Προτιμότερο να πάρει κάναν παίκτη παραπάνω του εκατομμυρίου παρά να βελτιώσουν το γήπεδο για μένα....Ούτως ή άλλως τις εξέδρες να τις φέρουν πιο κοντά στο παρκέ δε γίνεται.Τουαλέτες μόνο, ερυθρόλευκα καθίσματα και decor μπορούν να αλλάξουν σε τέτοιο στάδιο στο κάτω κάτωshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:47 amΣε 20-25 μερες το πολυ πιστευω θα χει κλεισει το ροστερ εκτος ισως του ντορσει που λογικα θα απαντησει τον ιουλιο..
Αν δωσουμε 1,5εκ στον μιλου (ψιλο απιθανο μου φαινεται εμενα να δωσουμε τοσα πολλα ενω εχουμε και φαλ,μονο ο σλουκας παιρνει πανω απο 1εκ ) αλλα και 1,2 να ειναι και αλλο 1εκ στον μπεικον(εμενα πολυ λιγα μου φαινονται αυτα,σιγουρα θα υπαρχουν ομαδες που του δινουν 1,5) και βαλουμε και αυξησεις που εχουν γινει ηδη σε παικτες (και ο μπαρτζωκας θα παρει αυξηση σιγουρα) θα μιλαμε ισως για το μεγαλυτερο μπατζετ απο το 2010 και μετα..Μακαρι αλλα μαλλον πολλα ζηταμε![]()
Εκτος και αν οπως ακουγεται μας δωσουν το σεφ και θα αυξηθουν τα εσοδα μας τρελα για καποιο λογο..αλλα η λογικη λεει οτι θα πρεπει να ριξουν και πολυ χρημα στο γηπεδο για να το βελτιωσουν..
2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Είδες να γράφω κάτι για Βαλένθια ότι θα πάει εκεί. Στο περίμενε θα την έχει την Βαλένθια γιατί σου είπα ότι έχουμε προφορική συμφωνία. Ο Γκριγκονις θέλει να έρθει σαν τρελός εδώ. Από τα 3 ονόματα ήταν η πιο εύκολη περίπτωση και με το λιγότερο κόστος. Απλά θα εξαντλήσουν πρώτα την περίπτωση μπέικον που και μεγαλύτερο κόστος έχει και μεγαλύτερη ζήτηση.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:53 amΑυτά έγραφες τη μία μέρα:corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:37 am
Το έχεις γράψει 100 φορές ότι έγραψα εγώ για Βαλένθια και Γκριγκονις. Σου ζήτησα να μου δείξεις ποστ που έχω γράψει κάτι τέτοιο και δεν δειχνεις. Δεν με απασχολεί το φήμες ακούγονται για κάθε παίχτη. Εγώ ξέρω ότι κάναμε επίσημες προτάσεις σε Μιλου και Γκριγκονις εδώ και μέρες. Ο πρώτος συμφώνησε και ο Μιλου επίσης ήταν κοντά με μόνη προϋπόθεση να μην παίξει η ΤΣΣΚΑ ευρωλιγκα και να μείνει ελεύθερος. Κάτι που θα γίνει.
Τελευταία ενημέρωση είναι ότι όχι απλά είμαστε κοντά σε Μιλου αλλά ειναι done deal. Τα δίνουμε όλα για μπέικον και για το 4 κοιτάμε πολοναρα. Αυτά τα ολίγα για σήμερα.
Και τα λεφτά δεν είναι πολλά. Το 2017 είχαμε 10.000.000 αγωνιστικό μπάτζετ με την εφορία να είναι στο διπλάσιο. Φέτος θα πάμε στα 10.000.000 με την εφορία στο μισό. Θα ανοίξει η κανουλα πάλι είναι ελλειμενη απόφαση. Δεν έχουν οικονομικό θέμα οι Αφοί. Τώρα που άλλαξε η ΕΟΚ και θεωρούν ότι θα υπάρχει ισονομία θέλουν να στήσουν αυτοκρατορία και θα τα σκάνε. Δεν μιλάω για εποχές που είχαμε 20 μύρια μπάτζετ αλλά θα έχουμε σταθερά 10-11 μύρια καθαρό αγωνιστικό μπάτζετ.
