2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Εγώ με τον Μαθιό τον Ανδριανό, ψαρώνω. Πέρσι κέντησε. Αυτός κι ο Παντέλας, τα είχαν πει από νωρίς και έπεσαν μέσα σε ότι και να είπαν.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 12:45 amΠολλά γράφονται και πολλά λέγονται, μπορεί όντως να χει κάνει κρούση ο Ολυμπιακός σε κάποιους απο δαύτους, αλλά μπορεί να σκάσει μεταγραφή άξαφνα κάποιος που ούτε καν έχει σκουστεί και ποτε.....Μην ψαρώνετε.
Ο Μαθιός είχε πολύ καλά ποσοστά για όλο το μεταγραφικό παζάρι.
Για Μπέικον, όχι και τόσο μιας και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Είναι η Έφες, είναι και το ΝΒΑ.
Αλλά του Μίλου δείχνει να είναι πια κοντά.
Η όλη μας πορεία μάς δίνει μεγάλο πλεονέκτημα φέτος στα μεταγραφικά. Γίναμε πια ελκυστικός προορισμός κι από τους λίγους μπορώ να πω.
Συν την έδρα μας στα ματς με τη Μονακό, που μπορεί να είναι ένα έξτρα συν για να καπαρώσουμε τον Μπέικον.

Μακάρι.
Λογικά, πάντως θα πάμε για 7 ξένους. Πρίντεζης μείον και κατά ένα 60% και Ντόρσεϊ μείον. Εκτός κι αν είναι σύμπτωση η συμπεριφορά του. Από κείνες τις... επαναλαμβανόμενες.

Εγώ τα έγραψα πριν μέρες και κάποιοι ειρωνευοντουσαν. Γκριγκονις υπάρχει προφορική συμφωνία αλλά πρώτος στόχος παραμένει ο μπέικον που αρέσει περισσότερο στον Μπαρτζώκα. Μιλου με περίπου 1.500.000 το χρόνο με τον οποίο έχουν έρθει σε επαφή πριν καν το φάιναλ φορ. Ο παίχτης θέλει πέρα από το αγωνιστικό να επιστρέψει Αθήνα όπου έκανε ζωαρα. Η ομάδα θα κάνει 4 κινήσεις φέτος και οι 3 θα είναι πολύ δυνατές. Η κανουλα ξανά ανοίγει .
Επίσης περιμένουμε την τιμωρία Μητογλου. Αν είναι μέχρι ένα χρόνο του έχουμε κάνει ήδη πρόταση να του πληρώνουμε το 30% του συμβολαίου του όσο είναι τιμωρημένος.
Τώρα σιγά σιγά τα γράφουν και οι αντρεανιδες.
Όσο για τον Ντόρσεϊ ο Μπαρτζώκας θέλει την παραμονή του και είναι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τον παίχτη γιατί βγάζει ενέργεια και στην άμυνα. Του έχει γίνει πρόταση με καλύτερο συμβόλαιο από το φετινό αλλά να απαντήσει μέχρι τέλος Ιουνίου. Δεν τον περιμένουμε φέτος μέχρι αργά. Το ότι θα κάτσει να παίξει με την Εθνική και δεν θα φύγει με την μία Αμερική να ψάχνει ομάδα στο NBA ίσως είναι σημάδι παραμονής.
Επίσης περιμένουμε την τιμωρία Μητογλου. Αν είναι μέχρι ένα χρόνο του έχουμε κάνει ήδη πρόταση να του πληρώνουμε το 30% του συμβολαίου του όσο είναι τιμωρημένος.
Όσο για τον Ντόρσεϊ ο Μπαρτζώκας θέλει την παραμονή του και είναι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τον παίχτη γιατί βγάζει ενέργεια και στην άμυνα. Του έχει γίνει πρόταση με καλύτερο συμβόλαιο από το φετινό αλλά να απαντήσει μέχρι τέλος Ιουνίου. Δεν τον περιμένουμε φέτος μέχρι αργά. Το ότι θα κάτσει να παίξει με την Εθνική και δεν θα φύγει με την μία Αμερική να ψάχνει ομάδα στο NBA ίσως είναι σημάδι παραμονής.
