2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 24, 2022 2:11 am

yorgos έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 1:53 am
Θέλω να πιστεύω πως ήρθε για να μοιραστεί τη θέση με κάποιον. Έτσι και αναβαθμισμένο ρόλο έχει και ελπίδα έχουμε ότι θα δούμε κάποιον άσο με κανονικό ύψος, βαρέθηκα να βλέπω την ομάδα να κατεβαίνει με τον Κούγια στον άσο.
Συμφωνώ και με όλο το ποστ σου που το κλείνεις με την ιδέα σου για Μπόλντγουιν που όντως έχει λογική (μιας και καλά τα πήγε με τον Μ΄. Τζέιμς ο Π. Λι γιατί όχι και με τον τρελό Μπόλντγουιν) αλλά άστο καλύτερα. Δεν λυπάσαι τον ΄Πέδουλα; Καλύτερα ένας Ν. Γουόλτερς(που δεν είναι κοντός, ενώ έχει και καλό άνοιγμα χεριών που τον "ψηλώνει¨") κι ένας κίλερ οικονομίας τύπου Κούρικ αντί του όλντ σκουλ Νέντοβιτς. Παρέα με τον Μέικον εννοείται (όπως σωστά λέει κι ο Α.Κ.Α.Μ.Π ).
Και αφού ο Κούρικ όντως φαίνεται δύσκολος στόχος (όντως είναι παντελώς ξενερωμένος στη Βαρκελώνη με τις εμμονές του Σάρας) αν και για μένα θα μπορούσατε να του ρίξετε δίχτυα- κίνητρο θέλει ο άνθρωπος να παίξει την μπασκετάρα που μπορεί, ας πηγαίνατε για τον Ματ Τόμας. Φαντάζομαι ότι κανέναν δεν θα χάλαγε μια γραμμή με Πάρις Χίλτον, Νέιτ δε γκρέιτ, Μαθιό Θωμά και Δαρείο Μίκωνα.

Λογικά ο Πάρις Χίλτον δεν θα είναι μόνος. Τα λέμε καιρό ότι ομάδα που στοχεύει σε αξιοπρεπή-ς (κατά το "πές μου την οδό-ς¨) παρουσία δεν μπορεί να πάει μονάχα με έναν κουμανταδόρο. Οπότε θα έρθει και δεύτερος.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Μάιος 24, 2022 2:13 am

Αυτός ο Ματ Τόμας είναι σκοτεινός μου πόθος από την εποχή της Γαλικίας. Αλλά έχω δει ότι έχει πει ότι δε θέλει να ξαναφύγει από την Αμερική.

Σε άλλα νέα, έρχεται κοσμογονία και θα μας πάρει όλους η μπάλα, θετικά και αρνητικά

https://www.sdna.gr/mpasket/968952_erhe ... ko-mpasket

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Τρί Μάιος 24, 2022 9:31 am

Λένε για Mitrou-Long, έχει κανείς εικόνα απο αγώνες του φέτος? Εννοώ όχι απο βιντεάκια με highlights. Είναι όντως ενας πιο ανάλαφρος KC των φτωχών? :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1726
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Μάιος 24, 2022 10:29 am

Διαψευσθηκε απο την ΚΑΕ το δημοσιευμα για Μητρου Λονγκ.
Οχι οτι λεει κατι, λογικο ειναι εν μεσω αγωνιστικων υποχρεωσεων, να διαψευδεις οτι εχεις συμφωνησει με παικτη σε θεση που ηδη εχεις παικτες που αγωνιζονται.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2569
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Μάιος 24, 2022 10:56 am

Ο Μήτρου Λόνγκ είναι 2αρι σε σώμα άσσου, θυμίζει τον Μέικον και σε κοψιά και σε στυλ παιχνιδιού.
Έκανε καλή χρονιά φέτος και αν θα έχει Ελληνικό διαβατήριο αξίζει να προσεχτεί, βέβαια η μόνη θέση που θα ταίριαζε είναι αντί του Μέικον.
Που δεν είναι και σίγουρο ότι θα είναι καλύτερος ή έστω το ίδιο καλός, στην Ευρώπη μια πολύ καλή χρονιά στο Περιστέρι της Ιταλίας(Μπρέσια) έχει.