Από τις αποχωρήσεις Πρίντεζη, Χασάν, Λιβιο, Εισι μας μενουν περίπου 1.300.000 ευρώ. Αύξηση μπάτζετ θα έχουμε περίπου 2.500.000. Οπότε λεφτά υπάρχουν να πληρώσουμε 2 δυνατά συμβόλαια Μιλου και μπέικον και να πάρουμε και ένα καλό 4αρι με εμπειρία Ευρωλίγκας.
corsaopc έγραψε: ↑Τρί Μάιος 24, 2022 5:50 pmΚαλησπέρα,
Έφτασαν πολύ ευχάριστες πληροφορίες σήμερα στα αυτιά μου. Ήξερα από μέρες ότι μιλάμε με παίχτες από το πάνω ράφι και σήμερα έμαθα τα ονόματα και τις εξελίξεις.
1- Έχει κλείσει ο Γκριγκονις
2- Έχει κλείσει ο Μιλουτινοφ και η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόνο αν η ΤΣΣΚΑ δεν παίξει Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν.
3- Έγινε πρόταση ανανέωσης σε Ντόρσεϊ και έχει χρόνο να απαντήσει μέχρι τέλος Ιουνίου. Αν απαντήσει αρνητικά η ζητήσει έξτρα χρόνο θα κινηθούμε άμεσα για την απόκτηση του Οκομπο.
κι αυτά κάποιες μέρες μετά (λίγες).
https://basketforum.gr/viewtopic.php?f= ... start=1050
Δεν είναι μόνο ο Γκριγκονις που υπάρχουν επαφές είναι και ο μπέικον
Πως γίνεται να "έχει κλείσει ο Γκριγκόνις" και παράλληλα " δεν είναι μόνο ο γκριγκόνις" σε είδηση που αφορούσε τη Βαλένσια. Εκτός κι αν είχες μπερδέψει τα νήματα, τους συμφορουμίτες κι ούτω καθεξής.
Σού έχω παραθέσει και τα 2 για να μην έχεις απορία και να μου λες για "100 φορές" και λοιπά.
Παρεμπιπτόντως, ο Γκριγκόνις είναι 2-3ρι κι ο Μπέικον 3-4ρι. Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ πάντα. Για να μην μπερδευόμεθα.
Πριν ακόμα το φάιναλ φορ είχε δηλώσει κάτι ο Μπαρτζώκας που δεν το πήρατε στα σοβαρά. Είπε ότι αν σας πω πόσοι γνωστοί παίχτες εκδηλώνουν ενδιαφέρον να έρθουν στην ομάδα μας μέσω τών μάνατζερ τους θα χάσουμε το μέτρημα. Πλέον είμαστε από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς.
0
- shaq7
- Reactions: 5682
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αρα οι πληροφοριες σου λενε ενα ροστερ σαν αυτο?corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:51 amΤο 2017 είχαμε 10.000.000 καθαρό αγωνιστικό μπάτζετ με διπλάσια εφορία. Ακόμα και 12.000.000 να το κάνουμε τώρα πάλι το μεικτό μικρότερο θα είναι από το 2017 λόγω πολύ χαμηλότερης εφορίας.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:47 amΣε 20-25 μερες το πολυ πιστευω θα χει κλεισει το ροστερ εκτος ισως του ντορσει που λογικα θα απαντησει τον ιουλιο..
Αν δωσουμε 1,5εκ στον μιλου (ψιλο απιθανο μου φαινεται εμενα να δωσουμε τοσα πολλα ενω εχουμε και φαλ,μονο ο σλουκας παιρνει πανω απο 1εκ ) αλλα και 1,2 να ειναι και αλλο 1εκ στον μπεικον(εμενα πολυ λιγα μου φαινονται αυτα,σιγουρα θα υπαρχουν ομαδες που του δινουν 1,5) και βαλουμε και αυξησεις που εχουν γινει ηδη σε παικτες (και ο μπαρτζωκας θα παρει αυξηση σιγουρα) θα μιλαμε ισως για το μεγαλυτερο μπατζετ απο το 2010 και μετα..Μακαρι αλλα μαλλον πολλα ζηταμε![]()
Εκτος και αν οπως ακουγεται μας δωσουν το σεφ και θα αυξηθουν τα εσοδα μας τρελα για καποιο λογο..αλλα η λογικη λεει οτι θα πρεπει να ριξουν και πολυ χρημα στο γηπεδο για να το βελτιωσουν..
