2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 15, 2022 12:00 pm

Αν πάει για Γκριγκόνις και Νάπιερ είναι δυνατές κινήσεις, πολύ δυνατές.
Επίσης είναι παίκτες που αν αυξήσεις το μπάτζετ και χτυπάς στόχους μπορείς να τους κρατήσεις.

Δηλαδή αν λέμε τώρα έδινες στον πρώτο 1-1,5(τα 500 εκ των οποίων θα προέκυπταν από το συμβόλαιο του Σαντ Ρος, αν αποδέσμευες και Νέντοβιτς το κάλυπτες από αυτό) και στον άλλο κάνα 0,8-1 σε μια ομάδα που θα χτύπαγε 8αδα δεν θα ήταν και απίθανο να τους κρατήσεις.

Οπότε θα μπορούσε να είναι τρόπος για δυναμική επαναφορά ΔΓ.

Ή πιο απλά, βρίσκει δυο καλούς τώρα τσάμπα(πόσα να ζητάνε για 2 μήνες) και παίζει την ζαριά του για πρωτάθλημα.
Αν βγει, ο θεός ΔΓ τα γύρισε τούμπα.
Αν δεν βγει, ο θεός ΔΓ έκανε την προσπάθεια του αλλά οι άλλοι ήταν άχρηστοι, ξήλωμα όλοι το καλοκαίρι.

Αλλά χαλάει η σούπα γιατί ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει τι κάνει και βρίζει αυτόν όχι τους μπροστινούς. Σιγά σιγά μπαίνει, αν δεν έχει ήδη μπει, στην κατηγορία Βαρδινογιάννη.
Δηλαδή και 1 δις να πει ότι θα βάλει πάλι δεν θα τον θέλουν.

Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Απρ 15, 2022 12:14 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Απρ 15, 2022 12:00 pm
Επίσης είναι παίκτες που αν αυξήσεις το μπάτζετ και χτυπάς στόχους μπορείς να τους κρατήσεις.

Δηλαδή αν λέμε τώρα έδινες στον πρώτο 1-1,5(τα 500 εκ των οποίων θα προέκυπταν από το συμβόλαιο του Σαντ Ρος, αν αποδέσμευες και Νέντοβιτς το κάλυπτες από αυτό) και στον άλλο κάνα 0,8-1 σε μια ομάδα που θα χτύπαγε 8αδα δεν θα ήταν και απίθανο να τους κρατήσεις.

Ή πιο απλά, βρίσκει δυο καλούς τώρα τσάμπα(πόσα να ζητάνε για 2 μήνες) και παίζει την ζαριά του για πρωτάθλημα.
Αν δεν βγει, ο θεός ΔΓ έκανε την προσπάθεια του αλλά οι άλλοι ήταν άχρηστοι, ξήλωμα όλοι το καλοκαίρι.

Αλλά χαλάει η σούπα γιατί ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει τι κάνει και βρίζει αυτόν όχι τους μπροστινούς. Σιγά σιγά μπαίνει, αν δεν έχει ήδη μπει, στην κατηγορία Βαρδινογιάννη.
Δεν νομιζω ο Γκριγκονις να φτασει 1,5 μυριο το καλοκαιρι. 1 μυριο καλα ειναι, δεν ηταν τοσο καλος Τσσκα φετος. Επισης ο Ναπιερ 1 χρονια ολοκληρη εξω, μονο αν ερθει εδω κανει παππαδες στους τελικους, θα ζηταει 1 μυριο, αλλιως γιατι να δωσει καποιος 1 μυριο που δεν επαιξε καθολου φετος ενω και περσυ νομιζω δεν ειχε σχεδον καθολου αγωνες?

Στα αλλα συμφωνω απολυτα.

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Παρ Απρ 15, 2022 12:23 pm

Πραγματικα ζηλευω την αισιοδοξια οσων πιστευουν οτι καποιος καταξιωμενος παικτης θα μπει στην διαδικασια να διαπραγματευτει σοβαρα με εναν αρρωστο οργανισμο οπως ειναι ο Παναθηναικος, οπου ανα πασα στιγμη μπορει να συμβει το οτιδηποτε, προς το χειροτερο

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Απρ 15, 2022 1:48 pm

Εξωφρενικά δυνατές και αναπάντεχες θα έλεγα.
Δε νομίζω ότι μπορούμε να κρατήσουμε παίκτη σαν το Γκριγκόνις, είναι από το πολύ πάνω ράφι. Ο άλλος ναι, έχει ποιότητα αλλά χαμηλό κασέ, δεν έπαιξε καθόλου φέτος (αν δεν έχω χάσει επεισόδια), είναι περίπτωση Νέντοβιτς όταν τον υπογράψαμε.