Το να είναι αντικαταστάτης του Μποχωρίδη λόγω διαβατηρίου το αποκλείω, είναι πολύ ακριβός για τέτοιο ρόλο.

Αν έχει αποφασιστεί την νέα χρονιά να πάμε με Βόβορα, θα μπορούσαμε να τον προορίζουμε για άσσο.
Στον Βόβορα αρέσουν οι scoring pg, και θα ταίριαζε και με αυτό που λέγαμε για τον Λι ότι αφού δεν μπορούμε να του δώσουμε περισσότερα λεφτά από άλλους πιθανώς του δώσαμε μεγαλύτερο ρόλο, δηλαδή να είναι ο βασικός άσσος, για να κλείσει σε εμάς.
Να πω την αλήθεια δεν θα μου άρεσε αυτή η προοπτική, πάλι θέμα στην δημιουργία θα είχαμε.

Παίζει και να μην ισχύει καθόλου και να είναι αλήθεια η διάψευση, τόσες φορές που έχουν πει ότι κάνουμε κίνηση εμείς ή ο Ολυμπιακός για αυτόν τα προηγούμενα χρόνια θα πρέπει να ανακοινωθεί για να πιστέψουμε ότι ισχύει.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1101
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 24, 2022 11:05 am

basket72 έγραψε:
Δευ Μάιος 23, 2022 4:18 pm
Σημαντική κίνηση η απόκτηση Π. Λι. Πρώτον για τα χαρακτηριστικά/αξία/περιθώρια βελτίωσης του, αλλά και για το αντανακλαστικά που έδειξε ο Παναθηναϊκός (μπορεί να είναι και κλάσσικ πρόταση Δ.Γ τύπου " αυτός δυσκολεύει πολύ τους απέναντι").

Τον παίκτη τον αποθεώνω από πέρσι το καλοκαίρι με το που τον έκλεισε η Μονακό. ΤΟν προτείνω σταθερά για τον Παναθηναϊκό παρομοιάζοντας τον με τον Μ. Γουέμπερ.
Μοιάζουν πολύ οι 2 τους.
Με τον Γουόκαπ δεν μοιάζει. Το λέω γιατί αναφέρθηκε. Ο Γουόκαπ μοιάζει μονάχα με τον Χάινς. Άντε και με τον Χάκετ.
Αν και διαβάζει καλύτερα από τον "Ιταλό την αντίπαλη άμυνα όταν οργανώνει παιχνίδι (που είναι κι η βασική δουλειά του άσσου, ίσως και πάνω από τις τελικές και το σκοράρισμα).

Ο Π. Λι είναι σαφές ότι έρχεται για πρώτος άσσος. Με τα πλείοφια που έκανε. Και πάλι καλά να λέτε. Το πολύ να έρθει παίκτης τύπου Ν.Γουόλτερς να ψιλομοίράζονται τη θέση. Τα λέγαμε από πέρσι για τέτοιο δίδυμο, βασικά.

Πιστεύω ότι ο Δ.Γ θα ανεβάσει το μπάτζετ μετά τους τελικούς της Α1 που λογικά θα χάσει ύστερα από καιρό και σε συνδυασμό με τη χρονιά που έκανε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Και τη δυναμική που έχει ο Ολυμπιακός για του χρόνου.

Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ένα πολύ καλό μπάσιμο για τον Κούρικ (τα λέμε χρόνια για αυτόν και τον Κοζέρ) που τους τελευταίους μήνες είναι ως και ξένο σώμα στην Μπαρτσελόνα (τα γνωστά του Σάρας ο οποίος ούτε απέτυχε, αλλά ούτε έβγαλε και μάτια στην καταλωνία. Το ίδιο ισχύει και για τον Καλάθη που είναι ο άνρθωπος που κουμαντάρει την ομάδα μέσα στο παρκέ).

