Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

sardanapalos
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 04, 2022 2:48 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Απρ 04, 2022 12:53 pm
Pointgod έγραψε:
Δευ Απρ 04, 2022 12:32 pm
χμμ ενδιαφερον αυτο, ακομα και τα 3 φετινα με τις Ρωσικες να μην υπολογιζουν, δεν βγαινουν τα νουμερα. Μηπως δεν μετρανε οι παρατασεις πχ ή τα πλειοφ γενικοτερα;
Για τα πλέυ οφ δεν ισχύει γιατί έχουν και τα φετινά νούμερα αποκλίσεις, για τις παρατάσεις έχει μια λογική αλλά βλέπω και άλλους παίκτες και σε όλους είναι προς τα πάνω τα νούμερα, δεν στέκει, σε κάποιους με τις παρατάσεις θα ήταν και χαμηλότερα.
Εγώ πάνω σε αυτό να πω ότι στα boxscore του αγώνα, μετράνε και τα χαμένα 2ποντα/3ποντα στα οποία έχει γίνει φάουλ "ψηλά". Αυτό έχει λογική στον αγώνα, αλλά ίσως μετά τα αφαιρούν αυτά; Θα εξηγούσε γιατί είναι σε όλους ανεβασμένο το ποσοστό.

basket72
Reactions:

Δευ Απρ 04, 2022 3:47 pm

Pointgod έγραψε:
Δευ Απρ 04, 2022 12:32 pm
χμμ ενδιαφερον αυτο, ακομα και τα 3 φετινα με τις Ρωσικες να μην υπολογιζουν, δεν βγαινουν τα νουμερα. Μηπως δεν μετρανε οι παρατασεις πχ ή τα πλειοφ γενικοτερα;
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση το 39.3% που παρέθεσες χθες (θυμόμουν ότι είχε κάπου 38% καριέρας στην Ευρωλίγκα, και φέτος σουτάρει με 34% άρα κάπως θα είχε πέσει αντί να ανέβει) και μπήκα καπάκι στο...κάτι σαν σάιτ της Ευρωλίγκας και είδα ότι όντως έγραφε 39.3%.
Δεν κάθησα να κάνω την πράξη- όπως σωστά έκανε ο Κοναν82- και θεώρησα ότι κάτι δεν θυμόμουν καλά..

Αλλά το να μην μετράνε τις παρατάσεις ή και τα πλειοφς δεν παίζει. Είπαμε αλλού νταλλού το νέο σάιτ, αλλά όχι κι έτσι. Λογικά κάποιο λάθος θα έγινε στο λεγόμενο "ινπουτ- άρα κι άουτπουτ).

Σχετικά με το 4ρι ή το 4-5ρι στη θέση του Πρίντεζη, νομίζω ότι δεν βγαίνει η δουλειά στο ποσοτικό κατ'αρχάς. Θες 5 παίκτες να παίζουν στο 4-5 με τον έναν τουλάχιστον να είναι διπλοθεσίτης.

Ερυθρογιατρέ μου, δεν έχω πει ποτέ μα πότε ω ποτέ :) να φύγει ο Μπαρτζώκας. Αφού θυμίσω ότι για χρόνια τον υπερασπίζομαι (ακόμα και πριν έρθει) αφενός λόγω συγκρότησης/ήθους, αφετέρου λόγω αποδεδιγμένων ικανοτήτων κι επιτυχίων, να πω ότι πέρσι τον κριτίκαρα (σπανίως κράζω και μόνο εκεί που τα θέλει ο κ@@@ς τους) στα πολύ γερά για το γεγονός ότι έχασε παντελώς τον έλεγχο της ομάδας (αφού είχε χάσει τον αυτοέλεγχο του- κάτι που του έχει ξανασυμβεί στον Ολυμπιακό μετά το Λονδίνο και στη Μπαρτσελόνα) κι η ομάδα απέδωσε κάκιστο μπάσκετ, σχεδόν γελοίο.
τότε βέβαια έλεγα ότι έχει ένα ελαφρυντικό, το γεγονός του τελευταίου χρόνου του Σπανούλη (όταν η πλειοψηφία θεωρούσε μέχρι και τον Μάη- Ιούνη, ότι ο Μπίλης θα συνέχιζε, τότε που είχαμε το ίδιο τροπαρι, με τη συμμετοχή μας΄ ή όχι. στην Α1 για τη χρονιά που τρέχει τώρα) κι ότι αυτό ήταν ένα επιπλέον πρόβλημα που την επόμενη σεζ- λονγκ θα εξέλειπε.
Επιπλέον, όταν τελείωσε κι επίσημα η σεζ- λονγκ με το ματς κόντρα στη Χίμκι στο ΣΕΦ, είχα πει, ότι σα να φαίνεται πιο χαλαρός ο κόουτς και τον υπερασπίστηκα για μια ακόμη φορά.

