basket72 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 23, 2022 4:18 pm
Σημαντική κίνηση η απόκτηση Π. Λι. Πρώτον για τα χαρακτηριστικά/αξία/περιθώρια βελτίωσης του, αλλά και για το αντανακλαστικά που έδειξε ο Παναθηναϊκός (μπορεί να είναι και κλάσσικ πρόταση Δ.Γ τύπου " αυτός δυσκολεύει πολύ τους απέναντι").
Τον παίκτη τον αποθεώνω από πέρσι το καλοκαίρι με το που τον έκλεισε η Μονακό. ΤΟν προτείνω σταθερά για τον Παναθηναϊκό παρομοιάζοντας τον με τον Μ. Γουέμπερ.
Μοιάζουν πολύ οι 2 τους.
Με τον Γουόκαπ δεν μοιάζει. Το λέω γιατί αναφέρθηκε. Ο Γουόκαπ μοιάζει μονάχα με τον Χάινς. Άντε και με τον Χάκετ.
Αν και διαβάζει καλύτερα από τον "Ιταλό την αντίπαλη άμυνα όταν οργανώνει παιχνίδι (που είναι κι η βασική δουλειά του άσσου, ίσως και πάνω από τις τελικές και το σκοράρισμα).
Ο Π. Λι είναι σαφές ότι έρχεται για πρώτος άσσος. Με τα πλείοφια που έκανε. Και πάλι καλά να λέτε. Το πολύ να έρθει παίκτης τύπου Ν.Γουόλτερς να ψιλομοίράζονται τη θέση. Τα λέγαμε από πέρσι για τέτοιο δίδυμο, βασικά.
Πιστεύω ότι ο Δ.Γ θα ανεβάσει το μπάτζετ μετά τους τελικούς της Α1 που λογικά θα χάσει ύστερα από καιρό και σε συνδυασμό με τη χρονιά που έκανε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Και τη δυναμική που έχει ο Ολυμπιακός για του χρόνου.
Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ένα πολύ καλό μπάσιμο για τον Κούρικ (τα λέμε χρόνια για αυτόν και τον Κοζέρ) που τους τελευταίους μήνες είναι ως και ξένο σώμα στην Μπαρτσελόνα (τα γνωστά του Σάρας ο οποίος ούτε απέτυχε, αλλά ούτε έβγαλε και μάτια στην καταλωνία. Το ίδιο ισχύει και για τον Καλάθη που είναι ο άνρθωπος που κουμαντάρει την ομάδα μέσα στο παρκέ).
Σε συνδυασμό βέβαια με αποχώρηση Νέντοβιτς που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα με εκπλήξει αν τον κρατήσει ο Πεδουλάκης. Το ίδιο ελεγα και για τον Πρίφτη. Και το πιστεύω ακόμα ότι δεν ήταν δικιά του απόφαση αλλά δεν μπορώ να το ξέρω και στα σίγουρα μιας και δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση σε τίποτε από αυτά.
Περισσότερη πληροφόρηση έχω για τη Βαλένσια παρά για τους 2 "αιώνιους". Που ίσως να χτυπήσει και κανάν Χασάν Μάρτιν πλάκα- πλάκα, που στην Ισπανία θεωρείται "κρακ". Δεν θα μου έκανε εντύπωση να τον χτυπάγατε κι εσείς τον Χασάν. Νομίζω ότι στον Πέδουλα θα αρέσει.
Γιατί είναι σαφές ότι το κουμάντο το κάνει ο Πεδουλάκης- ως εκ τούτου νομίζω ότι δεν μπορεί να έχει βάση, η προσδοκία για ξένο προπονητή.
Αυτά....