Σε συνδυασμό βέβαια με αποχώρηση Νέντοβιτς που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα με εκπλήξει αν τον κρατήσει ο Πεδουλάκης. Το ίδιο ελεγα και για τον Πρίφτη. Και το πιστεύω ακόμα ότι δεν ήταν δικιά του απόφαση αλλά δεν μπορώ να το ξέρω και στα σίγουρα μιας και δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση σε τίποτε από αυτά.

Περισσότερη πληροφόρηση έχω για τη Βαλένσια παρά για τους 2 "αιώνιους". Που ίσως να χτυπήσει και κανάν Χασάν Μάρτιν πλάκα- πλάκα, που στην Ισπανία θεωρείται "κρακ". Δεν θα μου έκανε εντύπωση να τον χτυπάγατε κι εσείς τον Χασάν. Νομίζω ότι στον Πέδουλα θα αρέσει.
Γιατί είναι σαφές ότι το κουμάντο το κάνει ο Πεδουλάκης- ως εκ τούτου νομίζω ότι δεν μπορεί να έχει βάση, η προσδοκία για ξένο προπονητή.

Αυτά....
επειδη εγω ειμαι αυτος που εγραψε για το γουοκαπ , θα ηθελα απλα να ξεκαθαρισω οτι η ολη φαση μου θυμισε , φαση γουοκαπ με εμας . το κλεισιμο νωρις νωρις , το τι καλειται να προσφερει ο παικτης και το οτι η λογικη λεει οτι θα πρεπει να εχει κι αλλο πρωτοκλασατο ασσο διπλα του , αυτο εννοουσα αν και συνειρμικα πηγε το μυαλο μου στον Θωμα Πανωπερπατητη επειδη κι εκεινος επι θητειας του στη ζαλγκιρις τυρρανησε το Σλουκα.

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Μάιος 24, 2022 12:34 pm

Αν ερθει ο Μητρου, τοτε ξεκαθαρα μονο για την θεση αντι του μεικον τον βλεπω. Για 2ο ασσο με τιποτα, καθως ειναι ιδια θεση με μεικον ακριβως: δυαρι που υπο προυποθεσεις παιζει και ασσσος! Δεν ξερω αν επιθετικα θα ειναι καλυτερος ή οχι απο τον μεικον, αλλα στην αμυνα θα ειναι σιγουρα καλυτερος, ενω δεν νομιζω να χρειαζεται και 100 ντριμπλες για να βαλει ενα καλαθι οπως ο μεικον.

Οσο και να μου αρεσει ο Μεικον και να εγραφα περσυ το καλοκαιρι οτι μονο αυτον πιστευω απο την φετινη ομαδα, αλλο τοσο λεω τωρα οτι δεν τον θελω για του χρονου, καθως δεν ταιριαζει μαζι με νεντο καθολου μα καθολου και φυσικα δεν μπορει να παιξει ομαδικο μπασκετ. Μονο νταμπα-ντουμπα ντριμπλα μεχρι να ανοιξει τρυπα στο παρκε και 1vs1 με αποτελεσμα οι αλλοι παικτες να καθονται να τον κοιτανε και να μην εχουν ρυθμο.

Θα δουμε που θα παει το ροστερ, αλλα οπως ειπα ειμαι πολυ αισιοδοξος για το ροστερ και την δομηση που θα φτιαξει ο Αρτζι!

0
BillyPao

champion
Reactions: 2438
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Μάιος 24, 2022 12:51 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 12:34 pm
Αν ερθει ο Μητρου, τοτε ξεκαθαρα μονο για την θεση αντι του μεικον τον βλεπω. Για 2ο ασσο με τιποτα, καθως ειναι ιδια θεση με μεικον ακριβως: δυαρι που υπο προυποθεσεις παιζει και ασσσος! Δεν ξερω αν επιθετικα θα ειναι καλυτερος ή οχι απο τον μεικον, αλλα στην αμυνα θα ειναι σιγουρα καλυτερος, ενω δεν νομιζω να χρειαζεται και 100 ντριμπλες για να βαλει ενα καλαθι οπως ο μεικον.