Αυτό που έλεγα πέρσι, ήταν ότι αν ο Μπαρτζώκας δεν δουλέψει το θέμα του άγχους του, κι αν δεν αποδεχτεί τα λάθη του δεν θα δούμε προκοπή. ΤΟ λέω το τελευταίο περί αποδοχής, γιατί όταν είχε χάσει τον έλεγχο, επικαλούταν συνεχώς δικαιολογίες. ΜΑ συνεχώς όμως, όταν το πρόβλημα ήταν οφθαλμοφανές.
Ε, στο ματς εκείνο με τη Χίκμκι, βγήκε κι είπε ότι φέτος θα πάμε για 3-4 ευρωλγικάτους. Στην ουσία παραδέχτηκε δηλαδή το λάθος του, ότι με τρικ μπορείς πάντα να φτάνεις σε επιτυχίες.
Στην πορεία διόθρωσε εν πολλοίς και το ζήτημα του αυτοελέγχχου, άγχους κλπ.

Είναι άλλος άνρθωπος και είμαι από τους πρώτους που το χαίρομαι γι' αυτόν γιατί τού βάζω πλάτη χρόνια εδώ μέσα. Αλλά πέρσι δεν μπορούσα να βάλω πλάτη σε αυτό που έβλεπα.

Να φ'υγει δεν είπα ποτέ. Για τον Μακίσικ το έχω πει και πέρσι και φέτος καμιά-δυο βδομάδες, γιατί υπάρχει ένα θέμα χαρακτηριστικών στο 2 και το 3. Την ίδια στιγμή στεκόμουν στο δέσιμο που έχει με την ομάδα και σε άλλα χαρακτηριστικά του που μάς δίνουν ώθηση.

Φέτος έγινε ανορθολιγκό στήσιμο στο 3. Δεν μας κόστισε, κατ' αρχάς γιατί δεν είχαμε τραυματισμούς στη θέση αυτή, και γιατί στην κρίσιμη τελική ευθεία οι Παπ και Μακίσικ πετάνε. Ο Παπ γενικά ήταν θετικός και στο υπόλοιπο κομμάτι, αλλά εσχάτως απογειώθηκε.

Το ότι δεν μας βγήκε το πρόβλημα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το φτιάξουμε. Ούτε μπορώ εγώ που είχα εκφράσει κάποιες λογικές σκέψεις για τα χαρακτηριστικά του Μακίσικι, να κλείσω τα μάτια στις τελευταίες του εμφανίσεις που είναι και σε κρίσημο κομμάτι της χρονιάς.

Ας φύγει ένας από τους 2 pf-c (Ζαν Σαρλ κι Έισι δηλαδή) για να έρθει ένα 3ρι και να έχουμε μια πολύ πιο γεμάτη ομάδα και στο ποσοτικό και στο ποιοτικό όμως, γιατί είναι φανερή η έλλειψη ενός Όσκαρ ΝΤα Σίλβα, ενός Λέο Μέιντλ (για να το πάω βραζιλιάνικα :) ενός φόργουορντο που να έχει μάκρος, αθλητικότητηα και να μπορεί να προσφέρει απέναντι σε μεγάλα κορμιά και να δώσει/παράγει πόντους.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Απρ 04, 2022 6:02 pm

Κλείνω την παρένθεση και δεν αναφέρομαι ξανά στα μεταγραφικά, γιατί είναι ως και ύβρις :) μετά τέτοια σεζ- λονγκ και στο σημείο που είμαστε, περιμένοντας την αντίπαλο για τους 8.
[/quote]
Και εγώ θεωρώ ασέβεια για τους παίκτες μας να μιλάμε για μεταγραφές μετά από τέτοια σεζόν και να έχουμε μπροστά μας πλέυ οφ με πολλές πιθανότητες να πάμε και φαιναλ φορ.
Έχω και εγώ σταματήσει να γράφω για μεταγραφές(πότε δεν ήταν και το καλύτερο μου η μεταγραφολογία μέσα στη σεζόν). Τι πράγμα κι αυτό να μην μας αρέσουν οι παίκτες που μας έφεραν στα πλέυ οφ και με πολύ καλό μπάσκετ μάλιστα;

tarp7

champion
Reactions:

