2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 24, 2022 8:43 pm

Τον Αγραβάνη προσωπικά δεν τον θέλω. Έστω και αν μοιάζει η ιδανική περίπτωση ως Έλληνας να κουμπώσει ως 5ος ψηλός, αφού βέβαια έρθει εννοείται και ένα κανονικό ξένο 4άρι (χώρος στο ρόστερ υπάρχει, φέτος Ζαν Σαρλ και Έισι κάθονται). Αν βέβαια τον θέλει προσωπικά ο Μπαρτζώκας (και δεν πιέζεται από άλλους παράγοντες) η άποψή μου περισσεύει. Γενικά πάντως είναι μακρινές κουβέντες αυτές ακόμα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7263
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 24, 2022 8:48 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 8:38 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 8:32 pm

δηλαδη εμεις θα παμε με τον αγραβανη πισω απο βεζενκοφ?!!! εγκληματικο το βρισκω..ο φιλος πανω μιλουσε να ρθει και καλο 4-5ρι..Σαν 2ρος πιστευω ερχεται ο αγρα αλλα εμεις δεν νομιζω να ρισκαρουμε τοσο..
Γιατι φετος με τον Πριντεζη δευτερο τι κερδισες; με ολο τον σεβασμο στην ιστορια του Πρι. Ξεχνατε μαλλον πως μεχρι 6 ξενους μπορει να εχει μια (νορμαλ) ομαδα. Και πες μου εσυ ποιος ξενος θα ερθει να παιξει τα ρεπα του Βεζενκοφ και θα ειναι σιγουρα καλυτερος του Αγραβανη.
Δεν ειμαι φαν του Αγραβανη, ισα ισα μαλιστα, αλλα τα κουκια ειναι μετρημενα. Ο Ολυμπιακος οπως και ο Παναθηναικος θελουν ελληνικη βαση για να κρατιουνται σε ψηλο επιπεδο. Οι Ελληνες παιχτες αυτη την στιγμη δεν ειναι και πολλοι για να διαλεξει κανεις αν θελει να μεινει ή να παει ψηλα.
Δεν νομιζω οτι εχουμε θεμα με ελληνες αν μεινει ο ντορσι..Γουοκαπ-μακισικ-φαλ-μαρτιν η οποιο 5ρι..μας μενουν αλλοι 2 ξενοι..δεν νομιζω να παμε παλι με 4ξενους στην ουσια..ο παικτης πισω απο τον σασα θα ειναι διπλοθεσιτης και μια χαρα θα βρουμε καλυτερο απο τον αγρα :D Προσωπικα απο ελληνες θα επαιρνα μητο αν γινεται,αντετο αν ψηνεται με τον ρολο του και μητρου λονγκ αν τυχον δεν κρατησουμε λουτζη η λαρε.Τον αγρα στον ολυμπιακο που κοιταει φ4 σαν 5το ψηλο και βαλε.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Μάιος 24, 2022 8:52 pm

benchwarmer έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 8:43 pm
Τον Αγραβάνη προσωπικά δεν τον θέλω. Έστω και αν μοιάζει η ιδανική περίπτωση ως Έλληνας να κουμπώσει ως 5ος ψηλός, αφού βέβαια έρθει εννοείται και ένα κανονικό ξένο 4άρι (χώρος στο ρόστερ υπάρχει, φέτος Ζαν Σαρλ και Έισι κάθονται). Αν βέβαια τον θέλει προσωπικά ο Μπαρτζώκας (και δεν πιέζεται από άλλους παράγοντες) η άποψή μου περισσεύει. Γενικά πάντως είναι μακρινές κουβέντες αυτές ακόμα.
Συμφωνω πως ειναι νωρις ακομα για τετοιες κουβεντες. Ακομα δεν εχει τελειωσει η σεζον. Η κουβεντα το εφερε.
Παντως και εγω αν ειδες μιλησα για τον Αγραβανη στο 4 και ενα 4-5 αρι ακομα εστω και λιγο καλυτερο απο τον Λιβιο.
Αν και πιστευω πως ο Λιβιο για τα λεφτα που πηρε ηταν μια χαρα. Ολα ειναι θεμα μπατζετ.
Τον Αγραβανη δεν τον παω γιατι μιλαει πιο πολυ απ οτι παιζει. Αλλα δεν υπαρχουν ελληνες παιχτες και ειδικα ψηλοι. Ειναι μια πραγματικα δυσκολη εξισωση η αντικατασταση του Πριντεζη.
Αμα δεν μιλαγε τοσο πολυ (και να λεει κι αυτα που λεει) θα ηταν περιζητητος αυτη την στιγμη και θα σφαζοντουσαν Παναθηναικος και Ολυμπιακος για τη υπογραφη του. Εδω στον Παναθηναικο μιλανε για Χουγκαζ και Μαντζουκα για μπακ απ στο 4. Τους τρωει για πρωινο και τους δυο ο Αγραβανης, να λεμε την αληθεια.