0
Ο Αντρεάνι τη δουλειά του κάνει. Δεν είναι "ινσάιντερ" αλλά δημοσιογράφος.corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 12:57 amΕγώ τα έγραψα πριν μέρες και κάποιοι ειρωνευοντουσαν. Γκριγκονις υπάρχει προφορική συμφωνία αλλά πρώτος στόχος παραμένει ο μπέικον που αρέσει περισσότερο στον Μπαρτζώκα. Μιλου με περίπου 1.500.000 το χρόνο με τον οποίο έχουν έρθει σε επαφή πριν καν το φάιναλ φορ. Ο παίχτης θέλει πέρα από το αγωνιστικό να επιστρέψει Αθήνα όπου έκανε ζωαρα. Η ομάδα θα κάνει 4 κινήσεις φέτος και οι 3 θα είναι πολύ δυνατές. Η κανουλα ξανά ανοίγει .
Εσύ είχες γράψει για συμφωνία με Γκριγκόνις και Μίλου.
Και μετά από 2 μέρες έγραφες για τη Βαλένσια που είναι κοντά ( ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων- τη μητρική μας μιλάμε) κι εκεί ήταν που σου είπαμε ότι μπας και είσαι κομμάτι δισυπόστατος.

Οταν είχες γράψει το αρχικό ποστ, απλώς κάποιοι είχαν εκφράσει τις λογικότατες αμφιβολίες τους.
Παρεμπιπτόντως τα ξέρεις εκ των έσω; ή μέσω τιτιβισμάτων;
Σου παραθέτω τι είχες γράψει:
corsaopc έγραψε: ↑Τρί Μάιος 24, 2022 5:50 pmΚαλησπέρα,
Έφτασαν πολύ ευχάριστες πληροφορίες σήμερα στα αυτιά μου. Ήξερα από μέρες ότι μιλάμε με παίχτες από το πάνω ράφι και σήμερα έμαθα τα ονόματα και τις εξελίξεις.
1- Έχει κλείσει ο Γκριγκονις
2- Έχει κλείσει ο Μιλουτινοφ και η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόνο αν η ΤΣΣΚΑ δεν παίξει Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν.
3- Έγινε πρόταση ανανέωσης σε Ντόρσεϊ και έχει χρόνο να απαντήσει μέχρι τέλος Ιουνίου. Αν απαντήσει αρνητικά η ζητήσει έξτρα χρόνο θα κινηθούμε άμεσα για την απόκτηση του Οκομπο.
Βασικά κανείς από τους 2 δεν είχε κλείσει τότε, γιατί έκτοτε τους είδαμε να παρελαύνουν από διάφορες ομάδες. Να είναι σε επαφές εννοώ. Ο Ντόρσεϊ πέρσι που είχε κλείσει από μήνες (προφορικά πάντα) δεν εμφανίστηκε ως στόχος ούτε σε μισή ομάδα. Αυτά γίνονται γνωστά στην πιάτσα.
Επιπλέον, αποκλείω να κάναμε πρόταση στον Οκόμπο. Έχει εντελώς άλλα χαρακτηριστικά από αυτά που έχει ο Ντόρσεϊ και θα βραχυκύκλωνε την ομάδα. Άσε που κάνει πάνω από 1εκ. ΤΟυλάχιστον στον Ντόρσεϊ θα πιάσουν τόπο λόγω διαβατηρίου.
Να μας έγραφες ότι πηγαίναμε για Μπάρον ξέρω εγώ, να πω οκ. Αν και με Γκριγκόνις "κλεισμένο" δεν χρειάζεται καν να ψάξεις για αντικαταστάτη του Ντόρσεϊ.
Πάντως αυτοί που στα μεταφέρουν ή αυτοί που διαβάζεις στο τουίτερ, έχουν όντως πέσει μέσα σε καλό ποσοστό.
Το καλό να λέγεται και περιμένουμε νεώτερα σου με ενδιαφέρον.

