2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 12, 2022 11:49 am

papp7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 12, 2022 7:18 am
Και Μπεικον και Μιλου και Πολοναρα ναι μεν μας ανεβαζουν 2-3 επιπεδα πανω αλλα μου φαινεται απιθανο. Βεβαια εχεις δυο τρομερες 5αδες και σχηματα για ολα τα γουστα. Το θεμα των χρονων ειναι το τελευταιο που με απασχολει και δεν ειναι και δικη μου δουλεια, ας βρει ο κοουτς την μαγικη συνταγη(ο κοουτς που φετος στην τοποθετηση δημοσιογραφου για το μικρο μας ροστερ απαντησε οτι θεωρει πως εχουμε μια χαρα μεγαλο ροστερ αναλογικα με τις διοργανωσεις).Οικονομικα βγαινει οντως, ναι μεν ανεβαινει το αγωνιστικο μπατζετ 2,5μ περιπου αλλα το μεικτο δεν αγγιζει εποχες 2017 πχ.

Με ενα εξελακι τυπου ευρωλιγκα μ.ο.
θεση 3 ο παπ 20' , μπεικον 15' σακ 5'.
θεση 4 ο βεζε 20-24', πολοναρα 10-12', μπεικον 4-10'.
θεση 5 ο μιλου 15-20' , φαλ 15-20' , πολοναρα ο,τι περισευει.
Ισως βγει με καποιες μετατροπες, εχει και μια λογικη οτι τοσο τυχεροι με απουσιες οσο φετος δυσκολα να ξανα ειμαστε.Ειναι και λιγο ευπαθης ο Μιλου , αργει και σαν σωμα να επανελθει.Πολυ καλο για να ειναι αληθινο θα πω, ισως και χωρις Πολοναρα να ειναι πιο λειτουργικο.
Παντως και αυτοι οι 3 και ο κωστακουνμπο παιδια ειναι overkill δεν βγαινει με την καμια.Καθαρα ρολοι και χρονοι , με τιποτα.
Θα σου κάτι που θα φανεί παράδοξο, αλλά πιστεύω ότι αν έρθουν κι οι 3 αυτοί δεν θα κάνουν καλό αλλά κακό.
Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα προπονητή, μια ομάδα με τέλειο κλίμα, με κίνητρα με χίλια δυο. Όποιος έχει περάσει, αποδυτήρια οποιουδήποτε αθλήματος μπορεί να καταλάβει τι λέω.
Μιλάμε για 3 παίκτες από τα πλέον καυτά ονόματα που κι οι 3 τους θέλουν ρόλο και χρόνο. Και μιλάμε για ομάδα έτοιμη από την άλλη.
Δηλαδή για 2 αντικρουόμενα πράγματα.

Καλύτερα να έρθει ο Μπέικον για το 3-4 (και μόνο) κι ο Μίλου για το 5 και να πάρουμε ένα φθηνό, 4-5ρι(ρολίστα) που να είναι 4-5ρι. Γιατί αν ο Ζαν Σαρλ ήταν με τη βία 4-5ρι, τότε ο Πολονάρα είναι ακόμα λιγότερο. Εκτός κι αν ο Έισι βγάλει προετοιμασία και μπορεί να λογίζεται ως κανονικός μπασκετμπολίστας για ώρα ανάγκης, πάντα. Αυτός και με το 2.01 παίζει άνετα το 5.

Κρίμα πάντως για τον Μάρτιν, ο οποίος και χθες ήταν πολύ καλός, και κάνει δουλειά, που δεν φαίνεται στα νούμερα. Όπως κι όλος ο Ολυμπιακός φέτος. Τα νούμερα τον αδικούν. :bball:

