Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 558
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά ο Παναθηναικός στην σειρά με την Λάρισα βγάζει υπερβολική νευρικότητα.
Την μία ο Νέντοβιτς φεύγει "σπασμένος" για τα αποδυτήρια, την άλλη ο Σαντ Ροος νευριάζει επειδή είναι εύστοχος ο Μούντι, σήμερα ο Παπαπέτρου... στόλισε κάνα δυο φορές τους διαιτητές.
Ήρθε και η απαράδεκτη έκρηξη του Βόβορα στο τέλος (δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο) και έδεσε το γλυκό.
Εμένα μου φαίνεται σαν κάποιος (και προφανώς είναι ο γνωστός "κάποιος") να έχει φορτώσει με πίεση την ομάδα κι έτσι έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η ένταση.
Είπαμε είναι κακός ο φετινός Παναθηναϊκός αλλά δεν είναι για να παίζει 50-50 την πρόκριση απέναντι στην -καλή και συμπαθέστατη αλλά ως εκεί- Λάρισα.
Την μία ο Νέντοβιτς φεύγει "σπασμένος" για τα αποδυτήρια, την άλλη ο Σαντ Ροος νευριάζει επειδή είναι εύστοχος ο Μούντι, σήμερα ο Παπαπέτρου... στόλισε κάνα δυο φορές τους διαιτητές.
Ήρθε και η απαράδεκτη έκρηξη του Βόβορα στο τέλος (δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο) και έδεσε το γλυκό.
Εμένα μου φαίνεται σαν κάποιος (και προφανώς είναι ο γνωστός "κάποιος") να έχει φορτώσει με πίεση την ομάδα κι έτσι έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η ένταση.
Είπαμε είναι κακός ο φετινός Παναθηναϊκός αλλά δεν είναι για να παίζει 50-50 την πρόκριση απέναντι στην -καλή και συμπαθέστατη αλλά ως εκεί- Λάρισα.
2
2

-
- Reactions: 406
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει ένας έστω Παναθηναϊκός εδώ που να τον νοιάζει πραγματικά να προκριθεί η ομάδα στους Τελικούς;
Για μένα χίλιες φορές να γίνονται αυτά τα ξεβρακώματα, μήπως - μήπως - μήπως υπάρχει μια ελπίδα να αλλάξει κάτι από του χρόνου, παρά μια ανούσια παρουσία σε έναν ακόμα τελικό.
Είμαστε πραγματικά στον πάτο του βαρελιού.
Για μένα χίλιες φορές να γίνονται αυτά τα ξεβρακώματα, μήπως - μήπως - μήπως υπάρχει μια ελπίδα να αλλάξει κάτι από του χρόνου, παρά μια ανούσια παρουσία σε έναν ακόμα τελικό.
Είμαστε πραγματικά στον πάτο του βαρελιού.
0
Εκτός από την πίεση που έχει η ομάδα, φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στο εσωτερικό της ομάδας, όπως έγραψε και κάποιος παραπάνω κάποιοι παίκτες είναι σα να ξεχάσαν το μπάσκετ στα πλέυ οφLeo_98 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 10:44 pmΓενικά ο Παναθηναικός στην σειρά με την Λάρισα βγάζει υπερβολική νευρικότητα.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 5016
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
οσοι δεν εχουν συμβολαιο ξερουν οτι θα φυγουν του χρονου και αυτοι που εχουν συμβολαιο ευχονται να μην ειχαν για να μπορουσαν να φυγουν και αυτοιtarp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 10:50 pmΕκτός από την πίεση που έχει η ομάδα, φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στο εσωτερικό της ομάδας, όπως έγραψε και κάποιος παραπάνω κάποιοι παίκτες είναι σα να ξεχάσαν το μπάσκετ στα πλέυ οφLeo_98 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 10:44 pmΓενικά ο Παναθηναικός στην σειρά με την Λάρισα βγάζει υπερβολική νευρικότητα.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχα φιλε Hipster παλι για μαντζουκα θα μιλαμε.Hipster έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 10:12 pmΙδεα σου ειναι.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 10:10 pm
Ο Μάτζουκας έκανε κάποια καλά παιχνίδια που τον είχε βάλει ο Πρίφτης απ ότι θυμάμαι πάντως....
Ο Μαντζουκας τις μοναδικες φορες που πήρε κανονικο χρονο στην ευρωλιγκα και οχι τριλεπτα στο τελος των αγωνων, πραγματικα ηταν καλος. Ακομα και σε ματς που δεν εβγαζε και ματια, ηταν θετικος.
Και ηταν θετικος γιατι μαρκαρει απο το 1 εως το 4, εχει δυνατο κορμι ακομα και στο ποστ με σεντερ, ενω δινει πολυ ενεργεια και παθος.
Σε καποια ματς βαζει και τα σουτακια του. Αν δεν με πιστεύεις δες τα ματς που εκανε Μαρτη-Απριλη και μαλιστα το τελευταίο με οσφπ στο β δεκαλεπτο (μονο σε αυτο τον εβαλαν).
Δεν λεω οτι ειναι καλυτερος απο Οκαρο και απο Κασελ, αλλα πραγματικα πιστεύει καποιος οτι δεν θα επαιζε καλυτερα απο Δοκαρο αυτον τον καιρο; Μια χαρα δείγματα του τι μπορει να κανει εχει δειξει και απο την στιγμη που είμαστε χαλια στο 3-4 πλην παπι, δεν βρισκω λογο να μην παιζει αφου ειναι ενα παιδι που θελουμε να το στηρίξουμε και ειναι επενδυση.
Αν ειναι να βαζεις ενα παιδι μεσα να παιζει (εστω και καταλαθος Κ. Πριφτη) να παιζει καλα και μετα να το θαβεις για να παιζουν αμπαλοι, τοτε δεν προκειται να παιξει ποτε και θα λεμε παλι δεν δουλεύει ο παικτης και ειναι τεμπελη κλπ κλπ.
Προσωπικα προτιμω να βλεπω Μαντζουκα και να χανω παρα να βλεπω Οκαρο και να χανω. Βασικα με Μαντζουκα-Χουγκαζ θα κερδιζαμε αλλα βαριεμαι να τα εξηγω γιατι. Γραφω μονο οτι αυτοι θα έπαιζαν για την ομαδα...
1
1

- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα ρε, πλακα εκανα.Tracy Mac έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 11:03 pmΧαχα φιλε Hipster παλι για μαντζουκα θα μιλαμε.
Ο Μαντζουκας τις μοναδικες φορες που πήρε κανονικο χρονο στην ευρωλιγκα και οχι τριλεπτα στο τελος των αγωνων, πραγματικα ηταν καλος. Ακομα και σε ματς που δεν εβγαζε και ματια, ηταν θετικος.
Και ηταν θετικος γιατι μαρκαρει απο το 1 εως το 4, εχει δυνατο κορμι ακομα και στο ποστ με σεντερ, ενω δινει πολυ ενεργεια και παθος.
Σε καποια ματς βαζει και τα σουτακια του. Αν δεν με πιστεύεις δες τα ματς που εκανε Μαρτη-Απριλη και μαλιστα το τελευταίο με οσφπ στο β δεκαλεπτο (μονο σε αυτο τον εβαλαν).
Δεν λεω οτι ειναι καλυτερος απο Οκαρο και απο Κασελ, αλλα πραγματικα πιστεύει καποιος οτι δεν θα επαιζε καλυτερα απο Δοκαρο αυτον τον καιρο; Μια χαρα δείγματα του τι μπορει να κανει εχει δειξει και απο την στιγμη που είμαστε χαλια στο 3-4 πλην παπι, δεν βρισκω λογο να μην παιζει αφου ειναι ενα παιδι που θελουμε να το στηρίξουμε και ειναι επενδυση.
Αν ειναι να βαζεις ενα παιδι μεσα να παιζει (εστω και καταλαθος Κ. Πριφτη) να παιζει καλα και μετα να το θαβεις για να παιζουν αμπαλοι, τοτε δεν προκειται να παιξει ποτε και θα λεμε παλι δεν δουλεύει ο παικτης και ειναι τεμπελη κλπ κλπ.
Προσωπικα προτιμω να βλεπω Μαντζουκα και να χανω παρα να βλεπω Οκαρο και να χανω. Βασικα με Μαντζουκα-Χουγκαζ θα κερδιζαμε αλλα βαριεμαι να τα εξηγω γιατι. Γραφω μονο οτι αυτοι θα έπαιζαν για την ομαδα...