Δευ Απρ 04, 2022 6:12 pm

Έχω την εντύπωση 1-2 παίκτες μας βαριούνται σήμερα.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 04, 2022 6:22 pm

tarp7 έγραψε:
Αγγαρεία κάνουν οι 2 ομάδες. Κρίμα, γιατί ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο για να δει μπάσκετ, όχι παίκτες να κάνουν αγγαρεία.

tarp7

champion
Reactions:

Δευ Απρ 04, 2022 6:42 pm

BillyPao έγραψε:
tarp7 έγραψε:
Αγγαρεία κάνουν οι 2 ομάδες. Κρίμα, γιατί ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο για να δει μπάσκετ, όχι παίκτες να κάνουν αγγαρεία.
Ο Παοκτσίδες δεν είναι σε αγγαρεία, ίσα ίσα έχουν και κίνητρο, μερικοί δικοί μας το παράκαναν νομίζω

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Απρ 04, 2022 6:52 pm

tarp7 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Ο Παοκτσίδες δεν είναι σε αγγαρεία, ίσα ίσα έχουν και κίνητρο, μερικοί δικοί μας το παράκαναν νομίζω
Ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Και εσείς σήμερα ήσασταν κακοί, χαλαρώσατε περισσότερο από ότι έπρεπε. Όταν ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 5, έχασε 2 ευκαιρίες για να μειώσει ακόμα περισσότερο, και στην ουσία εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Θα ήθελα καλύτερο θέαμα από τις 2 ομάδες πάντως, είναι γεγονός.

tarp7

champion
Reactions:

Δευ Απρ 04, 2022 7:00 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Απρ 04, 2022 6:52 pm
tarp7 έγραψε:

Ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Και εσείς σήμερα ήσασταν κακοί, χαλαρώσατε περισσότερο από ότι έπρεπε. Όταν ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 5, έχασε 2 ευκαιρίες για να μειώσει ακόμα περισσότερο, και στην ουσία εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Θα ήθελα καλύτερο θέαμα από τις 2 ομάδες πάντως, είναι γεγονός.
O Παοκ όπως και οι ομάδες εκτός παο και ολυμπιακού(που γι αυτούς είναι προπόνηση η Α1+ τα έσοδα από ερτ) έχουν πολύ χαμηλό ταβάνι, ας βγάζουν κανένα παίκτη για κάτι άλλο δεν νομίζω ότι είναι, οι περισσότερες δεν θα έπρεπε καν να παίζουν στην Α1. Ο ΑΡΗΣ άφησε τον χάνλαν δεν υπάρχει σάλιο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Απρ 04, 2022 7:16 pm

ενω για καποια διαστηματα ειχαν ενταση πλεον το παρατησαν το ματς και μας φτασαν στους 5 ποντους,ελπιζω να μην γινει κανα αστειο..

Σε ματς α1 που ο βεζε ειναι κακος και παλι ο εισι ζητημα να επαιξε 5-8 λεπτα..

Άβαταρ μέλους
Crash95

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς

Δευ Απρ 04, 2022 7:40 pm

shaq7 έγραψε:
ενω για καποια διαστηματα ειχαν ενταση πλεον το παρατησαν το ματς και μας φτασαν στους 5 ποντους,ελπιζω να μην γινει κανα αστειο..