* ¨Ασε που ο Οκόμπο μέχρι τέλη Ιούνη εμάς θα περιμένε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Κυρ Ιουν 12, 2022 1:19 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- shaq7
- Reactions: 5683
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειχες πει βεβαια και για αγραβανη που ηταν προσωπικη επιλογη μπαρτζωκα κατι που αποδειχτηκε 1000% λαθος..δεν υπηρχε περιπτωση να τον ηθελε ο μπαρτζω..corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 12:57 amΕγώ τα έγραψα πριν μέρες και κάποιοι ειρωνευοντουσαν. Γκριγκονις υπάρχει προφορική συμφωνία αλλά πρώτος στόχος παραμένει ο μπέικον που αρέσει περισσότερο στον Μπαρτζώκα. Μιλου με περίπου 1.500.000 το χρόνο με τον οποίο έχουν έρθει σε επαφή πριν καν το φάιναλ φορ. Ο παίχτης θέλει πέρα από το αγωνιστικό να επιστρέψει Αθήνα όπου έκανε ζωαρα. Η ομάδα θα κάνει 4 κινήσεις φέτος και οι 3 θα είναι πολύ δυνατές. Η κανουλα ξανά ανοίγει .
Προφορικη συμφωνια με γκριγκονις δεν παιζει να υπαρχει και να ειναι στο σταντ μπαι..να χει υπογραψει ναι αλλα οχι να περιμενει αν θα μας κατσει ο μπεικον..μην τρελαθουμε κιολας ουτε η τσσκα να μασταν..το πιθανοτερο ειναι να εχουμε δειξει ενα ενδιαφερον η να εχουμε ρωτησει.
Γενικα τετοιες πληροφοριες ουτε ο σκινδηλιας παιζει να τις ξερει

0
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
1)Ο μπαρμπά Μαθιός ο πως τον λεν, μπορεί να χει ξεχάσει ότι ο Μιλουτίνοβ έχει συμβόλαιο με τη ΤΣΣΚΑ και για την επόμενη χρονιά!Δεν ξέρω πως ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την απουσία της ΤΣΣΚΑ από την ευρωλίγκα, αν υπάρχει καμιά ρήτρα, εκει οκ κάτι γίνεται.Θα θέλει παραπάνω απ τα διπλάσια λεφτά που παίρνει ο Μάρτιν βέβαια....μ
2)Ο Μπείκον θα αξιώνει σίγουρα κανα 750αρι το χρόνο συμβόλαιο....
Πιο πιστευτό απ όλα αυτά μου φαίνεται του Γκριγκόνις ως αντι Ντόρσεϊ λογικά.
Τους παίκτες αυτούς σα πακέτο ο Ολυμπιακός μπορεί να τους πάρει μόνο αν αυξήσει το μπάτζετ του κάνα μύριο παραπάνω για του χρόνου....Δεν είναι και απιθάνο σίγουρα, είδωμεν.Πάντως για αντι Ντόρσεϊ θα γούσταρα κάποιον καλύτερο.
Ο Οκόμπο εν τω μεταξύ έχει κλείσει Μονακό αν δε κάνω λάθος
Τους παίκτες αυτούς σα πακέτο ο Ολυμπιακός μπορεί να τους πάρει μόνο αν αυξήσει το μπάτζετ του κάνα μύριο παραπάνω για του χρόνου....Δεν είναι και απιθάνο σίγουρα, είδωμεν.Πάντως για αντι Ντόρσεϊ θα γούσταρα κάποιον καλύτερο.
