2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2563
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 30, 2022 11:10 am

Ο Μήτρου-Λονγκ πάντως δεν ξέρω αν έχει μεγάλο ταβάνι ακόμα. Το καλοκαίρι θα κλείσει ήδη τα 29. Και αν εξαιρέσουμε τα χρόνια του στην G-League (με ότι αυτό συνεπάγεται), πρακτικά έχει μόλις μια γεμάτη χρονιά φέτος στην Μπρέσια και 20 συμμετοχές σε garbage time κυρίως στο NBA σε 3 χρόνια. Καλύτερο του (σοβαρού) Dorsey δεν τον θεωρώ και δεν πιστεύω ότι θα φτάσει να γίνει και ποτέ. Ίσως πιο value for money, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τις απολαβές και τον ρόλο για τα οποία μιλάμε. Αν η διαφορά είναι 150-200 χιλιάρικα μόλις και προορίζεται για αντί-Dorsey, καλύτερα να κρατήσουμε τον Dorsey. Το μόνο συν το οποίο βλέπω ίσως είναι ότι ο Μήτρου-Λονγκ δεν θα έχει τόσο το νού του στο ΝΒΑ, και πιθανόν να είναι πιο ανοικτός σε ένα διετές συμβόλαιο.

Αν έρθει δεν νομίζω ότι θα θέλει να έχει τον αντίστοιχο ρόλο του Λαρεντζάκη του 2022, δηλαδή 5 λεπτά στην Ευρώπη και 15-20 στο πρωτάθλημα. Μετά από την χρονιά που έκανε μάλλον θα θέλει εξασφαλισμένα 15 λεπτά, που στον Ολυμπιακό δύσκολα μπορεί να βρει πίσω από Σλούκα-Walkup-Dorsey ή άλλο γκαρντ. Δεδομένου κιόλας ότι έχει ελληνικό διαβατήριο και πιθανόν ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟ που θα μπορεί να του προσφέρει τον ρόλο που θέλει, θα έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί. Οικονομικά δεν ξέρω που κυμαίνονται οι απαιτήσεις του αλλά αν είναι να δίνουμε για παράδειγμα 400-450 χιλιάδες στο τεταρτοπέμπτο γκαρντ μας, καλύτερα να έχουμε τον Λαρεντζάκη ή τον Λούντζη με τα μισά, και την διαφορά να την δώσουμε σε άλλη θέση.

Για τον Κώστα εγώ θα τον έβλεπα μόνο ως τρίτο πεντάρι, σε έναν ρόλο αντίστοιχο του Πρίντεζη (δηλαδή max 5-6 λεπτά στα περισσότερα ματς στην Ευρωλίγκα). Δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί παραπάνω σε αυτό το επίπεδο. Αγωνιστικά ο Αγραβάνης είναι καλύτερη λύση, και μάλλον και στα ίδια χρήματα περίπου, αλλά το θέμα είναι αν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με ρόλο αντίστοιχο του Λιβιό φέτος.

0
basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 30, 2022 11:19 am

kojito έγραψε:
Δευ Μάιος 30, 2022 11:10 am
Ο Μήτρου-Λονγκ πάντως δεν ξέρω αν έχει μεγάλο ταβάνι ακόμα. Το καλοκαίρι θα κλείσει ήδη τα 29. Και αν εξαιρέσουμε τα χρόνια του στην G-League (με ότι αυτό συνεπάγεται), πρακτικά έχει μόλις μια γεμάτη χρονιά φέτος στην Μπρέσια και 20 συμμετοχές σε garbage time κυρίως στο NBA σε 3 χρόνια. Καλύτερο του (σοβαρού) Dorsey δεν τον θεωρώ και δεν πιστεύω ότι θα φτάσει να γίνει και ποτέ. Ίσως πιο value for money, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τις απολαβές και τον ρόλο για τα οποία μιλάμε. Αν η διαφορά είναι 150-200 χιλιάρικα μόλις και προορίζεται για αντί-Dorsey, καλύτερα να κρατήσουμε τον Dorsey. Το μόνο συν το οποίο βλέπω ίσως είναι ότι ο Μήτρου-Λονγκ δεν θα έχει τόσο το νού του στο ΝΒΑ, και πιθανόν να είναι πιο ανοικτός σε ένα διετές συμβόλαιο.