* Και γενικά η όλη φάση που πάμε ξαφνικά να πάρουμε τον αφρό μου κάνει προς "μεγαλοπιάσιμο". Ή προς την πρώτη εποχή Αγγελόπουλων. Εγώ προτιμώ το σιγά- σιγά και τους παίκτες ομάδες. Όπως φέτος. Απλώς κάθε χρόνο με αναβάθμιση. Επιπλέον δεν νομίζω ότι πρέπει του χρόνου να αρχίσουμε να "φωνάζουμε" ότι πάμε για κούπα. Ας βάλουμε στόχο την επανάληψη- επαναλαβή του φετινού που για μένα είναι δύναμη να είσαι κάθε χρόνο φαίναλ φορ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Κυρ Ιουν 12, 2022 11:58 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Rice

senior
Reactions: 305

Κυρ Ιουν 12, 2022 11:51 am

Οκάρο για δεύτερο PF πίσω από τον Σασα πως θα σας φαινότανε;

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 12, 2022 11:56 am

Rice έγραψε:
Κυρ Ιουν 12, 2022 11:51 am
Οκάρο για δεύτερο PF πίσω από τον Σασα πως θα σας φαινότανε;
Εμένα μια χαρά, αρκεί να είχαμε ένα τρίτο πεντάρι Έλληνα (π.χ Κώστα Αντ.) σε φάση που μας τραυματιστεί κάποιος εκ των 2 σέντερ, αλλά και για να τους δίνει ανάσες στην Α1. Δεδομένου ότι ο Οκάρο δεν μπορεί με τίποτε το 5.
Πάντως, είναι καλός παίκτης και κυρίως παίκτης ομάδας που θα ταίριαζε κιόλας.

Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 12, 2022 12:03 pm

Εγώ πάντως θεωρώ πολύ αβάσιμο το σενάριο για μπέικον.. Ο τύπος θα κοστίζει σίγουρα 1.5 μυριο με τόση ζήτηση που θα έχει. Απλά παραμένει καψούρα του μπαρτζωκα. Κ εδώ που τα λέμε ποιος δε το καψουρευεται..το θέμα είναι ότι θα το πάρει ομάδα με μεγάλο πορτοφόλι.
Πιστεύω ότι με τα πολλά ο Τάιλερ θα μείνει.. Προσωπική μου εκτίμηση.
Κ στο 4 ως μπακ απ του Σάσα θα χτυπήσουμε κάνα Σμιτς ή ρουμπιτ.
Στο 5 ας πάρει έναν νεμπο κ θεωρω θα μάστε βελτιωμένοι

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 12, 2022 12:03 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Κυρ Ιουν 12, 2022 10:25 am
Πρίντεζης-Εϊσι-Σαρλς-Μάρτιν είχαν γύρω στο 1,5 μύριο συμβόλαιο και οι 4 μαζί!Πολονάρα και Μίλου (4αρι και 5αρι δηλαδή) που γράφετε θέλουν από 2 εως 2,3 μύρια το χρόνο....Αν οι αφοί βάλουν χέρι στις τσέπες, έχει καλώς!Αν οχι, δεν βγαίνουν όλοι αυτοί με Μπέϊκον, ο κόσμος να ρθει ανάποδα.
Και παραπάνω θα σου έλεγα. Ο Μίλου έπαιρνε 2.5 εκ στην ΤΣΣΚΑ κι ο Πολονάρα 1 με 1.2. Ήγουν, 3.5 πες.
Να πέσει λίγο ο Πολονάρα λόγω κακής σεζ λονγκ και να πέσει και αρκετά ο Μίλου λόγω αγάπης/δεσίματος. Κάτω από 2.5 κι οι 2 μου φάινεται πολύ χλωμό. Συν 1 ή και 1.3 για τον Μπέικον. Συν το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Ντόρσεϊ (αν κι εφόσον) συν την επέκταση στον Φαλ. Οκ μάς βγαίνουν γύρω στα 3εκ μίνιμουμ, παραπάνω.
Δεν το αποκλείω πάντως το οικονομικό άλμα. Αν και το πιο πιθανό είναι να κάνουν αύξηση προϋπολογισμού αλλά όχι και τέτοια.