Σλουκας Γουοκαπ Λουτζης
Ντορσει Μακ Λαρε
Παπ Μπεικον
Βεζε Πολοναρα
Μιλου Φαλ
Μακαρι αλλα εμενα αυτο το ροστερ δεν μου μοιαζει ρεαλιστικο..μονο στα ονειρα που λεει και ο χατζηγιαννης..
Ροστεραρα παντως σιγουρα φαβορι για φ4 μην πω και κουπα..
0
Το Σεφ δύσκολα να του κάνεις πολλές μετατροπές. Θα βάλεις κάτι πτυσσόμενες που θα είναι μαλακιά και στο ίδιο ύψος με το παρκέ γιατί δεν γίνεται να χαμηλώσει. Και λένε για πτυσσόμενες μόνο στα πέταλα. Στις κεντρικές η απόσταση λόγω στίβου θα παραμείνει. Δεν θα νιώθει ο αντίπαλος πάγκος την ανάσα μας όπως σε όλα τα μπασκετικά γήπεδα. Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις με το Σεφ. Είναι Πειραιά και δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Θα γίνει και το κολυμβητήριο εκεί και με ένα γήπεδο βόλεϊ θα έχουμε όλα τα αθλήματα μαζεμένα στο ίδιο μέρος. Με το Σεφ παίρνεις προς εκμεταλλεύση και όλους τους χώρους τριγύρω τους οποίους μπορείς να εκμεταλλευτείς εμπορικά.
0
Ναι αυτό είδα.corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:58 am
Είδες να γράφω κάτι για Βαλένθια ότι θα πάει εκεί. Στο περίμενε θα την έχει την Βαλένθια γιατί σου είπα ότι έχουμε προφορική συμφωνία. Ο Γκριγκονις θέλει να έρθει σαν τρελός εδώ. Από τα 3 ονόματα ήταν η πιο εύκολη περίπτωση και με το λιγότερο κόστος. Απλά θα εξαντλήσουν πρώτα την περίπτωση μπέικον που και μεγαλύτερο κόστος έχει και μεγαλύτερη ζήτηση.

Σε απάντηση se ποστ που αφορούσε τη Βαλένσια, (και σε τόπικ " μεταγραφές στην Ευρώπη¨) έγραψες ότι " Γκριγκόνις κλπ". Χωρίς να αναφέρεις τον Ολυμπιακό μέσα.
Εκτός κι αν νομίζεις ότι κάθε ποστ σε κάθε τόπικ, αφορά τον Ολυμπιακό.

Οκ, δεκτό το λάθος σου, άνθρωπες είμαστε, λάθες κάνουμε.
Κατά τ' άλλα, άλλοι παίκτες Γκριγκόνις και Μπέικον. Ο Γκριγκόνις παίζει τη θέση που παίζει ο Μπέικον στο ΝΒΑ.
Ο Μπέικον έπαιξε στο 2 στο Μονακό, όσο ο Λαρντ*στη γειτονική Νις.
"Ητο λογοπαίγνιο. Είναι ο Μπέικον στα γαλλικά. ¨Λαρδί" αν έχεις ακούσει στα παλιότερα χρόνια και στα καθ' ημάς. Μας έμεινε από τους Φράγκους.
Ρεαλιστικό είναι. Θες δεν θες για να κάνεις κάτι περισσότερο από πέρσι η έστω τα ίδια πρέπει να παρουσιαστείς καλύτερος να ανεβάσεις την ποιότητα σου και κατεπεκταση το μπάτζετ. Βάλε και ένα Κωστάκη Αντετοκούμπο σε αυτό το ρόστερ σαν τρίτο 5αρι και έκλεισες.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:58 amΑρα οι πληροφοριες σου λενε ενα ροστερ σαν αυτο?