Ο Οκόμπο εν τω μεταξύ έχει κλείσει Μονακό αν δε κάνω λάθος
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο μιλου θα φυγει οπως καμια 15ρια παικτες ηδη απο τις ρωσικες..με 750χιλ αντε να παρουμε καμια γαλοπουλα διετης..για μπεικον βαλε απο τα διπλα και πανω..Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:17 am1)Ο μπαρμπά Μαθιός ο πως τον λεν, μπορεί να χει ξεχάσει ότι ο Μιλουτίνοβ έχει συμβόλαιο με τη ΤΣΣΚΑ και για την επόμενη χρονιά!Δεν ξέρω πως ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την απουσία της ΤΣΣΚΑ από την ευρωλίγκα, αν υπάρχει καμιά ρήτρα, εκει οκ κάτι γίνεται.Θα θέλει παραπάνω απ τα διπλάσια λεφτά που παίρνει ο Μάρτιν βέβαια....μ
1
1

Ο συμφορουμίτης που μας πληροφόρησε για Γκριγκόνις, Μίλου από νωρίς- νωρίς, έχει δίκιο στον συνειρμό που κάνει περί εθνικής και παραμονής του στον Ολυμπιακό. Κι εγώ το είχα πει με του βγήκε ότι ο Ντόρσεϊ θα ενισχύσει την εθνική μας φέτος.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:17 am1)Ο μπαρμπά Μαθιός ο πως τον λεν, μπορεί να χει ξεχάσει ότι ο Μιλουτίνοβ έχει συμβόλαιο με τη ΤΣΣΚΑ και για την επόμενη χρονιά!Δεν ξέρω πως ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την απουσία της ΤΣΣΚΑ από την ευρωλίγκα, αν υπάρχει καμιά ρήτρα, εκει οκ κάτι γίνεται.Θα θέλει παραπάνω απ τα διπλάσια λεφτά που παίρνει ο Μάρτιν βέβαια....μ
Βέβαια δεν έχει διασταυρωθεί και καλό είναι να περιμένουμε λίγο να δούμε αν όντως παίξει με την εθνική ο Ντόρσεϊ.
Ο Μπέικον δεν πιστεύω ότι θα κλείσει με λιγότερα από 1κ ευρώ. Φιλική τιμή. Να πω στο σημείο αυτό, ότι ο Οκάρο παίρνει 600χιλ.
Ο Μπέικον είναι άνετα μέσα στους 10 καλύτερους μπασκετμπολίστες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.
Σχετικά με τον Μίλου, εύλογη η απορία σου, αλλά λογικά θα υπάρχει ρήτρα για Ευρωλίγκα. Δεν παίζει να τον δούμε στην ΤΣΣΚΑ του χρόνου. Έχει παρελάσει από 3 ομάδες ήδη. Είναι με την "ελευθέρας" ανά χείρας.
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα χειρότερα το 1 μύριο του Μπεϊκον.Είναι πολλά τα λεφτά για Μπέϊκον-Μίλου δε νομίζετε συνάδελφοι;
Αλλά και πάλι αν βάλουν οι αφοί μια μικρή (αλλά σημαντική για τα δεδομένα μας) αύξηση στο μπάτζετ λογικά καλύπτονται.
Έχουμε λοιπόν ακούσει για Μότλεϊ-Μιλουτίνοβ-Μπέϊκον-Γκριγκόνις-Μήτρου Λονγκ, 2 απ όλους αυτούς να πάρουμε επιτυχία θα είναι.
Άρα Μάρτιν-Πρίντεζης (λόγω απόσυρσης)-Λιβιό-Εϊσι και Ντόρσεϊ πρέπει να ναι υποψήφιοι για αποχώρηση.Γύρω στα 2 με 2μιση μύρια δηλαδή μένουν ελεύθερα απο αυτούς.
Αλλά και πάλι αν βάλουν οι αφοί μια μικρή (αλλά σημαντική για τα δεδομένα μας) αύξηση στο μπάτζετ λογικά καλύπτονται.
Έχουμε λοιπόν ακούσει για Μότλεϊ-Μιλουτίνοβ-Μπέϊκον-Γκριγκόνις-Μήτρου Λονγκ, 2 απ όλους αυτούς να πάρουμε επιτυχία θα είναι.
Άρα Μάρτιν-Πρίντεζης (λόγω απόσυρσης)-Λιβιό-Εϊσι και Ντόρσεϊ πρέπει να ναι υποψήφιοι για αποχώρηση.Γύρω στα 2 με 2μιση μύρια δηλαδή μένουν ελεύθερα απο αυτούς.
