Κύπελλο Ελλάδας 2021-22, Final-4

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 510
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 20, 2022 8:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Φεβ 20, 2022 8:02 pm
PeristeriBCfan έγραψε:
Κυρ Φεβ 20, 2022 7:57 pm

Έχει μεγάλη ευθύνη κι ο κοουτς Πρίφτης για την εικόνα στην 4η περίοδο. Όπως είπες,δεν βγήκε μισό οργανωμένο play σε τόσες κατοχές στην 4η κι δεν υπήρξε μια εναλλακτική εκτός του κουρασμένου Νεντοβιτς
φιλε αυτο ειναι το συστημα του πριφτη
η μπαλα στον νεντο και σουτ οπως του ερθει
αν δεν ειναι σε καλη μερα η δεν ειναι στην 5αδα η μπαλα στον παπαπετρου η τον μεικον και αυτοι σουτ οπως και οταν τους ερθει
που και που κανουν και κανα αλευ ουπ στον παπαγιαννη κανα 2-3 φορες το παιχνιδι
αυτα ειναι τα συστηματα που υπαρχουν αυτην την στιγμη στον παο
τραγικες καταστασεις
Γενικά δεν έχει καθόλου συνεισφορά ο άσσος όλη τη σεζόν,είτε με Περυ είτε με Γιοβιτς(τον Μποχωριδη δεν τον αναφέρω καν) κι έτσι η μπάλα πάει στους 3 κι ότι γίνει. Αυτό που με κάνει να απορώ πραγματικά είναι πως για 2η σεζόν,ο ΠΑΟ δεν κατάφερε να βρει έναν "ΟΚ" άσσο κι έτσι στηρίζεται κυρίως στον Νεντοβιτς (ο οποίος είναι εκπληκτικος αλλά όπως είναι λογικό κουράζεται από ένα σημείο και μετά)

0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 837

Κυρ Φεβ 20, 2022 9:27 pm

Το εγραψα στο ημιχρονο οτι καλο θα ηταν να βγαλει τους Ελληνες και να παιξει με Σασα , Tyler ολο το 2ο ημιχρονο. ο Μπαρτζω το πηγε ενα βημα παραπανω και επαιξε μονο με Αμερικανους 5αδα και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. Ειδε ποιοι τραβανε και αφησε μονο αυτους. Ο Tyler ηταν ο Mvp σωστα για εμενα καθως σε ολο τον αγωνα σκοραρε ακαταπαυστα οταν οι αλλοι δεν μπορουσαν για 3 δεκαλεπτα. O Walkup ειναι Παλικαρος,κανει τα παντα ,απιστευτες αμυνες και ΤΡΟΜΕΡΟ μυαλο !!! Χασαν και Μακισικ ξανα φοβεροι απεναντι στον Παο!

Μπραβο σε ολο τον Συλλογο για το Κυπελο!

Μεγαλη αλλαγη ψυχολογιας το σημερινο...στα επομενα και οι Ελληνες θα ειναι οπως πρεπει!

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Φεβ 20, 2022 9:31 pm

για τον αγώνα και το ρολερκόστερ συναισθημάτων ήθελα να γράψω πολλά, αλλά τα έχετε αναφέρει ήδη οπότε τη γλιτώνετε :D

θα σταθώ μόνο σε ένα πράγμα το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ σε ντέρμπι αιωνίων και το οποίο για εμένα έκανε τεράστια διαφορά στην εξέλιξη του αγώνα : την ηρεμία του Μπαρτζώκα. δε τον έχω ξαναδεί τόσο ήρεμο σε ντέρμπι και μιλάμε για αγώνα που κρινόταν τίτλος και ποιος ξέρει και τι άλλο για τον ίδιο (καφριλίκια εννοώ, όχι απόλυση φυσικά).

πραγματικά μπορούμε να πούμε το αδιανόητο μέχρι χθες, ότι ο Μπαρτζώκας ηρέμησε την ομάδα!

