Θα σου κάτι που θα φανεί παράδοξο, αλλά πιστεύω ότι αν έρθουν κι οι 3 αυτοί δεν θα κάνουν καλό αλλά κακό.papp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 12, 2022 7:18 amΚαι Μπεικον και Μιλου και Πολοναρα ναι μεν μας ανεβαζουν 2-3 επιπεδα πανω αλλα μου φαινεται απιθανο. Βεβαια εχεις δυο τρομερες 5αδες και σχηματα για ολα τα γουστα. Το θεμα των χρονων ειναι το τελευταιο που με απασχολει και δεν ειναι και δικη μου δουλεια, ας βρει ο κοουτς την μαγικη συνταγη(ο κοουτς που φετος στην τοποθετηση δημοσιογραφου για το μικρο μας ροστερ απαντησε οτι θεωρει πως εχουμε μια χαρα μεγαλο ροστερ αναλογικα με τις διοργανωσεις).Οικονομικα βγαινει οντως, ναι μεν ανεβαινει το αγωνιστικο μπατζετ 2,5μ περιπου αλλα το μεικτο δεν αγγιζει εποχες 2017 πχ.
Με ενα εξελακι τυπου ευρωλιγκα μ.ο.
θεση 3 ο παπ 20' , μπεικον 15' σακ 5'.
θεση 4 ο βεζε 20-24', πολοναρα 10-12', μπεικον 4-10'.
θεση 5 ο μιλου 15-20' , φαλ 15-20' , πολοναρα ο,τι περισευει.
Ισως βγει με καποιες μετατροπες, εχει και μια λογικη οτι τοσο τυχεροι με απουσιες οσο φετος δυσκολα να ξανα ειμαστε.Ειναι και λιγο ευπαθης ο Μιλου , αργει και σαν σωμα να επανελθει.Πολυ καλο για να ειναι αληθινο θα πω, ισως και χωρις Πολοναρα να ειναι πιο λειτουργικο.
Παντως και αυτοι οι 3 και ο κωστακουνμπο παιδια ειναι overkill δεν βγαινει με την καμια.Καθαρα ρολοι και χρονοι , με τιποτα.
Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα προπονητή, μια ομάδα με τέλειο κλίμα, με κίνητρα με χίλια δυο. Όποιος έχει περάσει, αποδυτήρια οποιουδήποτε αθλήματος μπορεί να καταλάβει τι λέω.
Μιλάμε για 3 παίκτες από τα πλέον καυτά ονόματα που κι οι 3 τους θέλουν ρόλο και χρόνο. Και μιλάμε για ομάδα έτοιμη από την άλλη.
Δηλαδή για 2 αντικρουόμενα πράγματα.
Καλύτερα να έρθει ο Μπέικον για το 3-4 (και μόνο) κι ο Μίλου για το 5 και να πάρουμε ένα φθηνό, 4-5ρι(ρολίστα) που να είναι 4-5ρι. Γιατί αν ο Ζαν Σαρλ ήταν με τη βία 4-5ρι, τότε ο Πολονάρα είναι ακόμα λιγότερο. Εκτός κι αν ο Έισι βγάλει προετοιμασία και μπορεί να λογίζεται ως κανονικός μπασκετμπολίστας για ώρα ανάγκης, πάντα. Αυτός και με το 2.01 παίζει άνετα το 5.
Κρίμα πάντως για τον Μάρτιν, ο οποίος και χθες ήταν πολύ καλός, και κάνει δουλειά, που δεν φαίνεται στα νούμερα. Όπως κι όλος ο Ολυμπιακός φέτος. Τα νούμερα τον αδικούν.

* Και γενικά η όλη φάση που πάμε ξαφνικά να πάρουμε τον αφρό μου κάνει προς "μεγαλοπιάσιμο". Ή προς την πρώτη εποχή Αγγελόπουλων. Εγώ προτιμώ το σιγά- σιγά και τους παίκτες ομάδες. Όπως φέτος. Απλώς κάθε χρόνο με αναβάθμιση. Επιπλέον δεν νομίζω ότι πρέπει του χρόνου να αρχίσουμε να "φωνάζουμε" ότι πάμε για κούπα. Ας βάλουμε στόχο την επανάληψη- επαναλαβή του φετινού που για μένα είναι δύναμη να είσαι κάθε χρόνο φαίναλ φορ.