0
Το έχεις γράψει 100 φορές ότι έγραψα εγώ για Βαλένθια και Γκριγκονις. Σου ζήτησα να μου δείξεις ποστ που έχω γράψει κάτι τέτοιο και δεν δειχνεις. Δεν με απασχολεί το φήμες ακούγονται για κάθε παίχτη. Εγώ ξέρω ότι κάναμε επίσημες προτάσεις σε Μιλου και Γκριγκονις εδώ και μέρες. Ο πρώτος συμφώνησε και ο Μιλου επίσης ήταν κοντά με μόνη προϋπόθεση να μην παίξει η ΤΣΣΚΑ ευρωλιγκα και να μείνει ελεύθερος. Κάτι που θα γίνει.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:05 amΟ Αντρεάνι τη δουλειά του κάνει. Δεν είναι "ινσάιντερ" αλλά δημοσιογράφος.corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 12:57 amΕγώ τα έγραψα πριν μέρες και κάποιοι ειρωνευοντουσαν. Γκριγκονις υπάρχει προφορική συμφωνία αλλά πρώτος στόχος παραμένει ο μπέικον που αρέσει περισσότερο στον Μπαρτζώκα. Μιλου με περίπου 1.500.000 το χρόνο με τον οποίο έχουν έρθει σε επαφή πριν καν το φάιναλ φορ. Ο παίχτης θέλει πέρα από το αγωνιστικό να επιστρέψει Αθήνα όπου έκανε ζωαρα. Η ομάδα θα κάνει 4 κινήσεις φέτος και οι 3 θα είναι πολύ δυνατές. Η κανουλα ξανά ανοίγει .
Και μετά από 2 μέρες έγραφες για τη Βαλένσια που είναι κοντά ( ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων- τη μητρική μας μιλάμε) κι εκεί ήταν που σου είπαμε ότι μπας και είσαι κομμάτι δισυπόστατος.![]()
Οταν είχες γράψει το αρχικό ποστ, απλώς κάποιοι είχαν εκφράσει τις λογικότατες αμφιβολίες τους.
Έφτασαν πολύ ευχάριστες πληροφορίες σήμερα στα αυτιά μου. Ήξερα από μέρες ότι μιλάμε με παίχτες από το πάνω ράφι και σήμερα έμαθα τα ονόματα και τις εξελίξεις.
2- Έχει κλείσει ο Μιλουτινοφ και η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόνο αν η ΤΣΣΚΑ δεν παίξει Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν.
3- Έγινε πρόταση ανανέωσης σε Ντόρσεϊ και έχει χρόνο να απαντήσει μέχρι τέλος Ιουνίου. Αν απαντήσει αρνητικά η ζητήσει έξτρα χρόνο θα κινηθούμε άμεσα για την απόκτηση του Οκομπο.
Βασικά κανείς από τους 2 δεν είχε κλείσει τότε, γιατί έκτοτε τους είδαμε να παρελαύνουν από διάφορες ομάδες. Να είναι σε επαφές εννοώ. Ο Ντόρσεϊ πέρσι που είχε κλείσει από μήνες (προφορικά πάντα) δεν εμφανίστηκε ως στόχος ούτε σε μισή ομάδα. Αυτά γίνονται γνωστά στην πιάτσα.
Επιπλέον, αποκλείω να κάναμε πρόταση στον Οκόμπο. Έχει εντελώς άλλα χαρακτηριστικά από αυτά που έχει ο Ντόρσεϊ και θα βραχυκύκλωνε την ομάδα. Άσε που κάνει πάνω από 1εκ. ΤΟυλάχιστον στον Ντόρσεϊ θα πιάσουν τόπο λόγω διαβατηρίου.
Να μας έγραφες ότι πηγαίναμε για Μπάρον ξέρω εγώ, να πω οκ. Αν και με Γκριγκόνις "κλεισμένο" δεν χρειάζεται καν να ψάξεις για αντικαταστάτη του Ντόρσεϊ.
Πάντως αυτοί που στα μεταφέρουν ή αυτοί που διαβάζεις στο τουίτερ, έχουν όντως πέσει μέσα σε καλό ποσοστό.
* ¨Ασε που ο Οκόμπο μέχρι τέλη Ιούνη εμάς θα περιμένει. Ο συμπαίκτης του ο Λ- ακόμπ, μπορεί.
![]()
Τελευταία ενημέρωση είναι ότι όχι απλά είμαστε κοντά σε Μιλου αλλά ειναι done deal. Τα δίνουμε όλα για μπέικον και για το 4 κοιτάμε πολοναρα. Αυτά τα ολίγα για σήμερα.