0
basket72
Reactions:

Τρί Μάιος 24, 2022 8:55 pm

Σούπερ ακούγονται οι ΦΗΜΕΣ :D αυτές.

Μακάρι να παίζουν. Εδώ έχουμε διαβάζει για "κλεισμένο Ζοτς" (πέρσι) και πολλά άλλα, αντίστοιχες εποχές....

Ο Γκριγκόνις είναι λατρεία, το ξανθό δίδυμο με τον Θωμά, το λέμε από τότε που παίζαν στη Ζάλγκρις κι είθε και μακάρι μαζί.
Βέβαια δεν είναι φόργουορντ και δη δυναμικός αλλά χαλάλι του.
Ψηλό γκαρντ είναι όπως ο Μακίσικ. Μπορούν να παίξουν το 3 στην ευρωλίγκα; Ναι, κόντρα σε πολλές ομάδες που κατεβάζουν από Μπράιαντ μέχρι Σιμόν κι από Ντ. Χολ (Αρμάνι) μέχρι Χίγκινς, Γκουντουριτς, Αμπρίνες, Χάνγκα, Πονίτκα, Ντόμπριτς, Σιλντς, ΓΚιφάι, κλπ. είναι οκ.
Απέναντι σε Μπέικον., Κάλινιτς, Λούτσιτς, Ντιαλό, Ντεκ, Χεζόνια, Παπαπέτρου, Γκεντράιτις, Φοντέκιο θα έχουμε θέμα.

Αν όντως παίζει του Γκριγκόνις, εγώ για τη θέση του Ντόρσεϊ τον κόβω.... ίσως κάτι ξέρουν παραπάνω....

Παιχτούρα και μακάρι. Το ίδιο και για τον Μίλου. Απλά θα χρειαστούν πολλές μεταγραφές, στην περίπτωση αυτή. Κι Αγραβάνης κι ένας άκομη που να ακουμπάει το 4. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι φέτος παίζαμε με 1μιση παίκτη το 4, αλλά στα χαρτιά είχαμε 4 τεσσάρια. : :D
Μονάχα με τον τρελιάρη Αγραβάνη πίσω από τον Βέζε που πας; Κι αν φορτώσει κρανίο;
Κι αν απλώς δεν...για την Ευρωλίγκα ούτε για 10λεπτο; ΑΠό πίσω θα είναι ο κανένας.
ΓΙ' αυτό θα ήταν σούπερ, να πηγαίναμε για 3-4ρι και 4-5ρι.
Από την άλλη όταν έχεις την ευκαιρία (εφόσον δεν αποδειχθούν ΦΗΜΕΣ) να πάρεις δίδυμο βασικών της ΤΣΣΚΑ, ε, κάνεις και τα στραβά μάτια στη φτώχεια πίσω από τον καλύτερο σου σκόρερ τα 2 τελευταία χρόνια. ΠΟυ δεν είναι και κανείς τούμπανος να τρώει αμάσητα τα χιλιόμετρα, αλλά ευτυχώς δεν κουβαλάει τραυματισμούς κι είναι σε καλή ηλικία.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Μάιος 24, 2022 8:59 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 8:48 pm
Hipster έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 8:38 pm