Νομίζω το δεύτερο είναι.
Ε ναι. Κλάσικ λογική.
Νομίζω ότι τον έχει πειράξει πάρα πολύ που τον βρίζει πια το μισό γήπεδο. Ίσως είναι και λόγος να φύγει πραγματικά. Δηλαδή από το "τραβάτε κι ας κλαίω" που είχαμε μέχρι τώρα να πάει στο "α στα διάλα κι εσείς κι ο γρύλλος σας". Αλλά διαφωνώ, αν βάλει 10εκ και ξαναφτιάξει ομάδα επιπέδου σαν αυτή που είχαμε επί Πασκουάλ, δε θα τον βρίζουν. Δεν έχουν και κάτι άλλο οι Παναθηναϊκοί να βλέπουν.

Ο Βαρδινογιάννης αν έβαζε λεφτά επίσης δε θα τα άκουγε νομίζω, χωρίς να ξέρω τα του ποδοσφαίρου. Γενικώς το βρισίδι πέφτει όταν δεν τα σπρώχνουν όχι λόγω κιλοτακίων, πούλμαν, "έλα Αντωνάκη μου" κι άλλων γραφικών, έτσι είναι οι οπαδοί στην Ελλάδα.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
djibriliant

euroleague
Reactions:

Παρ Απρ 15, 2022 9:26 pm

Κατάντια να ψωνίζεις παίκτες για 3-4 παιχνίδια και μεγάλο λάθος να επιτρέπονται οι μεταγραφές τόσο αργά μέσα στην σεζόν...επίσης για να καταλάβω μιας και λένε οτι κοίταξε για λορεντζο μπραουν το πρόβλημα αυτών που εκδιώχθηκαν ήταν οτι είχαν το μπατζετ για να κυνηγήσουν pg και δεν ήθελαν ή οτι μπορούσαν πχ το καλοκαίρι να τον πάρουν και είπαν ας πάρουμε τον Περυ? :fire:

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Απρ 16, 2022 9:27 pm

Joe Thomasson απο Μανρεσα εχει παρακολουθήσει κανεις? Απο αμυνα τι λεει? Περισσοτερο του πάει το "1" ή το "2" ?

basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 16, 2022 9:54 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 16, 2022 9:27 pm
Joe Thomasson απο Μανρεσα εχει παρακολουθήσει κανεις? Απο αμυνα τι λεει? Περισσοτερο του πάει το "1" ή το "2" ?
Κι άλλον κόμπο να πάρετε; :o
Τα έλεγα και την επομένη της απόλυσης ΠΡίφτη.
Αφού τόσο πολύ κόπτεστε για το πρωτάθλημα (λες και σας λείπει :D ) πάρτε έναν περιφερειακό σουτέρ ή ένα 4ρι σουτέρ. Έτσι κι αλλιώς "Φωτογραφικά¨" θα τον πάρετε κατά ένα 90% και βάλε.
Τύπου "έλα, ξεσκουριάσου, τσίμπα και τα λεφτά τώρα που γυρίζει, και παίξε για να σε δουν να ανεβάσεις κασέ το καλοκαίρι¨.

Από τις 3 ρώσικες ο Γκριγκόνις θα σας κόλλαγε με τη μία. Κι ο Φόικτμαν επίσης, ακόμα κι ο Μίκι. Πάντα, φωτογραφικά κι εν είδει αποθέωσης του Δ.Γ. Δοξάστε με. Γουιν- γουίν κατάσταση με 100 ως 300 χιλ. κόστος.

Γυρνώντας στα του τόπικ,. τον άσσο τον ξεχνάτε (ΔΕΝ έχει φτιαχτεί η συγκεκριμένη ομάδα για να έχει άσσο πως να το κάνουμε δηλαδή-ς :) ) για το "φωτογραφικό¨ του πράγματος (να πάρετε πρωτάθλημα στο ΣΕΦ) και πάτε μόνο για σουτέρ, μιας και σκόρερ και δη κόμπο έχετε.
Το θέμα είναι ποιος.

