Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξερω για το Ολυμπιακος -Περιστερι δεν το ειδα. Γενικα ισχυει αυτο που λες και οχι μονο στο μπασκετ.
Παντως 3 φαουλ που εδωσε στον Μαριτς σε ελευθερη βολη, ευστοχη δε, της ομαδας του (σε διεκδικηση δηλαδη σε βολη που μπηκε) μονο στα στημενα της ΕΣΚΑΝΑ εχω δει.
Και η πλακα ειναι πως μετα στην ναυαρχιδα γραφανε για σφαγη του ΠΑΟ απο τους διαιτητες

0
-
- Reactions: 2645
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν έχεις άδικο για το SDNA, γενικά σε όλα τα μέσα που φανερά ή όχι υποστηρίζουν μια ομάδα, γράφονται αντίστοιχα πράγματα. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχουν πια και πολλές αντικειμενικές πηγές ενημέρωσης πάνω στα αθλητικά. Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει από την εμπειρία μου, μπορεί και να έχω άδικο.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 04, 2022 4:11 pmΔεν ξερω για το Ολυμπιακος -Περιστερι δεν το ειδα. Γενικα ισχυει αυτο που λες και οχι μονο στο μπασκετ.
Παντως 3 φαουλ που εδωσε στον Μαριτς σε ελευθερη βολη, ευστοχη δε, της ομαδας του (σε διεκδικηση δηλαδη σε βολη που μπηκε) μονο στα στημενα της ΕΣΚΑΝΑ εχω δει.
Και η πλακα ειναι πως μετα στην ναυαρχιδα γραφανε για σφαγη του ΠΑΟ απο τους διαιτητες![]()
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ετσι ειναι. Απλα τα Ολυμπιακα δεν ασχολουνται ιδιαιτερα με το μπασκετ. Η ναυαρχιδα (λογο DPG) τα δινει ολα.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 04, 2022 5:19 pmΔεν έχεις άδικο για το SDNA, γενικά σε όλα τα μέσα που φανερά ή όχι υποστηρίζουν μια ομάδα, γράφονται αντίστοιχα πράγματα. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχουν πια και πολλές αντικειμενικές πηγές ενημέρωσης πάνω στα αθλητικά. Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει από την εμπειρία μου, μπορεί και να έχω άδικο.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 04, 2022 4:11 pm
Δεν ξερω για το Ολυμπιακος -Περιστερι δεν το ειδα. Γενικα ισχυει αυτο που λες και οχι μονο στο μπασκετ.
Και η πλακα ειναι πως μετα στην ναυαρχιδα γραφανε για σφαγη του ΠΑΟ απο τους διαιτητες![]()