οπότε τα συγχαρητήρια μου πάνε στον κόουτς που με τις παρεμβάσεις του και την ηρεμία του γύρισε τον αγώνα. :obey:

Άβαταρ μέλους
Crash95

a1greece
Reactions: 231
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς

Κυρ Φεβ 20, 2022 9:56 pm

Έχω καιρό να γράψω αλλά βλέπω τα πολύ ωραία μπασκετικά σχόλια σας παιδιά ́πάντα. Τι χαρά πήρα σήμερα δεν λέγεται. Τόσα χρόνια δίπλα σε αυτή την ομάδα που άξιζε περισσότερους τίτλους στο πρόσφατο παρελθόν και επιτέλους μετά από 6 χρόνια ήρθε μία κούπα σε μία τόσο ωραία μπασκετική ατμόσφαιρα στο Ηράκλειο.

Δικαίωση για παιδιά όπως ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου που δεν κατάφεραν εγχώρια να σηκώσουν πολλά τρόπαια και δικαίωση και για τους ιδιοκτήτες της ομάδας που με τα λάθη τους είχαν πάρει πριν από 15+ χρόνια έναν διαλυμένο Ολυμπιακό και τον έκαναν πρωταθλητή Ευρώπης. Μέχρι τέλους δίπλα σε αυτό το κλαμπ που με πολύ κόπο πάντα φτάνει στη κορυφή.

Για το αγωνιστικό του τελικού αναλυτικά ίσως τα πω άλλη ώρα. Η προσωπική μου γνώμη για το Μπαρτ́ζώκα ότι έχει πολλές αδυναμίες σαν προπονητής με πολλά κολλήματα, αλλά είναι ο καλύτερος σκάουτερ-recruiter στην Ευρώπη. Σ́ήμερα το γύρισαν οι αμερικανοί Γουόκαπ-Μακίσικ-Ντόρσι-Μάρτιν αλλά το έχασε και ο Πρίφτης με την τραγική του διαχείρηση. Τα άλλα άλλη ώρα...

Δεν θα ευχηθώ να έρθουν πολλοί τίτλοι στο μέλλον αλλά πάντα η ομάδα μας να βγάζει αυτή την υγεία που βγάζει φέτος και έβγαζε και την περίοδο 2012-2017.

0
Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
tarp7

allstar
Reactions: 1996

Κυρ Φεβ 20, 2022 10:21 pm

Βλέπω ότι πολλοί έχετε σταυρώσει τον πρίφτη. να βγάλει το νέντοβιτς και το μέικον και ποιον να βάλει; Μετά απ αυτούς στα γκάρντ επικρατεί το χάος. σ αυτό έχει βέβαια ευθύνη και ο ίδιος

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Φεβ 20, 2022 11:00 pm

tarp7 έγραψε:
Βλέπω ότι πολλοί έχετε σταυρώσει τον πρίφτη. να βγάλει το νέντοβιτς και το μέικον και ποιον να βάλει; Μετά απ αυτούς στα γκάρντ επικρατεί το χάος. σ αυτό έχει βέβαια ευθύνη και ο ίδιος
αν ο αγώνας είχε τελειώσει στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου νομίζω όλοι θα γράφαμε ότι ο Πρίφτης έκανε πλάκα στο Μπαρτζώκα και τέτοια. αλλά με τέτοιο μπλακάουτ του Παναθηναϊκού στο τέταρτο δεκάλεπτο νομίζω ότι αξίζει να τα ακούσει ο Πρίφτης, είναι πραγματικά απίστευτο που όχι μόνο έχασε πανεύκολα διαφορά 12 πόντων, αλλά η ομάδα του δεν έβαλε ούτε ένα καλάθι. δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

όταν έχει συμβεί τέτοια καθίζηση έχει ευθύνη ο προπονητής και ας έχει εμένα στον πάγκο.

BillyPao

allstar
Reactions: 2320
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Φεβ 20, 2022 11:12 pm

austerity_blues έγραψε:
tarp7 έγραψε:
αν ο αγώνας είχε τελειώσει στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου νομίζω όλοι θα γράφαμε ότι ο Πρίφτης έκανε πλάκα στο Μπαρτζώκα και τέτοια. αλλά με τέτοιο μπλακάουτ του Παναθηναϊκού στο τέταρτο δεκάλεπτο νομίζω ότι αξίζει να τα ακούσει ο Πρίφτης, είναι πραγματικά απίστευτο που όχι μόνο έχασε πανεύκολα διαφορά 12 πόντων, αλλά η ομάδα του δεν έβαλε ούτε ένα καλάθι. δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

