Ηταν γνωστο απ το καλοκαιρι πως ο Σαντ Ρος δεν μπορουσε να βγαλει διαβατηριο. Εγινε μια προσπαθεια να ξεπεραστει το θεμα στα underground, αλλα δεν ειμαστε πλεον στην δεκαετια του 70-80.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 16, 2022 2:25 amΧωρίς να έχω εντρυφήσει στους νόμους περί ιθαγένειας κλπ, μου κάνει εντύπωση που χρειάστηκε κάπου ένας χρόνος παραφιλολογίας, προκειμένου να μάθουμε αν ο Σαντ Ρόος, μπορεί να πάρει ή όχι την υπηκόοτητα. Φαντάζομαι ο νόμος είναι ξεκάθαρος μαζί με τις προϋποθέσεις, τα χρονικά όρια κι όλα τα συναφή. Μ' ένα στοιχειώδες ψάξιμο από τον Χ εγγράματο πολίτη θα έβγαινε άκρη σε λιγότερο από μήνα. Μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό μου φαίνεται παράξενο να μην τα ξέει απόξω κι ανακατωτά.
Θέλω να πω, ότι το όλο θέμα ή... "θέμα", μου κάνει περισσότερο σε δημοσιογραφική σάλτσα ή κι αφήγημα κιόλας, έτσι για να αιωρείται μια έξτρα προσθήκη.
Δεν θελω να αναφερθω στον λογο. Απλα να πω πως επρεπε να εχει 3 χρονια μονιμης και νομιμης διαμονης στην Ελλαδα και γαμο και παιδι με ελληνιδα . Τα τρια χρονια μαλλον τα εκλεισε, οποτε....
Το παραμυθι επαιζε ενα χρονο τωρα και ολοι εκαναν την κοροιδα.