2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 14, 2022 1:21 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 1:12 am
πως τα πηγε φετος ο χερβει εχει δει κανενας?φαινοταν ωραιος παικτης αυτος περσι.
Στην αρχή μπήκε πραγματικά καλά. Ακολούθησε τραυματισμός που τον κράτησε σοβαρό διάστημα έξω κι έκτοτε δεν...
Πήραν και τον Σενγκέλια μετά,,τρέχα γύρευε με τον Γεωργιανό σταρ μπροστά του.

Καλή μεταγραφή αν τον κλείσει ο Παναθηναϊκός. Αν και για μένα θέλανε έναν ακόμα καλύτερο σουτέρ (που παράλληλα να γεμίζει με μυς/όγκο τη ρακέτα).
Προτιμούσα τον Ρούμπιτ, π.χ.

basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 14, 2022 1:24 am

Dakotas έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 1:19 am

Γνώμη μου είναι ότι ο Πρίφτης αναγκάστηκε βάση συνθηκών να πορευτεί έτσι…
Πάντως φανηκε ότι έχασε την μπάλα από νωρίς…τον έβλεπα και ένιωθα ότι κοιμόταν με ηρεμιστικά
Ίσως έπρεπε να παραιτηθεί τον χειμώνα για τον εαυτό του κυρίως
Το "ακούω" αυτό που λες και πιθανότατα έτσι έγινε. Και πάλι όμως, θα έπρεπε να "χτυπήσει χέρι στο τραπέζι". Για τη θέση του πλέι μέικερ μιλάμε, όχι το 4ρι π.χ.

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιουν 14, 2022 1:25 am

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 12:43 am
Ο Πρίφτης κακώς απολύθηκε. Θα είσασταν καλύτεροι.
Αλλά το "ναι" στο να πορευτείτε με μοναδικό άσσο τον Πέρι, τον καταδίκασε. Τα λέγαμε στην ώρα τους. Δεν ήταν το μοναδικό του. Αλλά αυτό ήταν στα όρια του ανεξήγητου.

Φίλε μπασκετ72 δεν απολύθηκε κακώς. Η ομάδα είναι εντελώς αδουλευτη. Ιούνιο μήνα και δεν μπορεί να κάνει 2 σωστές περιστροφές στην άμυνα. Για την στελέχωση και την έλλειψη ταλέντου μπορεί να μην ευθύνεται η έστω όχι στο απόλυτο, αλλά για αυτήν την εικόνα εκείνος φταίει

basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 14, 2022 1:28 am

Quincy έγραψε:

Φίλε μπασκετ72 δεν απολύθηκε κακώς. Η ομάδα είναι εντελώς αδουλευτη. Ιούνιο μήνα και δεν μπορεί να κάνει 2 σωστές περιστροφές στην άμυνα. Για την στελέχωση και την έλλειψη ταλέντου μπορεί να μην ευθύνεται η έστω όχι στο απόλυτο, αλλά για αυτήν την εικόνα εκείνος φταίει
Εγώ είμαι της άποψης ότι έπρεπε να μείνει να τελειώσει τη χρονιά.
Τώρα αν ερχόταν κανείς καλός προπονητής στη θέση του, τότε αλλάζει. Αλλά ο Βόβορας; :shock:
Συνήθως έχεις κατά νου τον αντικαταστάτη αυτού που θες να διώξεις. Ε, η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι κατά πολύ χειρότερη τώρα, συγκριτικά με αυτή που είδαμε επί Πρίφτη.
Πολυεπίπεδα κιόλας.