όταν έχει συμβεί τέτοια καθίζηση έχει ευθύνη ο προπονητής και ας έχει εμένα στον πάγκο.
Ο Ερ. Αστέρας κερδίζει με 49-28 την Παρτιζάν στο 1ο ημίχρονο του Κυπέλλου Σερβίας. Γίνεται η ομάδα του Ομπράντοβιτς να χάνει με 21 πόντους από αυτήν του Ράντονιτς; Γίνεται, γιατί μπορεί ο Ομπράντοβιτς να είναι καλύτερος προπονητής από τον Ράντονιτς, να έχει περισσότερες επιτυχίες κλπ., αλλά το υλικό του Ερ. Αστέρα είναι ανώτερο. Νωρίτερα η Ρεάλ έχασε από την Μπαρτσελόνα, ενώ προηγήθηκε και με 14 πόντους. Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, αλλά δε χρειάζεται να τα αναφέρω. Θέλω δηλαδή να πω ότι συνήθως οι παίκτες κάνουν τον προπονητή, όχι το αντίθετο, και ότι συμβαίνουν και αλλού τέτοιες ανατροπές. Αυτά τα λέω, γιατί κάποιοι συνοπαδοί μου το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ρίχνουν τις ευθύνες στον προπονητή, το εύκολο θύμα.

2
2 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Φεβ 20, 2022 11:24 pm

BillyPao έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

Ο Ερ. Αστέρας κερδίζει με 49-28 την Παρτιζάν στο 1ο ημίχρονο του Κυπέλλου Σερβίας. Γίνεται η ομάδα του Ομπράντοβιτς να χάνει με 21 πόντους από αυτήν του Ράντονιτς; Γίνεται, γιατί μπορεί ο Ομπράντοβιτς να είναι καλύτερος προπονητής από τον Ράντονιτς, να έχει περισσότερες επιτυχίες κλπ., αλλά το υλικό του Ερ. Αστέρα είναι ανώτερο. Νωρίτερα η Ρεάλ έχασε από την Μπαρτσελόνα, ενώ προηγήθηκε και με 14 πόντους. Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, αλλά δε χρειάζεται να τα αναφέρω. Θέλω δηλαδή να πω ότι συνήθως οι παίκτες κάνουν τον προπονητή, όχι το αντίθετο, και ότι συμβαίνουν και αλλού τέτοιες ανατροπές. Αυτά τα λέω, γιατί κάποιοι συνοπαδοί μου το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ρίχνουν τις ευθύνες στον προπονητή, το εύκολο θύμα.
ενώ δε διαφωνώ σε όσα γράφεις, κατά την άποψη μου και όπως έγραψα και πιο πάνω όταν η καθίζηση μιας ομάδας είναι τόσο μεγάλη (μιλάμε πιθανότατα για σπασμένο αρνητικό ρεκόρ) έχει τεράστια ευθύνη ο προπονητής.

δε μιλάμε σήμερα απλά για ήττα λόγω ανωτερότητας του ρόστερ/ βάθος του πάγκου του αντιπάλου, μιλάμε για το απόλυτο μπλακάουτ.

δε με χάλασε φυσικά, αλλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η ευθύνη του Πρίφτη σήμερα είναι μεγάλη και δικαίως τα ακούει. το αν πρέπει να φύγει ή να μείνει ή ό,τι άλλο τέτοιο αναφέρεται είναι άλλη κουβέντα, προσωπικά βλέπω μεγάλη βελτίωση στον Παναθηναϊκό σε σχέση με δυο μήνες πριν και αυτό είναι σίγουρα έργο Πρίφτη. και το κακοφτιαγμένο ρόστερ είναι έργο Πρίφτη βέβαια, το προς τα πού γέρνει η ζυγαριά νομίζω θα πρέπει να το δείτε το καλοκαίρι.

BillyPao

allstar

Κυρ Φεβ 20, 2022 11:46 pm

austerity_blues έγραψε:
BillyPao έγραψε:

ενώ δε διαφωνώ σε όσα γράφεις, κατά την άποψη μου και όπως έγραψα και πιο πάνω όταν η καθίζηση μιας ομάδας είναι τόσο μεγάλη (μιλάμε πιθανότατα για σπασμένο αρνητικό ρεκόρ) έχει τεράστια ευθύνη ο προπονητής.