Αν έρθει δεν νομίζω ότι θα θέλει να έχει τον αντίστοιχο ρόλο του Λαρεντζάκη του 2022, δηλαδή 5 λεπτά στην Ευρώπη και 15-20 στο πρωτάθλημα. Μετά από την χρονιά που έκανε μάλλον θα θέλει εξασφαλισμένα 15 λεπτά, που στον Ολυμπιακό δύσκολα μπορεί να βρει πίσω από Σλούκα-Walkup-Dorsey ή άλλο γκαρντ. Δεδομένου κιόλας ότι έχει ελληνικό διαβατήριο και πιθανόν ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟ που θα μπορεί να του προσφέρει τον ρόλο που θέλει, θα έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί. Οικονομικά δεν ξέρω που κυμαίνονται οι απαιτήσεις του (φαντάζομαι μιλάμε πάντως για 400-450 χιλιάδες τουλάχιστον), αλλά αν είναι να δίνουμε τέτοια λεφτά στο τεταρτοπέμπτο γκαρντ μας, καλύτερα να έχουμε τον Λαρεντζάκη ή τον Λούντζη με τα μισά, και την διαφορά να την δώσουμε σε άλλη θέση.
Έχουν λογική τα όσα λες.
Από την άλλη είναι τέτοια η γύμνια από Έλληνες κοντούς που μπροστά τους ο Μήτρου Λονγκ φαίνεται Άγγελος Κορωνιός :) για πλάκα.
Έχει και το καλό ότι παίζει στο 1 το ίδιο καλά με το 2, και δεν νομίζω ότι θα πάρει πάνω από 400. ΊΣως και κάτι λιγότερο. Δεν κουβεντιάζουμε για 2τές αλλά μίνιμουμ 3ετες. Δεδομένου ότι στην αρχή θα έρθει ως αμερικάνος.

Η ηλικία του μπορεί να εγείρει τους προβληματισμούς που έθεσες αλλά ως όψεται το κυνήγι του ΝΒΑ. Εκεί έχασε τόσα χρόνια. Να λέγαμε ότι γυροβολούσε στα πόδια μας ( Ευρώπη) και μόλις φέτος ακούστηκε,. να το καταλάβω. Αντιθέτως, ο παίκτης με του που ήρθε στην Ευρώπη, προσαρμόστηκε αμέσως (τι σου είναι όμως να ξέρεις μπάσκετ και να είσαι και καλό- γυμνασμένος). Οπότε, δεν νομίζω ότι ευσταθεί και τόσο, το επιχείρημα με την ηλικία του. Κι επειδή είναι πολύ γερό παιδί, δεν θα έχει και θέμα τα επόμενα 3-4 χρόνια. Μίνιμουμ.
Τέλος, και στον Παναθηναϊκό αν όντως πάνε για 4 ξένους με τον έναν απ' αυτούς να είναι ο Νέντοβιτς :roll: , πόσο πια να φανεί;
Π

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2563
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Μάιος 30, 2022 12:01 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Μάιος 30, 2022 11:19 am
Έχουν λογική τα όσα λες.
Από την άλλη είναι τέτοια η γύμνια από Έλληνες κοντούς που μπροστά τους ο Μήτρου Λονγκ φαίνεται Άγγελος Κορωνιός :) για πλάκα.
Έχει και το καλό ότι παίζει στο 1 το ίδιο καλά με το 2, και δεν νομίζω ότι θα πάρει πάνω από 400. ΊΣως και κάτι λιγότερο. Δεν κουβεντιάζουμε για 2τές αλλά μίνιμουμ 3ετες. Δεδομένου ότι στην αρχή θα έρθει ως αμερικάνος.