Αν και εγώ στη θέση σας, θα σκεφτόμουν από τώρα ποιον προπονητή μπορεί να πάρει η ομάδα μου. :bball:
* Αν ήταν και σουτέρ και αμυντικός τσετσενό- κομμάντο, ακόμα καλύτερα. Τ'ύπου Νάναλι στη Φενέρ, Μπρόκχοφ στη Λόκο ή έστω έναν Μάικ Μπράμος, βρε αδελφέ.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Σάβ Απρ 16, 2022 11:53 pm

Εμενα δεν μου φαίνεται κακο το να ερθει φετος ενας παιχτης, ώστε να δείξουμε μια πιο τίμια εικόνα στους τελικούς. Ο Γιοβιτς άλλωστε ισως να μην γυρίσει και καθολου, ο Εβανς ουσιαστικά είναι ήδη εκτος rotation, ποσο μακριά είμαστε απτο να κατέβουμε στους τελικούς με 4 ξενους?

Προφανώς ολη η διοίκηση και το staff πρεπει να εστιάσει στην εξέλιξη φετος των Ματζουκα, Χουγκαζ και φυσικα στην απο τωρα δομηση του ροστερ της επόμενης σεζον. Το αν θα παρουμε πρωτάθλημα η όχι για μένα μπαίνει σε 2η μοίρα φετος.

Λέτε άραγε να χουμε καμια άνοδο του μπατζετ του χρονου? Δεν ξέρω αν το ιδιόκτητο πλέον οακα μπορει να προσφέρει τόσο αμεσα σημαντικά κέρδη βέβαια.. παντως αν ανεβει το μπατζετ εστω και λιγο, θα γούσταρα πολύ επιστροφή Παπαδόπουλου και Πασκουαλ απο Ζενιτ. Και με 6,5-7,5 εκατ να δουμε τι ψάρια πιάνουμε.. ωραίο staff θα ήταν οι Μάνος-Αρτζι-Τσαβι-Σερελης. Οπως και να χει πάντως, πρεπει αμεσα η ομαδα να κλείσει τον προπονητή της επόμενης σεζον, είτε αυτος ειναι ο Τσαβι, είτε ο Σερελης.. ώστε να αρχίσει από τωρα το χτίσιμο για του χρόνου.

Κάποιες ιδέες μου για το ροστερ τωρα, καταρχας για μενα τον Σαντ Ρος απτη στιγμή που δεν θα πάρει και διαβατήριο δεν πρεπει να τον υπολογίζουν, είναι πολλά τα 500χιλ για μπακαπ 3αρι και ασος δεν είναι το παιδί.

Από τους τωρινους μας ξένους οι μόνοι που πιστεύω πως θα μπορούσαν να μείνουν είναι οι Νεντοβιτς και Μεικον, τουλάχιστον ένας από τους 2 θα μείνει 100% πιστεύω, λογικά και οι δυο.

Για μεταγραφές τωρα, πρεπει να δώσουμε δυο μεγάλα συμβόλαια, το ένα στον βασικό μας ασο και το άλλο σε εναν ψηλο (4αρι, 4/5αρι ή 5/4αρι). Όταν λέω μεγάλο συμβόλαιο, εννοώ εκεί στα 800-900 χιλ. Για βασικο ασο με σειρά προτεραιότητας θα κοιτούσα τους : Χενρι, Λορενζο Μπραουν, Γουιλιαμς Γκος, Κρις Τζοουνς και Κιναν Εβανς. Για μπακαπ ασο θέλω οπωσδήποτε τον Τζονα Ραντεμπο ή τον Μιτρου Λογκ αν παρει διαβατήριο (ισως και τους δυο αν ο βασικός είναι ο Κιναν Εβανς που θα θελει 500χιλ πχ και οχι ο Μπραουν που θα θελει 900). Αν πάρουμε μόνο εναν απο αυτους τους 2, τότε για 5ο γκαρντ θα ήθελα τον Καλαιτζακη ή τον Μωραιτη.