δε μιλάμε σήμερα απλά για ήττα λόγω ανωτερότητας του ρόστερ/ βάθος του πάγκου του αντιπάλου, μιλάμε για το απόλυτο μπλακάουτ.

δε με χάλασε φυσικά, αλλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η ευθύνη του Πρίφτη σήμερα είναι μεγάλη και δικαίως τα ακούει. το αν πρέπει να φύγει ή να μείνει ή ό,τι άλλο τέτοιο αναφέρεται είναι άλλη κουβέντα, προσωπικά βλέπω μεγάλη βελτίωση στον Παναθηναϊκό σε σχέση με δυο μήνες πριν και αυτό είναι σίγουρα έργο Πρίφτη. και το κακοφτιαγμένο ρόστερ είναι έργο Πρίφτη βέβαια, το προς τα πού γέρνει η ζυγαριά νομίζω θα πρέπει να το δείτε το καλοκαίρι.
Θα σου απαντήσω με μια ερώτηση. Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός στήριξε τον Πέδρο Μαρτίνς, και δικαιώθηκε. Εμείς γιατί δεν μπορούμε να στηρίξουμε έναν προπονητή, τι έχουμε να χάσουμε;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2584
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Κυρ Φεβ 20, 2022 11:53 pm

tarp7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 20, 2022 7:23 pm
Δεν πάει έτσι τα λεφτά τα δίνει η αγορά.

Πόσες φορές έχετε πει για κάποιον παίκτη ”δεν αξίζει τα λεφτά του”;
Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα είναι εδώ για εσάς και εξηγεί με… απλά παραδείγματα πώς λειτουργούν τα συμβόλαια στο ΝΒΑ.
Για την ακρίβεια, παρέθεσε το πιο απλό και λογικό επιχείρημα, που όμως ο κόσμος ξεχνάει ή παραβλέπει πολλές φορές.
”Το συμβόλαιο που έχεις, δεν συνάδει με τον τρόπο που παίζεις τώρα. Όταν ο Κάρι έγραφε ιστορία, έρχονταν παίκτες από τον πάγκο, που έπαιρναν περισσότερα. Πληρώνεσαι με βάση την απόδοσή σου πριν το συμβόλαιο, όχι κατά την διάρκειά του.
Ας πούμε ότι είσαι rookie και έχεις 15 πόντους-10 ασίστ-10 ριμπάουντ. Είναι πολύ καλοί μέσοι όροι. Όταν κάνεις νέα συμφωνία, θα πληρωθείς καλά. Αν το νέο συμβόλαιο αξίζει τρεις φορές παραπάνω από το προηγούμενο, ο κόσμος νομίζει ότι θα παίζει και τρεις φορές καλύτερα.
Ο Κάρι έβαλε 402 τρίποντα, όταν έπαιρνε 11 εκατ. δολάρια τον χρόνο. Τώρα, βγάζει πάνω από 40 εκατ. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να βάλει 1.608 τρίποντα; Δεν βγάζει νόημα. Αλλά καμία φορά, ο κόσμος έχει αυτό το σκεπτικό, αυτή τη λογική”
Δεν νομίζω πως στέκει η σύγκριση ΝΒΑ-Ευρώπης στο συγκεκριμένο κομμάτι. Η αγορά στην Ευρωλίγκα είναι στρεβλή από τη στιγμή που δεν υφίστανται οι περιορισμοί και οι κανόνες του NBA. Υπάρχουν τεράστες διαφορές στους προϋπολογισμούς και οι ομάδες που κινούν το χρήμα είναι αυτές που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις τιμές των παικτών.

