JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 16, 2022 11:53 pm
Εμενα δεν μου φαίνεται κακο το να ερθει φετος ενας παιχτης, ώστε να δείξουμε μια πιο τίμια εικόνα στους τελικούς. Ο Γιοβιτς άλλωστε ισως να μην γυρίσει και καθολου, ο Εβανς ουσιαστικά είναι ήδη εκτος rotation, ποσο μακριά είμαστε απτο να κατέβουμε στους τελικούς με 4 ξενους?
Προφανώς ολη η διοίκηση και το staff πρεπει να εστιάσει στην εξέλιξη φετος των Ματζουκα, Χουγκαζ και φυσικα στην απο τωρα δομηση του ροστερ της επόμενης σεζον. Το αν θα παρουμε πρωτάθλημα η όχι για μένα μπαίνει σε 2η μοίρα φετος.
Λέτε άραγε να χουμε καμια άνοδο του μπατζετ του χρονου? Δεν ξέρω αν το ιδιόκτητο πλέον οακα μπορει να προσφέρει τόσο αμεσα σημαντικά κέρδη βέβαια.. παντως αν ανεβει το μπατζετ εστω και λιγο, θα γούσταρα πολύ επιστροφή Παπαδόπουλου και Πασκουαλ απο Ζενιτ. Και με 6,5-7,5 εκατ να δουμε τι ψάρια πιάνουμε.. ωραίο staff θα ήταν οι Μάνος-Αρτζι-Τσαβι-Σερελης. Οπως και να χει πάντως, πρεπει αμεσα η ομαδα να κλείσει τον προπονητή της επόμενης σεζον, είτε αυτος ειναι ο Τσαβι, είτε ο Σερελης.. ώστε να αρχίσει από τωρα το χτίσιμο για του χρόνου.
Κάποιες ιδέες μου για το ροστερ τωρα, καταρχας για μενα τον Σαντ Ρος απτη στιγμή που δεν θα πάρει και διαβατήριο δεν πρεπει να τον υπολογίζουν, είναι πολλά τα 500χιλ για μπακαπ 3αρι και ασος δεν είναι το παιδί.
Από τους τωρινους μας ξένους οι μόνοι που πιστεύω πως θα μπορούσαν να μείνουν είναι οι Νεντοβιτς και Μεικον, τουλάχιστον ένας από τους 2 θα μείνει 100% πιστεύω, λογικά και οι δυο.
Για μεταγραφές τωρα, πρεπει να δώσουμε δυο μεγάλα συμβόλαια, το ένα στον βασικό μας ασο και το άλλο σε εναν ψηλο (4αρι, 4/5αρι ή 5/4αρι). Όταν λέω μεγάλο συμβόλαιο, εννοώ εκεί στα 800-900 χιλ. Για βασικο ασο με σειρά προτεραιότητας θα κοιτούσα τους : Χενρι, Λορενζο Μπραουν, Γουιλιαμς Γκος, Κρις Τζοουνς και Κιναν Εβανς. Για μπακαπ ασο θέλω οπωσδήποτε τον Τζονα Ραντεμπο ή τον Μιτρου Λογκ αν παρει διαβατήριο (ισως και τους δυο αν ο βασικός είναι ο Κιναν Εβανς που θα θελει 500χιλ πχ και οχι ο Μπραουν που θα θελει 900). Αν πάρουμε μόνο εναν απο αυτους τους 2, τότε για 5ο γκαρντ θα ήθελα τον Καλαιτζακη ή τον Μωραιτη.
Το άλλο υψηλό μας συμβόλαιο όπως ειπα και πριν πρεπει να παει σε ψηλο. Εγω βλέπω τους Τομπκινς, Αλεκ Πιτερς, Μικι και Τζον Μπραουν. Ανάλογα με το ποιον από αυτούς τους παιχτες επιλέξουμε, θα κριθεί και το ποιοι θα είναι οι συμπληρωματικοι μας ξένοι στους ψηλους. Αν πχ παρουμε τον Τομπκινς ή τον Πιτερς, τότε θα ταιριαζε ο Μονεκε ως μπακαπ λυση στο 4 (θα βοηθάει και στο 3) και για σεντερ κάποιος εκ των Αντετοκουμπο, Ονουακου, Μπλακσιρ, Ννοκο κλπ. Αν απο την αλλη παρουμε τον Μπραουν ή τον Μικι που ξεκινούν από το 5, τότε θα ταιριαζε στο 4 ο Ντερεκ Γουιλις και δίπλα ο Μονεκε ή ο Τζαρελ Εντι και ένα 4/5αρι ακόμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές γενικα, ειδικά τώρα με τις ρωσικές ομαδες εκτος.
Συνοπτικά λοιπόν, θα ήθελα
1: Βασικος Ασος , Ραντεμπο , Λογκ/Μωραιτης
2 : Νεντοβιτς , Μεικον
3 : Παπαπετρου , Κασελακης
4 : Τομπκινς/Πιτερς , Μονεκε , Ματζουκας
5 : Παπαγιαννης , Μπλακσιρ/Ννοκο
Ή
4: Γουιλις/Εντι , Μονεκε , Ματζουκας
5: Παπαγιαννης , Μπραουν/Μικι
Συμπληρωματικοι οι Χουγκαζ, Καββαδας, Αβδαλας. Τον Σαμαντουροφ θα τον έστελνα δανεικό νομίζω.
Αυτά, λιγο κάτω από 6 εκατ φαντάζομαι το μπατζετ.