Είναι τελείως αβάσιμη αυτή η άποψη, ούτως ή άλλως βλέπουν την ομαδα να χάνει ενω αποτελούν κομμάτι της, το θέμα ειναι να πάρουν χρονο για να βελτιωθούν ειδικα φετος, σε μια σεζον χωρίς κάποιον ουσιαστικό στόχο.jazz thrilos έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 20, 2022 7:36 pmΣυμφωνώ σε αυτό. Απλά υπαρχει και η αλλη αποψη, εχει γραφτεί εδω στο φόρουμ, οτι αν οι μικροί παιξουν πολύ σε μια χρονιά με πολλές ήττες θα γαλουχηθούν στην ήττα, ή δεν θα εξελιχθουν οπως πρέπει ή κατι τέτοιο. Δεν την εστερνιζομαι καθόλου την άποψη αυτή. Πιστεύω οτι πρεπει παρουν πολύ χρονο οι μικροί, μονο καλό θα κάνει στον Παναθηναικο σε μια χαμένη χρονιά και φυσικά θα δωσει εμπειριες στους παιχτες για να εξελιχθουν γρηγορότερα.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 20, 2022 7:29 pm
ΥΓ1. Δεν ξέρω αν σώζεται η σεζόν κι αν εχουμε ελπίδες για το πρωτάθλημα, εγω αυτο που θέλω οπωσδήποτε να δω (όπως έχω πει ξανά πολλές φορές) ειναι να δω τον Ματζουκα και τον Χουκγαζ να παίρνουν χρονο και να βελτιώνονται, να είμαστε όσο ανταγωνιστικοι γίνεται και να δουμε τελικά ποιοι απτους ξενους μας ειναι για να μείνουν και του χρονου.
Κύπελλο Ελλάδας 2021-22, Final-4
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2501
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

- Reaper
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοιτα, σε τελικο με 600 οπαδους εκατερωθεν, νομιζω ειναι εφικτο να μην πηγαινουν σε χουλιγκαν τα εισητηρια. Αλλο που επι Βασιλακοπουλου δε γινοταν αυτο.jazz thrilos έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 20, 2022 7:40 pmΜακαρι, αλλά δεν τρέφω τέτοιες ελπίδες. Το εχουμε ξαναδει το έργο. Εδώ ειναι βαλκάνια, ειναι θέμα χρονου να δουμε εκ νέου τις γνωστές καφριλες που μας χαρακτηρίζουν ως λαό.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτη ειναι η εννοια ενος φορουμ. Οτι σκεφτομαστε οταν βλεπουμε κατι να το γραφουμε. Αλλιως θα ανοιγε το τοπικ στο τελος καθε αγωνα για να κριναμε μονο το αποτελεσμα. Οταν βλεπεις κατι μη ορθολογικο το γραφεις οπως οταν βλεπεις μια προσπαθεια την τονιζεις. Ολα τα παιδια πανω κατω ετσι γραφουν εδω μεσα. Εγω δεν βλεπω καποια αδικια απο καποιον.
Μονο ενα παιδι που ειπε οτι ο ολυμπιακος εγινε μεγαλη ομαδα λογω σπανουλη ηταν οχι υπερβολη αλλα ανιστορητο.
Μονο ενα παιδι που ειπε οτι ο ολυμπιακος εγινε μεγαλη ομαδα λογω σπανουλη ηταν οχι υπερβολη αλλα ανιστορητο.
2
2

- τουλουμπα
- Reactions: 4702
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο αρτζι θα ερθει ρε λες και εχει κατι καλυτερο να κανει
ας παρακαλεσει ο δγ τον αγελαστο μπας και μας κανει την χαρη να ερθει να συμαζεψει τα ασυμαζευτα
παντως συμφωνω οτι προπονητης με αυτοσεβασμο μετα το σημερινο να ελεγε τουλαχιστον οτι δινει την παραιτηση του στην διοικιση,εστω για για τυπικους λογους
δεν γινεται να μην παρει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης μετα και το σημερινο
δηλαδη τι αλλο πρεπει να γινει να τελειωσει η ομαδα με 10 ποντους το παιχνιδι?
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Κυρ Φεβ 20, 2022 7:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1116
- Προειδοποιήσεις:
1
σημερα δεν μου φανηκε οτι δεν ηταν καλα παντως , παικτης που γενικα δεν ειναι καλα δνε βγαζει 5 ασσιστ (ναι τοσες ειχε ) απλα νομιζω οτι φοβηθηκε υπερβολικα την ταπα . σε αντιστοιχες φασεις στο δευτερο μισο απλα καρφωσε και τελειωσε τη φαση ομορφα και ωραιαReaper έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 20, 2022 7:33 pmΟ Φαλ δεν ειναι γενικα σε καλη κατασταση, ετσι του δινω το benefit of the doubt για την ωρα. ΚΑτι τετοιες μπλουπεριες εκανε και τον Ιανουαριο.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 20, 2022 7:31 pm
οχι μονο των παλιων Ελληνων φιλε μου , ειδα σημερα το φαλ να κανει 0/3 κατω απο το καλαθι με τον παπαγιαννη στην πλατη του και σκεφτηκα οτι εχει μεταφερθει και στους ξενους το κομπλεξ . ευτυχως γουοκαπ μακκισσικ ντορσευ χασαν με επεισαν γαι το αντιθετο
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 2486
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τροπαίου, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την προσπάθεια, ξέραμε ότι με την απουσία του Παπαπέτρου τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Για τους ''Παναθηναϊκούς'' που το μόνο που ξέρουν να κάνουν εδώ και 10 χρόνια (από τότε που έφυγε ο Ομπράντοβιτς) είναι να ζητάνε την αποπομπή του εκάστοτε προπονητή μετά από κάθε ήττα, δεν έχω να πω τίποτα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δε βαρεθήκατε πια; Στο μπάσκετ υπάρχουν και οι ήττες, υπάρχουν και οι ανατροπές, όλα μέρος του παιχνιδιού είναι. Χάσαμε, ένα παιχνίδι ήταν και τίποτα παραπάνω, άλλωστε το τελευταίο πράγμα που λείπει από αυτό το τμήμα είναι οι τίτλοι. Καλό βράδυ σε όλους.
3
3