Γιατι φετος με τον Πριντεζη δευτερο τι κερδισες; με ολο τον σεβασμο στην ιστορια του Πρι. Ξεχνατε μαλλον πως μεχρι 6 ξενους μπορει να εχει μια (νορμαλ) ομαδα. Και πες μου εσυ ποιος ξενος θα ερθει να παιξει τα ρεπα του Βεζενκοφ και θα ειναι σιγουρα καλυτερος του Αγραβανη.
Δεν ειμαι φαν του Αγραβανη, ισα ισα μαλιστα, αλλα τα κουκια ειναι μετρημενα. Ο Ολυμπιακος οπως και ο Παναθηναικος θελουν ελληνικη βαση για να κρατιουνται σε ψηλο επιπεδο. Οι Ελληνες παιχτες αυτη την στιγμη δεν ειναι και πολλοι για να διαλεξει κανεις αν θελει να μεινει ή να παει ψηλα.
Δεν νομιζω οτι εχουμε θεμα με ελληνες αν μεινει ο ντορσι..Γουοκαπ-μακισικ-φαλ-μαρτιν η οποιο 5ρι..μας μενουν αλλοι 2 ξενοι..δεν νομιζω να παμε παλι με 4ξενους στην ουσια..ο παικτης πισω απο τον σασα θα ειναι διπλοθεσιτης και μια χαρα θα βρουμε καλυτερο απο τον αγρα :D Προσωπικα απο ελληνες θα επαιρνα μητο αν γινεται,αντετο αν ψηνεται με τον ρολο του και μητρου λονγκ αν τυχον δεν κρατησουμε λουτζη η λαρε.Τον αγρα στον ολυμπιακο που κοιταει φ4 σαν 5το ψηλο και βαλε.
Πιστευω πως ο Ντορσευ δυσκολα θα μεινει κατ αρχην. Εκτος αμα αποφασισουν να τον περιμενουν παλι μεχρι τελος Αυγουστου. Ο Μητρου δεν εχει ακομα διαβατηριο. Αμα φυγει ο Ντορσευ θα θες ενα παιχτη στην θεση του, επισης δεν υπαρχει Ελληνας εκει. Θες ενα Τριαρι πισω απο Παπ (δεν υπαρχει διαθεσιμος ελληνας επισης). Και θα θες και ενα 4-5 αρι ο μονος ελληνας ειναι μαντεψε.... ο Αγραβανης, αλλιως ξενος και εκει. Και ο Μητογλου να ηταν διαθεσιμος ειμαι σιγουρος πως θα πηγαινε στον Παναθηναικο. Ο Ατεντο δεν παιζει στο 4 ουτε στα πιο τρελλα του ονειρα.
Εβαλες 4 ξενους και σου εξηγω πως χωρις Ντορσευ ή εστω Μητρου, θες να καλυψεις 3 θεσεις με αλλους δυο ξενους.

0
Ilias7

Honorary
Reactions: 191
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Μάιος 24, 2022 9:15 pm

Τον Αγραβάνη δε θα τον θέλουν στην ομάδα ούτε οι ίδιοι οι συμπαίκτες τους.Στον Ολυμπιακό είχε δημιουργήσει ήδη αρκετές φορές θεματάκια και αυτό είναι γνωστό, καθώς και στην Εθνική σε Ευρωμπάσκετ επειδή δεν έπαιζε.

Δε θα δεχτεί να μην έχει ενεργό ρόλο και να μη δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα αυτή η κατάσταση.

Οπότε δε νομίζω να θέλει να βάλει μια ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήρια του ο Μπαρτζώκας που φέτος έδειξε πως θέλει να έχει ηρεμία στα αποδυτήρια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1611
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Τρί Μάιος 24, 2022 9:26 pm

corsaopc έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 7:51 pm

Για την θέση 3 προορίζεται ο Γκριγκονις κυρίως να είναι δίδυμο με Παπ. Μας έλειψε το σκοράρισμα από το 3 γιατί ο Παπ καλώς η κακώς έχει φθίνουσα πορεία και δεν απειλεί επιθετικά τον αντίπαλο. Το 3αρι που δεν πήραμε με σουτ πέρσι θα το πάρουμε φέτος.