Το άλλο υψηλό μας συμβόλαιο όπως ειπα και πριν πρεπει να παει σε ψηλο. Εγω βλέπω τους Τομπκινς, Αλεκ Πιτερς, Μικι και Τζον Μπραουν. Ανάλογα με το ποιον από αυτούς τους παιχτες επιλέξουμε, θα κριθεί και το ποιοι θα είναι οι συμπληρωματικοι μας ξένοι στους ψηλους. Αν πχ παρουμε τον Τομπκινς ή τον Πιτερς, τότε θα ταιριαζε ο Μονεκε ως μπακαπ λυση στο 4 (θα βοηθάει και στο 3) και για σεντερ κάποιος εκ των Αντετοκουμπο, Ονουακου, Μπλακσιρ, Ννοκο κλπ. Αν απο την αλλη παρουμε τον Μπραουν ή τον Μικι που ξεκινούν από το 5, τότε θα ταιριαζε στο 4 ο Ντερεκ Γουιλις και δίπλα ο Μονεκε ή ο Τζαρελ Εντι και ένα 4/5αρι ακόμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές γενικα, ειδικά τώρα με τις ρωσικές ομαδες εκτος.

Συνοπτικά λοιπόν, θα ήθελα

1: Βασικος Ασος , Ραντεμπο , Λογκ/Μωραιτης
2 : Νεντοβιτς , Μεικον
3 : Παπαπετρου , Κασελακης

4 : Τομπκινς/Πιτερς , Μονεκε , Ματζουκας
5 : Παπαγιαννης , Μπλακσιρ/Ννοκο

Ή

4: Γουιλις/Εντι , Μονεκε , Ματζουκας
5: Παπαγιαννης , Μπραουν/Μικι

Συμπληρωματικοι οι Χουγκαζ, Καββαδας, Αβδαλας. Τον Σαμαντουροφ θα τον έστελνα δανεικό νομίζω.

Αυτά, λιγο κάτω από 6 εκατ φαντάζομαι το μπατζετ.

basket72
Reactions:

Κυρ Απρ 17, 2022 12:15 am

JohnnyPao έγραψε:
Εμενα δεν μου φαίνεται κακο το να ερθει φετος ενας παιχτης, ώστε να δείξουμε μια πιο τίμια εικόνα στους τελικούς. Ο Γιοβιτς άλλωστε ισως να μην γυρίσει και καθολου, ο Εβανς ουσιαστικά είναι ήδη εκτος rotation, ποσο μακριά είμαστε απτο να κατέβουμε στους τελικούς με 4 ξενους?

Προφανώς ολη η διοίκηση και το staff πρεπει να εστιάσει στην εξέλιξη φετος των Ματζουκα, Χουγκαζ και φυσικα στην απο τωρα δομηση του ροστερ της επόμενης σεζον. Το αν θα παρουμε πρωτάθλημα η όχι για μένα μπαίνει σε 2η μοίρα φετος.

Λέτε άραγε να χουμε καμια άνοδο του μπατζετ του χρονου? Δεν ξέρω αν το ιδιόκτητο πλέον οακα μπορει να προσφέρει τόσο αμεσα σημαντικά κέρδη βέβαια.. παντως αν ανεβει το μπατζετ εστω και λιγο, θα γούσταρα πολύ επιστροφή Παπαδόπουλου και Πασκουαλ απο Ζενιτ. Και με 6,5-7,5 εκατ να δουμε τι ψάρια πιάνουμε.. ωραίο staff θα ήταν οι Μάνος-Αρτζι-Τσαβι-Σερελης. Οπως και να χει πάντως, πρεπει αμεσα η ομαδα να κλείσει τον προπονητή της επόμενης σεζον, είτε αυτος ειναι ο Τσαβι, είτε ο Σερελης.. ώστε να αρχίσει από τωρα το χτίσιμο για του χρόνου.

Κάποιες ιδέες μου για το ροστερ τωρα, καταρχας για μενα τον Σαντ Ρος απτη στιγμή που δεν θα πάρει και διαβατήριο δεν πρεπει να τον υπολογίζουν, είναι πολλά τα 500χιλ για μπακαπ 3αρι και ασος δεν είναι το παιδί.

Από τους τωρινους μας ξένους οι μόνοι που πιστεύω πως θα μπορούσαν να μείνουν είναι οι Νεντοβιτς και Μεικον, τουλάχιστον ένας από τους 2 θα μείνει 100% πιστεύω, λογικά και οι δυο.