Οσο και να μου αρεσει ο Μεικον και να εγραφα περσυ το καλοκαιρι οτι μονο αυτον πιστευω απο την φετινη ομαδα, αλλο τοσο λεω τωρα οτι δεν τον θελω για του χρονου, καθως δεν ταιριαζει μαζι με νεντο καθολου μα καθολου και φυσικα δεν μπορει να παιξει ομαδικο μπασκετ. Μονο νταμπα-ντουμπα ντριμπλα μεχρι να ανοιξει τρυπα στο παρκε και 1vs1 με αποτελεσμα οι αλλοι παικτες να καθονται να τον κοιτανε και να μην εχουν ρυθμο.

Θα δουμε που θα παει το ροστερ, αλλα οπως ειπα ειμαι πολυ αισιοδοξος για το ροστερ και την δομηση που θα φτιαξει ο Αρτζι!
Θα είναι αστείο να διώξουμε τον Μέικον, μιλάμε για έναν παίκτη τιμιότατο για τα λεφτά που παίρνει. Εγώ θα άλλαζα τον Σαντ-Ρος, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δε θα πάρει ελληνικό διαβατήριο.

2
2 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τρί Μάιος 24, 2022 12:55 pm

Την Μπρέσια την είδα φέτος για χάρη του Ναζ- ιάρη. :P
Εγώ μια χαρά άσσο είδα. Παίκτη που διαβάζει σωστά το παιχνίδι, αντέχει τις επαφές (βασικό για τη θέση του).
Νομίζω ότι σας μπερδεύει το γεγονός ότι είναι παίκτης που θα κοιτάξει να σκοράρει πρώτα. Αλλά τη θέση του άσσου μπορεί να την παίξει σημαντικά καλύτερα από τους κατ΄ανάγκη άσσους Μέικον ή και Σαντ Ρόος.
Δείτε τον λίγο και λογικά θα συμφωνήσετε. Μιλάω για τη φετινή του εκδοχή που είναι κι αυτή που μετράει περισσότερο μιας και φρέσκια και κυρίως ευρωπαϊκή.

Μέγιστη πατάτα θα κάνετε να χάσετε κι αυτόν. Εγώ θα τον έπαιρνα (τον παίκτη, εννοώ :P ) με κλειστά μάτια στον Ολυμπιακό αντί του Λάρε.

Προφανώς και μπορεί να παίξει και με άσσο δίπλα του, όπως βλέπουμε να συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια και το λέγαμε και πέρσι για τον Γουόκαπ, όταν διαβάζαμε ότι θα έρθει ως αλλαγή του Σλούκα. Ίσα- ίσα, που είναι προαπαίτουμενο να μπορείς να έχεις στο παρκέ 2 παίκτες με οργανωτικές ικανότητες.

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 232
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 24, 2022 2:46 pm

Σιγά μην δεν προέκυπτε διάψευση από την ΚΑΕ για Μιτρού Λονγκ λίγο πριν τους τελικούς.Μοναχα θα έχανε η ομαδα αν το έκανε αυτό.Θα ξενερώνε ο Μεικον ξεκάθαρα!!!!

Εγω πάντως πιστευω- μπαίνοντας στο μυαλό του Άρτζι lol - ότι θα προσπαθήσει να στελεχώσει μια 5αδα "κοντους"+Σαντ Ροος με πολύ τρίποντο και ικανοποιητικά ποσοστά(.Νεντοβιτς 61 τρίποντα,Μεικον 48 , Λι 38)

Πιστεύω ότι θα μείνει για αυτόν τον λόγο ο Μεικον παρόλο που δεν είναι πολύ καλός στην άμυνα.Αυτο δεν αναιρεί το σενάριο που λέτε ότι υποσχέθηκε στον Λι θέση πρώτου πόιντ γκαρντ!!!!Απλά θα έχει τον Μιτρού Λονγκ ως δεύτερο 2αρι και ως 3ο "άσσο".....Ταχύτητα έχει ο Ελληνοκαναδός και μπορεί να πιέσει.Ελα όμως που πολλές φορές τεμπελιαζει επιδεικτικά αμυντικά προκειμένου να γράψει πόντους και ασσίστ 😉😆.