-Σλουκας, Γουοκαπ,λουτζης
-ντορσει η οκομπο, μακισικ
-Παπ, Γκριγκονις
-βεζενκοφ, αργαβανης, Μοτλει για 4αρο5αρι
-Φαλ, Μιλου

Κάπως έτσι θέλουν στην ομάδα να είναι η 12αδα τη νέα σεζόν με στόχο την κούπα ξεκάθαρα.
Από συμβόλαια Χασάν, Λιβιο, Πρίντεζη, Εισι γλιτώνουμε 1.300.000 περίπου. Το συμβόλαιο Αγραβανη και Γκριγκονις δηλαδή.
Και θα γίνει αύξηση της τάξης των 2.000.000 στο μπάτζετ για να καταφέρουν να πάρουν τον Μιλου και παίχτη τύπου Μοτλει αν όχι τον ίδιο.
Μαζευονται πολλοι ξενοι ετσι ομως,ειδικα αν ερθει (εστω υποθετικα) Οκομπο αντι Ταιλερ........

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τρί Μάιος 24, 2022 9:32 pm

1)Προσωπικα θελω οσο ειναι δυνατον περισσότερους Έλληνες στην ομαδα...Προφανως να μην ειναι κακοί χαρακτήρες αυτο ειναι δεδομενο αλλα οσο περισσοτεροι Έλληνες τοσο καλυτερα.Ετσι δένεται η ομαδα με τον κοσμο και γενικοτερα αν το δουμε και ιστορικά ο Ολυμπιακός οποτε πηγε καλα ειχε αρκετους Έλληνες και σε αυτους εξαλλου χρωστάει οτι εχει κανει απ το 2010 και μετα

2)Ο Ντορσει αν και εχει δυνατοτητες στερείται μπασκετικού iq και δε ξερω αν αξιζει να μεινει....ειδικα αν ειναι να τον παρακαλάμε κιολας ας παει στο καλο...Με Μονακό αλλα και στο final four με ξενέρωσε εντελως και σιγουρα δεν αναλογούν οι εμφανισεις του με το να μπαίνουμε στη διαδικασια αναμονης η παρακαλετού

3)Μητογλου-Ρογκαβοπουλος-Κώστας Αντετοκουμπο-Θανάσης Αντετοκουμπο-Καλαϊτζάκη-Άγραβανης(χωρις να κανει βλακίες ) θα ηταν καλο να τους προσεγγίζαμε αν οχι ολους καποιους απο αυτους.
Ακουω που λενε οτι η ομαδα εχει κορμό για χρονια... Με Σλουκα,Παπανικολάου στα 33 ο ενας και στα 32 ο αλλος για ποιο κορμό μιλαμε?Μονο με Βεζενκοφ?Χωρις Έλληνες?

Οπως και να εχει θεωρω οτι πρεπει να εχουμε πολλους Έλληνες και ποιοτικούς ξενους...Αυτα :D

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Τρί Μάιος 24, 2022 9:34 pm

Δεν ξέρω από που πηγάζει η αισιοδοξία για την αύξηση του budget. Eγώ θεωρώ ότι πάνω κάτω στα ίδια θα κινηθούμε. Υπάρχει ήδη μια μικρή αύξηση από την ανανέωση Βεζένκοφ μέσα στην σεζόν και δεν νομίζω να ανέβουμε πάνω το 1εκ max αύξηση.

Aν δεν ανανεώσει ο Ντόρσει νομίζω στα λεφτά που ακουγεται ότι παίρνει βρίσκουμε παίχτη με τα χαρακτηριστικά του . Έισι και Λιβιό το θεωρώ δεδομένο ότι θα φύγουν. Για Χασάν κρατάω μια πισινή.

Σε περίπτωση που η ποινή του Μήτογλου είναι μικρή και μπορεί πχ να αγωνιστεί Ιανουάριο - Φεβρουάριο θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο.

ΥΓ: Mακάρι να μην θέλει ο Ιτούδης τον Πολονάρα στην Φενέρ ...