Για μεταγραφές τωρα, πρεπει να δώσουμε δυο μεγάλα συμβόλαια, το ένα στον βασικό μας ασο και το άλλο σε εναν ψηλο (4αρι, 4/5αρι ή 5/4αρι). Όταν λέω μεγάλο συμβόλαιο, εννοώ εκεί στα 800-900 χιλ. Για βασικο ασο με σειρά προτεραιότητας θα κοιτούσα τους : Χενρι, Λορενζο Μπραουν, Γουιλιαμς Γκος, Κρις Τζοουνς και Κιναν Εβανς. Για μπακαπ ασο θέλω οπωσδήποτε τον Τζονα Ραντεμπο ή τον Μιτρου Λογκ αν παρει διαβατήριο (ισως και τους δυο αν ο βασικός είναι ο Κιναν Εβανς που θα θελει 500χιλ πχ και οχι ο Μπραουν που θα θελει 900). Αν πάρουμε μόνο εναν απο αυτους τους 2, τότε για 5ο γκαρντ θα ήθελα τον Καλαιτζακη ή τον Μωραιτη.

Το άλλο υψηλό μας συμβόλαιο όπως ειπα και πριν πρεπει να παει σε ψηλο. Εγω βλέπω τους Τομπκινς, Αλεκ Πιτερς, Μικι και Τζον Μπραουν. Ανάλογα με το ποιον από αυτούς τους παιχτες επιλέξουμε, θα κριθεί και το ποιοι θα είναι οι συμπληρωματικοι μας ξένοι στους ψηλους. Αν πχ παρουμε τον Τομπκινς ή τον Πιτερς, τότε θα ταιριαζε ο Μονεκε ως μπακαπ λυση στο 4 (θα βοηθάει και στο 3) και για σεντερ κάποιος εκ των Αντετοκουμπο, Ονουακου, Μπλακσιρ, Ννοκο κλπ. Αν απο την αλλη παρουμε τον Μπραουν ή τον Μικι που ξεκινούν από το 5, τότε θα ταιριαζε στο 4 ο Ντερεκ Γουιλις και δίπλα ο Μονεκε ή ο Τζαρελ Εντι και ένα 4/5αρι ακόμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές γενικα, ειδικά τώρα με τις ρωσικές ομαδες εκτος.

Συνοπτικά λοιπόν, θα ήθελα

1: Βασικος Ασος , Ραντεμπο , Λογκ/Μωραιτης
2 : Νεντοβιτς , Μεικον
3 : Παπαπετρου , Κασελακης

4 : Τομπκινς/Πιτερς , Μονεκε , Ματζουκας
5 : Παπαγιαννης , Μπλακσιρ/Ννοκο

Ή

4: Γουιλις/Εντι , Μονεκε , Ματζουκας
5: Παπαγιαννης , Μπραουν/Μικι

Συμπληρωματικοι οι Χουγκαζ, Καββαδας, Αβδαλας. Τον Σαμαντουροφ θα τον έστελνα δανεικό νομίζω.

Αυτά, λιγο κάτω από 6 εκατ φαντάζομαι το μπατζετ.
Σκέφτομαι ότι με τον Τόμπκινς, ίσως είναι καλύτερα να μην ρισκάρετε με το γόνατό του. Το είχα ξεχάσει και το διάβασα χθες σε ένα φόρουμ φίλων της Ρέαλ.

για τον νέντο τα έχουμε πει από πέρσι- αρκεί να σας πω, ότι τα τελευταία 4 χρόνια τα έχει μοιράσει εξ΄΄ ημισείας σε Μιλάνο κι ΟΑΚΑ, κι οι 2 ομάδες αυτές, έκαναν τις χειρότερες 2ετίες της σύγχρονης ιστορίας τους. Ναι, ξέρω, ξέρω "ο Νέντο ο παικταράς φταιεί που δεν... το ένα, δεν... το άλλο;". ΄Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να υφίσταται ως τέτοια, θα πω εγώ.
Πέραν της δικιάς μου προσέγγισης, νομίζω ότι στην περίπτωση που δεν πάρετε πρωτάθλημα και δεν βάζει 25+ πόντους σε κάθε παιχνίδι ο Σέρβος θα είναι αποχαιρετήσει. Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν μείνει ο Νέντοβιτς. Μεγαλύτερη από αυτήν που μου έκανε πέρσι, όταν έμαθα ότι τον ανανέωσε ο Πρίφτης (;).