Σλουκας Γουοκαπ Λουτζης
Ντορσει Μακ Λαρε
Παπ Μπεικον
Βεζε Πολοναρα
Μιλου Φαλ
Μακαρι αλλα εμενα αυτο το ροστερ δεν μου μοιαζει ρεαλιστικο..μονο στα ονειρα που λεει και ο χατζηγιαννης..
0
Παίρνεις ότι σου δίνει η αγορά. Προφανώς και είναι άλλοι παίχτες αλλά και οι 2 είναι σκόρερ. Με Γκριγκονις θα τον βλέπεις να παίζει και 2 και 3 και ο Σακ θα παίζει και στο 3 , με μπέικον θα έχεις ένα παίχτη που παίζει από το 2 έως το 4 πολύ πιο δυνατο και αθλητικό με μεγαλύτερο επιθετικό ρεπερτόριο. Εγώ οποίος και από τους 2 να έρθει φουλ ευχαριστημένος θα είμαι.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 2:04 amΝαι αυτό είδα.corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:58 am
Είδες να γράφω κάτι για Βαλένθια ότι θα πάει εκεί. Στο περίμενε θα την έχει την Βαλένθια γιατί σου είπα ότι έχουμε προφορική συμφωνία. Ο Γκριγκονις θέλει να έρθει σαν τρελός εδώ. Από τα 3 ονόματα ήταν η πιο εύκολη περίπτωση και με το λιγότερο κόστος. Απλά θα εξαντλήσουν πρώτα την περίπτωση μπέικον που και μεγαλύτερο κόστος έχει και μεγαλύτερη ζήτηση.
![]()
Σε απάντηση se ποστ που αφορούσε τη Βαλένσια, (και σε τόπικ " μεταγραφές στην Ευρώπη¨) έγραψες ότι " Γκριγκόνις κλπ". Χωρίς να αναφέρεις τον Ολυμπιακό μέσα.
Εκτός κι αν νομίζεις ότι κάθε ποστ σε κάθε τόπικ, αφορά τον Ολυμπιακό.![]()
Οκ, δεκτό το λάθος σου, άνθρωπες είμαστε, λάθες κάνουμε.
Κατά τ' άλλα, άλλοι παίκτες Γκριγκόνις και Μπέικον. Ο Γκριγκόνις παίζει τη θέση που παίζει ο Μπέικον στο ΝΒΑ.
Ο Μπέικον έπαιξε στο 2 στο Μονακό, όσο ο Λαρντ*στη γειτονική Νις.
"Ητο λογοπαίγνιο. Είναι ο Μπέικον στα γαλλικά. ¨Λαρδί" αν έχεις ακούσει στα παλιότερα χρόνια και στα καθ' ημάς. Μας έμεινε από τους Φράγκους.
Τον λαντειλ ήθελε ο Μπαρτζώκας και πήρε παίχτη εντελώς διαφορετικό σαν δεύτερη επιλογή τον Φαλ. Και οι 2 όμως παίχτες που έδειξαν ποιότητα στην Ευρωλίγκα.
Σε καλό μας βγήκε η δεύτερη επιλογή αντί της πρώτης.
Ο μπέικον πχ σίγουρα είναι καλύτερος ατομικα από Γκριγκονις αλλά μπορεί να μην ταιριάξει σε εμάς και να ταίριαζε καλύτερα ο Γκριγκονις. Δεν θα έχει την μπάλα συνέχεια στα χέρια του σε έμας ο μπέικον και ο κάθε μπέικον για να παίζει iso ούτε θα παίρνει τόσες πολλές επιθέσεις. Οπότε πρέπει να προσαρμοστεί ένας καθαρόαιμος σκόρερ σε άλλον ρόλο.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος corsaopc την Κυρ Ιουν 12, 2022 2:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα δεν βγαίνουν κι οι χρόνοι/ρόλοι.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 1:58 amΑρα οι πληροφοριες σου λενε ενα ροστερ σαν αυτο?
Σλουκας Γουοκαπ Λουτζης
Ντορσει Μακ Λαρε
Παπ Μπεικον
Βεζε Πολοναρα
Μιλου Φαλ
Να είχαμε ένα πρωτάθλημα σαν την Αθεμπέ να το καταλάβω. Εκτός κι αν πιάσει τα πιτς ο Μίλου κι ο Παπ.