Η ηλικία του μπορεί να εγείρει τους προβληματισμούς που έθεσες αλλά ως όψεται το κυνήγι του ΝΒΑ. Εκεί έχασε τόσα χρόνια. Να λέγαμε ότι γυροβολούσε στα πόδια μας ( Ευρώπη) και μόλις φέτος ακούστηκε,. να το καταλάβω. Αντιθέτως, ο παίκτης με του που ήρθε στην Ευρώπη, προσαρμόστηκε αμέσως (τι σου είναι όμως να ξέρεις μπάσκετ και να είσαι και καλό- γυμνασμένος). Οπότε, δεν νομίζω ότι ευσταθεί και τόσο, το επιχείρημα με την ηλικία του. Κι επειδή είναι πολύ γερό παιδί, δεν θα έχει και θέμα τα επόμενα 3-4 χρόνια. Μίνιμουμ.
Τέλος, και στον Παναθηναϊκό αν όντως πάνε για 4 ξένους με τον έναν απ' αυτούς να είναι ο Νέντοβιτς :roll: , πόσο πια να φανεί;
Π
Αυτό με το "Αμερικάνος" είναι μια σημαντική παράμετρος. Έχω την εντύπωση, εκτός αν έχω χάσει κάτι, ότι αν πάρει ελληνικό διαβατήριο αφού ξεκινήσει η σεζόν, η αλλαγή θα πιάσει από την επόμενη σεζόν, εκτός κι αν δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τότε στην Basket League. Δηλαδή αν ξεκινήσει την σεζόν σαν Αμερικάνος, θα την τελειώσει σαν Αμερικάνος. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. :)

Σε αυτή την ηλικία πάντως νομίζω ο Ολυμπιακός σπανίως προσφέρει πολυετή (πρώτα) συμβόλαια σε παίκτες, εκτός κι αν είναι μεταγραφές τύπου Σλούκα. Λογικά θα υπογράψει το κλασσικό διετές κλειστό ή 1+1 αν έρθει.

Η σημαντική παράμετρος είναι τι θα γίνει με τον Dorsey. Δεν βλέπω λόγο να μην θέλουμε να μπούμε σε συζητήσεις ανανέωσης (εκτός κι αν στο υπόλοιπο των play-offs εμφανιστεί τελείως αδιάφορος και κακός), υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα και προθεσμία μέχρι τέλη Ιουλίου-Αύγουστο για να ψαχτεί για ΝΒΑ. Αν δεν μείνει, με Grigonis (ή άλλο παίκτη που παίζει και 3 αν χρειαστεί)- Μήτρου Λονγκ με ελληνικό διαβατήριο και Λαρεντζάκη ή Λούντζη για 5ο γκαρντ, κλείνει πολύ καλά η περιφέρεια. Παίρνουμε και έναν ρολίστα Έλληνα για 5ο ψηλό, και βγαίνουν και οι θέσεις των ξένων.

0
basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 30, 2022 12:28 pm

kojito έγραψε:
Δευ Μάιος 30, 2022 12:01 pm

Αυτό με το "Αμερικάνος" είναι μια σημαντική παράμετρος. Έχω την εντύπωση, εκτός αν έχω χάσει κάτι, ότι αν πάρει ελληνικό διαβατήριο αφού ξεκινήσει η σεζόν, η αλλαγή θα πιάσει από την επόμενη σεζόν, εκτός κι αν δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τότε στην Basket League. Δηλαδή αν ξεκινήσει την σεζόν σαν Αμερικάνος, θα την τελειώσει σαν Αμερικάνος. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. :)

Σε αυτή την ηλικία πάντως νομίζω ο Ολυμπιακός σπανίως προσφέρει πολυετή (πρώτα) συμβόλαια σε παίκτες, εκτός κι αν είναι μεταγραφές τύπου Σλούκα. Λογικά θα υπογράψει το κλασσικό διετές κλειστό ή 1+1 αν έρθει.