Και τα λεφτά δεν είναι πολλά. Το 2017 είχαμε 10.000.000 αγωνιστικό μπάτζετ με την εφορία να είναι στο διπλάσιο. Φέτος θα πάμε στα 10.000.000 με την εφορία στο μισό. Θα ανοίξει η κανουλα πάλι είναι ελλειμενη απόφαση. Δεν έχουν οικονομικό θέμα οι Αφοί. Τώρα που άλλαξε η ΕΟΚ και θεωρούν ότι θα υπάρχει ισονομία θέλουν να στήσουν αυτοκρατορία και θα τα σκάνε. Δεν μιλάω για εποχές που είχαμε 20 μύρια μπάτζετ αλλά θα έχουμε σταθερά 10-11 μύρια καθαρό αγωνιστικό μπάτζετ.
Από τις αποχωρήσεις Πρίντεζη, Χασάν, Λιβιο, Εισι μας μενουν περίπου 1.300.000 ευρώ. Αύξηση μπάτζετ θα έχουμε περίπου 2.500.000. Οπότε λεφτά υπάρχουν να πληρώσουμε 2 δυνατά συμβόλαια Μιλου και μπέικον και να πάρουμε και ένα καλό 4αρι με εμπειρία Ευρωλίγκας.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος corsaopc την Κυρ Ιουν 12, 2022 1:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή τον Μπέϊκον που κοιτάει που θα τον βάζει στο 3;Δεν έχει Παπ και Μακίσικ εκει;Ή τον θέλει για το 4 κι αν δε κάτσει να πάει για Πολονάρα;corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:37 amΤο έχεις γράψει 100 φορές ότι έγραψα εγώ για Βαλένθια και Γκριγκονις. Σου ζήτησα να μου δείξεις ποστ που έχω γράψει κάτι τέτοιο και δεν δειχνεις. Δεν με απασχολεί το φήμες ακούγονται για κάθε παίχτη. Εγώ ξέρω ότι κάναμε επίσημες προτάσεις σε Μιλου και Γκριγκονις εδώ και μέρες. Ο πρώτος συμφώνησε και ο Μιλου επίσης ήταν κοντά με μόνη προϋπόθεση να μην παίξει η ΤΣΣΚΑ ευρωλιγκα και να μείνει ελεύθερος. Κάτι που θα γίνει.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:05 am
Ο Αντρεάνι τη δουλειά του κάνει. Δεν είναι "ινσάιντερ" αλλά δημοσιογράφος.
Και μετά από 2 μέρες έγραφες για τη Βαλένσια που είναι κοντά ( ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων- τη μητρική μας μιλάμε) κι εκεί ήταν που σου είπαμε ότι μπας και είσαι κομμάτι δισυπόστατος.![]()
* ¨Ασε που ο Οκόμπο μέχρι τέλη Ιούνη εμάς θα περιμένει. Ο συμπαίκτης του ο Λ- ακόμπ, μπορεί.
![]()
Τελευταία ενημέρωση είναι ότι όχι απλά είμαστε κοντά σε Μιλου αλλά ειναι done deal. Τα δίνουμε όλα για μπέικον και για το 4 κοιτάμε πολοναρα. Αυτά τα ολίγα για σήμερα.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σε 20-25 μερες το πολυ πιστευω θα χει κλεισει το ροστερ εκτος ισως του ντορσει που λογικα θα απαντησει τον ιουλιο..
Αν δωσουμε 1,5εκ στον μιλου (ψιλο απιθανο μου φαινεται εμενα να δωσουμε τοσα πολλα ενω εχουμε και φαλ,μονο ο σλουκας παιρνει πανω απο 1εκ ) αλλα και 1,2 να ειναι και αλλο 1εκ στον μπεικον(εμενα πολυ λιγα μου φαινονται αυτα,σιγουρα θα υπαρχουν ομαδες που του δινουν 1,5) και βαλουμε και αυξησεις που εχουν γινει ηδη σε παικτες (και ο μπαρτζωκας θα παρει αυξηση σιγουρα) θα μιλαμε ισως για το μεγαλυτερο μπατζετ απο το 2010 και μετα..Μακαρι αλλα μαλλον πολλα ζηταμε
Εκτος και αν οπως ακουγεται μας δωσουν το σεφ και θα αυξηθουν τα εσοδα μας τρελα για καποιο λογο..αλλα η λογικη λεει οτι θα πρεπει να ριξουν και πολυ χρημα στο γηπεδο για να το βελτιωσουν..