Ο Σλούκας πληρώνεται για να είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και με βάση τις απολαβές του το management της ομάδας τον θεωρεί ως τον καλύτερη της παίκτη. Η ουσία είναι πως τίποτα από τα δύο δεν ισχύει στο παρκέ. Και το κριτήριο δεν είναι ο αποψινός τελικός αλλά η συνολική του παρουσία από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα.
ssoulliss έγραψε:
Κυρ Φεβ 20, 2022 7:51 pm
Πρέπει στην Ελλάδα να αποφασίσουμε αν οι κορυφαίοι παίκτες πρέπει ή όχι σε κομβικά/σημαντικά παιχνίδια να παίζουν παραπάνω από 30'-35' λεπτά. Παλιότερα έπαιζαν κοντά 40' (στις αρχές του αιώνα) και ακόμη πιο παλιά 40' σχεδόν όλοι. :peace:
Με τους ρυθμούς που παίζεται σήμερα το μπάσκετ είναι δύσκολο πλέον κάτι τέτοιο και όταν συμβαίνει θα πρέπει να γίνεται με πολύ προσεκτική διαχείριση. Όχι όπως με το Βεζένκοφ σήμερα που έπαιξε 17 λεπτά συνεχόμενα από την έναρξη του παιχνιδιού μέχρι να βγει αλλαγή για πρώτη φορά :peace:

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Δευ Φεβ 21, 2022 12:00 am

BillyPao έγραψε:
Θα σου απαντήσω με μια ερώτηση. Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός στήριξε τον Πέδρο Μαρτίνς, και δικαιώθηκε. Εμείς γιατί δεν μπορούμε να στηρίξουμε έναν προπονητή, τι έχουμε να χάσουμε;
μα αυτό έγραψα, ότι είναι άλλη κουβέντα το αν πρέπει να στηριχτεί ο Πρίφτης και άλλη το αν έκανε εγκλήματα σήμερα (που έκανε). προσωπικά νομίζω ότι έχει βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός, έχουν ανέβει και παίκτες που δεν τραβούσαν στην αρχή της σαιζόν (Οκάρο, Έβανς), ο Παπαγιάννης κάνει την καλύτερη σαιζόν της καριέρας του, γενικά έχει κάνει θετικά πράγματα ο Πρίφτης. αλλά είναι και γεγονός ότι το ρόστερ που έφτιαξε δεν είναι καλό και αυτό θα το πληρώνετε μέχρι το τέλος. νομίζω ότι πρέπει να κριθεί στο τέλος της σαιζόν.

η σύγκριση με τον Μαρτίνς είναι λίγο δύσκολη, ο Μαρτίνς έχασε μεν το πρωτάθλημα αλλά ο Ολυμπιακός είχε δείξει σαφή βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οπότε ήταν σχετικά εύκολη η απόφαση στήριξης του, ο Πρίφτης δε το έχει αυτό.

BillyPao

allstar

Δευ Φεβ 21, 2022 12:08 am

austerity_blues έγραψε:
Δευ Φεβ 21, 2022 12:00 am
BillyPao έγραψε:
μα αυτό έγραψα, ότι είναι άλλη κουβέντα το αν πρέπει να στηριχτεί ο Πρίφτης και άλλη το αν έκανε εγκλήματα σήμερα (που έκανε). προσωπικά νομίζω ότι έχει βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός, έχουν ανέβει και παίκτες που δεν τραβούσαν στην αρχή της σαιζόν (Οκάρο, Έβανς), ο Παπαγιάννης κάνει την καλύτερη σαιζόν της καριέρας του, γενικά έχει κάνει θετικά πράγματα ο Πρίφτης. αλλά είναι και γεγονός ότι το ρόστερ που έφτιαξε δεν είναι καλό και αυτό θα το πληρώνετε μέχρι το τέλος. νομίζω ότι πρέπει να κριθεί στο τέλος της σαιζόν.

η σύγκριση με τον Μαρτίνς είναι λίγο δύσκολη, ο Μαρτίνς έχασε μεν το πρωτάθλημα αλλά ο Ολυμπιακός είχε δείξει σαφή βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οπότε ήταν σχετικά εύκολη η απόφαση στήριξης του, ο Πρίφτης δε το έχει αυτό.
Από τη στιγμή που δύσκολα θα βρεθεί κάποιος καλύτερος προπονητής, πιστεύω ότι πρέπει να στηριχθεί ο Πρίφτης. Η δόμηση του ρόστερ πιστεύω ότι οφείλεται κυρίως στις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, και όχι τόσο στον Πρίφτη. Άλλωστε, αν ο Πρίφτης δεν ήξερε να δομεί ομάδες, δε θα είχε φτιάξει καλές ομάδες τα προηγούμενα χρόνια στον Άρη και την Ούνιξ.