Η σημαντική παράμετρος είναι τι θα γίνει με τον Dorsey. Δεν βλέπω λόγο να μην θέλουμε να μπούμε σε συζητήσεις ανανέωσης (εκτός κι αν στο υπόλοιπο των play-offs εμφανιστεί τελείως αδιάφορος και κακός), υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα και προθεσμία μέχρι τέλη Ιουλίου-Αύγουστο για να ψαχτεί για ΝΒΑ. Αν δεν μείνει, με Grigonis (ή άλλο παίκτη που παίζει και 3 αν χρειαστεί)- Μήτρου Λονγκ με ελληνικό διαβατήριο και Λαρεντζάκη ή Λούντζη για 5ο γκαρντ, κλείνει πολύ καλά η περιφέρεια. Παίρνουμε και έναν ρολίστα Έλληνα για 5ο ψηλό, και βγαίνουν και οι θέσεις των ξένων.
Λογικά του Μήτρου Λονγκ, έχει βάση. Και του Γκριγκόνις.
Αυτά δείχνουν ότι ο Ντόρσεϊ έχει ως στόχο το ΝΒΑ.
Από την άλλη και πέρσι, ο κόουτς είχε σχεδόν κλείσει το 2-3ρι Λάιτι, ενόσω περίμενε τον Ντόρσεϊ. Σε φάση "αν δεν πάει ΝΒΑ θα τους χωρέσουμε όλους" κι " αν πάει τελικά ΝΒΑ θα είμαι οκ με Λάιτι, Σακ, και Παπ στο 2-3 με ολίγη από Λάρε".
Λέγοντας Λάρε, φαντάζομαι ότι θα είναι αυτός που θα "θυσιαστεί" αν τελικά ισχύει του Μήτρου.
Ο οποίος αν έρθει, ίσως βγάλει κι όλη τη χρονιά ως αμερικάνος (7ος ξένος) και παίξει την επόμενη 2ετία ως Έλληνας. Εγώ το θεωρώ σωστή κίνηση. Ο Ολυμπιακός σε αυτή του τη φάση, φροντίζει να ανανεώσει εγκαίρως τους παίκτες κλειδιά ( Βεζένκοφ, Φαλ) δίνει 3ετή σε ΣΛούκα και Γουόκαπ, κι έχει σαφή στόχο τη δημιουργια όμαδας με ορίζοντα μίνιμουμ 3 χρόνων. Εκκινώντας από πέρσι, αυτά.
Οπότε,, χωράει ο Μήτρου με αυτό το -νέο- σκεπτικό.

Αν μείνει κι ο Ντόρσεϊ θα υπάρξει τράφικο, με 3+ 3+1 παίκτες για 3 θέσεις. ΣΛούκας, Γουόκαπ, Μήτρου Λονγκ, Ντόρσεϊ, Μακίσικ, Γκριγκόνις, Παπανικολάου.

Pointgod

senior
Reactions: 129

Δευ Μάιος 30, 2022 2:37 pm

το καλυτερο ειναι να ανανεωσει ο Ντορσευ και να μην γινει τιποτα με Βεζενκοβ και ΝΒΑ, μετα η 1η πενταδα που φετος πηγε πολυ καλα, θα παραμεινει η ιδια και θα ειναι ακομα ολοι τους καλυτεροι μαζι.

Σλουκας-Μακισσικ ειναι οι μονοι σιγουροι στην 2η πενταδα, αλλα αν μεινει ο Ταιλερ, θα εχουμε 3 θεσεις ξενων, που μπορουμε να δωσουμε καλο συμβολαιο αλλα και ουσιαστικο ρολο, σε μια ομαδα επιπεδου Φ4, με τοπ προπονητη που τα παει καλα με ξενους, φοβερους συμπαικτες, ζωαρα στην Γλυφαδα και οπαδους που παραμιλαει η Ευρωπη.

Ουρα πιστεω οτι κανουν φετος οι μανατζερ για το ποιος πελατης τους θα παρει αυτες τις 3 θεσεις.

Προφανως δεν ειμαστε ο καλυτερος προορισμος. Οι Ρεαλ-Μπαρτσελονα-Βαλενθια-Αρμανι-Εφες-Φενερ θα παρουν οτι καλυτερο κυκλοφορει, αλλα μετα μαλλον ειμαστε ανετα πανω απο ολους τους υπολοιπους σαν επιλογη.

Θα εχει πολυ μελλον το φετινο μεταγραφικο καλοκαιρι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5692
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 30, 2022 4:00 pm

Υπαρχει και ο τζεκιρι σαν επιλογη αντι-μαρτιν..Αν και ετσι οπως τα χει πει ο μπαρτζω δεν νομιζω οτι δεν θα τον κρατησει,εκτος και βγαλει παλι προβλημα τραυματισμων στους τελικους η σκασει κανας οικονομικος μιλουτινοφ ..