Αν δωσουμε 1,5εκ στον μιλου (ψιλο απιθανο μου φαινεται εμενα να δωσουμε τοσα πολλα ενω εχουμε και φαλ,μονο ο σλουκας παιρνει πανω απο 1εκ ) αλλα και 1,2 να ειναι και αλλο 1εκ στον μπεικον(εμενα πολυ λιγα μου φαινονται αυτα,σιγουρα θα υπαρχουν ομαδες που του δινουν 1,5) και βαλουμε και αυξησεις που εχουν γινει ηδη σε παικτες (και ο μπαρτζωκας θα παρει αυξηση σιγουρα) θα μιλαμε ισως για το μεγαλυτερο μπατζετ απο το 2010 και μετα..Μακαρι αλλα μαλλον πολλα ζηταμε

Εκτος και αν οπως ακουγεται μας δωσουν το σεφ και θα αυξηθουν τα εσοδα μας τρελα για καποιο λογο..αλλα η λογικη λεει οτι θα πρεπει να ριξουν και πολυ χρημα στο γηπεδο για να το βελτιωσουν..
0
Ξεκάθαρα 3 ο μπέικον. Μας έλειπε σκόρ από το 3 και σταθερή απειλή. Ο Μακισικ θα παίζει 2αρι που ειναι και η φυσική του θέση. Θα μοιράζεται το 3 σε μπέικον και Παπ. Σε κοντά σχήματα μπορεί να κάνει το τρίκ με μπέικον στο 4 αλλά αυτό δεν είναι για να το κάνεις για πολύ ώρα. Θα έχουμε 2 καλούς παίχτες σε κάθε θέση όπως πρέπει να έχεις με τόσα μάτς σε μια σεζόν. 10 παίχτες ευρωλιγκατους δηλαδή και 2 συμπληρωματικούς + άλλους 2 τύπου λουτζη που θα είναι εκτός 12αδας συνήθως Ευρώπη και θα παίζουν Α1.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:43 amΔηλαδή τον Μπέϊκον που κοιτάει που θα τον βάζει στο 3;Δεν έχει Παπ και Μακίσικ εκει;Ή τον θέλει για το 4 κι αν δε κάτσει να πάει για Πολονάρα;corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:37 am
Το έχεις γράψει 100 φορές ότι έγραψα εγώ για Βαλένθια και Γκριγκονις. Σου ζήτησα να μου δείξεις ποστ που έχω γράψει κάτι τέτοιο και δεν δειχνεις. Δεν με απασχολεί το φήμες ακούγονται για κάθε παίχτη. Εγώ ξέρω ότι κάναμε επίσημες προτάσεις σε Μιλου και Γκριγκονις εδώ και μέρες. Ο πρώτος συμφώνησε και ο Μιλου επίσης ήταν κοντά με μόνη προϋπόθεση να μην παίξει η ΤΣΣΚΑ ευρωλιγκα και να μείνει ελεύθερος. Κάτι που θα γίνει.
Φέτος είχαμε μικρό ροτεισον και είμαστε τυχεροί που δεν είχαμε τραυματισμούς όπως έχουμε συνήθως κάθε χρόνο.
0
Το 2017 είχαμε 10.000.000 καθαρό αγωνιστικό μπάτζετ με διπλάσια εφορία. Ακόμα και 12.000.000 να το κάνουμε τώρα πάλι το μεικτό μικρότερο θα είναι από το 2017 λόγω πολύ χαμηλότερης εφορίας.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:47 amΣε 20-25 μερες το πολυ πιστευω θα χει κλεισει το ροστερ εκτος ισως του ντορσει που λογικα θα απαντησει τον ιουλιο..