1
1 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Φεβ 21, 2022 12:31 am

BillyPao έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

Πολύ απλά γιατί ο Πρίφτης δεν είναι Πέδρο μαρτινς αλλά Λεμονής.
Πρέπει να στηριχθεί ο "σωστός" προπονητής με λίγα λόγια.
Είχατε έναν τέτοιο βασικά (Πασκουάλ) που έπρεπε να είχε στηριχθεί πολύ περισσότερο.
Πάντως συμφωνώ με την λογική να μείνει ένας προπονητής χρόνια.Αρκει να υπάρχουν τα σημάδια ότι είναι ο κατάλληλος. Γενικά η σταθερότητα είναι το α και το Ω κάποιες φορές.

0
BillyPao

allstar

Δευ Φεβ 21, 2022 12:46 am

thory έγραψε:
Δευ Φεβ 21, 2022 12:31 am
BillyPao έγραψε:

Πολύ απλά γιατί ο Πρίφτης δεν είναι Πέδρο μαρτινς αλλά Λεμονής.
Πρέπει να στηριχθεί ο "σωστός" προπονητής με λίγα λόγια.
Είχατε έναν τέτοιο βασικά (Πασκουάλ) που έπρεπε να είχε στηριχθεί πολύ περισσότερο.
Πάντως συμφωνώ με την λογική να μείνει ένας προπονητής χρόνια.Αρκει να υπάρχουν τα σημάδια ότι είναι ο κατάλληλος. Γενικά η σταθερότητα είναι το α και το Ω κάποιες φορές.
Ο Πασκουάλ έφυγε, αν δεν κάνω λάθος, γιατί δεν μπορούσαμε να πετύχουμε νίκη εκτός έδρας. Συμφωνώ πάντως ότι έπρεπε να στηριχθεί, αλλά οι οπαδικοί δημοσιογράφοι και οι οπαδοί είχαν άλλη άποψη. Αφού όμως δεν έχουμε πια τον Πασκουάλ, ας στηρίξουμε αυτόν που έχουμε, εν προκειμένω τον Πρίφτη, γιατί αν περιμένουμε να έρθει ο επόμενος ''σωστός'' προπονητής, ώστε να τον στηρίξουμε, θα περιμένουμε πολύ ακόμη. Πρέπει να υπάρξει επιτέλους σταθερότητα, σωστά το τονίζεις και εσύ.

1
1 Εικόνα
Redoctor_33

senior
Reactions: 259

Δευ Φεβ 21, 2022 1:42 am

Ωραίο ματς συνολικά.
Αρχιζει και βρίσκει λύσεις κόντρα στον γενικά αξιόμαχο ΠΑΟ ο ΟΣΦΠ. Για να δούμε αν καταφέρει και βγάλει απτό πάνω το άγχος του πρέπει που κουβαλάμε τόσα χρόνια.

Υπάρχει διαφορά στα ροστερ φυσικά αλλά για την Α1 παρότι είμαστε φαβορί δεν είναι τόσο χαοτική η διαφορά.

Ο Πριφτης έχει φτάσει γενικά την ομάδα σένα αρκετά αξιοπρεπές επίπεδο με βάση το μπάτζετ και ας έχουν γίνει διαφορά λάθη στελέχωσης που συχνά αναφέρετε.

Ο παπατζον συνεχίζει να προοδεύει. Θα ήθελα να τον κλεψουμε tbh. Ίσως δεν ταιριάζει με τον Φαλ τόσο αλλα δεν πειράζει. Ο Φαλ δεν έχει και μεγάλο ταβάνι έτσι κι αλλιώς (δεν είναι παίχτης για Φ4 δηλαδή). Ο Παπατζον αν συνεχίσει να προοδεύει μπορεί και να φτάσει ακόμα και σε στάτους αναπληρωματικου ψηλού επιπέδου τοπ ομάδας ευρωλιγκα.*Αν βάλει πιο σταθερά το σουτακι κιόλας

*μέχρι το 2020 δεν του το χα με την καμία Αλλα διαψεύδει κόσμο τελευταία. Φτου φτου

**μπήκα να δω την πρόοδο στα στατιστικά του στην ευρωλιγκα. Τι έκτρωμα σαιτ θα αφήσει παρακαταθήκη ο τζορντι;

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδας”