2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Manos97

Reactions: 15
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 19, 2022 1:27 am

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 1:16 am
Manos97 έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 1:10 am
Καλησπέρα μάγκες μετά από ένα χρόνο απουσίας, με την διαφαινόμενη ενεργοποίηση του Γιαννακόπουλου και την αύξηση του μπατζετ δεν θα απέκλεια την έκπληξη σε θέμα προπονητή (έχει συνηθίσει), εγώ θα γούσταρα Περάσοβιτς η Μίτροβιτς πάντως, από Έλληνες ο πιο εφικτός είναι ο Σφαιρο γιατί έχει την εμπειρία,όμως δύσκολο το θεωρώ για τις γραφικές δηλώσεις του εκείνη την διετία.
Λι Γουοόλτερς Μωραίτης
Νέντο Γκριγκόνις (ίσως Τρακάρει με Νέντο)
Ιωάννης Ρογκα Κασέλ
Μητο(που στην καλύτερη θα φάει ένα χρόνο) Ρούμπιτ Μαντζούκας Χουγκάζ
Παπατζον Νεμπο

Αν κάπου έχει θέμα η ομάδα αυτή είναι στην περιφερειακή άμυνα..
Αρχικα και να αυξηθεί το μπατζετ σιγα μην ερθει ο Γκριγκονις σε εμας. Επισης τον Ρογκαβοπουλο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τον βαζουμε στα ροστερ Το παιδι φετος απο οτι εχω καταλαβει εχει τραυματισμο και ακομα δεν υπαρχει πουθενα (ισως ο pan να μας διαφωτησει λιγο εδω). Αφηστε που σε αυτες τις θεσεις εικαστε λιγο πλήρεις καθως πρεπει και ο Μαντζουκας να παιξει.

Μητο δεν ξερω τι γινεται και δεν εχει και νοημα να ασχολουμαστε αφου ουτε αποφαση δεν εχει βγει ακόμα. Αληθεια ξερουμε τι γίνεται με αυτο το θεμα?

Η τριαδα στους ψηλους Ρουμπιτ-Παπατζον-Νεμπο ναι ειναι πολυ καλη, αλλα δεν θα ερθει ο Νεμπο σε εμας ως δευτερος, δευτερος θα παει σε ομαδα που διεκδικεί στη χειρότερη 8αδα, ενω ουτε και εμεις πρεπει να δωσουμε 500-600 που θα ζηταει για τον 2ο σεντερ. Καλυτερα να τα δωσουμε για 4αρι παρα για 2ο 5αρι

Για τον ασσο ειμαι οκ, αλλα ουολτερς νεντο θα ναι δυσκολα τα πραγματα, γιατι και ο Λι καλος αμυντικος αλλα κοντος.

Γενικοτερα θα ηθελα να παρουμε και 1-2 εμπειρους παικτες απο ευρωλιγκα ωστε μαζι με Νεντο(μενει σιγουρα για αυτο τον βαζω) Παπι και παπατζον να δημιουργήσουμε μια 6αδα παικτων που σιγουρα ειναι για Ευρωλίγκα. Θα μου αρεσε ο Κρις ως βασικος ασσος, ενω για 2ο δυαρι και ο Κοζερ. Γκραντ απο περσυ τον προτεινω ανεπιφύλακτα και θα βοηθησει πολυ και Λι νεντο στην αμυνα.

Μια 5αδα στα γκαρντ με Λι-Γκραντ-Μωραιτη-Νεντο-Κοζερ νταξει δεν θα με χαλαγε κιολας!
Ισχύει για Ρογκα απλά τον έβαλα γιατί είναι Έλληνας που δεν Εχει καεί ακόμα ..
Αυτό που ξέρω για μητο είναι ότι κάθε βδομάδα λένε ότι μέσα στην εβδομάδα θα εχουμε εξελίξεις 😂 (από 1 έως 4 χρόνια έχει πει ο Παπαθεοδωρου)
Το ιδανικότερο θα ήταν να γυρίσει ο Νικ που χει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο αλλά δε θα μ φαινόταν ακραίο να γυρνούσε με ένα συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο για να κλείσει την καριέρα του..

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:48 am

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη τι ρόλο ακριβώς θα παίζει ο Πεδουλάκης, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Η ανακοίνωση έλεγε:
Από σήμερα Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο κ. Πεδουλάκης, ο οποίος θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή
Απ' ό,τι κατάλαβα τεχνικός διευθυντής ήταν ο Παππάς, άρα το ρόλο του παίρνει, αλλά τι ακριβώς αρμοδιότητες είχε, δεν ξέρω. Αν δεν ξέρουμε αυτό, είναι δύσκολο να υποθέσουμε και τι προπονητής θα έρθει. Στο μεταξύ ο Μίτροβιτς πχ θα έρθει για να κάνει τον υφιστάμενο του Πεδουλάκη και οι δυο τους θα λογοδοτούν στο ΔΓ; Με τις τρεις αυτές προσωπικότητες παρέα καλύτερα να βάλουν κι ένα εξάγωνο ή οκτάγωνο κλουβί να δούμε MMA σαν άνθρωποι. Σάλε αποκλείεται, όπου πάει τσακώνεται με τις διοικήσεις και ήδη κέρδισε το ΔΓ στα δικαστήρια, ο οποίς έτρεχε στο Βελιγράδι κι έλεγε στους Σέρβους δημοσιογράφους (τραβώντας τους από το μανίκι!) πως είναι ο πιο αναξιοπρεπής άνθρωπος με τον οποίο έχει συνεργαστεί, ότι δε φοράει παντελόνια κλπ). Ο Περάσοβιτς θα μου άρεσε, πιο πολύ θα μου άρεσε κι ο Πενιαρόγια αλλά μας προλάβανε οι Βάσκοι.

Κατά τα λοιπά, ο Γκραντ κάνει καλά πλει οφ σε πολύ καλή ομάδα Ευρωλίγκας, θα φύγει και ο Τσάτσο, δε βλέπω γιατί να έρθει σε μας.

Ο Παπαπέτρου δε θέλει να παίξει στο 4, το ξέρουμε αυτό. Δε θα αλλάξει τώρα και δεν έχουμε και την πολυτέλεια να τον χάσουμε. Δεν υπογράφεις το Μπέργκαμπ και μετά του λες "α δε σου είπα, θα έχεις και πτήση 2 φορές την εβδομάδα".

Η εξάδα Ελλήνων που έχουμε είναι καλή. Για τους Καλαϊτζάκηδες δεν έχω άποψη, να τους δούμε και να τους κρίνουμε. Ο Νέντοβιτς καταλάβαμε ότι θα μείνει, άρα ο Μέικον δε χωράει, το παιδί μια χαρά συμβόλαιο θα βρει αλλού στην Ευρωλίγκα, είχε πολύ καλή ρούκι χρονιά. Ξαμαλέω ότι προτιμούσα αυτόν ως δεύτερο σούτινγκ γκαρντ αντί του Νέντοβιτς, τελικά θα μείνει ο Νεμάνια ως πρώτο, ας το πάρουμε ως δεδομένο, δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε.

Για βασικούς θέλουμε 4ρι με βαρβάτο σουτ (τύπου Πίτερς) αν γίνεται να πηγαίνει και στο 5
(Μίκι), άσο ψηλό που να παίζει άμυνα και να βλέπει γήπεδο, αφού οι άλλες 3 θέσεις της πεντάδας είναι οι Νέντοβιτς, Παπαπέτρου και Παπαγιάννης. Κι από πίσως θέλουμε δυάρι (3&d), φονικό σουτ από το 3 (τύπου Λοτζέσκι), κάτι σκληρό στο 4 κι ένα σοβαρό μπακ απ του Παπατζόν. Δηλαδή 5 παίκτες ακόμη, με δεδομένο πως έχουμε Λι και Ματζούκα στο ρόστερ. Πολλά δε φάινεται να είναι τα λεφτά που λείπουν. Το πλεονέκτημα της ομάδας, ειδικά για τους βασικούς, είναι πως προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο με πολλά εγγυημένα λεπτά σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Έμπειρους Ευρωλιγκάτους τοπδ εν μπορεί να προσεγγίσει ακόμη κι αν ματσάρει προσφορές, πχ ο Μίκι που θα σφαχτεί όλη η Ευρώπη δεν πρόκειται να πάει στο ΟΑΚΑ.

Για Σφαιρόπουλο το βλέπω δύσκολο (το δίδυμο Πέδουλα-Σφαιρό θα με έψηνε πάντως) αν σκεφτεί κανείς πως ήταν ο κόουτς της αποχώρησης του ΟΑΚΑ και όσα του έχει σούρει ο ΔΓ. Βέβαια επειδή στη χώρα της kolotoumpas ζούμε, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά τον έχω για πιο αξιοπρεπή το Σφαιρό (το ΔΓ πάλι καθόλου). Ο Κασελάκης διαβάζω ότι θα φύγει, και μάλλον σωστά. Είναι εξαιρετικά τίμιος, αλλά έχει μικρά παιδιά μπροστά του που πρέπει να παίξουν.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 11:43 am

Τον Σάλε τον ανέφερα στον χαβαλέ. Προφανώς και δεν παίζει με τίποτα, ως λύση.

-Ο Γκραντ είναι αρκετά δύσκολο να μείνει, γιατί έχουν κλείσει τον Πάνγκος και είναι πολύ κοντά στους Μπάρον και Στ. Τονούτ (που λογικά θα τον έχει ως κόμπο) και θέλουν και τον Μήτρου Λονγκ ως δεύτερο άσσο(ή κάποιον άλλον στυλ Μήτρου Λονγκ) με τρίτο τον Μπαλμπάσο. Βάλε εκεί στα γκαρντ και τον Ντέβον Χολ και καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Γκραντ.*
Νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση για τον Παναθηναϊκός εξαιτίας των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του (παίζει και τις 2 θέσεις καλά) και του ύψους/αθλητικότητας του.

-Ο Πίτερς που είναι πολύ πιθανό να μην ενεργοποιήσει την οψιόν του η ομάδα του, στην επίθεση ταιριάζει τέλεια. Στην άμυνα δημιουργείται θέμα γιατί θα σας λείπουν τα μούσκολα στο 4-5. Φέτος ήταν έντονο με Οκάρο και Παπατζόν και το είχαμε επισημάνει. Γι' αυτό φαντάζει τέλεια επιλογή ο Ρούμπιτ που έχει και σουτ (όχι σαν του Πίτερς βέβαια) και δύναμη.

- Ο Πάπι θα μπορούσε να παίζει το 4 στην άμυνα. ΤΟ θέμα του το έχει στην επίθεση όπου του αρέσει να παίζει ως περίπου περιφερειακός. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτό το κυριάρχο θέμα με τον Πάπι (αφου το θέλει τόσο πολύ ας συνεχίσει στο 3 σε άμυνα κι επιθεση) αλλά να έρθει σοβαρός προπονητής και να του εξηγήσει γλυκά ότι ούτε πόιντ φόργουορντ είναι, ούτε μηχανή σκορ. Ένας ρολίστας πολυτελείας είναι, που ως τέτοιος έχει θέση και σε καλές ομάδες της Ευρώπης. Αν δεν ήταν ήδη (ή είναι) γεμάτες εκεί.

* Όλα αυτά πριν τη σειρά με τη Βίρτους, που ακούγεται λογικό να του βάλει δεύτερες σκέψεις για παραμονή Γκραντ. Ίδωμεν.Προς το φευγιό είναι πάντως.

basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 11:55 am

Απ΄αυτά που βλέπω πάντως κι εκ των υστέρων (που είναι εύκολο- ομολογώ) νομίζω ότι η καλύτερη περίπτωση για σας, ήταν να κρατήσετε τον Κάτας πέρσι. Ναι δεν εντυπωσιάσε, αλλά στη μέση της χρονιάς ήρθε, κι όπως και να έχει τού έλειπαν ακόμη παραστάσεις στο επίπεδο αυτό.
Πάντως οι Κ΄. Έβανας και Νίμπο που σας είχε έτοιμους (τότε εγώ έλεγα ότι "δεν βλέπει τίποτε άλλο εκτός της χώρας του¨ αλλά μάλλον έκανα λάθος, δεδομένου ότι με αυτούς τους 2 θα είστε άλλη ομάδα φέτος) και κοτζάμ Μακάμπι τού εμπιστεύτηκε θέση πρώτου προπονητή.
Που αυτή κι αν έχει πίεση για αποτελέσματα.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιουν 19, 2022 12:18 pm

Απ΄αυτά που βλέπω πάντως κι εκ των υστέρων (που είναι εύκολο- ομολογώ) νομίζω ότι η καλύτερη περίπτωση για σας, ήταν να κρατήσετε τον Κάτας πέρσι Ναι δεν εντυπωσιάσε,
Το λες και understatement το "δεν εντυπωσίασε". Παίξαμε το χειρότερο μπάσκετ που έχω δει ποτέ από τον Παναθηναϊκό, συμπεριλαμβανομένου του φετινού :shock: , στα πλέι οφ χωρίς τη βοήθεια των γκρι (που ήταν προκλητική) θα είχαμε αποκλειστεί από την ΑΕΚ (ας φάω φάουλ δε με νοιάζει, η ΑΕΚ περάστηκε από πρωτοφανή πριονοκορδέλα στη σειρά, πραγματική ντροπή).
Πάντως οι Κ΄. Έβανας και Νίμπο που σας είχε έτοιμους (τότε εγώ έλεγα ότι "δεν βλέπει τίποτε άλλο εκτός της χώρας του¨ αλλά μάλλον έκανα λάθος, δεδομένου ότι με αυτούς τους 2 θα είστε άλλη ομάδα φέτος) και κοτζάμ Μακάμπι τού εμπιστεύτηκε θέση πρώτου προπονητή.
Έβανς και Νέντοβιτς θα ήταν ενδιαφέρον ζευγάρι :D , αλλά η ουσία είναι ότι δεν τον κρατήσαμε διότι ήταν ελεύθερος ο Πρίφτης μετά από εξαιρετικές χρονιές στο Καζάν, με εμπειρία από ελληνικό πρωτάθλημα, είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ που έπαιξε ο Κάτας ήταν πραγματικά άθλιο. Κι εγώ θα τον έδιωχνα, δεν τον προσπερνούσες έτσι εύκολα τον Πρίφτη.

Θα δούμε τι θα κάνει και στη Μακάμπι, μπορεί και να μας καταπλήξει και να καταλήξουμε ότι χάσαμε λαβράκι. Μπορεί και να πάει άπατος. Αλλά για τότε που τον αφήσαμε, ορθώς τον αφήσαμε, ο Πρίφτης ήταν η λογική επιλογή.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 12:40 pm

yorgos έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 12:18 pm

Το λες και understatement το "δεν εντυπωσίασε". Παίξαμε το χειρότερο μπάσκετ που έχω δει ποτέ από τον Παναθηναϊκό, συμπεριλαμβανομένου του φετινού :shock: , στα πλέι οφ χωρίς τη βοήθεια των γκρι (που ήταν προκλητική) θα είχαμε αποκλειστεί από την ΑΕΚ (ας φάω φάουλ δε με νοιάζει, η ΑΕΚ περάστηκε από πρωτοφανή πριονοκορδέλα στη σειρά, πραγματική ντροπή).

Έβανς και Νέντοβιτς θα ήταν ενδιαφέρον ζευγάρι :D , αλλά η ουσία είναι ότι δεν τον κρατήσαμε διότι ήταν ελεύθερος ο Πρίφτης μετά από εξαιρετικές χρονιές στο Καζάν, με εμπειρία από ελληνικό πρωτάθλημα, είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ που έπαιξε ο Κάτας ήταν πραγματικά άθλιο. Κι εγώ θα τον έδιωχνα, δεν τον προσπερνούσες έτσι εύκολα τον Πρίφτη.

Θα δούμε τι θα κάνει και στη Μακάμπι, μπορεί και να μας καταπλήξει και να καταλήξουμε ότι χάσαμε λαβράκι. Μπορεί και να πάει άπατος. Αλλά για τότε που τον αφήσαμε, ορθώς τον αφήσαμε, ο Πρίφτης ήταν η λογική επιλογή.
Όντως ήταν λογική η κίνηση για Πρίφτη.
Και αυτά που λες έχουν όλα βάση.
Από την άλλη, είναι το ίδιο μοτίβο. Παίρνεις προπονητή στα μέσα της χρονιάς, με ομάδα που την έχει στήσει άλλος, σε καλή ηλικία για προπονητή, με ένα άλφα δέσιμο με την ομάδα σας, με την καλύτερη- σε ομαδικό/μπασκετικό επίπεδο- εμφάνιση που έχω δει από εσάς, στην πρόσφατη Ευρωλίγκα, στο ΣΕΦ και τον στέλνεις λίγους μήνες μετά. Έτσι δεν γίνεται δουλειά.
Είναι κι ο Νίμπο που ως παίκτης είναι μέρα με τη νύχτα με τον Φλόιντ που αμφιβάλλω αν θα τον ξαναδούμε στην Ευρωλίγκα ( εκτός κι έχει ρόλο Καββαδά που είναι ως μη γενόμενος).
Πάμε παρακάτω, όμως ,γιατί και το δικό μου σχόλιο, είναι "¨μετά Χριστόν Προφήτης¨και το κατέθεσα απλώς, έτσι για να υπάρχει.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιουν 19, 2022 1:16 pm

Τον Πριφτη δεν γινοταν να τον αφησουμε την-τοτε-χρονικη στιγμη. Ηταν ενας κοουτς ελληνας, αρα ξερει απο πρωτο χερι τι εστι Παναθηναικος, ειχε εμπειρια απο την ομαδα, αξιολογος προπονητης με καλο εργο στην Ουνικς, που σιγουρα καλυτερο εκεινη τη στιγμη,πολυ δυσκολα θα εβρισκες. Το οτι στην πορεια τα εκανε ολα μανταρα,μα ολα ομως,(απο την αρχη,που εδωσε εκεινη την συνεντευξη φιασκο στο sdna και μιλαγε λες και αναλαμβανε το Λαυριο, no offence)μισο θετικο δεν μπορω να βρω,δεν αναιρει οτι ηταν μια περιπτωση που επρεπε να κυνηγησουμε μεχρι τελους :D .

Και για τον Κατας, ημουν θετικος οταν ακουστηκε η περιπτωση του,ειχε ενα σχετικα καλο ονομα στο Ισραηλ, και σε συνδυασμο με το οτι υπηρξε ενας απιστευτος πλευ μεικερ σαν παικτης,θεωρουσα οτι εχει πολλες πιθανοτητες να μας βγει,εν τελει δεν απεδωσε. Κι εδω που τα λεμε,στην περιπτωση του ισως ηταν λιγο αδικη η αντιμετωπιση του,μπορει να πηγαμε χαλια, αλλα ηρθε εν μεσω της σεζον,χωρις πλευ μεικερ,με παικτες που δεν διαλεξε αυτος.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:15 pm

Ροστερ για την ομαδα που θα ηθελα να δω με βαση ενα μπατζετ οπως το τωρινο με μια μικρη αυξηση λογο ΟΑΚΑ και φυσικα με Νεντο παρων (θα μεινει σιγουρα).

Θα ηθελα να δω μια ομαδα που θα εχει 2-3 εμπειρους απο Ευρωλιγκα και μαζι με τους Ελληνες που πρεπει να ειναι σε πολυ καλη ηλικια, ωστε να εχουμε καποιες προοπτικες για step up αλλα και για ενεργεια, παθος κλπ κλπ που θα βγαζουν. Για αυτο προτεινω να παρουμε ειτε Κοζερ για το 2 με ταυτοχρονη αποκτηση καποιου σε πιο καλη ηλικια 4αριου, ειτε τον Σινγκλετον και στο 2 εναν μικροτερης ηλικιας γκαρντ.

Στο 1 με Λι και με Νεντο στο 2, θελουμε εναν αθλητικο και ψηλο ασσο για να τους καλυπτει. Απο περσυ προτεινω τον Γκραντ γιατι το εβλεπα σε ολα τα ματς του Προμηθεα. Ταιριαζει παρα πολυ σε στοιχεια που μας λειπουν στο ματς, αν και δεν εχει πολυ καλο σουτ, ουτε τον καλυτερο δυνατο χειρισμο. Ως 3ος θα ερχεται ο Μωραιτης που ειναι κλασσικος ασσος και μπορει να δινει καποια 3λεπτα σε μερες που θα εχουν θολωσει οι ασσοι μας ή για να δωσει καποια φαουλ ή ηρεμια στο κατεβασμα.

Στο 2 οκει εχουμε τον Νεντο που ολοι εχετε δει τι εχω γραψει εδω μεσα για αυτον. Βεβαια εστω και ετσι αν τον πλαισιωσουμε σωστα μπορουμε να παρουμε πολλα πραγματα απο αυτον, αλλα πρεπει να μειωσουμε τον χρονο του, αλλα και την εξαρτηση που θα εχουμε απο αυτον και φυσικα να μπαινει παντα σε 5αδες που θα ειναι ψηλες και αθλητικες για να τον καλυπτουμε καπως στην αμυνα.

Στο 3 μονο Ελληνες, αφου δεν εχουμε την πολυτελεια να χαλαμε θεσεις ξενων για εκει. Θα ηθελα πισω απο τον Παπαπετρου εναν σταθερο σουτερ 3 n d, αλλα αν χαλασουμε εκει θεση ξενου, τοτε θα εχουμε μεγαλες δυσκολιες στους κοντους, γιατι θα πρεπει να αποκτηθει ελληνας για εκει. Εκτος αν παρουμε Νικ (δυσκολο) ή ο Μητρου παρει ελληνικο διαβατηριο (και δεν καταληξει σε αρμανι ή φενερ). Οποτε Π. Καλαιτζακης που παει και στο 2 και Μαντζουκας ως 3-4αρι. Η θεση 3-4 δινει αρκετες λυσεις σε ομαδες με χαμηλο μπατζετ και ειναι κομβικη οταν εχεις εκει εναν παικτη που θα εχει σουτ και θα παιζει αμυνα. Πρεπει να παρει αυτες τις ευκαιριες φετος ο Μαντζουκας και δουλεψει φετος μονο στατικο σουτ και το σωμα του, τιποτα αλλο!

Στο 4 θελουμε βασικο αθλητικο με καλο σουτ. Εγω θελω τον Σινγκλετον γιατι ειναι καλος σε αμυνα ομαδικη και ατομικη και εχει καλο σουτ, αν και εχει πεσει σε αθλητικοτητα. Θα προτιμουσα να μην συνδυαστει με Κοζερ λογο ηλικιας οπως εγραψα και παραπανω. Εκτος αν παρουμε Κωστα και Μπεντιλ οποτε εχουμε αθλητικοτητα και νιατα για την θεση οποτε κρις-κοζερ θα ειναι μεγαλη αναβαθμιση. Προς το παρων δεν μπορω να βρω κατι καλυτερο οποτε το αφηνω ετσι.

Στο 5 Παπαγιαννης μαζι με Κωστα, λογο του οτι δεν μπορουμε να καλυψουμε θεσεις Ελληνων. Τωρα ο Κωστας εχει συμβολαιο και αν δεν φυγει τοτε πρεπει να παρουμε ξενο. Λογικα μαξ 400 χιλ για αυτην την θεση με καποιον παικτη που ξεχωρισε σε Eurocup ή BCL

Παρα πολυ σημαντικο ο προπονητης. Με Βοβορα τελειωσαμε, απο Ελληνες μονο ο Σφαιρο και απο ξενους εως Μιτροβιτς. Ο Αρτζι θα ηθελε Ελληνα σιγουρα, οποτε ολο το βαρος παει σε σφαιρο νομιζω. Δεν με χαλαει ουτε ο Σφαιρο ουτε ο Μιτρο, αλλα ευσεβης ποθος ειναι ο Τρινκιερι που ξερω οτι δεν προκειται να ερθει.

1. Λι-Γκραντ-Μωραιτης
2. Νεντο-Κοζερ
3. Παπι-Π. Καλαιτζακης
3-4. Μαντζουκας
4. Σινγκλετον-Σαμοντουροφ (χουγκαζ δανεικος)
4-5. Μπεντιλ
5. Παπαγιαννης-Κωστας

Αν δεν ερθει ο Κωστας, τοτε αντι μπεντιλ παιρνουμε εναν ξενο σεντερ. Αν δεν βγαινουν τα λεφτα για Κοζερ και Σινγκλετον τοτε οκ θα παρουμε καποιον πιο φθηνο στις θεσεις τους.

Λιγο πανω απο 6 μυρια το ροστερ μαζι με προπονητες 6,5. Περιπου ενα μυριο πανω σε σχεση με περσυ, με Σφαιρο προπονητη. Γνωμες;

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:31 pm

yorgos έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 2:48 am
Για Σφαιρόπουλο το βλέπω δύσκολο (το δίδυμο Πέδουλα-Σφαιρό θα με έψηνε πάντως) αν σκεφτεί κανείς πως ήταν ο κόουτς της αποχώρησης του ΟΑΚΑ και όσα του έχει σούρει ο ΔΓ.
ο Μπλατ ήταν αυτός!

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 949
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:35 pm

Συμφωνώ για έλληνες στη θέση "3" γιατι εκει ο παναθηναικός έχει ταλέντα που πρέπει να πάρουν χρόνο. Με ξένο και Παπαπέτρου δεν θα παίξουν ουτε δευτ.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:50 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 2:35 pm
Συμφωνώ για έλληνες στη θέση "3" γιατι εκει ο παναθηναικός έχει ταλέντα που πρέπει να πάρουν χρόνο. Με ξένο και Παπαπέτρου δεν θα παίξουν ουτε δευτ.
Ποια ταλεντα εχει στο 3 ο Παναθηναικος; Μονο ο Μαντζουκας ειναι, που πιο πολυ 4ρι ειναι για την ωρα.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιουν 19, 2022 2:55 pm

Tracy Mac έγραψε:
Ροστερ για την ομαδα που θα ηθελα να δω με βαση ενα μπατζετ οπως το τωρινο με μια μικρη αυξηση λογο ΟΑΚΑ και φυσικα με Νεντο παρων (θα μεινει σιγουρα).

Θα ηθελα να δω μια ομαδα που θα εχει 2-3 εμπειρους απο Ευρωλιγκα και μαζι με τους Ελληνες που πρεπει να ειναι σε πολυ καλη ηλικια, ωστε να εχουμε καποιες προοπτικες για step up αλλα και για ενεργεια, παθος κλπ κλπ που θα βγαζουν. Για αυτο προτεινω να παρουμε ειτε Κοζερ για το 2 με ταυτοχρονη αποκτηση καποιου σε πιο καλη ηλικια 4αριου, ειτε τον Σινγκλετον και στο 2 εναν μικροτερης ηλικιας γκαρντ.

Στο 1 με Λι και με Νεντο στο 2, θελουμε εναν αθλητικο και ψηλο ασσο για να τους καλυπτει. Απο περσυ προτεινω τον Γκραντ γιατι το εβλεπα σε ολα τα ματς του Προμηθεα. Ταιριαζει παρα πολυ σε στοιχεια που μας λειπουν στο ματς, αν και δεν εχει πολυ καλο σουτ, ουτε τον καλυτερο δυνατο χειρισμο. Ως 3ος θα ερχεται ο Μωραιτης που ειναι κλασσικος ασσος και μπορει να δινει καποια 3λεπτα σε μερες που θα εχουν θολωσει οι ασσοι μας ή για να δωσει καποια φαουλ ή ηρεμια στο κατεβασμα.

Στο 2 οκει εχουμε τον Νεντο που ολοι εχετε δει τι εχω γραψει εδω μεσα για αυτον. Βεβαια εστω και ετσι αν τον πλαισιωσουμε σωστα μπορουμε να παρουμε πολλα πραγματα απο αυτον, αλλα πρεπει να μειωσουμε τον χρονο του, αλλα και την εξαρτηση που θα εχουμε απο αυτον και φυσικα να μπαινει παντα σε 5αδες που θα ειναι ψηλες και αθλητικες για να τον καλυπτουμε καπως στην αμυνα.

Στο 3 μονο Ελληνες, αφου δεν εχουμε την πολυτελεια να χαλαμε θεσεις ξενων για εκει. Θα ηθελα πισω απο τον Παπαπετρου εναν σταθερο σουτερ 3 n d, αλλα αν χαλασουμε εκει θεση ξενου, τοτε θα εχουμε μεγαλες δυσκολιες στους κοντους, γιατι θα πρεπει να αποκτηθει ελληνας για εκει. Εκτος αν παρουμε Νικ (δυσκολο) ή ο Μητρου παρει ελληνικο διαβατηριο (και δεν καταληξει σε αρμανι ή φενερ). Οποτε Π. Καλαιτζακης που παει και στο 2 και Μαντζουκας ως 3-4αρι. Η θεση 3-4 δινει αρκετες λυσεις σε ομαδες με χαμηλο μπατζετ και ειναι κομβικη οταν εχεις εκει εναν παικτη που θα εχει σουτ και θα παιζει αμυνα. Πρεπει να παρει αυτες τις ευκαιριες φετος ο Μαντζουκας και δουλεψει φετος μονο στατικο σουτ και το σωμα του, τιποτα αλλο!

Στο 4 θελουμε βασικο αθλητικο με καλο σουτ. Εγω θελω τον Σινγκλετον γιατι ειναι καλος σε αμυνα ομαδικη και ατομικη και εχει καλο σουτ, αν και εχει πεσει σε αθλητικοτητα. Θα προτιμουσα να μην συνδυαστει με Κοζερ λογο ηλικιας οπως εγραψα και παραπανω. Εκτος αν παρουμε Κωστα και Μπεντιλ οποτε εχουμε αθλητικοτητα και νιατα για την θεση οποτε κρις-κοζερ θα ειναι μεγαλη αναβαθμιση. Προς το παρων δεν μπορω να βρω κατι καλυτερο οποτε το αφηνω ετσι.

Στο 5 Παπαγιαννης μαζι με Κωστα, λογο του οτι δεν μπορουμε να καλυψουμε θεσεις Ελληνων. Τωρα ο Κωστας εχει συμβολαιο και αν δεν φυγει τοτε πρεπει να παρουμε ξενο. Λογικα μαξ 400 χιλ για αυτην την θεση με καποιον παικτη που ξεχωρισε σε Eurocup ή BCL

Παρα πολυ σημαντικο ο προπονητης. Με Βοβορα τελειωσαμε, απο Ελληνες μονο ο Σφαιρο και απο ξενους εως Μιτροβιτς. Ο Αρτζι θα ηθελε Ελληνα σιγουρα, οποτε ολο το βαρος παει σε σφαιρο νομιζω. Δεν με χαλαει ουτε ο Σφαιρο ουτε ο Μιτρο, αλλα ευσεβης ποθος ειναι ο Τρινκιερι που ξερω οτι δεν προκειται να ερθει.

1. Λι-Γκραντ-Μωραιτης
2. Νεντο-Κοζερ
3. Παπι-Π. Καλαιτζακης
3-4. Μαντζουκας
4-5. Μπεντιλ
5. Παπαγιαννης-Κωστας

Αν δεν ερθει ο Κωστας, τοτε αντι μπεντιλ παιρνουμε εναν ξενο σεντερ. Αν δεν βγαινουν τα λεφτα για Κοζερ και Σινγκλετον τοτε οκ θα παρουμε καποιον πιο φθηνο στις θεσεις τους.

Λιγο πανω απο 6 μυρια το ροστερ μαζι με προπονητες 6,5. Περιπου ενα μυριο πανω σε σχεση με περσυ, με Σφαιρο προπονητη. Γνωμες;
Μα ρε συ Τρεισυ, παλι θα διαφωνησουμε. Πιστευεις πραγματικα πως ο Σαμοντουροφ στα 17 με 18 μπορει σοβαρα να παιξει ρολο σε μια ομαδα σαν τον Παναθηναικο; Οχι στην Ευρωπη, αλλα ακομα και στην Ελλαδα. Αυτη την στιγμη ειναι κατω ακομα και απο τον Χουγκαζ στο 4 που δεν ειναι για Παναθηναικο παιχτης. Για τον Μαντζουκα στο 3 εχουμε διαφωνησει πολλες φορες, δεν εχει νοημα να τα ξαναλεμε.
Ρογκα στο 3 ειναι μπροστα πολυ απο τον Μαντζουκα πχ, και Μαντζουκας στο 4 ειναι μπροστα και απο Χουγκαζ και απο Σαμοντουροφ, αλλα πιο πολυ για μια 3η λυση στο 3-4 μου κανει παρα για 2η λυση σε οποιαδηποτε απο τις 2 θεσεις.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιουν 19, 2022 3:32 pm

Hipster έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

1. Λι-Γκραντ-Μωραιτης
2. Νεντο-Κοζερ
3. Παπι-Π. Καλαιτζακης
3-4. Μαντζουκας
4-5. Μπεντιλ
5. Παπαγιαννης-Κωστας

Μα ρε συ Τρεισυ, παλι θα διαφωνησουμε. Πιστευεις πραγματικα πως ο Σαμοντουροφ στα 17 με 18 μπορει σοβαρα να παιξει ρολο σε μια ομαδα σαν τον Παναθηναικο; Οχι στην Ευρωπη, αλλα ακομα και στην Ελλαδα. Αυτη την στιγμη ειναι κατω ακομα και απο τον Χουγκαζ στο 4 που δεν ειναι για Παναθηναικο παιχτης. Για τον Μαντζουκα στο 3 εχουμε διαφωνησει πολλες φορες, δεν εχει νοημα να τα ξαναλεμε.
Ρογκα στο 3 ειναι μπροστα πολυ απο τον Μαντζουκα πχ, και Μαντζουκας στο 4 ειναι μπροστα και απο Χουγκαζ και απο Σαμοντουροφ, αλλα πιο πολυ για μια 3η λυση στο 3-4 μου κανει παρα για 2η λυση σε οποιαδηποτε απο τις 2 θεσεις.
Για σαμο τα ξερω, αλλα ειναι και αυτος στο ροστερ και σιγουρα θα ειναι κανονικα στην ομαδα στις προπονησεις. Τωρα αν θα ειναι 13ος ή 14ος το ιδιο ειναι πανω κατω.

Θα το ξαναγραψω για πολλοστη φορα, 1000 φορες να εχουμε στην 11η-12η-13η θεση νεαρους σε ηλικια Ελληνες για να τους προετοιμαζουμε για τα επομενα χρονια, δινοντας τους και καποιες ευκαριες, αλλα με την προυποθεση να εχει η ομαδα ηδη 6-7 κανονικους παικτες ευρωλιγκας και σχετικα βασικους για το επιπεδο, συν 2-3 ρολιστες ακομα, παρα να εχω μετριους ξενους και μποχωκασελοκαββαδαδες.

Η διαφορα των μποχωκασελακηδων με τους νεαρους και εξελιξιμους δεν ειναι οτι ειναι καλυτεροι παικτες, ειναι οτι με αυτους θα βγαινεις τελευταιος και δεν θα εχεις και περιθωρια εξελιξης, ενω με τους μικρους στην 11η-12η-13-14η θεση θα εχεις περιθωρια εξελιξης.

Π.χ γιατι φετος επαιζε ο Κασελακης τοσα λεπτα, χωρις να κανει κατι το ιδιαιτερο (σε καποια ματς βοηθησε πολυ) και δεν επαιζε ο Μαντζουκας που οσο επαιξε ηταν καλος και γιατι λες το αναποδο δεν καταλαβαινω, καθως ολα τα ματς που πηρε χρονο ηταν καλος (δεν λεω τα 5λεπτα στο τελος των ματς, εννοω σε αυτα που επαιξε πανω απο 5 λεπτα απο την αρχη του ματς) και ποτε αρνητικος, μιας και σε αμυνα ειναι πολυ καλος!

Τωρα αν ειναι να βλεπω τον μποχω και τον κασελ που δεν κανουν την διαφορα και ειναι και παναργοι αντι να βλεπω τον Μαντζουκα που τουλαχιστον στην αμυνα ειναι πολυ καλυτερος και απο τους 2 ενω θα εχω το ιδιο αποτελεσμα, τοτε απλως η ομαδα δεν θα εξελιχθει ποτε, οποτε δεν εχει νοημα να παιρνει μικρους σε ηλικια παικτες.

Ο Σαμο ειναι μικρος, ειναι στην ομαδα, θα ειναι κανονικα στις προπονησεις και θα αποτελει τον 13ο ή 14ο παικτης της ομαδας, γιατι να μην τον βαλω στο ροστερ αφου θα ειναι? Μηπως να μην βαζω και τον Νεντο?

Με την λογικη σου, και ο Ιβκοβιτς γιατι να εβαζε βασικο τον Κατσιβελη τοτε 19 χρονων σε πολυ πιο δυσκολες Ευρωλιγκες (τοτε δεν εφευγε μεχρι και η κουτση Μαρια για NBA, ενω και οι καλοι Αμερικανοι εμεναν εδω) ή τον Σλουκα ή τον Παπ, αφου ο καθε Καλαμποκης, Παπαμακαριος ή Πελεκανος ηταν πολυ καλυτεροι παικτες εκεινη την περιοδο...

Τον Χουγκαζ τον εχω δανεικο γιατι δεν τον πιστευω οτι μπορει να βοηθησει την ομαδα, δεν θα εχει και ρολο και ειναι και ηδη 21, οποτε αν δεν παιξει τωρα δεν θα γινει ποτε καλος για αυτο το επιπεδο. Καλυτερα να παει σε καμια Λιθουανια οπως οι Καλαιτζακηδες και βλεπουμε.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 19, 2022 3:51 pm

Τι Σαμοντουροφ ρε παιδιά;;;;

Σιγκλεντον δεν έχει κίνητρο.

Κοζερ δεν τον λες και καλό αμυντικό.

Η ομάδα δίπλα στον Λι χρειάζεται έναν κόμπο με μεγάλη εμπειρία που να παίζει κυρίως ασσος,καλό σουτ,να είναι σκόρερ να πασάρει τουλάχιστον 3,5ασσιστ στην Ευρωλίγκα,να μην μασάει σε δυνατές έδρες και σε πίεση έχοντας αυτοπεποίθηση και πλήρη έλεγχο του Ρυθμού του παιχνιδιού που επιλέγει και να παίζει αξιοπρεπή άμυνα.Για μένα είναι η κομβικοτερη θέση που θα κρίνει την πορεία της ομάδας και την σταθερότητα της.Μοναχα Γουολτερς!!!!Μπαμπ,Γκραντ κλπ ως ασσοδυο δίπλα στον Νεντοβιτς και μπορούν να σταθούν στο 3 σε κοντό σχημα(αφού πολλά στοιχεία δείχνουν πως θα μείνει)
Στους ψηλούς με δεδομένο τον ερχομό του Μιλου απέναντι και επίσης ότι δεν μπορούμε να πάρουμε Μίκι Τζόρνταν η Πουθρες θα έπαιρνα τον φθηνό 2.21 Γιουσουφα Φαλ που μια χαρά τα πάει απεναντι στον συνονόματο του στον Ολυμπιακό.(Ο Παπατζον πάνω στον Μιλου.)Εμπειρια Ευρωλίγκας έχει και δεν τον λες και άσχημο παίχτη.350-400 Χιλ πιστεύω.

Στο 4 θα έπαιρνα κάλυψη στο 5 Μπολομποι που είναι ελεύθερος.Επισης Χερβευ μια χαρά μου κάθεται εκτός αν βρούμε κάτι πολύ καλό στο 3-4 πράγμα δύσκολο.Παιχτες στυλ Χάουαρντ ,Οκαρο δεν θέλω.
Στο 3 και τραυματίας που είναι ο Ρογκαβοπουλος είναι παιδί με σουτ,θράσος,ριμπαουντ και προοπτική.Και ας πηγαίνει σε όσα Σαμμερ Λιγκ θέλει.Δεν είναι για ΝΒΑ.
Τέλος και τα αδέλφια Καλαιτζακηδες (τουλάχιστον για τον Παναγιώτη ακούστηκε ότι μάλλον τον κλείσαμε) και Φλιωνη ο οποίος σε στιγμιότυπα της ΑΕΚ παίζει και στο 2.

Lee-Wolters-(Φλιωνης14 ος)
Nedovic-Grant-Καλαιτζακης
Παπαπετρου-Ρογκαβοπουλος
Hervey-Μαντζουκας-(Χουγκαζ13ος)
Bolomboy
Παπαγιαννης-Υ.Fall

7 ξένοι.Ασε που μπορεί να τραυματίζεται ο Νεντο και να παίζουν οι υπόλοιποι στην Α1.Δεν νομίζω να την βγάλουμε στους κοντούς με Νεντοβιτς +2 ξένους στον άσσο και τους δύο Καλαιτζακηδες.
Αν μπορούσαμε να κάναμε το κόλπο γκρόσο για Μιτρού Λονγκ θα έπαιρνα 2-3αρο αντί Ρογκα .

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιουν 19, 2022 3:52 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 3:32 pm
Hipster έγραψε:

Για σαμο τα ξερω, αλλα ειναι και αυτος στο ροστερ και σιγουρα θα ειναι κανονικα στην ομαδα στις προπονησεις. Τωρα αν θα ειναι 13ος ή 14ος το ιδιο ειναι πανω κατω.

Θα το ξαναγραψω για πολλοστη φορα, 1000 φορες να εχουμε στην 11η-12η-13η θεση νεαρους σε ηλικια Ελληνες για να τους προετοιμαζουμε για τα επομενα χρονια, δινοντας τους και καποιες ευκαριες, αλλα με την προυποθεση να εχει η ομαδα ηδη 6-7 κανονικους παικτες ευρωλιγκας και σχετικα βασικους για το επιπεδο, συν 2-3 ρολιστες ακομα, παρα να εχω μετριους ξενους και μποχωκασελοκαββαδαδες.

Η διαφορα των μποχωκασελακηδων με τους νεαρους και εξελιξιμους δεν ειναι οτι ειναι καλυτεροι παικτες, ειναι οτι με αυτους θα βγαινεις τελευταιος και δεν θα εχεις και περιθωρια εξελιξης, ενω με τους μικρους στην 11η-12η-13-14η θεση θα εχεις περιθωρια εξελιξης.

Π.χ γιατι φετος επαιζε ο Κασελακης τοσα λεπτα, χωρις να κανει κατι το ιδιαιτερο (σε καποια ματς βοηθησε πολυ) και δεν επαιζε ο Μαντζουκας που οσο επαιξε ηταν καλος και γιατι λες το αναποδο δεν καταλαβαινω, καθως ολα τα ματς που πηρε χρονο ηταν καλος (δεν λεω τα 5λεπτα στο τελος των ματς, εννοω σε αυτα που επαιξε πανω απο 5 λεπτα απο την αρχη του ματς) και ποτε αρνητικος, μιας και σε αμυνα ειναι πολυ καλος!

Τωρα αν ειναι να βλεπω τον μποχω και τον κασελ που δεν κανουν την διαφορα και ειναι και παναργοι αντι να βλεπω τον Μαντζουκα που τουλαχιστον στην αμυνα ειναι πολυ καλυτερος και απο τους 2 ενω θα εχω το ιδιο αποτελεσμα, τοτε απλως η ομαδα δεν θα εξελιχθει ποτε, οποτε δεν εχει νοημα να παιρνει μικρους σε ηλικια παικτες.

Ο Σαμο ειναι μικρος, ειναι στην ομαδα, θα ειναι κανονικα στις προπονησεις και θα αποτελει τον 13ο ή 14ο παικτης της ομαδας, γιατι να μην τον βαλω στο ροστερ αφου θα ειναι? Μηπως να μην βαζω και τον Νεντο?

Με την λογικη σου, και ο Ιβκοβιτς γιατι να εβαζε βασικο τον Κατσιβελη τοτε 19 χρονων σε πολυ πιο δυσκολες Ευρωλιγκες (τοτε δεν εφευγε μεχρι και η κουτση Μαρια για NBA, ενω και οι καλοι Αμερικανοι εμεναν εδω) ή τον Σλουκα ή τον Παπ, αφου ο καθε Καλαμποκης, Παπαμακαριος ή Πελεκανος ηταν πολυ καλυτεροι παικτες εκεινη την περιοδο...

Τον Χουγκαζ τον εχω δανεικο γιατι δεν τον πιστευω οτι μπορει να βοηθησει την ομαδα, δεν θα εχει και ρολο και ειναι και ηδη 21, οποτε αν δεν παιξει τωρα δεν θα γινει ποτε καλος για αυτο το επιπεδο. Καλυτερα να παει σε καμια Λιθουανια οπως οι Καλαιτζακηδες και βλεπουμε.
Μαντζουκας, Σαμοντουροφ ειναι για μενα παιδια με μελλον και πρεπει να προστατευτουν, αυτη ειναι η διαφορα μας.
Δεν πιστευω πως ειναι ακομα ετοιμοι για ανδρικο μπασκετ υψηλου επιπεδου. Εχουν καει ή κοντεψαν να καουν διαφοροι για αυτο τον λογο.
Χαραλαμποπουλος, Λουντζης, Γ.Καλαιτζακης, Μωραιτης στην ΑΕΚ, Ρογκαβοπουλος στην ΑΕΚ επισης καποια παραδειγματα ακομα και ο Κατσιβελης που λες για μενα.
Αμα μιλαγαμε για ενα ελληνικο πρωταθλημα με λιγοτερους ξενους θα μιλαγαμε σε αλλη βαση, γιατι για Γιουρολιγκ δεν το συζηταω καθολου.
Για μενα Μαντζουκας και Σουμο εφοσων μιλαμε γι αυτους θα επρεπε να ειχαν μεγαλυτερες συμμετοχες σε ομαδες οπως ο Προμηθεας (Τανουλης, Μπαζινας) Νικολαιδης (Λαυριο) Κολοβερος (Ιωνικος) Νετζηπ Ογλου (Αρης) και οχι να παλευουν για γκαρμπετζ ταιμ σε ομαδες επιπεδου Παναθηναικου και Ολυμπιακου.
Να μαθουν τον ρολο να ειναι ηγετες στις ομαδες που μπορουν να ειναι ηγετες και οχι ρολιστες πολυτελειας (στην καλυτερη) στους μεγαλους.
Πολλες φορες λειτουργει λιγο σαν μασλ μεμορι το να μαθεις να εισαι ρολιστας. Δυσκολα γινεσαι ηγετης.
Δεν ειναι θεμα ομαδας δηλαδη , αλλα παιχτων. Πιστευω πως μ αυτο που λεω "προστατευω" τα παιδια παρα κανω "κακο" στις ομαδες τους.
Για να εχει ρολο ο Μαντζουκας εφοσων στην ουσια γι αυτον μιλαμε, πρεπει να πεσει κι αλλο το επιπεδο του Παναθηναικου. Ουτε το πιστευω, ουτε το ευχομαι.
Ο Σαμο εχει μια χρονια εφηβικο ακομα και μπορει να προπονειτε και με την πρωτη ομαδα, αλλα μπορει και θα εχει συμμετοχες σττο εφηβικο.
Μην πιασω τον Αβδαλα που ειχε κανα 2 μηνο hype, αλλα αποδειχθηκε στους τελικους του πανελληνιου πρωταθληματος εφηβων, πως αν και ταλαντουχος παιδας ,δεν ηταν ακομα ετοιμος να παιξει γφετικο ρολο ουτε στο εφηβικο της ομαδας, οχι στο ανδρικο που τον κατεβαζαν 12 αδα.
Ξαναλεω, τα παιδια χρειαζονται προστασια πιο πολυ απο οτι η ομαδα τους αυτη την στιγμη τους χρειαζεται. :)

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”