Ο ντορσει ειναι σιγουρο οτι θα το τραβηξει οσο παει για ΝΒΑ..το θεμα ειναι εμεις τι θα κανουμε?η καλυτερη λυση ειναι αυτη που μαλλον κανει ο κοουτς..κλεινει γκριγκονις και τον αυγουστο που δεν θα χει βρει συμβολαιο ο ντορσει κλεινει και αυτον..αν παλι βρει συμβολαιο δεν καηκαμε κιολας απλα θα ψαχνουμε εναν ελληνα εξτρα.Λογικα θα υπαρξει καποιο προσυμφωνο οτι αν πχ 5 αυγουστου δεν εχεις ομαδα ΝΒΑ υπογραφεις με 900χιλ.

Η τιμωρια του μητο θα παιξει μεγαλο ρολο,αν ειναι κανα εξαμηνο τον κλεινεις οπωσδηποτε..αν παλι φαει 2-3χρονια οπως ακουγεται τον ξεχναμε.

Αν ο λονγκ δεν εχει διαβατηριο για φετος δεν βλεπω τον λογο να παμε να μπλεξουμε..επισης ελπιζω να μην παιξει ποτε η σκεψη σαν αντι ντορσει-θεση βασικουρα..το να ερχοταν στην θεση του λαρε θα ταν αναβαθμιση αλλα απο την στιγμη που ο παο του δινει καλυτερο ρολο δεν πιστευω να μας προτιμησει. Καλυτερα να στηριξουμε λουτζη και με τα λεφτα που θα γλυτωσουμε να παρουμε κατι καλυτερο στις θεσεις που πονανε.

0
basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 30, 2022 5:41 pm

Pointgod έγραψε:
Δευ Μάιος 30, 2022 2:37 pm

Θα εχει πολυ μελλον το φετινο μεταγραφικο καλοκαιρι.
.... μέχρι να μπει το φετινό φθινόπωρο. Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας που λέει κι η ταινία.

Είναι αυτό που λέω στο φιλοσοφικό μου δοκίμιο " το τώρα, ως το πριν από το μετά". :P

Σε πειράζω καθότι "για λουμπλιού τιμπιά". :D

corsaopc

junior
Reactions: 64

Δευ Μάιος 30, 2022 6:15 pm

Στην καλύτερη περίπτωση να φάει ένα χρόνο ο Μητογλου. Υπάρχει μια γυναίκα λένε που εμπλέκεται σε αυτό που μπορεί να είναι η ίδια που έχει εμπλοκή και στην περίπτωση μορασκινι που έφαγε ένα χρόνο. Δεν έχει ελαφρυντικά ο Μητογλου και αν συνεργαστεί και δώσει άτομα μπορεί να πέσει στα μαλακά με 1 χρόνο τιμωρία

0
jazz thrilos
Reactions:

Δευ Μάιος 30, 2022 9:03 pm

Αν υπάρχει σοβαρή πιθανοτητα να μπορούμε να παρουμε τον Μητογλου, για μένα πρέπει αποψε κιόλας να τον υπογράψουμε. Και ας φαει κι ενα χρονο τιμωρία. Θα παρει του χρόνου την θεση του Είσι στον πάγκο και απο την επομενη χρονιά θα εχουμε εναν απο τους καλυτερους ελληνες παιχτες σε καταπληκτική ηλικία.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 01, 2022 9:24 pm

Μετα και το σημερινο παιχνιδι νομιζω ο αγρα εχασε και τους οποιους υποστηρικτες του..Λογικα κιολας εχει κλεισει στον παο για να κανει τετοια και τον γλυτωσαμε..

Ο εισι τι θεουλης ειναι ο τυπος,αν μεινει ο ντορσει εγω θα τον κρατουσα σαν 6ο ξενο!Αν φυσικα δεν υπαρχει κατι ιατρικο που δεν ξερουμε και του χρονου με προετοιμασια θα τον δουμε σε full force!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 01, 2022 10:14 pm

Βλέποντας όλα τα παιχνίδια από τη Μονακό και μετά, καταλήγω αμετάκλητα στο συμπέρασμα ότι ο Μάρτιν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ με τίποτα να φύγει.
Το παιδί αφού ξεπέρασε τα προβλήματα του τραυματισμού και του χειρουργείου είναι ακόμα καλύτερος από πριν.
Όσο κι αν έχουν λυσσάξει μερικοί για να φύγει, το θεωρώ πως θα είναι μεγάλο λάθος. Δύσκολα θα βρεις όχι καλύτερο, αλλά ούτε ισοδύναμο, με αυτά τα λεφτά, που να ξέρει την ευρωλίγκα και να έχει δέσει με την ομάδα.
Αν ήταν λίγο πιό ψηλός, θα είχε και ακριβότερο συμβόλαιο και μάλλον θα τον χτυπούσαν πολλές και μεγάλες ομάδες.