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Μάιος 24, 2022 9:40 pm

Ilias7 έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 9:15 pm
Τον Αγραβάνη δε θα τον θέλουν στην ομάδα ούτε οι ίδιοι οι συμπαίκτες τους.Στον Ολυμπιακό είχε δημιουργήσει ήδη αρκετές φορές θεματάκια και αυτό είναι γνωστό, καθώς και στην Εθνική σε Ευρωμπάσκετ επειδή δεν έπαιζε.

Δε θα δεχτεί να μην έχει ενεργό ρόλο και να μη δημιουργεί πρόβλημα αυτή η κατάσταση.

Οπότε δε νομίζω να θέλει να βάλει μια ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήρια του ο Μπαρτζώκας που φέτος έδειξε πως θέλει να έχει ηρεμία στα αποδυτήρια.
Πραγματικα δεν θα πω τιποτα αλλο για τον Αγραβανη για να μην νομιζει και κανενας πως τον "σπρωχνω". Τελευταια κουβεντα εδω.
Ποιος συμπαιχτης δεν τον θελει; Οι μονοι που εχουν παιξει μαζι του ηταν Παπανικολαου, Σλουκας και Λουντζης. Και με τους 3 εχει παιξει στην εθνικη και δεν εδειξαν να εχουν κανενα θεμα (ειναι και 4-5 χρονια μεγαλυτεροι), ουτε με τον Λουντζη εχει ακουστει κατι για την Πατρα (κανεις δεν ξερει βεβαια). Μαλιστα θυμαμαι τον Παπανικολαου να του δινει και συμβουλες με την Τουρκια και να πανηγυριζουν μαζι τα κρισιμα καλαθια που εβαλε.
Σε δευτερο βαθμο αν δεν δεχθει τον ρολο που (ισως παντα) του προτεινει ο Μπαρτζωκας δεν θα τον παρει κιολας στην ομαδα. Χαρη θα του κανει ο προπονητης, οχι το αναποδο.
Ο Αγραβανης και καθε Αγραβανης ειναι μπασκετμπολιστας και το κριτηριο πρεπει να ειναι πως μπορει να αποδωσει στο παρκε και οχι αν μας αρεσουν οι δηλωσεις του και αν θα τον καναμε παρεα. Ειναι δουλεια του προπονητη αν μπορει και θελει να τον βαλει στην ομαδα του και αν θα επιρεασει την χημεια της και οχι των οπαδων (υπερ ή κατα) και των ΜΜΕ.
Ξερω πως θα ακουστει στα ορια της ιεροσυλιας, αλλα και ο Γκαλλης δεν ηταν ο αγαπημενος συμπαιχτης στις ομαδες που επαιζε , ουτε ασχολιοταν και πολυ με οτι του ελεγαν οι προπονητες του, αλλα επειδη το βαζε το τοπι στο καλαθακι δεν μιλαγε κανενας. Δεν λεω πως ειναι το ιδιο να πεσει κεραυνος να με καψει δηλαδη, αλλα οτι λεω εχει να κανει με μπασκετ και αυτα που απανταω εχουν να κανουν με γκοσιπς.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Μάιος 24, 2022 9:45 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 9:34 pm
Δεν ξέρω από που πηγάζει η αισιοδοξία για την αύξηση του budget. Eγώ θεωρώ ότι πάνω κάτω στα ίδια θα κινηθούμε. Υπάρχει ήδη μια μικρή αύξηση από την ανανέωση Βεζένκοφ μέσα στην σεζόν και δεν νομίζω να ανέβουμε πάνω το 1εκ max αύξηση.

Aν δεν ανανεώσει ο Ντόρσει νομίζω στα λεφτά που ακουγεται ότι παίρνει βρίσκουμε παίχτη με τα χαρακτηριστικά του . Έισι και Λιβιό το θεωρώ δεδομένο ότι θα φύγουν. Για Χασάν κρατάω μια πισινή.

Σε περίπτωση που η ποινή του Μήτογλου είναι μικρή και μπορεί πχ να αγωνιστεί Ιανουάριο - Φεβρουάριο θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο.