* Πάντως αν (ανννν) έρθει ο Μπέικον, παίζει να είναι κι ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ. :roll: Σε φάση να βγαίνει δύσκολα από την πεντάδα.

austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 12, 2022 12:21 pm

αν έπρεπε να διαλέξω έναν από οοολους αυτούς που έχουν ακουστεί εννοείται θα διάλεγα Μπέικον με κλειστά μάτια. το θεωρώ ψιλοαπίθανο να έρθει βέβαια.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5682
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 12, 2022 1:08 pm

Εγω πιστευω οτι ο μιλου εχει κλεισει αν τον θελει ο μπαρτζω..που δυσκολα να μην θελει τετοιο σεντερ σε ποιοτητα αλλα μπορει να του μπλοκαρει το μπατζετ ετσι..η βιρτους με μικι σινγκελια που λενε οτι υπογραφουν δεν παιζει να παρει και μιλου,εκτος και αν εγινε η τσσκα ξαφνικα..οποτε η μονη ομαδα που χωραει ο μιλου ειναι η φενερ που και αυτη κοιταζει 15σεντερ να παρει. Σε καμια 10μερες τον βλεπω να ανακοινωνεται μαζι με τα διαρκειας η τις νεες φανελες..

Για τον μπεικον δεν εχουμε πει το βασικο..ο παικτης θελει ΝΒΑ και δεν ειναι ο ντορσει,αυτος θα βρει συμβολαιο :D Οποτε για τον δελεασεις να μεινει πρεπει να τα σκασεις χοντρα..Μπορει ο ολυμπιακος να του δωσει 1,5εκ? Ισως αν δεν μεινει ο ντορσει και παμε με πιο οικονομικο παικτη στο 2 να μπορουμε..Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν τον φερουμε με 1,5εκ θα παιζει 2-3-4 μην σας πω και τερματοφυλακας στο καρασκαικης..Το ενδεχομενο να τον εχουμε να μοιραζεται την θεση με τον παπ προφανως το ξεχναμε..δεν ειμαστε τσσκα.
Επισης η μονακο μπορει να του δωσει για πλακα και 2εκ..

ο αντετο δεν ηρθε περσι με φαλ μαρτιν γιατι δεν θα επαιζε και θα ερθει φετος με μιλου φαλ πολοναρα?
Εχουν ανεβει πολυ οι προσδοκιες και δεν εχω δει πουθενα τους αφους να μιλανε για σχεδον διπλασιασμο μπατζετ σε σχεση με περσι το καλοκαιρι..

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 12, 2022 1:12 pm

Στο μεταξύ ο μάνατζερ του λέει τα εξής:

https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... entis-tou/

θα μου πει κανείς, ότι έπρεπε να το κάνει κι αποτελεί πάγια τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις. Συμφωνώ, αλλά ας το αφήσουμε προς το παρόν.
Το θέμα είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κανείς παίκτης κλεισμένος. Ούτε και προφορικά, θα έλεγα. Κι αυτό επειδή τα ονόματα παίζουνε για αρκετές ομάδες.
Αν κάτι έχει γίνει (αν) είναι τα..προκαταρκτικά. ΠΟυ βέβαια στην περίπτωση του Μίλου, είναι σημαντική υπόθεση και σίγουρα, θα τον έχουν κάνει να σκέφτεται το πως θα ανταμώσει ξανά με την παρέα του.

Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Ιουν 12, 2022 1:20 pm

Από όλα αυτά που βλέπω να γράφονται, το πιο ρεαλιστικό μου φαίνεται το Γκριγκόνις αντί (και όχι μαζί) του Ντόρσεϊ, άντε και τον Μιλουτίνοφ, αν μας κάνει σκόντο λόγω δεσίματος, αγάπης κλπ :)
Τώρα για Μπέικον + Πολονάρα + Μιλουτίνοφ εντάξει... ένας από αυτούς αν έρθει θα πετάξω την σκούφια μου :P

Εμένα ο Ντόρσεϊ με προβληματίζει αρκετά πλέον, αλλά είναι κι αυτό το - υπερπολύτιμο - ελληνικό διαβατήριο που δεν μπορείς να το προσπεράσεις.
Μόνο με Μήτογλου θα έβγαιναν τα κουκιά σε στυλ:
Σλούκας - Γουόκαπ - Λούντζης
Γκριγκόνις - ΜακΚίσσικ - Λαρεντζάκης
Παπανικολάου - Ξένο 3-4άρι
Βεζένκοφ - Μήτογλου
Φαλ - Μάρτιν ή άλλος
Αλλά δεν βλέπω να πατάει παρκέ του χρόνου ο Ντίνος...