Ο Μπέικον (που το θεωρώ ακόμα πολύ δύσκολο να τον πάρουμε αλλά όχι ακατόρθωτο|) θα βρει χρόνο μόνο αν πάρει καλό χρόνο και στο 4. Αλλιώς ο Σακίλ θα βαράει μύγες κι ούτω καθεξής.
Το λέω από απόψε κι εδώ θα είμαστε. Πρώτα η υγεία κλπ κλισεδάκια εννοείται.
Επιπλέον, ο Πολό, παίζει όντως 3 θέσεις, αλλά καλύτερα γι' αυτόν είναι το 3 από το 5. Κοινώς αν τραυματιστεί ένα σέντερ μας, θα παίζουμε με εντελώς κατά συνθήκη σέντερ. Θέλουμε 4-5ρι. Άσχετα αν μου αρέσει πολύ ο "Πολονάρα κι ας πήγε άπατος φέτος.
Και Μπέικον και Μίλου και Πολονάρα αποκλείεται.

* Μην το κάνουμε "τουίτερ" εδώ.

Στο 2 έχουμε Ντόρσεϊ (λέμε τώρα....
) Μακίσικ, Λάρε, και Γουόκαπ. Που να χωρέσει ο Γκριγκόνις που κανονικά θα πρέπε να πάρει θέση βασικού; Ή το 2ρι (στο ΝΒΑ και μόνο) Μπέικον;
ΚΑι στο 3 έχουμε τον 20λεπτο (μίνιμουμ) Παπ συν κάποια λεπτά του Σακ. Μόνο αν πάρει το 3ρι μας, κάποια λεπτά στο 4 (κάπου 10λεπτο) θα βγει η δουλειά. Και μόνο αν το έτερο 4ρι μας ακουμπάει γερά στο 5. Π.χ ο Ζαν Σαρλ ή ο Έισι ακουμπάνε πιο πολύ στο 5 από αυτό που μπορεί ο Ιταλός ο Αχιλλέας ο Απολλωνάρας. (όλα από δω ξεκίνησαν συν-έλληνες
). Που κι από τον Ζαν Σαρλ κάτι πιο "πενταρέ" θέλαμε.
Ντούκου

ΚΑι στο 3 έχουμε τον 20λεπτο (μίνιμουμ) Παπ συν κάποια λεπτά του Σακ. Μόνο αν πάρει το 3ρι μας, κάποια λεπτά στο 4 (κάπου 10λεπτο) θα βγει η δουλειά. Και μόνο αν το έτερο 4ρι μας ακουμπάει γερά στο 5. Π.χ ο Ζαν Σαρλ ή ο Έισι ακουμπάνε πιο πολύ στο 5 από αυτό που μπορεί ο Ιταλός ο Αχιλλέας ο Απολλωνάρας. (όλα από δω ξεκίνησαν συν-έλληνες

Ντούκου

Τι Γουοκαπ στο 2 και λαρετζακη μου λές. Ο Γουοκαπ είναι άσσος . 2 καλούς παίχτες σε κάθε θέση και 2 φάση Εισι και Λιβιο στη 12αδα με πολύ μικρό χρόνο κυρίως Α1.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 2:27 amΣτο 2 έχουμε Ντόρσεϊ (λέμε τώρα....) Μακίσικ, Λάρε, και Γουόκαπ. Που να χωρέσει ο Γκριγκόνις που κανονικά θα πρέπε να πάρει θέση βασικού; Ή το 2ρι (στο ΝΒΑ και μόνο) Μπέικον;
ΚΑι στο 3 έχουμε τον 20λεπτο (μίνιμουμ) Παπ συν κάποια λεπτά του Σακ. Μόνο αν πάρει το 3ρι μας, κάποια λεπτά στο 4 (κάπου 10λεπτο) θα βγει η δουλειά. Και μόνο αν το έτερο 4ρι μας ακουμπάει γερά στο 5. Π.χ ο Ζαν Σαρλ ή ο Έισι ακουμπάνε πιο πολύ στο 5 από αυτό που μπορεί ο Ιταλός ο Αχιλλέας ο Απολλωνάρας. (όλα από δω ξεκίνησαν συν-έλληνες). Που κι από τον Ζαν Σαρλ κάτι πιο "πενταρέ" θέλαμε.