ΥΓ: Mακάρι να μην θέλει ο Ιτούδης τον Πολονάρα στην Φενέρ ...
Η διοικηση το διαρρεει μαν. Κανεις δεν το βγαζει απο το κεφαλι του.
Αν λενε ψεμματακια, δικο τους το κριμα.
Εγω μιλησα για μεγαλη αυξηση για Ελλαδα , οχι για Ευρωπη, Και εννοω 1.5 με 2 παραπανω. Αυξηση διαρκειας και ενας δυο καλουτσικοι χορηγοι (ομαδα Φ4 πλεον) και βγηκαν.

0
basket72
Reactions:

Τρί Μάιος 24, 2022 9:46 pm

H περίπτωση Μήτογλου όντως έχει βάση, αν θυμηθούμε και το περσινό μπάσιμο του Ολυμπιακού. Μακάρι να τον κλείναμε- εφόσν δεν ¨ακούσει" βαριά ποινή.
Για τον Αγραβάνη κι εγώ δεν είμαι ζεστός, γιατί φέτος είχαμε σούπερ κλίμα μέσα στην ομάδα- κάτι που φάνηκε μέχρι και στον Έισι που έστω κι έτσι βοήθησε. :mrgreen:

Το θέμα είναι τι γίνεται με τον Ντόρσεϊ. Με αυτόν, με Μήτρου Λονγκ και Βεζένκοφ, μπορούμε να έχουμε 3 παίκτες σε πολύ ηλικία και με εξαιρετικά χαρακτηριστικά/ποιόητητα για παίκτες με ελληνικό διαβατήριο. Αν συμπληρώναμε με Μήτογλου θα μπορούσαμε να μιλάμε για αφρό και για κορμό 5ετίας.
Τώρα με ΣΛούκα και Παπ που έχουν μίνιμουμ μια 2ετία πρωταγωνιστικού μπάσκετ μπροστά τους ( ο Σλούκας είναι 32- τον Γενάρη τα έκλεισε, κι ο Παπανικολάου δεν έχει κλείσει καν τα 32). Ο δε Σλούκας είναι στην καλύτερη κατάσταση που ήταν ποτέ. Οι μ.ο όροι στις ηλικίες των αθλητών (και γενικότερα) έχουν αλλάξει.
50ρηδες και βγάζουν διπλές κυκλικές προπονήσεις.
Το θέμα είναι πόσους τραυματισμούς κουβαλάνε, τι είδους τραυματισμούς, τι ζωή κάνουν, και τι κίνητρο έχουν.

* Χίπστερ, του Μήτρου τελειώνει μες το καλοκαίρι, το διαβατήριο. Έχω πηγή. Δεβετζή. :P Χαβαλές να γίνεται.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7263
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 24, 2022 10:09 pm

Σλουκας 1,8 Γουοκαπ 600 Λουτζης 100
Ντορσει 1 Μακ 500 Παπ 900 Γκριγκονις 1
Σασα 900 Μοντλει 500 Αγρα 150
Φαλ 700 Μιλου 1,2.. + τους μικρους
Τα εβαλα ολα σε ευρω να μην μπερδευομαστε..

Αν βαλουμε οτι και ο μπαρτζω μπορει να παρει περισσοτερα μιλαμε για πανω απο 10εκ αγωνιστικο μπατζετ.. Αν εξαιρεσουμε τις εποχες τσιλντρες μονο το 17 ισως ειχαμε κοντα στα 10εκ μπατζετ..μακαρι!Εγω προσωπικα βλεπω οτι θα εχουμε μια καποια αυξηση αλλα οχι πανω απο 1-1,5εκ..