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 837

Κυρ Ιουν 12, 2022 1:56 pm

Ποτέ θα βγει η απόφαση για Μητογλου? Έχουμε καμία ιδέα?
Επιπλέον για Bacon που γράφετε όλοι που ακούστηκε αυτό? Το γράψανε στο Twitter??

0
angel9

sophomore
Reactions: 11
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Γιώργος Πρίντεζης

Κυρ Ιουν 12, 2022 2:09 pm

Να ρωτήσω κάτι, ο Λοβερν πως θα σας φαινοταν για 2ο πενταρι πισω απο φαλ;

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2555
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Ιουν 12, 2022 3:16 pm

angel9 έγραψε:
Κυρ Ιουν 12, 2022 2:09 pm
Να ρωτήσω κάτι, ο Λοβερν πως θα σας φαινοταν για 2ο πενταρι πισω απο φαλ;
Προσωπικά τον βρίσκω λίγο αργό για το μπάσκετ που θέλει να παίζει ο Μπαρτζώκας. Ειδικά στην άμυνα θα δυσκολεύεται να ακολουθήσει στις αλλαγές στα σκριν. Θα μου πει κανείς και ο Μιλουτίνοφ δεν είναι και κανένας σπρίντερ, αλλά είναι top-5 παίκτης στην θέση του στην Ευρώπη και δεν τον προσπερνάς.

0
corsaopc

junior
Reactions: 64

Κυρ Ιουν 12, 2022 3:32 pm

O μπέικον κάπου στα 500-600κ έπαιρνε Μονακό. Η πρόταση μας κάπου στο μυριο θα παίξει. Διπλασιασμο μισθού δεν το λες λίγο. Μια χρονιά Ευρώπη έπαιξε στη Μονακό μην τρελαθουμε που θα πάρει και 1.500.000. Αν υπήρχαν ρωσικές στο παιχνίδι μπορεί να του σκαγε καμία 1.500.000. Τώρα δε νομίζω ουτε η Εφές να του δώσει τέτοιο συμβόλαιο ούτε κανείς άλλος.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 12, 2022 5:37 pm

corsaopc έγραψε:
O μπέικον κάπου στα 500-600κ έπαιρνε Μονακό. Η πρόταση μας κάπου στο μυριο θα παίξει. Διπλασιασμο μισθού δεν το λες λίγο. Μια χρονιά Ευρώπη έπαιξε στη Μονακό μην τρελαθουμε που θα πάρει και 1.500.000. Αν υπήρχαν ρωσικές στο παιχνίδι μπορεί να του σκαγε καμία 1.500.000. Τώρα δε νομίζω ουτε η Εφές να του δώσει τέτοιο συμβόλαιο ούτε κανείς άλλος.
Η Εφές αν της την κάνει ο Μίσιτς για NBA του τα έχει σκάσει ήδη, πιο φθηνός θα της βγει κιόλας με 1,5 σε σχέση με τον Μίσιτς.
Αν δεν φύγει δεν νομίζω να ασχοληθεί καν, πήρε και Κλάιμπερν.

Θα είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της αγοράς ο Μπέικον, σίγουρα θα βρει πάνω από 1.

Πάντως και Μπέικον και Πολονάρα και Παπανικολάου και Βεζένκοφ δεν βγαίνει γιατί και οι 4 είναι μόνο για το 3-4.
Οκ Μπέικον πάει και 2 ίσως αλλά αν έχεις Ντόρσει, ΜακΚίσικ εκεί δεν υπάρχει χρόνος.

Τα σχήματα του Ζοτς που λες έβγαιναν γιατί ΔΔ και Χατζηβρέττας έπαιζαν και 3 σε σχήματα με 3 γκαρντ, δηλαδή είχε όλους αυτούς για 3 θέσεις οχι 2.