Ντούκου![]()
Σλούκας, Γουοκαπ,λαρε
Μακισικ, Ντόρσεϊ
Παπ , Μπέικον
Σάσα, πολοναρα
Φαλ, Μιλου, Αντετοκούμπο
Λουτζης 13 παίχτης και κάνας μικρός ακόμα για 14ος.
Με τέτοιο ρόστερ πας για κούπα. Παίχτες Ευρωλίγκας, κάποιες προσωπικότητες έξτρα που μας έλειψαν φέτος στο φάιναλ φορ.
10.500.000 ευρώ περίπου κοστίζει αυτό το ρόστερ. 8.300.000 είχαμε φέτος. Θεωρείς ανέφικτη μια αύξηση μπάτζετ 2.200.000?
1
1

Σου 'χω νέα: Κι ο Λάρκιν κι ο Μίτσιτς άσσοι ήταν ουάνσ απόn ε τάιμ. Κι ο Λάπρο που παίζει δίπλα στον Νικ και τόσοι ακόμα.corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 2:37 am
Τι Γουοκαπ στο 2 και λαρετζακη μου λές. Ο Γουοκαπ είναι άσσος . 2 καλούς παίχτες σε κάθε θέση και 2 φάση Εισι και Λιβιο στη 12αδα με πολύ μικρό χρόνο κυρίως Α1.
Σλούκας, Γουοκαπ,λαρε
Μακισικ, Ντόρσεϊ
Παπ , Μπέικον
Σάσα, πολοναρα
Φαλ, Μιλου, Αντετοκούμπο
Με τέτοιο ρόστερ πας για κούπα. Παίχτες Ευρωλίγκας, κάποιες προσωπικότητες έξτρα που μας έλειψαν φέτος στο φάιναλ φορ.
10.500.000 ευρώ περίπου κοστίζει αυτό το ρόστερ. 8.300.000 είχαμε φέτος. Θεωρείς ανέφικτη μια αύξηση μπάτζετ 2.200.000?
Είναι δεδομένο ότι σχήματα με ΣΛούκα και Γουόκαπ, είναι προαπαιτούμενο σε αυτή την ομάδα. Και τι καλά.
Τα λέγαμε και πέρσι, όταν ακούγαμε για Γουόκαπ "ως μπακάπ του ΣΛούκα"
- Ο Λάρε απ΄την άλλη ούτε για αστείο τη θέση 1. Το είχε κάνει μικρότερος και σε άλλο επίπεδο με την ΑΕΚ. Ούτε να το συζητάς.
Βλέπω ότι βάζεις και τον Αντετοκούμπο.
Να φανταστώ τον Κώστα; Ή ξέρουμε τίποτε άλλο;

Συνέχισε με τις καλές πληροφορίες/τιτιβίσματα. Έχουν ενδιαφέρον. Ειλικρινά το λέω. Εγώ δεν κατέχω μία απ΄αυτά. Ούτε σε καφενεία αράζω ούτε σε καφετέρειες. Ότι ξέρω απεδώ, κι απ΄ότι μου λένε τίποτε πιτσιρικάδες στη δουλειά μου. Που κι αυτοί λίγα πράγματα.
Βάσει μπασκετικής λογικής, το ρόστερ αυτό, δεν είναι ρόστερ Μπαρτζώκα. Με την καμία. Πέρα του χρηματικού, που δεν θα γίνουμε από τη μία μέρα στην άλλη, Αρμάνι και Ζενίτ.
Κι έτσι για να κάνουμε και κάνά χωρατό: Είναι δυνατόν να βάζουμε τον Μπέικον πίσω από τον Παπ; Τον Μπέικον που είδαμε φέτος και δη αυτόν στα πλείοφια, μόνο με τον Κλάιμπερν θα τον συνέκρινα. Ούτε καν με το "πουλέν" μου τον Λούτσιτς.
