροκαπ, εμας δεν μας άρεσε όμως. Ηταν καλύτεροι ο Οκαρο και ο Έβανς...
αρχικα σε αμυνα και μεγεθος δεν συγκρίνονται. Ο Γκραντ ειναι το ιδιο καλος πανω στην πιεση στην μπαλα αλλα ταυτόχρονα ειναι και τρομερος στα κλεψιματα, ενω ο περι οχι. Το πιο σημαντικο απο ολα ειναι το υψος και τα ακρα του Γκραντ που κλεινει πολυ περισσοτερο χωρο απο οτι ο περι, μαρκαροντας πολυ καλυτερα τα σουτ του αντιπαλου που στον περι σουταρουν απο πανω, ενα κλεινει και τις passing lines των αντιπάλων.
επιθετικα στο dribbling σαφως και ο Γκραντ ειναι καλύτερος, απο τον αστειο περι που κατεβαζει και νομιζεις οτι θα του φυγει η μπαλα σε καθε φαση. δεν ειναι τοπ ο Γκραντ αλλα average για ευρωλιγκα απλως ο περι ειναι τραγικος εκει.
στο σουτ ειναι τα ιδια θεωρω, απλως ο περι εχει και χειροτερο shot selection. σε ταχύτητα ο περι, ενω και καλυτερα πατηματα εχει. σε μπασιματα πολυ καλος ο περι αλλα λογο υψους χανει αρκετα, ενω πολλες φορες του φευγει και η μπαλα, με τον γκραντ λογο σωματοδομης να τελειωνει καλυτερα απο κοντα.
στον αιφνιδιασμο τρέχει καλυτερα ο περι με την μπάλα αλλα συνηθως κανει λαθη, ενω ο Γκραντ δεν φευγει τοσο γρηγορα αλλα πιο ορθολογικα.
γενικα δυο κλάσεις πανω ο Γκραντ, απλως εσυ τον συγκρινεις και τον βλεπεις σε μια ομαδα που ειναι πρώτη στην Ευρωλίγκα και χει διπλα του παικταραφες που τον επισκιαζουν και παιζει 7 λεπτα μεσο ορο, ενω ο περι παιζει 20 σιγουρα.
Ο Γκραντ ειναι παικτης που θελει χρονο για να αποδώσει (ειδα ολα τα ματς του στον προμηθεα) και για αυτο δεν επιασε αρμανι.
για μπεντιλ τα λέγαμε. και δεν χρειαζονταν και 500 για να μεινει. και με 450 μαξ εμενε. σιγα μην αφηνε για 50-60 χιλ την ευκαιρια να ειναι ευρωλιγκα και με μεγαλο ρολο. ειχα γραψει κιολας οτι περα απο οτι τον πιστευω πολυ, οτι ειμαστε σίγουροι οτι θα βρουμε καλυτερο του μπεντιλ στα ιδια λεφτά;;
Για τον Γκραντ εχω δεύτερες σκέψεις. Καταρχας διαφωνώ με το σκεπτικό του οτι ο παίχτης επισκιάζεται επειδη εχει καλύτερους συμπαίκτες. Αντιθέτως, νομίζω πως ενας παιχτης μπορει πραγματικά να ξεδιπλωθεί όταν η ομαδα γύρω του ειναι ποιοτική. Για αυτο η Ρεαλ πχ βγάζει ευκολα παίχτες, όταν του εχεις του μικρού 4 παιχταραδες διπλα το λάθος δεν κοστίζει τοσο. Όταν τον πετάς διπλα σε βετεράνους που δεν είναι και πολύ καλύτεροι απτον ίδιο.. εε τον κερδίζει η πίεση. Ο Περι πχ σε μια άλλη ομαδα ως 2ος και με λιγότερη πιεση μπορει να απεδιδε καλυτερα , εγω δεν θεωρώ πως είναι τοσο κακός οσο δείχνει.
Ο Γκραντ δεν εχει καταφέρει να σταθεί σε καμια περίπτωση στην Αρμάνι. Και δεν είναι άπειρος παίχτης, εχει γράψει χιλιόμετρα στο ΝΒΑ, απο την αλλη ο Χολ πχ που πρώτη σοβαρή χρονιά έκανε περσι στη Μπαμπεργκ, βγάζει ματια.
Απτο τιποτα εννοείται καλύτερος ο Γκραντ αλλα μην περιμένουμε τρελα πράγματα νομίζω. Θα βοηθήσει αμυντικά, θα επιτρέψει στον Μεικον να μετατοπιστει στη κανονική του θέση στο 2, τον Ρος στο 3 (θα ξεκουράζεται και περισσότερο ο Παπι) και απο εκει και περα βλέπουμε.