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τετ Ιουν 01, 2022 10:17 pm

lefpan έγραψε:
Τετ Ιουν 01, 2022 10:14 pm
Βλέποντας όλα τα παιχνίδια από τη Μονακό και μετά, καταλήγω αμετάκλητα στο συμπέρασμα ότι ο Μάρτιν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ με τίποτα να φύγει.
Το παιδί αφού ξεπέρασε τα προβλήματα του τραυματισμού και του χειρουργείου είναι ακόμα καλύτερος από πριν.
Όσο κι αν έχουν λυσσάξει μερικοί για να φύγει, το θεωρώ πως θα είναι μεγάλο λάθος. Δύσκολα θα βρεις όχι καλύτερο, αλλά ούτε ισοδύναμο, με αυτά τα λεφτά, που να ξέρει την ευρωλίγκα και να έχει δέσει με την ομάδα.
Αν ήταν λίγο πιό ψηλός, θα είχε και ακριβότερο συμβόλαιο και μάλλον θα τον χτυπούσαν πολλές και μεγάλες ομάδες.
Ισχυει 100% μπρο. Και θα παει και καλυτερα.
Βεβαια η παραμετρος Μιλουτινοφ (ξαναλεω δεν του δινω πανω απο 10-20%) μπορει να το αλλαξει αυτο. Τιποτα αλλο δεν μπορει και δεν πρεπει να μπορει να το αλλαξει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 01, 2022 10:42 pm

Ο μαρτιν αν κανει καλους τελικους δυσκολα θα φυγει..μονο ο μιλου αν τον διωξει η αν πιστευουν οτι θα τραυματιζεται συνεχεια.. δειχνει παντως σε καλη κατασταση τωρα και φαινεται να εχει δεσει με την ομαδα και τα αποδυτηρια,ο μπαρτζω τα μετραει πολυ αυτα..

Παντως οπως εχει πει και ο μπασκετ72 ισως δεν εξαρταται και μονο απο μας,αν του κανουν καλη προταση απο αλλου ισως μας φυγει και μονος του..

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Ιουν 01, 2022 11:05 pm

Θα μου έκανε τεράστια εντύπωση να δω τον Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό. Έχει υπάρξει πολλές φορές προκλητικός απέναντι του, τον έχουν βάλει στο μάτι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και δε νομίζω ότι είναι ο παίκτης για τον οποίο θα τα ξεχάσουν όλα αυτά.

Θα μου πείτε βέβαια "έχουμε δει Μητρόπουλο στον Παναθηναϊκό", όλα είναι πιθανά αλλά θα είναι εντυπωσιακό όπως και να'χει.

BillyPao

allstar
Reactions: 2321
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 01, 2022 11:15 pm

austerity_blues έγραψε:
Τετ Ιουν 01, 2022 11:05 pm
Θα μου έκανε τεράστια εντύπωση να δω τον Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό. Έχει υπάρξει πολλές φορές προκλητικός απέναντι του, τον έχουν βάλει στο μάτι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και δε νομίζω ότι είναι ο παίκτης για τον οποίο θα τα ξεχάσουν όλα αυτά.

Θα μου πείτε βέβαια "έχουμε δει Μητρόπουλο στον Παναθηναϊκό", όλα είναι πιθανά αλλά θα είναι εντυπωσιακό όπως και να'χει.
Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Αγραβάνης στην ομάδα, και θέλω να πιστεύω ότι τελικά δε θα έρθει. Δεν ξέρω τι και ποιους εξυπηρετούν τέτοια δημοσιεύματα, υπάρχει πάντως δημοσίευμα που θεωρεί τη μεταγραφή του ως ''τελειωμένη'': https://sports365.gr/o-dimitris-agravan ... synecheia/

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Ιουν 01, 2022 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”