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιουν 14, 2022 1:38 am

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 1:28 am
Quincy έγραψε:

Εγώ είμαι της άποψης ότι έπρεπε να μείνει να τελειώσει τη χρονιά.
Τώρα αν ερχόταν κανείς καλός προπονητής στη θέση του, τότε αλλάζει. Αλλά ο Βόβορας; :shock:
Συνήθως έχεις κατά νου τον αντικαταστάτη αυτού που θες να διώξεις. Ε, η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι κατά πολύ χειρότερη τώρα, συγκριτικά με αυτή που είδαμε επί Πρίφτη.
Πολυεπίπεδα κιόλας.
Γενικά συμφωνώ, ο προπονητής πρέπει να κρίνεται σε ένα βάθος 2ετιας, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η εξαίρεση. Δεν θα μάθαινε να παίζει ομαδικό μπάσκετ αυτός ο παναθηναϊκός σε δύο μήνες μέσα αν έμενε παραπάνω ο πριφτης. Από το καλοκαίρι έπρεπε να είναι έτοιμη για τα βασικά η ομάδα και δεν ήταν ούτε μέχρι τον Απρίλιο, πλέον δεν σώζεται κι ο ποποβιτς να ερχοταν

Dakotas

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιουν 14, 2022 1:40 am

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 1:24 am
Dakotas έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 1:19 am

Γνώμη μου είναι ότι ο Πρίφτης αναγκάστηκε βάση συνθηκών να πορευτεί έτσι…
Πάντως φανηκε ότι έχασε την μπάλα από νωρίς…τον έβλεπα και ένιωθα ότι κοιμόταν με ηρεμιστικά
Ίσως έπρεπε να παραιτηθεί τον χειμώνα για τον εαυτό του κυρίως
Το "ακούω" αυτό που λες και πιθανότατα έτσι έγινε. Και πάλι όμως, θα έπρεπε να "χτυπήσει χέρι στο τραπέζι". Για τη θέση του πλέι μέικερ μιλάμε, όχι το 4ρι π.χ.
Δεν διαφωνώ και έχεις μεγάλο δίκιο σαυτο …αυτό ήταν εξάλλου το μεγάλο του λαθος κατά την γνώμη μου…

basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 14, 2022 1:43 am

Quincy έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 1:38 am

Γενικά συμφωνώ, ο προπονητής πρέπει να κρίνεται σε ένα βάθος 2ετιας, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η εξαίρεση. Δεν θα μάθαινε να παίζει ομαδικό μπάσκετ αυτός ο παναθηναϊκός σε δύο μήνες μέσα αν έμενε παραπάνω ο πριφτης. Από το καλοκαίρι έπρεπε να είναι έτοιμη για τα βασικά η ομάδα και δεν ήταν ούτε μέχρι τον Απρίλιο, πλέον δεν σώζεται κι ο ποποβιτς να ερχοταν
Δεν επιμένω φίλε μου, είμαστε και σε ξένα χωράφια :) .
Εγώ είμαι αυτής της γραμμής. Σκέψου ότι το έλεγα και για τον Βόβορα την πρώτη του χρονιά.
Σπανίως δεν θα το πώ. Π.χ με τον Κεμζούρα σε μας. :D Ναι με αυτόν δεν την πάλευα κι ας μην είχα καμιά απαίτηση για εκείνη την τρολ- χρονιά.
Αλλά επί της τελευταίας χρονιάς του Σφαιρό σε μας που είχα ξενερώσει με τον έλληνα προπονητή, έλεγα το ίδιο που λέω για τον Πρίφτη ¨ας τελειώσει τη χρονιά¨.Είναι δείγμα καλής λειτουργίας μιας ομάδας. Πόσο μάλλον για τον Παναθηναϊκό που πρέπει ν΄αλλάξει άρδην, νοοτροπία σε κάποια θέματα κι ένα απ΄αυτά είναι κι οι συνεχείς αλλαγές προπονητή αλλά και παικτών το καταχείμωνο.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 14, 2022 2:18 am

Ο Hervey μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση, σίγουρα αναβάθμιση σε σχεση με τον Okaro, καλυτερος επιθετικα αλλα και σε ριμπαουντ. Το πρόβλημα του είναι πως είναι πολύ σοφτ αμυντικα, αλλά οκ δεν μπορούμε να τα χουμε ολα. Παντως απο Ρουμπιτ πχ που είπε o basket72 εγω τον προτιμώ, κυρίως λόγω ηλικίας και προοπτικής. Ο Ρουμπιτ αποκλείεται να κάνει 2η τοσο καλή χρονιά σε αυτή τη φάση της καριέρας του σε αντίθεση με τον Χερβει που θα κοιτάξει να σώσει τη φετινή χρονιά - πισωγύρισμα - του χρονου, ακομα και σε ομαδα χαμηλότερης ποιότητας για να έχει καλό ρόλο.