0
-
- Reactions: 106
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ν. Κόμματος, Β. Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κρουμπάλι, αγόρι μου, σε αγαπάω.
Τι πάθος βγάζει αυτό το παιδί, πώς γραπώνει έτσι την μπάλα. Όταν τον είδα να βουτάει στο πρώτο ημίχρονο για την μπάλα, πίστευα πώς δεν το χάνουμε το ματς με τίποτα. Απίστευτη άνοδος, καμία σχέση με τον παίκτη που θυμάμαι στον ΠΑΟΚ.
Τι ζούμε στα ...γεράματα με αυτή την ομάδα. Μακάρι να συμβεί το θαύμα την Τετάρτη, αλλά είναι απίθανο, όπως και να έχει, αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες.
Φέτος μετά τα ματς της Λάρισας χάνει κερδίζει είμαι διαρκώς με ένα χαμόγελο στα χείλη. Επιτέλους!

Τι ζούμε στα ...γεράματα με αυτή την ομάδα. Μακάρι να συμβεί το θαύμα την Τετάρτη, αλλά είναι απίθανο, όπως και να έχει, αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες.
Φέτος μετά τα ματς της Λάρισας χάνει κερδίζει είμαι διαρκώς με ένα χαμόγελο στα χείλη. Επιτέλους!

2
1
1

Άσχετα με τα θέματα του Παναθηναϊκού, ένα μπράβο στην ομάδα της Λάρισας που παίζει στο 100%, με σχέδιο/βοήθεια από τον πάγκο κι ένα δίδυμο ξένων που έχω καιρό να θαυμάσω. Δεν ξέρω ποιον να πρωτοαναφέρω από τους 2 τους. Λόγω των πολλών χαμένων βολών του Κρουμπάλι, θα επιλέξω οριακά τον τρομερό αθλητή και πολύ καλό μπασκετμπολίστα, Μούντι.
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και να θυμησω πως η Λαρισα επαιξε στο παιχνιδι χωρις τον Ντ.Γκριν. Που οκ , δεν ειναι και ο Τζορνταν, αλλα ειναι μια σημαντικη λυση στην περιφερεια της ομαδας.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 11:36 pmΆσχετα με τα θέματα του Παναθηναϊκού, ένα μπράβο στην ομάδα της Λάρισας που παίζει στο 100%, με σχέδιο/βοήθεια από τον πάγκο κι ένα δίδυμο ξένων που έχω καιρό να θαυμάσω. Δεν ξέρω ποιον να πρωτοαναφέρω από τους 2 τους. Λόγω των πολλών χαμένων βολών του Κρουμπάλι, θα επιλέξω οριακά τον τρομερό αθλητή και πολύ καλό μπασκετμπολίστα, Μούντι.
0
-
- Reactions: 2645
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο μικρός αδερφός του Ντάνι Γκριν των Σίξερς, για όσους δε το γνωρίζουν.Hipster έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 11:46 pmΚαι να θυμησω πως η Λαρισα επαιξε στο παιχνιδι χωρις τον Ντ.Γκριν. Που οκ , δεν ειναι και ο Τζορνταν, αλλα ειναι μια σημαντικη λυση στην περιφερεια της ομαδας.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 11:36 pmΆσχετα με τα θέματα του Παναθηναϊκού, ένα μπράβο στην ομάδα της Λάρισας που παίζει στο 100%, με σχέδιο/βοήθεια από τον πάγκο κι ένα δίδυμο ξένων που έχω καιρό να θαυμάσω. Δεν ξέρω ποιον να πρωτοαναφέρω από τους 2 τους. Λόγω των πολλών χαμένων βολών του Κρουμπάλι, θα επιλέξω οριακά τον τρομερό αθλητή και πολύ καλό μπασκετμπολίστα, Μούντι.
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Βόβορα πάντως τον είχα για πιο σοβαρό άνθρωπο!Οκ, ας πούμε ότι νιώθεις αδικημένος για 2 φάσεις στον αγώνα!Τη βραχυκυκλωμένη επιθεση ενα ολόκληρο δεκάλεπτο και τη κακή επιθετική συγκομιδή για 1 ημίχρονο δε τη βλέπεις;Στο πρώτο ματς χάνεις με 26 πόντους μέσα στον αγώνα σε κάποια χρονική στιγμή λες και παίζεις με τους Σελτικς ξέρω γω, στο τέλος σήμερα τι πας να κάνεις ντου στον παίκτη της Λάρισας και σπρώχνεις και τους αντίπαλους προπονητές;Τον Πεδουλάκη οκ τον ξέρουμε, αν ο ΠΑΟ είχε συνεχίσει με Πρίφτη εστω και με 3-1 θα χε περάσει.....
0
-
- Reactions: 101
- Προειδοποιήσεις:
0