Το πιο λογικο ειναι το ροστερ να μεινει οπως εχει,αν δεν μεινει ο ντορσει θα ρθει καποιος σαν τον γκριγκονις,στο 5 βλεπω να μενει ο μαρτιν,ισως ερθει ο κωστακουμπο σαν εξτρα λυση και στο 4ρα θα ερθει καποιος στην θεση του λιβιο ευρωλιγκατος αλλα κατω απο 700χιλ.Πιθανοτατα και αλλος ενας συμπληρωματικος για 6τος ξενος.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Μάιος 24, 2022 10:17 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 9:46 pm
H περίπτωση Μήτογλου όντως έχει βάση, αν θυμηθούμε και το περσινό μπάσιμο του Ολυμπιακού. Μακάρι να τον κλείναμε- εφόσν δεν ¨ακούσει" βαριά ποινή.
Για τον Αγραβάνη κι εγώ δεν είμαι ζεστός, γιατί φέτος είχαμε σούπερ κλίμα μέσα στην ομάδα- κάτι που φάνηκε μέχρι και στον Έισι που έστω κι έτσι βοήθησε. :mrgreen:

Το θέμα είναι τι γίνεται με τον Ντόρσεϊ. Με αυτόν, με Μήτρου Λονγκ και Βεζένκοφ, μπορούμε να έχουμε 3 παίκτες σε πολύ ηλικία και με εξαιρετικά χαρακτηριστικά/ποιόητητα για παίκτες με ελληνικό διαβατήριο. Αν συμπληρώναμε με Μήτογλου θα μπορούσαμε να μιλάμε για αφρό και για κορμό 5ετίας.
Τώρα με ΣΛούκα και Παπ που έχουν μίνιμουμ μια 2ετία πρωταγωνιστικού μπάσκετ μπροστά τους ( ο Σλούκας είναι 32- τον Γενάρη τα έκλεισε, κι ο Παπανικολάου δεν έχει κλείσει καν τα 32). Ο δε Σλούκας είναι στην καλύτερη κατάσταση που ήταν ποτέ. Οι μ.ο όροι στις ηλικίες των αθλητών (και γενικότερα) έχουν αλλάξει.
50ρηδες και βγάζουν διπλές κυκλικές προπονήσεις.
Το θέμα είναι πόσους τραυματισμούς κουβαλάνε, τι είδους τραυματισμούς, τι ζωή κάνουν, και τι κίνητρο έχουν.

* Χίπστερ, του Μήτρου τελειώνει μες το καλοκαίρι, το διαβατήριο. Έχω πηγή. Δεβετζή. :P Χαβαλές να γίνεται.
Μια που πιασαμε τα πυγοραπισματα :hammer: , η πηγη σου εχει στερεψει μπρο. :P
Δυσκολο να τελειωσει μεσα στο καλοκαιρι και ασχετα απ αυτο ακομα πιο δυσκολο να ερθει στην Ελλαδα ο Μητρος (σικ) Λονγκ. Θα χει καλες προσφορουλες και απ αλλου.
Να παρακαλας να αλλαξει μυαλα ο Ντορσευ γιατι αλλιως θα ψαχνεις ξενο δυαρι ή να συμφωνησει με τον Λιθουανο για την θεση του (μια χαρουλα ειναι το παιδι)

0
corsaopc

junior
Reactions: 63

Τρί Μάιος 24, 2022 10:54 pm

Αύξηση του μπάτζετ θα υπάρχει γύρω στα 2.000.000 ευρώ. Βάλτε και τα συμβόλαια των παιχτών που θα φύγουν που είναι 1.300.000. Οπότε θα υπάρχουν στο τραπέζι περίπου 3.500.000 καθαρά για να πάρουμε 3 παίχτες στις θέσεις Λιβιο, Είσι, Χασάν συν τον Αγραβανη. Αν φύγει και ο Ντόρσεϊ έχουμε αλλά 800.000 διαθέσιμα από το συμβόλαιο του.
Πέρα από το γεγονός ότι αναμένονται περισσότερα έσοδα τη νέα σεζόν από εισητηρια και χορηγούς γράφτηκε ότι πήραμε 1.400.000 για την συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ και 400.000 για την τέταρτη θέση.

Ο Μήτρου Λονγκ δεν ξέρω αν μπορεί άμεσα να πάρει διαβατήριο. Αφού κάνει αίτηση ίσως πάρει και ένα χρόνο η διαδικασία για να εκδοθεί. Δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη αυτά. Ακόμα δεν έχει αιτηθεί για το διαβατήριο .

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”