Ενα δεύτερο σενάριο είναι να πάρει έναν παίχτη στυλ Keenan Evans(τον ίδιο λόγο δύσκολο να δεχθεί να είναι δεύτερος "άσσος") ως δεύτερο "άσσο" και να έχει τον Μιτρού Λονγκ ως 2αρι και τρίτο "άσσο.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα μείνει ο Μεικον των 48 τριποντων στην Ευρωλίγκα και θα αποκτηθεί και ο Μιτρού Λονγκ των 80+τριποντων στην ιταλική λιγκα.

Θα στοχεύσει να έχει 6 Έλληνες(Παπαγιάννη,Παπαπέτρου,Καλαϊτζάκη,Μαντζουκα,Μιτρού Λονγκ,Κ.Αντετοκουνμπο η Καββαδά) +13ο παίχτη Χουγκαζ.....μέχρι να δει αν θα κλείσει Μήτογλου.

Lee
Νedovic
Παπαπέτρου
Cavanaugh(45τριποντα,37%-5.1reb)
Παπαγιάννης

Macon
Mitrou Long
Sant Roos
Bolomboy η Rubit
Καββαδας η Κ Αντετοκούμπο

Καλαιτζακης
Μαντζουκας

13ος Χουγκαζ
14ος Κασελακης

0
bikos13

Reactions: 2

Τρί Μάιος 24, 2022 5:19 pm

Καλησπέρα σας

Νέος στο foroum, αν και παρακολουθω καιρο χωρις να είμαι ενεργός
Θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω roster και πόσο μπορεί να είναι εφικτό όσον αφορά το οικονομικό σκέλος:

1
Lee
Mitrou Long ή Miller-McIntyre

2
Nedo
Macon
Kalaitzakis

3
Papapetrou

3-4
Blossomgame
Mantzoukas

4
Moneke
Chougaz

5
Papagiannis
Jaiteh
Kavvadas

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 24, 2022 6:50 pm

με μητρου λι νεντοβιτς μεικον ποιος θα παιξει αμυνα?χρειαζετε ενας ασσος πιο ψηλος με οργανωτικες ικανοτητες να παιζει κ λιγο αμυνα!το οσα βαλουμε κ οσα φαμε δε προχωραει!παλι τα ιδια θα εχουμε κ φετος?ο μεικον με το νεντοβιτς δε ταιριαζουν!

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion

Τρί Μάιος 24, 2022 6:55 pm

giorgos45 έγραψε:
με μητρου λι νεντοβιτς μεικον ποιος θα παιξει αμυνα?χρειαζετε ενας ασσος πιο ψηλος με οργανωτικες ικανοτητες να παιζει κ λιγο αμυνα!το οσα βαλουμε κ οσα φαμε δε προχωραει!παλι τα ιδια θα εχουμε κ φετος?ο μεικον με το νεντοβιτς δε ταιριαζουν!
Το θέμα είναι να μπαίνει και η μπάλα στο καλάθι.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Τρί Μάιος 24, 2022 7:04 pm

BillyPao έγραψε:
giorgos45 έγραψε:
Αν παμε με την ιδια λογικη οπως φετος δηλαδη χαλια αμυνα και 1vs1 στην επιθεση, θα εχουμε το ιδιο: χαλια αμυνα χαλια επιθεση.

Επισης μια ομαδα με χαμηλο μπατζετ πρωτα πρεπει να κοιταζει την αμυνα και μεσα απο αυτην να παιρνει ψυχολογια για την επιθεση. Αν μια ομαδα με χαμηλο μπατζετ ειναι χωνι στην αμυνα, τοτε θα βγαινει τελευταια και θα ειναι και χαλια και στην επιθεση.

Αν θελουμε να κερδιζουμε απο την επιθεση πρεπει να εχουμε τοπ μπατζετ. Ο Οσφπ βγηκε 2ος γιατι παιζει αμυναρα και οχι γιατι εχει την καλυτερη επιθεση, αλλα φυσικα εχτισε την ομαδα του με τετοιον τροπο ωστε να εχει αμυναρα αλλα ταυτοχρονα και σουτερ και σκορερ.