Για Heurtel δεν καίγομαι κι ολας να πω την αλήθεια, ειδικά σε περίπτωση παραμονής Nedovic, θα ταν απαγορευτικό να ρθει κι ο Γάλλος. Οπως είπα προηγουμένως όμως αν τον πλαισιωσουμε με εναν Weiler Babb κατι γίνεται.

Κοιτούσα τους 10 παιχτες που έγραψε το eurohoops πως παίζει να ρθουν Ευρώπη φετος. Καταρχάς να πω μακάρι ανεξαρτήτως της ομαδας που θα επιλέξουν, θα ομορφύνουν το εδω μπασκετ όπως και να χει. Αλλα για εμάς ιδανικά θα ήθελα τον Λουντμπερκ ως αντι-Νεντοβιτς που είχε ακουστεί κάποια στιγμή πριν κάνει μπαμ με τη Τσσκα αλλα σε πιο εφικτες λύσεις μαρεσει κι ο Αρκιντιακονο για ασοδυο, για τον οποίο μάλιστα φώναζα το καλοκαίρι πως πρέπει να τον πάρουμε...

Αλλου ήθελα να καταλήξω όμως, για τη θέση 4. Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερος παιχτης σε αυτή τη θέση ελεύθερος και με τιμή κάτω από 1 εκατ από τη καψούρα τον Anthony Gill. Πραγματικά μακάρι να γίνει κανα τρελο και να ρθει! Θα κανε τέλειο διδυμο με Παπατζον!

ΥΓ. Ο Radebaugh δεν νομίζω να παει στη Μαλαγα όπως γράφτηκε, καθώς στην Ουνικαχα ανακοίνωσαν σήμερα τον Περι για βασικο ασο. Ίσως το προλαβαίνουμε ακόμα λοιπόν το πουλέν μου :D

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 14, 2022 2:30 am

JohnnyPao έγραψε:
Ο Hervey μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση, σίγουρα αναβάθμιση σε σχεση με τον Okaro, καλυτερος επιθετικα αλλα και σε ριμπαουντ. Το πρόβλημα του είναι πως είναι πολύ σοφτ αμυντικα, αλλά οκ δεν μπορούμε να τα χουμε ολα. Παντως απο Ρουμπιτ πχ που είπε o basket72 εγω τον προτιμώ, κυρίως λόγω ηλικίας και προοπτικής. Ο Ρουμπιτ αποκλείεται να κάνει 2η τοσο καλή χρονιά σε αυτή τη φάση της καριέρας του σε αντίθεση με τον Χερβει που θα κοιτάξει να σώσει τη φετινή χρονιά - πισωγύρισμα - του χρονου, ακομα και σε ομαδα χαμηλότερης ποιότητας για να έχει καλό ρόλο.

Για Heurtel δεν καίγομαι κι ολας να πω την αλήθεια, ειδικά σε περίπτωση παραμονής Nedovic, θα ταν απαγορευτικό να ρθει κι ο Γάλλος. Οπως είπα προηγουμένως όμως αν τον πλαισιωσουμε με εναν Weiler Babb κατι γίνεται.

Κοιτούσα τους 10 παιχτες που έγραψε το eurohoops πως παίζει να ρθουν Ευρώπη φετος. Καταρχάς να πω μακάρι ανεξαρτήτως της ομαδας που θα επιλέξουν, θα ομορφύνουν το εδω μπασκετ όπως και να χει. Αλλα για εμάς ιδανικά θα ήθελα τον Λουντμπερκ ως αντι-Νεντοβιτς που είχε ακουστεί κάποια στιγμή πριν κάνει μπαμ με τη Τσσκα αλλα σε πιο εφικτες λύσεις μαρεσει κι ο Αρκιντιακονο για ασοδυο, για τον οποίο μάλιστα φώναζα το καλοκαίρι πως πρέπει να τον πάρουμε...

Αλλου ήθελα να καταλήξω όμως, για τη θέση 4. Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερος παιχτης σε αυτή τη θέση ελεύθερος και με τιμή κάτω από 1 εκατ από τη καψούρα τον Anthony Gill. Πραγματικά μακάρι να γίνει κανα τρελο και να ρθει! Θα κανε τέλειο διδυμο με Παπατζον!

ΥΓ. Ο Radebaugh δεν νομίζω να παει στη Μαλαγα όπως γράφτηκε, καθώς στην Ουνικαχα ανακοίνωσαν σήμερα τον Περι για βασικο ασο. Ίσως το προλαβαίνουμε ακόμα λοιπόν το πουλέν μου :D
Μάλλον μπερδεύτηκες όσον αφορά τον Ράντεμπο. Με την Τενερίφη ακούγεται πως έχει συμφωνήσει, όχι με τη Μάλαγα.

basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 14, 2022 2:36 am

JohnnyPao έγραψε:

- Ο Ράντεμπαου κατά τον έγκυρο Ουρμπόνας έχει συμφωνήσει με την Τενερίφη. Είχα γράψει ή Τενερίφη ή Μάλαγα.Κάπου που είναι όλο φοίνικες τέλος πάντων. :P
https://basketnews.com/news-171587-jona ... erife.html

- Ο Ρούμπιτ είναι 33 και είναι ψηλός (σημαντικό, γιατί έχουν άλλο "προσδόκιμο" οι ψηλοί- :wink: ) και δεν έχει γράψει σοβαρούς ή αλλεπάλληλους τραυματισμούς τα τελευταία (επίσης σημαντικό). Επιπλέον παίζει σερί καλά. Μέχρι και στον τρολ- Ολυμπιακό της χρονιάς με τους 45 ξένους και τους 3 προπονητές. :P Τα τελευταία 5 χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα όπου έχει παίξει σουτάρει για 3π., με ποσοστά σεζ- λονγκ, 35, 39, 40, 47 και 52%. :shock:
Στην Ευρωλίγκα έχει ποσοστό καριέρας 36.8% και στο Ευρωκάπι 37.5
Μιλάμε έχετε να δείτε τέτοιον σουτέρη από εποχές Ράουτινς και Τζίμερ. :P
Δεν ξέρει τι θα πει λίπος, είναι δύναμη της φύσης κι ομαδικός.
Με κλειστά μάτια.

- Τον Άντονι τον Γκιλ τον προκάμαμε εμείς στο απέναντι ¨τόπικ". Κι είναι και τέκνο Μπαρτζώκα. :P

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Ιουν 14, 2022 2:46 am

JohnnyPao έγραψε:

Λυπαμε που στο λεω, αλλα αυτη την στιγμη το 90% των παιχτων που θελεις δεν θα ερχοντουσαν στον Παναθηναικο ειτε για το στατους της ομαδας ειτε για οικονομικους λογους.
Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα διοικητικα, θα πατε παλι σε παιχτες ειτε εμπειρους (Wolters, Hunter πχ), ειτε δευτερου επιπεδου γιουρολιγκ ( Rubit, Babb) , ειτε Γιουροκαπ (Hervey που σ αρεσει κιολας ), ειτε παιχτες στοιχηματα (Perry style) .
Για να αλλαξει αυτο , θες αλλο προπονητικο τιμ, διοικηση που να πληρωνει και παλι δεν εισαι σιγουρος, γιατι θα χρειαστει να πεισεις τους παιχτες πως η ομαδα θα εχει στοχους που τωρα δεν δειχνει πως μπορει, οχι να πετυχει, να διεκδικησει καν.

Βεβαια μεταγραφικη περιοδο ερχετε και τα ονειρα δεν απαγορευονται, αλλα νομιζω πως τρεχει πολυ το μυαλο σου.
Μητρου Λονγκ τον θελει η Αρμανι, Ονουοκου η Μακαμπι αν και εχει ακουστει και η Φενερ.
Ο Babb ειναι μια καλη λυση, αλλα δεν ξερω ακομα και τωρα να θα προτιμουσε να φυγει απο την Μπαγερν για τον Παναθηναικο. Πιστευω πως ο Τρινκερι δυσκολα θα αφησει τον επιδραστικοτερο παιχτη της αμυνας του να φυγει χωρις μαχη. Για παραπανω ομαδες δεν νομιζω να βρει ευκολα ( αντε τιποτα σε Μακαμπι και εδω) αλλα και παλι δεν ξερω γιατι θα διαλεγε ο αμερικανος να αλλαξει την σιγουρια της Μπαγερν για τον σημερινο Παναθηναικο . Δεν ειμαι σιγουρος καν πως μπορει ο Παναθηναικος ειτε να τον πληρωσει καλυτερα ειτε να του προσφερει ρολο βασικου των 25 λεπτων.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 14, 2022 3:29 am

Hipster έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 2:46 am
JohnnyPao έγραψε:

Λυπαμε που στο λεω, αλλα αυτη την στιγμη το 90% των παιχτων που θελεις δεν θα ερχοντουσαν στον Παναθηναικο ειτε για το στατους της ομαδας ειτε για οικονομικους λογους.
Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα διοικητικα, θα πατε παλι σε παιχτες ειτε εμπειρους (Wolters, Hunter πχ), ειτε δευτερου επιπεδου γιουρολιγκ ( Rubit, Babb) , ειτε Γιουροκαπ (Hervey που σ αρεσει κιολας ), ειτε παιχτες στοιχηματα (Perry style) .
Για να αλλαξει αυτο , θες αλλο προπονητικο τιμ, διοικηση που να πληρωνει και παλι δεν εισαι σιγουρος, γιατι θα χρειαστει να πεισεις τους παιχτες πως η ομαδα θα εχει στοχους που τωρα δεν δειχνει πως μπορει, οχι να πετυχει, να διεκδικησει καν.

Βεβαια μεταγραφικη περιοδο ερχετε και τα ονειρα δεν απαγορευονται, αλλα νομιζω πως τρεχει πολυ το μυαλο σου.
Μητρου Λονγκ τον θελει η Αρμανι, Ονουοκου η Μακαμπι αν και εχει ακουστει και η Φενερ.
Ο Babb ειναι μια καλη λυση, αλλα δεν ξερω ακομα και τωρα να θα προτιμουσε να φυγει απο την Μπαγερν για τον Παναθηναικο. Πιστευω πως ο Τρινκερι δυσκολα θα αφησει τον επιδραστικοτερο παιχτη της αμυνας του να φυγει χωρις μαχη. Για παραπανω ομαδες δεν νομιζω να βρει ευκολα ( αντε τιποτα σε Μακαμπι και εδω) αλλα και παλι δεν ξερω γιατι θα διαλεγε ο αμερικανος να αλλαξει την σιγουρια της Μπαγερν για τον σημερινο Παναθηναικο . Δεν ειμαι σιγουρος καν πως μπορει ο Παναθηναικος ειτε να τον πληρωσει καλυτερα ειτε να του προσφερει ρολο βασικου των 25 λεπτων.
Δεν χρειάζεται να λυπάσαι, δεν μου λες κάτι που δεν γνωρίζω. Ξέρω πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παναθηναϊκός και όποτε μιλαω για εναν παιχτη νομίζω διευκρινιζω ποτε αυτος αποτελεί απλά εναν δικό μου "ποθο" ή μια πρόταση μου που τη θεωρώ ρεαλιστική. Προφανώς δεν περιμένω τον Λουντμπερκ στον ΠΑΟ, ο Ραντεμπο ωστοσο θα μπορούσε άνετα να ρθει αν τον προλαβαίναμε (αν ισχύει ότι όντως έκλεισε Τενερίφη).