Στο 4 ας πούμε, θα ρίξεις τον χρόνο του Βεζένκοφ από 30 λεπτά μέσο όρο στα 20 ή θα πληρώνεις τον Πολονάρα για 15 λεπτά;

Στο 3 τον Μπέικον για 20λετο ή θα ρίξεις τον Παπανικολάου στα 15';

Με έναν από τους 2 αν υπάρχουν τα χρήματα βγαίνει καλά.

Δηλαδή 3-4 Παπανικολάου, Πολονάρα, Βεζένκοφ συν ένα φτηνό 4-5αρι είναι σούπερ ρόστερ στα forward.
Αν το συνδυάσεις και με Φαλ, Μιλουτίνοφ 5 και τους υπάρχοντες στο 1-2 είναι σούπερ συνολικά.

Λέω Πολονάρα αντί Μπέικον σε αυτό το σενάριο γιατί Μπέικον στο 4 δεν είναι κι ότι καλύτερο.

0
corsaopc

junior
Reactions: 64

Κυρ Ιουν 12, 2022 5:53 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 12, 2022 5:37 pm
corsaopc έγραψε:
Η Εφές αν της την κάνει ο Μίσιτς για NBA του τα έχει σκάσει ήδη, πιο φθηνός θα της βγει κιόλας με 1,5 σε σχέση με τον Μίσιτς.
Αν δεν φύγει δεν νομίζω να ασχοληθεί καν, πήρε και Κλάιμπερν.

Θα είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της αγοράς ο Μπέικον, σίγουρα θα βρει πάνω από 1.

Πάντως και Μπέικον και Πολονάρα και Παπανικολάου και Βεζένκοφ δεν βγαίνει γιατί και οι 4 είναι μόνο για το 3-4.
Οκ Μπέικον πάει και 2 ίσως αλλά αν έχεις Ντόρσει, ΜακΚίσικ εκεί δεν υπάρχει χρόνος.

Τα σχήματα του Ζοτς που λες έβγαιναν γιατί ΔΔ και Χατζηβρέττας έπαιζαν και 3 σε σχήματα με 3 γκαρντ, δηλαδή είχε όλους αυτούς για 3 θέσεις οχι 2.

Στο 4 ας πούμε, θα ρίξεις τον χρόνο του Βεζένκοφ από 30 λεπτά μέσο όρο στα 20 ή θα πληρώνεις τον Πολονάρα για 15 λεπτά;

Στο 3 τον Μπέικον για 20λετο ή θα ρίξεις τον Παπανικολάου στα 15';

Με έναν από τους 2 αν υπάρχουν τα χρήματα βγαίνει καλά.

Δηλαδή 3-4 Παπανικολάου, Πολονάρα, Βεζένκοφ συν ένα φτηνό 4-5αρι είναι σούπερ ρόστερ στα forward.
Αν το συνδυάσεις και με Φαλ, Μιλουτίνοφ 5 και τους υπάρχοντες στο 1-2 είναι σούπερ συνολικά.

Λέω Πολονάρα αντί Μπέικον σε αυτό το σενάριο γιατί Μπέικον στο 4 δεν είναι κι ότι καλύτερο.
Τι σχέση έχει ο Μισιτς με τον μπέικον. Ο ένας είναι μαέστρος πλέι μείκερ που σκοράρει, οργανώνει και δημιουργεί και ο άλλος είναι small forward σκόρερ. Αν φύγει ο Μισιτς η Εφές θα σκάσει χρήμα για γκαρντ από το πάνω ράφι. Δεν θα κατέβει να παίξει με Λαρκιν μόνο γιατί θα πάει ακλαφτη. Από την στιγμή που πήρε τον κλαιμπερν που έχει ίδια χαρακτηριστικά με μπέικον, 3αρι που θέλει την μπάλα στα χέρια να παίξει iso δε νομίζω να πετάξει 1.500.000 να πάρει και τον Μπέικον όταν θα τα χρειαστεί αυτά τα λεφτά και περισσότερα για αντι-μισιτς.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”