ΘΑ έρθει αυτός ο παικταράς (που παίζει να πιάσει και το 1.5εκ) για να κάνει τα ρεπά του Παπ, του Σακ και δεν ξέρω ποιανού άλλου;

* Κι ο Βέζε άντε να πέσει από τα 30 λεπτά συμμετοχής στα 26-27. Που είναι και το ευκταίο. Θα έρθει κι ο Πολονάρα για 10 λεπτάκια; Από τη στιγμή που θα τσοντάρουμε και τον Μπέικον για 3-4 λεπτά εκεί;
Νο γουέι απ' ΄'οπου κι αν το πιάσεις. Εδώ θα είμαστε...
Τι πάει να πει πίσω και μπροστά από τον Παπ. Δηλαδή όποιος δεν είναι σταρτερ θεωρείτε αναπληρωματικός? Ο ηγέτης της ομάδας δεν ξεκινάει ποτέ βασικός. Πάντα μπαίνει μετα από 8 λεπτά αγώνα και αλλάζει τον Γουοκαπ. Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Ανάλογα με τον αντίπαλο και την μέρα που έχεις άλλες φορές θα παίξεις περισσότερο και άλλες λιγότερο. Ο Σακ θα υποχωρήσει κάπως ως προς το χρόνο συμμετοχής του. Δεν θα έχει θέμα. Όταν έχεις ομάδα και όχι βεντέτες τους χρόνους τους βρίσκεις μια χαρά. Ο Φαλ που ήταν από τους καλύτερους μας φέτος αν τύχουν ματς και παίξει μόνο 10 λεπτά θα ειναι στον πάγκο και θα χειροκροτεί. Αυτό είναι η διαφορά ομάδας με καλά αποδυτήρια.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 2:47 amΣου 'χω νέα: Κι ο Λάρκιν κι ο Μίτσιτς άσσοι ήταν ουάνσ απόn ε τάιμ. Κι ο Λάπρο που παίζει δίπλα στον Νικ και τόσοι ακόμα.corsaopc έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 2:37 am
Τι Γουοκαπ στο 2 και λαρετζακη μου λές. Ο Γουοκαπ είναι άσσος . 2 καλούς παίχτες σε κάθε θέση και 2 φάση Εισι και Λιβιο στη 12αδα με πολύ μικρό χρόνο κυρίως Α1.
Σλούκας, Γουοκαπ,λαρε
Μακισικ, Ντόρσεϊ
Παπ , Μπέικον
Σάσα, πολοναρα
Φαλ, Μιλου, Αντετοκούμπο
Είναι δεδομένο ότι σχήματα με ΣΛούκα και Γουόκαπ, είναι προαπαιτούμενο σε αυτή την ομάδα. Και τι καλά.
Τα λέγαμε και πέρσι, όταν ακούγαμε για Γουόκαπ "ως μπακάπ του ΣΛούκα"
- Ο Λάρε απ΄την άλλη ούτε για αστείο τη θέση 1. Το είχε κάνει μικρότερος και σε άλλο επίπεδο με την ΑΕΚ. Ούτε να το συζητάς.
Βλέπω ότι βάζεις και τον Αντετοκούμπο.
Να φανταστώ τον Κώστα; Ή ξέρουμε τίποτε άλλο;![]()
![]()
Συνέχισε με τις καλές πληροφορίες/τιτιβίσματα. Έχουν ενδιαφέρον. Ειλικρινά το λέω. Εγώ δεν κατέχω μία απ΄αυτά. Ούτε σε καφενεία αράζω ούτε σε καφετέρειες. Ότι ξέρω απεδώ, κι απ΄ότι μου λένε τίποτε πιτσιρικάδες στη δουλειά μου. Που κι αυτοί λίγα πράγματα.
Βάσει μπασκετικής λογικής, το ρόστερ αυτό, δεν είναι ρόστερ Μπαρτζώκα. Με την καμία. Πέρα του χρηματικού, που δεν θα γίνουμε από τη μία μέρα στην άλλη, Αρμάνι και Ζενίτ.
Κι έτσι για να κάνουμε και κάνά χωρατό: Είναι δυνατόν να βάζουμε τον Μπέικον πίσω από τον Παπ; Τον Μπέικον που είδαμε φέτος και δη αυτόν στα πλείοφια, μόνο με τον Κλάιμπερν θα τον συνέκρινα. Ούτε καν με το "πουλέν" μου τον Λούτσιτς.