Οι παιχτες που λες καθολου άσχημοι δεν μου φαίνονται παντως. Γουολτερς, Χαντερ, Χερβει, Ρουμπιτ, Μπαμπ μου φαίνονται ολοι τους καλές επιλογές, μακάρι κι ολας να πάρουμε αυτους, ετσι θα τα πάμε σίγουρα καλύτερα αποτι τα πάμε τη τελευταία 2ετια. Εγω δεν φοβάμαι ουτε για Γουολτερς ουτε για Ρουμπιτ, εγω φοβάμαι μην ξαναδώ Περι και Εβανς..

Κατά τα αλλα εδω η αντιπαράθεση είναι στα πλαίσια του "κουβέντα να γίνεται".

ΥΓ. Για παιχτες όπως ο Άντονι Γκιλ πχ ή ο Αρκιντιακονο ωστοσο, για τους οποίους μίλησα με αφορμή το σχετικό άρθρο που βγήκε, χωρίς οντως να περιμένω να ρθουν... πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό, το εμπόδιο στο να φέρουμε εστω κι έναν τέτοιο παιχτη είναι ότι η ομαδα δεν εχει πλανο, ουτε αγωνιστικά και ουτε διοικητικά.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Ιουν 14, 2022 3:53 am

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 3:29 am

ΥΓ. Για παιχτες όπως ο Άντονι Γκιλ πχ ή ο Αρκιντιακονο ωστοσο, για τους οποίους μίλησα με αφορμή το σχετικό άρθρο που βγήκε, χωρίς οντως να περιμένω να ρθουν... πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό, το εμπόδιο στο να φέρουμε εστω κι έναν τέτοιο παιχτη είναι ότι η ομαδα δεν εχει πλανο, ουτε αγωνιστικά και ουτε διοικητικά.
Και για μενα αυτο ειναι το βασικο προβλημα.
Παντως ομαδα για να χτυπησει ο Παναθηναικος 8 αδα μπορει να φτιαξει αν παρει τους σωστους παιχτες.
Αλλα βασικη προυποθεση ειναι να υπαρχει ησυχια στο διοικητικο, υπομονη, λιγη τυχη και σιγουρα καλυτερο προπονητικο σταφ απ το σημερινο κατα την γνωμη μου.

corsaopc

junior
Reactions:

Τρί Ιουν 14, 2022 4:30 am

Μια ερώτηση προς τους φίλους του Παο. Τώρα που θα φύγει ο Χασάν Μάρτιν από εμάς θα τον παίρνατε για πίσω από τον Παπαγιάννη? Κάπου στα 500-550.000 είναι το κασέ του.
Ξέροντας τα υπέρ και τα κατά του (καλός φινισερ επιθετικά σε καταστάσεις πικ εν ρολ ,όχι καλός αμυντικός και ριμπάουντερ.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 14, 2022 7:17 am

Αν έλθει Ερτελ σημαίνει ότι έχουν φύγει ήδη Νεντοβιτς και Μεικον.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε 7 ξένους ,4 "κοντούς" και 3 ψηλούς.Επομενως δεν νομίζω να σκάσουμε για δεύτερο 5αρι 500και 600 για Χασάν και Ονουακου.Λογικα θα πάμε σε έναν παίχτη γύρω στα 300-350.

Προσωπικα θα ήθελα Γιουσουφα Φαλ που δεν νομίζω να κοστίζει και τρέλα χρήματα,ως αντίπαλο δέος είτε έλθει είτε δεν έλθει ο Μιλουτινοφ lol

Θέλω να μαστε σκληροί σε περιφερειακή άμυνα και κάτω από το καλάθι και ας βάζουμε λιγοτερα τρίποντα.

Lee-Wolters-(Φλιωνης η αλλος)
Macon
Hollins-Καλαιτζακης
Παπαπετρου-Ρογκαβοπουλος
Hervey-Μαντζουκας-(Χουγκαζ)
Βolomboy
Παπαγιαννης-Yous.Fall

Επίσης να μαστε κοντά στην υπόθεση Μιτογλου.Η καλύτερη μεταγραφή από όλες.Δεν νομιζω να ξαναπάμε τόσο γυμνοί στην περιφερειακή άμυνα και κάτω από το καλάθι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”