Στο 5 ποιον ΜΠράουν εννοείς; Μήπως τον συνόνοματό σου, :) της Ούνιξ; Οκ μπορεί να πάρει χρόνο σε ειδικές περιστάσεις, αλλά η θέση οτυ είναι το 4., Κρίμα είναι. Φοβερός παίκτης, πάντως.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Απρ 17, 2022 12:34 am

ο ΝΈΝΤΟ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.
το παραπάνω ρόστερ είναι γύρω στα 7 εκ

basket72
Reactions:

Κυρ Απρ 17, 2022 12:55 am

tarp7 έγραψε:
το έχω υπόψη και το έχω αναφέρει αλλά βρίσκονται τρόποι στη συγκεκριμένη. Χαρακτηριστικά έχω αναφέρει κι έναν. :P

* Τζόνι μου, τώρα το είδα. Ποιον Έντι λες για το 4; Τον Τζάρελ; Αυτός 3ρι είναι. Δεν μου έρχεται κανείς άλλος- ΄'άσε που όταν βλέπω " Έντι" πάντα θα μου έρχονται οι "Μέιντεν" στο μυαλό. Άντε κι ο Έντι Βαν Άλεν. :hoho:

JohnnyPao

champion
Reactions:

Κυρ Απρ 17, 2022 6:08 am

basket72 έγραψε:
tarp7 έγραψε:
το έχω υπόψη και το έχω αναφέρει αλλά βρίσκονται τρόποι στη συγκεκριμένη. Χαρακτηριστικά έχω αναφέρει κι έναν. :P

* Τζόνι μου, τώρα το είδα. Ποιον Έντι λες για το 4; Τον Τζάρελ; Αυτός 3ρι είναι. Δεν μου έρχεται κανείς άλλος- ΄'άσε που όταν βλέπω " Έντι" πάντα θα μου έρχονται οι "Μέιντεν" στο μυαλό. Άντε κι ο Έντι Βαν Άλεν. :hoho:
Απαντάω εδώ συνολικά. Ο Τζαρελ Εντι καταρχάς, φετος στη Μπουργος (διπλα στον άλλον παιχτη που πρότεινα, τον Ννοκο) παιζει αποκλειστικά στο 4, πιο πριν στη Στρασμπουργκ επαιζε τοσο στο 4, όσο και στο 3 και ακόμα πιο πριν στη φενερ βοηθούσε εξισου και στις δυο θέσεις. Είναι 3/4αρι. Τον βλέπω σε μια front line δηλαδη οπου στο 5 θα παιρνει ενα 25λεπτο ο Παπαγιάννης, από πίσω 15 λεπτα ο Μικι ή ο Μπραουν (ο Τζον ναι) που θα δίνει (ειτε ο Μικι ειτε ο Μπραουν) κι ενα 10λεπτο στο 4. Στο 4 επίσης, από 18 λεπτα στο περίπου θα δινει ο Μονεκε (ή ενα αλλο 4αρι, ενα 4/5αρι ισως όπως ο Μπροντζιάνσκι) και 12 λεπτα ο Εντι πχ που θα δίνει ένα 5λεπτο και στο 3. Σε περιπτώσεις τραυματισμών θα παίρνουν χρονο οι Χουγκαζ και Καββαδας. Δηλαδης :

3: Παπαπετρου(26') , Εντι(5') , Κασελ(5') , Ματζουκας(4')
4: Μπροντζιάνσκι/Μονεκε(18') , Εντι(12') , Μπραουν(10')
5: Παπαγιάννης(25') , Μπραουν(15')

Ο Μπράουν ακριβώς τον ρόλο που περιγράφω είχε και στην Ουνικς φετος, δηλαδή επαιζε ως μπακαπ του Τζεκιρι στο 5 και ταυτόχρονα ως βασικό 4αρι.

Διαφορετικά, θα μπορούσαμε με Μικι στο 5/4 και Μονεκε στο 4, αντι του Εντι να φέρναμε τον Γουιλις που θα επαιζε εξολοκλήρου στο 4, με συνέπεια να δίνει ο Μονεκε το αντίστοιχο 5λεπτο στο 3.

Για τον Τομπκινς έχεις τα δικιά σου, αν και μου φαίνεται να πατάει μια χαρα απο τοτε που επέστρεψε. Γενικώς αν μεινεξ υγιής θα ναι λίρα 100, θα χει πέσει το κασε του και ταυτόχρονα θα ναι μια πολύ ποιοτική λυση.