ΘΑ έρθει αυτός ο παικταράς (που παίζει να πιάσει και το 1.5εκ) για να κάνει τα ρεπά του Παπ, του Σακ και δεν ξέρω ποιανού άλλου;
* Κι ο Βέζε άντε να πέσει από τα 30 λεπτά συμμετοχής στα 26-27. Που είναι και το ευκταίο. Θα έρθει κι ο Πολονάρα για 10 λεπτάκια; Από τη στιγμή που θα τσοντάρουμε και τον Μπέικον για 3-4 λεπτά εκεί;
Νο γουέι απ' ΄'οπου κι αν το πιάσεις. Εδώ θα είμαστε...
Κάποτε ο Ομπράντοβιτς στον Παο χωρούσε μέσα Διαμαντίδη, Σπανούλη, Γιασικεβίτσιους, Νίκολας,χατζηβρετα. Με τέτοια ρόστερ θα φτάνεις συστηματικά σε φάιναλ φορ και θα διεκδικείς κούπες. Η δουλειά ενός προπονητή είναι να μοιράζει χρόνους μεταξύ 10 καλών παιχτών.
0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και Μπεικον και Μιλου και Πολοναρα ναι μεν μας ανεβαζουν 2-3 επιπεδα πανω αλλα μου φαινεται απιθανο. Βεβαια εχεις δυο τρομερες 5αδες και σχηματα για ολα τα γουστα. Το θεμα των χρονων ειναι το τελευταιο που με απασχολει και δεν ειναι και δικη μου δουλεια, ας βρει ο κοουτς την μαγικη συνταγη(ο κοουτς που φετος στην τοποθετηση δημοσιογραφου για το μικρο μας ροστερ απαντησε οτι θεωρει πως εχουμε μια χαρα μεγαλο ροστερ αναλογικα με τις διοργανωσεις).Οικονομικα βγαινει οντως, ναι μεν ανεβαινει το αγωνιστικο μπατζετ 2,5μ περιπου αλλα το μεικτο δεν αγγιζει εποχες 2017 πχ.
Με ενα εξελακι τυπου ευρωλιγκα μ.ο.
θεση 3 ο παπ 20' , μπεικον 15' σακ 5'.
θεση 4 ο βεζε 20-24', πολοναρα 10-12', μπεικον 4-10'.
θεση 5 ο μιλου 15-20' , φαλ 15-20' , πολοναρα ο,τι περισευει.
Ισως βγει με καποιες μετατροπες, εχει και μια λογικη οτι τοσο τυχεροι με απουσιες οσο φετος δυσκολα να ξανα ειμαστε.Ειναι και λιγο ευπαθης ο Μιλου , αργει και σαν σωμα να επανελθει.Πολυ καλο για να ειναι αληθινο θα πω, ισως και χωρις Πολοναρα να ειναι πιο λειτουργικο.
Παντως και αυτοι οι 3 και ο κωστακουνμπο παιδια ειναι overkill δεν βγαινει με την καμια.Καθαρα ρολοι και χρονοι , με τιποτα.
Με ενα εξελακι τυπου ευρωλιγκα μ.ο.
θεση 3 ο παπ 20' , μπεικον 15' σακ 5'.
θεση 4 ο βεζε 20-24', πολοναρα 10-12', μπεικον 4-10'.
θεση 5 ο μιλου 15-20' , φαλ 15-20' , πολοναρα ο,τι περισευει.
Ισως βγει με καποιες μετατροπες, εχει και μια λογικη οτι τοσο τυχεροι με απουσιες οσο φετος δυσκολα να ξανα ειμαστε.Ειναι και λιγο ευπαθης ο Μιλου , αργει και σαν σωμα να επανελθει.Πολυ καλο για να ειναι αληθινο θα πω, ισως και χωρις Πολοναρα να ειναι πιο λειτουργικο.
Παντως και αυτοι οι 3 και ο κωστακουνμπο παιδια ειναι overkill δεν βγαινει με την καμια.Καθαρα ρολοι και χρονοι , με τιποτα.
0
Μέχρι φέτος
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0