Μου θυμιζει την αυριανη επι ΠΑΣΟΚ την δεκαετια του 80, αν και δεν θα εχεις προλαβει λογικα λογο ηλικιας (υποθετω παντα)
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Βλέπω το Ολυμπιακός-Προμηθέας, και είναι πραγματικά απαράδεκτη η εικόνα που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι. Το πρόβλημα δεν είναι ότι ξέρουν ότι θα χάσουν, είναι ότι δεν προσπαθούν καν, δεν έχουν καν το φιλότιμο να προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί. Επίσης με ενοχλεί η χαλαρότητα των παικτών, τη στιγμή που απέναντι σε άλλες ομάδες προσπαθούν πολύ περισσότερο. Είναι κουραστικό να λέμε συνέχεια και συνέχεια τα ίδια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
0
Πιασμένους τους έχουμε Μπίλι μου. Το ξεκινήσαμε με τη Μονακό κι είδαμε ότι πιάνει.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 04, 2022 8:40 pmΒλέπω το Ολυμπιακός-Προμηθέας, και είναι πραγματικά απαράδεκτη η εικόνα που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι. Το πρόβλημα δεν είναι ότι ξέρουν ότι θα χάσουν, είναι ότι δεν προσπαθούν καν, δεν έχουν καν το φιλότιμο να προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί. Επίσης με ενοχλεί η χαλαρότητα των παικτών, τη στιγμή που απέναντι σε άλλες ομάδες προσπαθούν πολύ περισσότερο. Είναι κουραστικό να λέμε συνέχεια και συνέχεια τα ίδια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Προφανώς αναφερόμουν στη χαλαρότητα των παικτών του Προμηθέα, όχι του Ολυμπιακού. Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα του Προμηθέα είναι απαράδεκτη και δε δικαιολογείται από το γεγονός ότι παίζει απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Είναι θέμα (και) φιλότιμου και διάθεσης να προσπαθείς να είσαι ανταγωνιστικός, αυτό πιστεύω.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 04, 2022 8:47 pmΠιασμένους τους έχουμε Μπίλι μου. Το ξεκινήσαμε με τη Μονακό κι είδαμε ότι πιάνει.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 04, 2022 8:40 pmΒλέπω το Ολυμπιακός-Προμηθέας, και είναι πραγματικά απαράδεκτη η εικόνα που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι. Το πρόβλημα δεν είναι ότι ξέρουν ότι θα χάσουν, είναι ότι δεν προσπαθούν καν, δεν έχουν καν το φιλότιμο να προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί. Επίσης με ενοχλεί η χαλαρότητα των παικτών, τη στιγμή που απέναντι σε άλλες ομάδες προσπαθούν πολύ περισσότερο. Είναι κουραστικό να λέμε συνέχεια και συνέχεια τα ίδια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.![]()
![]()
0
Ναι βρε Μπίλη, όλα καλά.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 04, 2022 8:53 pm
Προφανώς αναφερόμουν στη χαλαρότητα των παικτών του Προμηθέα, όχι του Ολυμπιακού. Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα του Προμηθέα είναι απαράδεκτη και δε δικαιολογείται από το γεγονός ότι παίζει απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Είναι θέμα (και) φιλότιμου και διάθεσης να προσπαθείς να είσαι ανταγωνιστικός, αυτό πιστεύω.
Τουλάχιστον να παίξει καλά ο νέος σας παίκτης.

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τι σχέση έχει αυτό; Τέλος πάντων.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 04, 2022 8:55 pmΝαι βρε Μπίλη, όλα καλά.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 04, 2022 8:53 pm
Προφανώς αναφερόμουν στη χαλαρότητα των παικτών του Προμηθέα, όχι του Ολυμπιακού. Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα του Προμηθέα είναι απαράδεκτη και δε δικαιολογείται από το γεγονός ότι παίζει απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Είναι θέμα (και) φιλότιμου και διάθεσης να προσπαθείς να είσαι ανταγωνιστικός, αυτό πιστεύω.
Τουλάχιστον να παίξει καλά ο νέος σας παίκτης.![]()
![]()
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Κι έλεγα, ποιόν μου θυμίζει ο Τανούλης του Προμηθέα;
Μα, ποιόν άλλο; Τον Τζακ τον Κάσαντι, μπασίστα των Jefferson Airplane!
https://www.google.gr/url?sa=i&url=http ... AdAAAAABAF
Μα, ποιόν άλλο; Τον Τζακ τον Κάσαντι, μπασίστα των Jefferson Airplane!
https://www.google.gr/url?sa=i&url=http ... AdAAAAABAF
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο σαδιστής Μπαρτζώ έλεγε ότι ήθελε Προμηθέα στους ημιτελικους για να χει μια αντίσταση ο Ολυμπιακός.Με ΑΕΚ ίσως έβρισκε λίγο αντίσταση εκτός έδρας, με Προμηθέα τελικά ούτε για προπόνηση δεν έκαναν τα ματς!Κακά
τα ψέματα όμως, γενικά ο φετινός σοβαρός Ολυμπιακός μόνο από ΠΑΟ μπορεί να βρει αντίσταση κι αυτό μόνο αν παίζει συνεχόμενα σκυλίσια ο ΠΑΟ....Αλλιώς ούτε εκει
τα ψέματα όμως, γενικά ο φετινός σοβαρός Ολυμπιακός μόνο από ΠΑΟ μπορεί να βρει αντίσταση κι αυτό μόνο αν παίζει συνεχόμενα σκυλίσια ο ΠΑΟ....Αλλιώς ούτε εκει
0