Αν δωσουμε 1,5εκ στον μιλου (ψιλο απιθανο μου φαινεται εμενα να δωσουμε τοσα πολλα ενω εχουμε και φαλ,μονο ο σλουκας παιρνει πανω απο 1εκ ) αλλα και 1,2 να ειναι και αλλο 1εκ στον μπεικον(εμενα πολυ λιγα μου φαινονται αυτα,σιγουρα θα υπαρχουν ομαδες που του δινουν 1,5) και βαλουμε και αυξησεις που εχουν γινει ηδη σε παικτες (και ο μπαρτζωκας θα παρει αυξηση σιγουρα) θα μιλαμε ισως για το μεγαλυτερο μπατζετ απο το 2010 και μετα..Μακαρι αλλα μαλλον πολλα ζηταμε![]()
0
Αυτά έγραφες τη μία μέρα:corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:37 am
Το έχεις γράψει 100 φορές ότι έγραψα εγώ για Βαλένθια και Γκριγκονις. Σου ζήτησα να μου δείξεις ποστ που έχω γράψει κάτι τέτοιο και δεν δειχνεις. Δεν με απασχολεί το φήμες ακούγονται για κάθε παίχτη. Εγώ ξέρω ότι κάναμε επίσημες προτάσεις σε Μιλου και Γκριγκονις εδώ και μέρες. Ο πρώτος συμφώνησε και ο Μιλου επίσης ήταν κοντά με μόνη προϋπόθεση να μην παίξει η ΤΣΣΚΑ ευρωλιγκα και να μείνει ελεύθερος. Κάτι που θα γίνει.
Και τα λεφτά δεν είναι πολλά. Το 2017 είχαμε 10.000.000 αγωνιστικό μπάτζετ με την εφορία να είναι στο διπλάσιο. Φέτος θα πάμε στα 10.000.000 με την εφορία στο μισό. Θα ανοίξει η κανουλα πάλι είναι ελλειμενη απόφαση. Δεν έχουν οικονομικό θέμα οι Αφοί. Τώρα που άλλαξε η ΕΟΚ και θεωρούν ότι θα υπάρχει ισονομία θέλουν να στήσουν αυτοκρατορία και θα τα σκάνε. Δεν μιλάω για εποχές που είχαμε 20 μύρια μπάτζετ αλλά θα έχουμε σταθερά 10-11 μύρια καθαρό αγωνιστικό μπάτζετ.
Από τις αποχωρήσεις Πρίντεζη, Χασάν, Λιβιο, Εισι μας μενουν περίπου 1.300.000 ευρώ. Αύξηση μπάτζετ θα έχουμε περίπου 2.500.000. Οπότε λεφτά υπάρχουν να πληρώσουμε 2 δυνατά συμβόλαια Μιλου και μπέικον και να πάρουμε και ένα καλό 4αρι με εμπειρία Ευρωλίγκας.
κι αυτά κάποιες μέρες μετά (λίγες).
https://basketforum.gr/viewtopic.php?f= ... start=1050
"Δεν είναι μόνο ο Γκριγκονις που υπάρχουν επαφές είναι και ο μπέικον"
Πως γίνεται να "έχει κλείσει ο Γκριγκόνις" και παράλληλα " δεν είναι μόνο ο γκριγκόνις" σε είδηση που αφορούσε τη Βαλένσια. Εκτός κι αν είχες μπερδέψει τα νήματα, τους συμφορουμίτες κι ούτω καθεξής.
Σού έχω παραθέσει και τα 2 για να μην έχεις απορία και να μου λες για "100 φορές" και λοιπά.
Παρεμπιπτόντως, ο Γκριγκόνις είναι 2-3ρι κι ο Μπέικον 3-4ρι. Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ πάντα. Για να μην μπερδευόμεθα.
Ενημερωτικά, ο Πολονάρα δεσμεύεται με συμβόλαιο κι η Φενέρ έχει μίνιμουμ ένα μεγάλο συμβόλαιο να σπάσει (να πληρώσει δηλαδή ένα βαρβάτο μέρος του). Αυτό του Μπούκερ. Εκτός κι αν τον κρατήσει κι αυτόν και πάει με 45 ξένους.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Κυρ Ιουν 12, 2022 1:58 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.