-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι για το άγχος στους "παλιούς Έλληνες" ευθύνονται τα "ούγκανα" της επιστημονικής κερκίδας μας, τα οποία εμφανίζονται μόνο στα παιχνίδια με τον ΠΑΟ και όχι για να δουν το παιχνίδι (οι περισσότεροι είναι με γυρισμένη την πλάτη στο παρκέ), αλλά για να βγάλουν την καφρίλα και τα κόμπλεξ τους;
Ευτυχώς, σήμερα έλειπαν από το γήπεδο και είδαμε επιτέλους ένα παιχνίδι αιωνίων χωρίς "μάνες", χωρίς καπνογόνα, χωρίς (πολλές) βρισιές, χωρίς μπουκαρίσματα στο παρκέ.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο παιχνίδι.
4
4

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- ssoulliss
- Reactions: 738
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταίο τρίποντο στο 26' με τον Roos, τελευταίο δίποντο του Κασελάκη στα 33" πρίν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Από εκεί και μετά ακολούθησαν 7+6 άστοχα (τρίποντα+δίποντα) και 4 λάθη. Οι 17 επιθέσεις (16+1 στο τέλος της τρίτης περιόδου) είναι πολλές για να μην βγει ένα play τουλάχιστον ικανοποιητικά.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 20, 2022 6:56 pmΠάντως παίζει να πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ το κατόρθωμα του ΠΑΟ στην 4η περίοδο. Δεν εβαλε κανένα εντός πεδιάς κι σκόραρε μόνο με βολές.
Πρέπει στην Ελλάδα να αποφασίσουμε αν οι κορυφαίοι παίκτες πρέπει ή όχι σε κομβικά/σημαντικά παιχνίδια να παίζουν παραπάνω από 30'-35' λεπτά. Παλιότερα έπαιζαν κοντά 40' (στις αρχές του αιώνα) και ακόμη πιο παλιά 40' σχεδόν όλοι.

1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3380
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώς αυτό. 2013 vs 2022 . Eμπόλεμη κατάσταση vs γιορτή.Reaper έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 20, 2022 7:41 pmΚοιτα, σε τελικο με 600 οπαδους εκατερωθεν, νομιζω ειναι εφικτο να μην πηγαινουν σε χουλιγκαν τα εισητηρια. Αλλο που επι Βασιλακοπουλου δε γινοταν αυτο.jazz thrilos έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 20, 2022 7:40 pm
Μακαρι, αλλά δεν τρέφω τέτοιες ελπίδες. Το εχουμε ξαναδει το έργο. Εδώ ειναι βαλκάνια, ειναι θέμα χρονου να δουμε εκ νέου τις γνωστές καφριλες που μας χαρακτηρίζουν ως λαό.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- nikolas12
- Reactions: 883
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μόνο συγκίνηση για αυτήν την ανατροπή και φυσικά για την κατάκτηση στο πρώτο Final 4 του Κυπέλλου. Η οργάνωση προσωπικά μου άρεσε και αν δεν υπήρχαν τα πρωτόκολλα θα ήταν πολύ ωραία η εικόνα με παραπάνω οπαδούς. Αν και μας έβγαλε την πίστη η ομάδα για τρία δεκάλεπτα, στο τέλος η τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα και την ανεβασμένη απόδοση των παικτών μας έφερε τελικά την κούπα. Σάσα-Tyler-Walkup-Shaq συγκινητικοί.
2
2

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

-
- Reactions: 1116
- Προειδοποιήσεις:
1
πολλα λαικ και στο δικο σου το σχολιο και του φιλου μας του Γιωργου του αεκτζη . μακαρι να ανεβει το μπασκετακι και να εχουμε ομορφο ανταγωνιστικο πρωταθλημαshtarkws έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 19, 2022 11:10 amΕντελώς ειλικρινά στο λέω, ΜΑΚΑΡΙGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Φεβ 18, 2022 11:55 pmπαλεψαμε το ματς οσο γινοταν. Μπραβο σε όλους για τη προσπάθεια. Με Δεδα σε 2 χρονια χτυπαμε πρωταθλημα
Θα ήταν ότι καλύτερο για το μπάσκετ ένα τέτοιο σενάριο.
Και μακάρι να πηγαίνει ευρωλιγκα με εγγυημένα έσοδα ο 3ος της κατάταξης. Θα έχουμε έτσι σοβαρό πρωτάθλημα
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα