2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 19, 2022 7:48 pm

Phys87 έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 7:42 pm
Χρησταρα ναι, όχι όμως Μπεντιλ. Ας πούμε καλύτερα για Μητογλου μαζί με Χρησταρα. Θα έχει πεσμένο κασέ στα 33-34 του.
Ποσο καιρο θα λειπει ο Μητο; Και θα ειμαστε χωρις 4αρι μια σεζον ολόκληρη;;

Ο Μπεντιλ ειναι τρελα υποτιμημενος εδω μεσα και δεν ξερω γιατι. Προτιμουσαμε εβανς οκαρο φλοιντ απο αυτον το καλοκαιρι και το δικαιολογουσαμε κιολας. Και ομως ο Μπεντιλ ειναι οτι πρεπει για μας γιατί ειναι πολυ καλος σε στοιχεια συμπληρωματικα του Παπαγιαννη. Αν θελει εως 500(το συμβολαιο του εβανς δηλαδη) εγω τον θελω πολυ στην ομαδα.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 120
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 19, 2022 7:51 pm

απο εβδομαδα πρεπει να προσεγγισουν τον τρινκερι και να τον ρωτησουν αν θελει τον μπλακσιρ

ο τυπος θα γινει το καλυτερο 4αρι της γιουρολιγκ και ειναι σε μια απο τις θεσεις που ποναμε περισσοτερο

ποιος οκαρο,σοβαρα τωρα?

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιουν 19, 2022 7:58 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 7:45 pm
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 7:24 pm

Δεν είπα πως Σιγκλετον και Μπεντιλ δεν χωράνε, είπα πως βγαινουν πολυ ακριβοί. Πες θα παρει 800-900 ο Κρις και ένα 600αρι ο Μπεντιλ, παμε στο 1,5 εκατ για πλάκα.. και αλλα 400 ο Κώστας που λες +τα 800 του Παπατζον + Χουγκαζ όσα παιρνει φτάνουμε τα 3 εκατομμύρια μονο για τις θέσεις 4 και 5, πάνω δηλαδή απτο μισό μας φετινο μπατζετ.

Νομίζω το βασικό 4αρι μας δεν θα ναι τόσο ακριβός όσο ο Σιγκλετον και το μπακαπ θα παρει μαξ 300χιλ.
Δεν νομιζω να φτασει τοσο ψηλα ο Μπεντιλ. Εγω 500-550 υπολογιζω. Ο Κρις ειναι σε πτώση μαξ 800 θα παρει. Ο Κωστας γιατι 400? Φετος ουτε 200 επαιρνε και ηταν ο ρολιστας του ρολιστα στη Βιλερμπαν που ηρθε τελευταια. Μαξ 300.

Σιγουρα ειναι αυξηση, αλλα ειπα οτι υπολογισα οτι θα ειναι λιγο παραπανω το μπατζετ φετος. Φετος ειχαμε 5.5 μυρια, υπολογιζω 700-800 παραπανω.

Για καποιον λογο που δεν καταλαβαινω εμεις πληρωνουμε πολλα για μετριους παικτες, αλλα ο οσφπ για αποδεδειγμένα καλους παικτες πληρωνει μια χαρα. Ετσι πρέπει να παμε και μεις. Π.χ Λι με 500 μια χαρα ειναι.

Εχουμε και λεμε λοιπον 800 παπατζον, 300 ο Κωστας, 550 ο μπεντιλ και 750 ο Κρις και οι Μαντζουκας-Χουγκαζ 200 (χουγκαζ εγραψα δανεικο βεβαια) συνολο 2.6 για μια πληρη φροντ λαιν και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα. Με 6 μυρια μπατζετ να δωσεις το 40% για τους ψηλους ειναι πολυ καλα!

Ολα αυτα αναιρούνται αν εχουμε μικροτερο μπατζετ ή θελουν παραπανω συμβολαιο οι παικτες.
Κατά τη γνώμη μου, ο Μπέντιλ δε θα έκανε καμία διαφορά, ούτε και στην Αρμάνι ''έβγαλε μάτια''. Και στατιστικά να το δεις, δε θα προσέφερε περισσότερα από τον Ουάιτ. Για τον Σίνγκλετον έχω επίσης ενστάσεις, γιατί η καριέρα του είναι σε πτώση, είναι ένας παίκτης που παίζει όποτε θέλει και δε νομίζω ότι έχει πια ιδιαίτερο κίνητρο. Αυτή βέβαια είναι η άποψη μου, κουβέντα να γίνεται.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:02 pm

Tracy Mac έγραψε:
Phys87 έγραψε:
Χρησταρα ναι, όχι όμως Μπεντιλ. Ας πούμε καλύτερα για Μητογλου μαζί με Χρησταρα. Θα έχει πεσμένο κασέ στα 33-34 του.

Ο Μπεντιλ ειναι τρελα υποτιμημενος εδω μεσα και δεν ξερω γιατι. Προτιμουσαμε εβανς οκαρο φλοιντ απο αυτον το καλοκαιρι και το δικαιολογουσαμε κιολας. Και ομως ο Μπεντιλ ειναι οτι πρεπει για μας γιατί ειναι πολυ καλος σε στοιχεια συμπληρωματικα του Παπαγιαννη. Αν θελει εως 500(το συμβολαιο του εβανς δηλαδη) εγω τον θελω πολυ στην ομαδα.
Αν σαρεσε η περσινή μας φροντ λαιν με Ααρον Μπεντιλ Παπατζον και Ντίνο τοτε σου προτείνω να σκεφτείς το εξής :

Βαρυ 4αρι (αντι-Μπεντιλ) ο Χερβει ή ο Ρουμπιτ (στα ιδια λεφτα με τον Μπεντιλ ο πρώτος, 100χιλ πάνω ο 2ος) , Ντερεκ Γουιλις με 300χιλ μαξ αντι για Ααρον (4/3αρι που του μοιάζει οταν ήταν ακόμη στα prime του, με καλύτερο σουτ όμως) και ενα 5/4αρι πισω απο Παπατζον αντι του Ντίνου στυλ Ποιθρες, πχ Μπολομποι με τα λεφτα του Οκαρο, αντε και 100χιλ παραπάνω.

Rubit - Willis
Papagiannis - Bolomboy

Και σου γλίτωσα 300χιλ για να τα δώσεις σε καλύτερο γκαρντ.

ΥΓ. Δεν ξερω αν προτιμώ δυαδα Rubit & Willis στο 4 ή Hervey & Kuzminskas επειδη δεν ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκεται πλέον η αμυνα του Λιθουανου.

ΥΓ1. Για Blackshear θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω!!

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:08 pm

Μιας και λεμε για τον Blackshear για να μην μπαίνω στο mood του φίλου basket72 του χρονου και γράφω οτι σας τα λεγα για αυτον και για αυτον, αφήνω τώρα 5 ονόματα που πιστεύω θα βγάλουν ματια ή του χρόνου η του παραχρονου στη γιουρολιγκ.

1) Jonah Radebaugh (με το που ερθει θα κάνει άνετα σεζον επιπέδου Devon Hall).
2) Blackshear JR
3) Mitrou Long
4) Darius Thompson (😉)
5) Jaron Blossomgame

Υπάρχουν κι άλλοι βέβαια, ο Onuaku, o Mike Daum, o Derek Willis, o Moneke κλπ.

0
Phys87

nba
Reactions: 824

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:42 pm

Tracy Mac έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Μητο λογικά του χρόνου τον Μάρτιο θα παίξει. Πάει αποτι ακούγεται για παραπάνω απο ένα χρόνο μπαν και με την έφεση θα πάει στον χρόνο, όπου το Μάρτιο τον κλείνει. Μαζί με Κρις και Μπλακσιρ είμαστε οκ. Θελουμε ένα τεσσάρι ένα τεσσαροπενταρι και ένα πεντάρι.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:47 pm

austerity_blues έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 2:31 pm
yorgos έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 2:48 am
Για Σφαιρόπουλο το βλέπω δύσκολο (το δίδυμο Πέδουλα-Σφαιρό θα με έψηνε πάντως) αν σκεφτεί κανείς πως ήταν ο κόουτς της αποχώρησης του ΟΑΚΑ και όσα του έχει σούρει ο ΔΓ.
ο Μπλατ ήταν αυτός!
Πρέπει να έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα από άλλο σκηνικό, σε ματς στο ΟΑΚΑ όπου ο Σφαιρόπουλος λέει στους παίκτες του "παίζουμε στα όρια του φάουλ", και τα μέσα του ΔΓ το έπαιζαν σε λούπα με υπότιτλους "κάνουμε όλοι φάουλ" και υποσημείωση "τους έλεγε να κάνουν φάουλ και μετά διαμαρτυρόταν". :D Χώρια τα Α-σφαιρόπουλος και λοιπά υποκοριστικά. Τέλος πάντων, αυτά είναι το λιγότερο, ο Σφαιρό έχει βιογραφικό για να πάει σε ομάδα με σοβαροτερη διοίκηση, κάποια θα ενιδαφερθεί.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 950
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:54 pm

Hipster έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 2:50 pm
Giwrgos_AEK έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 2:35 pm
Συμφωνώ για έλληνες στη θέση "3" γιατι εκει ο παναθηναικός έχει ταλέντα που πρέπει να πάρουν χρόνο. Με ξένο και Παπαπέτρου δεν θα παίξουν ουτε δευτ.
Ποια ταλεντα εχει στο 3 ο Παναθηναικος; Μονο ο Μαντζουκας ειναι, που πιο πολυ 4ρι ειναι για την ωρα.
και τον παναγιωτη καλαιτζακη που λεει να φερει

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:59 pm

Δεν είμαι υπέρ του να κοιτάμε τους πρώην.

Ο Σίνγκλετον τι κίνητρο θα είχε πλέον; Πάντα ήταν λίγο αδιάφορος κιόλας.
Ο Μπέντιλ είναι ο Οκάρο σε 4-5αρι και με περίπου ίδια λεφτά, αν δεν μας κάνει ο Οκάρο γιατί να μας κάνει αυτός.

Μόνη εξαίρεση ο Καλάθης που είναι Έλληνας παίκτης τοπ επιπέδου με 2-3 καλά χρόνια μπροστά του. Αν έλεγε ότι έρχεται επειδή πχ η οικογένεια θέλει Αθήνα και έπεφτε στο μύριο για να μπορούμε να τον πληρώσουμε τον παίρνεις τρέχοντας.

Ο Μπολομπόι μου αρέσει σαν περίπτωση, είναι ένας Έβανς που δεν είναι συνταξιούχος.
Με αυτόν κλείνεις τα 15 λεπτά πίσω από τον Παπαγιάννη και σου δίνει και 5-10' στο 4.

Τον θεωρώ ιδανικό αν στο 4 πάμε με ένα καλό-ακριβό 4αρι και Μαντζούκα-Χουγκάζ.

Ας πούμε το εξής:

Λι, Γουόλτερς/Γκράντ(αν δεν φτάνουν τα λεφτά για Γουόλτερς)
Νέντοβιτς, Μπάμπ(Γκριγκόνις αν γίνει κανα θαύμα) , Γ. Καλαιτζάκης
Παπαπέτρου, Π. Καλαιτζάκης
Τόμπκινς/Πίτερς, Μαντζούκας, Χουγκάζ
Παπαγιάννης, Μπολομπόι, Καββαδάς

Νέντοβιτς αναγκαστικά γιατί ξέρουμε οτι θα μείνει.
6 ξένοι και χώρος για τους μικρούς.
Επίσης δεν περιέχει παντελώς άγνωστους γιατί είναι γνωστό ότι δεν το έχουμε. Ακόμα και οι πετυχημένες μεταγραφές Πεδουλάκη ήταν παίκτες με εμπειρία Ευρωλίγκας.
Βέβαια ακόμα και στην φτηνή εκδοχή του προϋποθέτει κάποια αύξηση σε σχέση με το φετινό μπάτζετ.

Μπόνους σε αυτό, αν ο Μήτογλου επιστρέψει την άνοιξη τον φέρνεις και τον έχεις για το τέλος της σεζόν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:59 pm

[/quote]

Δεν νομίζω ότι ποτέ στην καριέρα τους ήταν καλύτερος ο κοζερ(ειδικά στα 36 του)
[/quote]

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ο Κοζέρ παίζει σε κορυφαία ομάδα και συχνά είναι και καθριστικός στην κατάκτηση τίτλων (όπως σήμερα), όχι στην προ-προ-τελευταία , παίρνει ACB, Ευρωλίγκες, κόπες κλπ, είναι καλύτερος σουτέρ, αμυντικός, πασέρ από το Νέντοβιτς, καμία σχέση η καριέρα του ενός και του άλλου, λογικό ότι στα 36 του ο Κοζέρ παίζει σε πολύ καλύτερη ομάδα, σε πολύ καλύτερη λίγκα, πληρώνεται περισσότερο από το Νέντοβιτς και στα 37 το ίδιο θα γίνεται.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 9:00 pm

yorgos έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 8:47 pm
austerity_blues έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 2:31 pm

ο Μπλατ ήταν αυτός!
Πρέπει να έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα από άλλο σκηνικό, σε ματς στο ΟΑΚΑ όπου ο Σφαιρόπουλος λέει στους παίκτες του "παίζουμε στα όρια του φάουλ", και τα μέσα του ΔΓ το έπαιζαν σε λούπα με υπότιτλους "κάνουμε όλοι φάουλ" και υποσημείωση "τους έλεγε να κάνουν φάουλ και μετά διαμαρτυρόταν". :D Χώρια τα Α-σφαιρόπουλος και λοιπά υποκοριστικά. Τέλος πάντων, αυτά είναι το λιγότερο, ο Σφαιρό έχει βιογραφικό για να πάει σε ομάδα με σοβαροτερη διοίκηση, κάποια θα ενιδαφερθεί.
κοίτα, να βρει τώρα ομάδα Ευρωλίγκας ο Σφαιρόπουλος χλωμό το κόβω. να προτιμήσει να περιμένει μπας και ανοίξει καμιά θέση μέσα στη σαιζόν είναι μια προοπτική.

αν όμως έρθει ο Σωτήρας του συλλόγου και εχθρός της Mercedes dpg και του πει "πάρε 8-10 εκατομμύρια μπάτζετ και ξεκίνα", είναι εύκολο να πει όχι; εδώ ήρθε σε εμάς ο Μπλατ που είναι άλλο μέγεθος και με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ μας επί Αγγελόπουλων.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Κυρ Ιουν 19, 2022 9:03 pm

κοίτα, να βρει τώρα ομάδα Ευρωλίγκας ο Σφαιρόπουλος χλωμό το κόβω. να προτιμήσει να περιμένει μπας και ανοίξει καμιά θέση μέσα στη σαιζόν είναι μια προοπτική.
Αυτό λέω, κάποιος ΘΑ ενδιαφερθεί.
αν όμως έρθει ο Σωτήρας του συλλόγου και εχθρός της Mercedes

Α νόμιζα ότι μόνο εγώ τα βλέπω αυτά :D
dpg και του πει "πάρε 8-10 εκατομμύρια μπάτζετ και ξεκίνα", είναι εύκολο να πει όχι;

Νομίζω έχει σύζυγο και μάλιστα Ελληνίδα. Ναι, όχι θα πει. Εκτός κι αν βάλουν τον Πέδουλα να τον παρακαλάει και δουν φαντασίωση να φτιάξουν ομάδα αμυντικό εξολοθρευτή.

0

tinyurl.com/2axatenv
Phys87

nba
Reactions: 824

Κυρ Ιουν 19, 2022 9:04 pm

Είμαι κακός που χάρηκα που έχασε η Μπαρτσα σήμερα με την ελπίδα να έρθει ο Σάρας Ελλάδα μόνιμα; Με ελληνίδα γυναίκα, θα του έχει φύγει απο μέσα του η Βαρκελώνη και θα μακροημερεύσει εδώ.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Κυρ Ιουν 19, 2022 9:05 pm

Για μπολομποι για 4-5αρι συμφωνω ειναι πολυ καλος και θα τον ηθελα. Αλλα πρεπει να τον πληρωσουμε κιολας και δεν νομιζω να κανει 500. Επισης επειδη θα εχουμε 6 ξενους και οι 4 πρεπει να ειναι στους κοντους, τοτε πρεπει να παρουμε αλλον εναν ελληνα ψηλο αλλιως δεν βγαινει καθολου!

Δεν γινεται να παμε με 3 ψηλους και 4ο ψηλο τον Χουγκαζ ή τον Αγραβανη. Οποτε ειτε Κωστας ειτε 7ος ξενος.

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 9:09 pm

yorgos έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 9:03 pm
αν όμως έρθει ο Σωτήρας του συλλόγου και εχθρός της Mercedes

Α νόμιζα ότι μόνο εγώ τα βλέπω αυτά :D

υπερεκτιμάς την αγάπη σου για τον dpg, δεν είσαι ο μόνος :D
Νομίζω έχει σύζυγο και μάλιστα Ελληνίδα. Ναι, όχι θα πει. Εκτός κι αν βάλουν τον Πέδουλα να τον παρακαλάει και δουν φαντασίωση να φτιάξουν ομάδα αμυντικό εξολοθρευτή.
εγώ λέω ότι θα πει αμέσως ναι. έχει και σκηνικό που όντας προπονητής της Μακάμπι αρνείται να υπογράψει φωτογραφία του Ολυμπιακού, θα παίξει στο sdna και κάνα άρθρο "όταν ο Σφαιρόπουλος ΕΦΤΥΣΕ τον Ολυμπιακό" και όλα καλά.

σε κάθε περίπτωση νομίζω συμφωνούμε ότι αν έρθει θα κάνει δουλίτσα στον Παναθηναϊκό.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”