Ομαδες με χαμηλο μπατζετ χτιζουν με βαση τα εξης χαρακτηριστηκα: αθλητικοτητα-αμυνα-ριμπαουντ-σκληραδα-ενεργεια-τριποντο. Σε καθε αλλη περιπτωση που δεν θα ειναι η βαση της ομαδας αυτο, δεν παει πουθενα οπως η φετινη μας ομαδα που ηταν απιστευτα σοφτ.

Δεν σημαινει οτι αν χτισεις μια τετοια ομαδα, δεν θα ειναι καλη στην επιθεση, ουτε λεμε οτι η επιθεση δεν ειναι σημαντικη. Μπασκετ ειναι, ολα σε ισορροπια πρεπει να ειναι.

Αν μεινουν παντως νεντο-μεικον και ερθει λι-μητρου, πραγματικα παλι απατοι θα παμε και ας ειναι πολυ καλυτερη δομη απο το περσυνο εκτρωμα. Και αυτο διοτι, δεν εχουμε κανεναν πραγματικα καλο αμυντικο, δεν εχουμε κανεναν πραγματικο οργανωτη-δημιουργο και φυσικα μετρια πραγματα στο σουτ, αφου μονο απο 1vs1 σουταρουν ολοι τους.

0
BillyPao

champion

Τρί Μάιος 24, 2022 7:13 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 7:04 pm
BillyPao έγραψε:

Αν παμε με την ιδια λογικη οπως φετος δηλαδη χαλια αμυνα και 1vs1 στην επιθεση, θα εχουμε το ιδιο: χαλια αμυνα χαλια επιθεση.

Επισης μια ομαδα με χαμηλο μπατζετ πρωτα πρεπει να κοιταζει την αμυνα και μεσα απο αυτην να παιρνει ψυχολογια για την επιθεση. Αν μια ομαδα με χαμηλο μπατζετ ειναι χωνι στην αμυνα, τοτε θα βγαινει τελευταια και θα ειναι και χαλια και στην επιθεση.

Αν θελουμε να κερδιζουμε απο την επιθεση πρεπει να εχουμε τοπ μπατζετ. Ο Οσφπ βγηκε 2ος γιατι παιζει αμυναρα και οχι γιατι εχει την καλυτερη επιθεση, αλλα φυσικα εχτισε την ομαδα του με τετοιον τροπο ωστε να εχει αμυναρα αλλα ταυτοχρονα και σουτερ και σκορερ.

Ομαδες με χαμηλο μπατζετ χτιζουν με βαση τα εξης χαρακτηριστηκα: αθλητικοτητα-αμυνα-ριμπαουντ-σκληραδα-ενεργεια-τριποντο. Σε καθε αλλη περιπτωση που θα ειναι η βαση της ομαδας αυτο, δεν παει πουθενα οπως η φετινη μας ομαδα που ηταν απιστευτα σοφτ.

Δεν σημαινει οτι αν χτισεις μια τετοια ομαδα, δεν θα ειναι καλη στην επιθεση, ουτε λεμε οτι η επιθεση δεν ειναι σημαντικη. Μπασκετ ειναι, ολα σε ισορροπια πρεπει να ειναι.

Αν μεινουν παντως νεντο-μεικον και ερθει λι-μητρου, πραγματικα παλι απατοι θα παμε και ας ειναι πολυ καλυτερη δομη απο το περσυνο εκτρωμα. Και αυτο διοτι, δεν εχουμε κανεναν πραγματικα καλο αμυντικο, δεν εχουμε κανεναν πραγματικο οργανωτη-δημιουργο και φυσικα μετρια πραγματα στο σουτ, αφου μονο απο 1vs1 σουταρουν ολοι τους.
Ξέρω πώς πρέπει να χτίζεται μια ομάδα, όταν έχει χαμηλό μπάτζετ. Πολύ φοβάμαι ότι με τον Πεδουλάκη θα φτιάξουμε μια ομάδα με έμφαση μόνο στην άμυνα. Αυτό δε θέλω να δω, νομίζω ότι το καταλαβαίνεις.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”