Για τον Νεντοβιτς, τέλος, να πω το εξής. Ειναι ο μόνος παιχτης που ουτε θα στεναχωρηθω ουτε θα χαρώ αν μεινει/φύγει. Απτη μια οντως οι ομάδες του χάνουν, απτην αλλη δεν εχω και πολλές ελπίδες για το οτι μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό για του χρονου, ώστε να πω πως θα το χαλάσει ο Νεντο. Οποτε, δεν θέλω να χαθεί ενας τέτοιος αρτίστας απτο ροστερ χωρις λόγο, αν ειναι να χάνω δηλαδή, ας χάνω με Νεντο μεσα και οχι κάποιον άλλον. Το ακούω παντως αυτο που λες. Αν φύγει, πιστεύω πρεπει να ρθει 2/3αρι 3&D στη θεση του και όχι σκέτο 2αρι. Για να έχουμε δηλαδή 2 ξενους ασους, τον Μεικον και τον Λογκ στο 2 και εναν μπαλαντέρ στο 2/3, έχεις κάποιον τέτοιο παιχτη στο μυαλό σου?

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Απρ 17, 2022 10:05 am

JohnnyPao έγραψε:

απτους ξενους αυτην την στιγμη οι μονοι που αξιζουν ειναι ο νεντο και ισως λιγο ο μεικον
οι υπολιποι ειτε παιξουν ειτε οχι δεν θα κανουν καμια διαφορα στους τελικους μην πως οτι θα κανουν περισσοτερο κακο παρα καλο στην ομαδα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Απρ 17, 2022 10:08 am

το τι θα γινει του χρονου ποσο θα ειναι το μπατζετ οι στοχοι κλπ θα το καταλαβουμε απτον προπονητη που θα ερθει
αν δουμε προπονητη καποιον στυλ βοβορα σερελη παπαθεοδωρου μανωλοπουλο κτλ μην περιμενετε τιποτα παραπανω αποτι φετος ουτε απο πλευρα τιτλων ουτε απο πλευρα θεαματος

basket72
Reactions:

Κυρ Απρ 17, 2022 10:46 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Απρ 17, 2022 6:08 am
basket72 έγραψε:

Απαντάω εδώ συνολικά. Ο Τζαρελ Εντι καταρχάς, φετος στη Μπουργος (διπλα στον άλλον παιχτη που πρότεινα, τον Ννοκο) παιζει αποκλειστικά στο 4, πιο πριν στη Στρασμπουργκ επαιζε τοσο στο 4, όσο και στο 3 και ακόμα πιο πριν στη φενερ βοηθούσε εξισου και στις δυο θέσεις. Είναι 3/4αρι. Τον βλέπω σε μια front line δηλαδη οπου στο 5 θα παιρνει ενα 25λεπτο ο Παπαγιάννης, από πίσω 15 λεπτα ο Μικι ή ο Μπραουν (ο Τζον ναι) που θα δίνει (ειτε ο Μικι ειτε ο Μπραουν) κι ενα 10λεπτο στο 4. Στο 4 επίσης, από 18 λεπτα στο περίπου θα δινει ο Μονεκε (ή ενα αλλο 4αρι, ενα 4/5αρι ισως όπως ο Μπροντζιάνσκι) και 12 λεπτα ο Εντι πχ που θα δίνει ένα 5λεπτο και στο 3. Σε περιπτώσεις τραυματισμών θα παίρνουν χρονο οι Χουγκαζ και Καββαδας. Δηλαδης :

3: Παπαπετρου(26') , Εντι(5') , Κασελ(5') , Ματζουκας(4')
4: Μπροντζιάνσκι/Μονεκε(18') , Εντι(12') , Μπραουν(10')
5: Παπαγιάννης(25') , Μπραουν(15')

Ο Μπράουν ακριβώς τον ρόλο που περιγράφω είχε και στην Ουνικς φετος, δηλαδή επαιζε ως μπακαπ του Τζεκιρι στο 5 και ταυτόχρονα ως βασικό 4αρι.

Διαφορετικά, θα μπορούσαμε με Μικι στο 5/4 και Μονεκε στο 4, αντι του Εντι να φέρναμε τον Γουιλις που θα επαιζε εξολοκλήρου στο 4, με συνέπεια να δίνει ο Μονεκε το αντίστοιχο 5λεπτο στο 3.