Ο Έισι έκανε ''αγαπούλες´ με την εξέδρα και τον απέσυρε ο μπαρτζώκας.

https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... xskfqxq6tw

Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Απρ 04, 2022 9:15 pm

Crash95 έγραψε:
Δευ Απρ 04, 2022 7:40 pm
shaq7 έγραψε:

Ο Έισι έκανε ''αγαπούλες´ με την εξέδρα και τον απέσυρε ο μπαρτζώκας.

https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... xskfqxq6tw
Ναι το ειδα,τον πρι λυπαμαι που εδωσε το χερι στον εισι ενω πριν επιανε τα τετοια του :roofl: Δεν νομιζω οτι ηταν τιμωρια,δεν εχει παιξει ποτε και παραπανω,ενω το περιεργο ειναι οτι εχει διαθεση φουλ οταν μπαινει.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Απρ 04, 2022 11:08 pm

"Διόρθωσε ό,τι τον ενοχλούσε" :D :D :D
Νέα έκφραση για το έξυνε τα π..ρια του.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Απρ 04, 2022 11:16 pm

yorgos έγραψε:
Δευ Απρ 04, 2022 11:08 pm
"Διόρθωσε ό,τι τον ενοχλούσε" :D :D :D
Νέα έκφραση για το έξυνε τα π..ρια του.
Αν έχει επίπεδο ο εκφωνητής... :roofl:

basket72
Reactions:

Δευ Απρ 04, 2022 11:27 pm

Pointgod έγραψε:
Δευ Απρ 04, 2022 10:55 am
Η περασμενη σεζον δεν ηταν κακιστη. Στρατηγικα η ομαδα επελεξε να δωσει τα παντα για να γυρισει ο Σλουκας. Με το μπατζετ που ειχαμε, πηγαμε αναγκαστικα σε επιλογες ξενων απο το πανερι. Οταν χτυπησε ο Παπ, φανηκε αυτο πολλαπλασια. Ανελυσε ομως και προχτες ο Μπαρτζωκας πως η ελευση ενος ελιτ παικτη οπως ο Κωστας, εκανε πιο ευκολο να ερθουν σιγα σιγα πιο καλοι παικτες στην ομαδα και τους εκανε ολους καλυτερους συνολικα. Πως επειδη δεν ειχαμε το μπατζετ για να αγορασουμε γρηγορα ποιοτητα, επρεπε να χτισουμε.

Δεν ειναι η ωρα να μιλαμε για μεταγραφικα, αλλα οπως ειπε ο κοουτς στην Δωρα, ¨δεν φανταζεστε ποσοι ξενοι θελουν τωρα να ερθουν στην ομαδα".

Τα καλυτερα ερχονται :D
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτά που λες, τουναντίον συμφωνώ κι επαυξάνω, αλλά θα χρειαστεί να διευκρινίσω ότι όταν λέω "κάκιστη" (τα τελευταία 2/3 συγκεκριμένα) δεν αναφέρομαι μονάχα στα αποτελέσματα αυτά καθαυτά αλλά στην εν γένει εικόνα. Από τον Γενάρη και μέτα (από το Κάουνας με την κλεψιματάρα/καλαθάρα του Γουόκαπ) η ομάδα έδειχνε "άρρωστη¨, χωρίς κουμανταδόρο από τον πάγκο, με κακό κλίμα, με νεύρα και με συνεχείς άστοχες δηλώσεις του Μπαρτζώκα στις συνεντεύξεις. Επιπλέον, υπήρχαν πολλά παιχνίδια που τα χάναμε από το πρώτο 5λεπτο- κάτι που δεν είχε να κάνει τίποτε με το μπάτζετ μας.

Μιλάμε για τους ίδιους παίκτες που το πρώτο 1/3 (όχι ένα ή δυο παιχνίδια που μπορεί κανείς να το πει και "ρέντα") είχαν την ομάδα σταθερά μες την 8αδα και με πολύ καλές εμφανίσεις. Υπάρχει ένα κενό που δεν εξηγείται λοιπόν μέσα από την προσέγγιση που κάνεις και εξαντλείται σε το έγινε στο μεταγραφικό εκείνο το καλοκαίρι.
Από ένα σημείο και μετά χάθηκε ο έλεγχος και την πήρε αυτός εδώ:Εικόνα

* Εκτός θέματος κάπως τα περσινά, αλλά τα αναφέρω πιο πολύ για να δείξω τη δουλειά που έκανε ο κόουτς με την παραδοχή των λαθών του κλπ.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Pointgod

senior
Reactions:

Δευ Απρ 04, 2022 11:52 pm

δεν διαφωνω, αλλα ειναι μερος της διαδικασιας, θα γινουν και λαθος επιλογες. Γενικα με το χαμηλο μπατζετ, τελος Σπαν, εκτος ξανα απο Α1 ηταν μια αρκετα δυσκολη χρονια για το τμημα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”