Για τον Τομπκινς έχεις τα δικιά σου, αν και μου φαίνεται να πατάει μια χαρα απο τοτε που επέστρεψε. Γενικώς αν μεινεξ υγιής θα ναι λίρα 100, θα χει πέσει το κασε του και ταυτόχρονα θα ναι μια πολύ ποιοτική λυση.

Για τον Νεντοβιτς, τέλος, να πω το εξής. Ειναι ο μόνος παιχτης που ουτε θα στεναχωρηθω ουτε θα χαρώ αν μεινει/φύγει. Απτη μια οντως οι ομάδες του χάνουν, απτην αλλη δεν εχω και πολλές ελπίδες για το οτι μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό για του χρονου, ώστε να πω πως θα το χαλάσει ο Νεντο. Οποτε, δεν θέλω να χαθεί ενας τέτοιος αρτίστας απτο ροστερ χωρις λόγο, αν ειναι να χάνω δηλαδή, ας χάνω με Νεντο μεσα και οχι κάποιον άλλον. Το ακούω παντως αυτο που λες. Αν φύγει, πιστεύω πρεπει να ρθει 2/3αρι 3&D στη θεση του και όχι σκέτο 2αρι. Για να έχουμε δηλαδή 2 ξενους ασους, τον Μεικον και τον Λογκ στο 2 και εναν μπαλαντέρ στο 2/3, έχεις κάποιον τέτοιο παιχτη στο μυαλό σου?

Τζόνι μου, δεν το έθεσα καλά, μέχρι που σκέφθηκα να μπω να το συμπληρώσω χθες βράδυ αλλά είχε πάει αργά. Ναι, μαζί σου ο Έντι, έχει παίξει και 4ρι αλλά 3ρι κλασσικό είναι. Στις ομάδες αυτές παίζει και 4ρι λόγω συνθηκών, αλλά στην Ευρωλίγκα θα έχεις μέγα θέμα. Άσε που δεν είναι για βασικός σε ομάδα Ευρωλίγκας για μια σειρά από λόγους. Στο 4 θέλετε ή ψηλό παίκτη, ή αθλητικό/δυνατό που να σουτάρουν από 40% και πάνω και να ασχολούνται με την άμυνα. Αν μπορούσατε να πάτε για τον Σμιτς της Μπαρτσελόνα που μένει ελέυθερος (η Μπαρτσελόνα μιλάει με Σενγκέλια για δίδυμο με Μίροτιτς) τότε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το λέγαμε και πριν 2 χρόνια, όταν έληγε το συμβόλαιο του και σκούπιζε πάγκο επί Πέσιτς.

Ο Τζ. Μπράουν θα χαραμιστεί στο 5, (δεν λέω ότι δεν μπορεί να παίξει κι εκεί) γιατί παίζει πολύ καλά και στην "απέξω" άμυνα. Επιπλέον, θα είναι πολύ ακριβός για εσάς, εκτός κι αν γυρίσετε σε μπάτζετ εποχής Πασκουάλ. Που τα οικονομικά του Δ.Γ δεν το επιτρέπουν. Το λογικό είναι να έχετε κάποια αύξηση, κάπου στο 1εκ αγωνιστικού μπάτζετ, λόγω, χαλάρωσης των μέτρων για την πανδημία, λόγω κάποιον εσόδων από το "δικό" σας ΟΑΚΑ, και λόγω της πολύ κακής φετινής σεζ- λονγκ.
Από την άλλη, ο κόσμος θα το γεμίζει το ΟΑΚΑ με Δ.Γ; Θα έχει λεφτά να παίρνει εισιτήριο με τη φτώχεια/εξαθλιώση που ολόενα και θα διογκώνεται; ΘΑ έχει λεφτά να παίρνει τα προϊόντα που λανσάρουν οι διαφημίσεις που φέρνουν χρήμα στην ομάδα (τη δική σας όπως και όλες τις άλλες).

Ότι ακούς Τζόνι μου, είναι αναντίρρητο και φαίνεται στα σχόλια σου, χρόνο με τον χρόνο. :bball:

* Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα γίνει προσπάθεια για καλόν προπονητή από το εξωτερικό. Δεν λέω κορυφαία όνομα για πολλούς πρακτικούς λόγους. Αλλά ένας Μίτροβιτς π.χ ή τύπου Μίτροβιτς, είναι πολύ πιθανός.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”