2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 228
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Λογικά θα ασχοληθούμε με ξένο 2-3 μονάχα αν κάνουμε συμφωνία με Καλαθη.Διαφορετικα δεν βγαίνουν οι ξενοι.
Αν δεν έλθει ένας καλός προπονητής θα έλθει ο Καλάθης και ο Lundberg ;;;;χλωμό.Επομενως ας κλείσουμε ψηλούς μέχρι να αποφασιστει ποιος θα κοουτσάρει.
Mιας και μας γλυκανε ο basket72 με Gill

Καλαθης - Lee -7ος ξένος στυλ του νεαρού Σλοβένου του basket72
Nedovic-Hollins
Παπαπετρου-Π.Καλαιτζακης
Gill-Μαντζουκας
Βolomboy
Παπαγιαννης-Onuaku
Αν δεν έλθει ένας καλός προπονητής θα έλθει ο Καλάθης και ο Lundberg ;;;;χλωμό.Επομενως ας κλείσουμε ψηλούς μέχρι να αποφασιστει ποιος θα κοουτσάρει.
Nedovic-Hollins
Παπαπετρου-Π.Καλαιτζακης
Gill-Μαντζουκας
Βolomboy
Παπαγιαννης-Onuaku
1
1

Διαλέγεις κι εσύ κάποια επιρρήματα που δεν πάνε μαζί με τον Δ.Γ.
Πάντα και συνήθως για τις κανονικές ομάδες.

Αφού κι εσύ τα λες.

¨Ασε που στη συγκεκριμένη έχουμε κι έναν πρώην προπονητή (που στο μυαλό του είναι ακόμα προπονητής

Είναι δεδομένο ότι στα πλείοφια με Λάρισα και Ολυμπιακό (που παίξατε το χειρότερο μπάσκετ της -έτσι κι αλλιώς κακής- χρονιάς) ο Πέδουλας θα έβγαζε πλάνο στον Βόβορα.
Και "εδώ " θα το έχει με τον επόμενο.

Ο χρόνος θα δείξει αν έρθει καλός προπονητής και δεχθεί τον Άρτζι ως τεχνικό διευθυντή. Εδώ θα είμαστε δεν θα χαθούμε.
* Σωστός που παίρνεις σοβαρά τη Βαλτική ως λίγκα, στην κουβέντα σου περί Χόλλινς. Συμφωνώ σε όλα.
΄Τα λέγαμε και πέρσι για τον Χίλιαρντ

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Παναθηναϊκό το είπα, πάντα είχε τεχνικό διευθυντή, είχε κι όταν ήρθε ο Πασκουάλ, κι ο Ιβάνοβιτς κλπ.Διαλέγεις κι εσύ κάποια επιρρήματα που δεν πάνε μαζί με τον Δ.Γ.
Πάντα και συνήθως για τις κανονικές ομάδες.![]()
¨Ασε που στη συγκεκριμένη έχουμε κι έναν πρώην προπονητή (που στο μυαλό του είναι ακόμα προπονητής)
Δεν το ξέρω αυτό, δεν έχω συζητήσει μαζί του και δεν έχω και κληρονομικό χάρισμα.
Νομίζω ότι τον έχρισε επειδή απέλυσε τον προηγούμενο.που ο Δ.Γ τον έχρισε "τεχνικό διευθυντή" για να τον έχει δίπλα.

Δεν υποβιβάζω τόσο το Βόβορα. Δε νομίζω να ήρθε και να πήρε χαρτάκι.Είναι δεδομένο ότι στα πλείοφια με Λάρισα και Ολυμπιακό (που παίξατε το χειρότερο μπάσκετ της -έτσι κι αλλιώς κακής- χρονιάς) ο Πέδουλας θα έβγαζε πλάνο στον Βόβορα.
Φαντάζομαι -γιατί δεν τον ξέρω ξαναλέω- ότι θα γίνει η κλασική συζήτηση που γίνεται ανάμεσα σε τενχικό διευθυντή και κόουτς: τι μπάσκετ λες να παίξεις, την παλεύεις με τέτοιο μπάσκετ, οι σταθερές στην ομάδα είναι αυτές, οι στόχοι είναι αυτοί, πες μας το πλάνο σου να δούμε αν μας κάνεις και πες μας αν αυτά που σου είπαμε σου κάνουν. Ότι σώνει και καλά ο Πεδουλάκης θα πρέπει να καπελώσει το Σφαιρόπουλο ή τον Τρινκέρι δεν είναι προαπαιτούμενο.Και "εδώ " θα το έχει με τον επόμενο.Τύπου, "κάτσε να σου δείξω πως είχαμε πάρει με 3-0 τον τότε πρωταθλητή Ευρώπης ή πως είχαμε φέρει στα σχοινιά την Μπαρτσελόνα εκείνου του αχώνευτου
".
Ας έρθει καλός προπονητής τύπου Τρινκέρι κι ας ζητήσει να μην είναι ο Άρτζι, τίμιο για μένα και κακό για την ομάδα δε θα είναι.Ο χρόνος θα δείξει αν έρθει καλός προπονητής και δεχθεί τον Άρτζι ως τεχνικό διευθυντή. Εδώ θα είμαστε δεν θα χαθούμε.
Εξακολουθεί να μη μου αρέσει σα στιλ στα λεφτά του, αλλά η αλήθεια είναι ότι μας ταιριάζει πολύ.΄Τα λέγαμε και πέρσι για τον Χίλιαρντπου κέντησε φέτος, όπως περιμέναμε....
0
ΘΑ ήθελα να δω τον Σάμαρ στα μέρη μας, χαλάλι αν τον κλείνατε εσείς. Πέραν του ύψους κλπ, αυτο΄που τον κάνει ξεχωριστό είναι οι στροφές που παίρνει. Λογικά θα είναι ο άσσος της Εθνικής τους για πολλά χρόνια. Θα μου άρεσε να τον κλείνατε με ένα 3τες.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 7:05 pmΛογικά θα ασχοληθούμε με ξένο 2-3 μονάχα αν κάνουμε συμφωνία με Καλαθη.Διαφορετικα δεν βγαίνουν οι ξενοι.
Nedovic-Hollins
Παπαπετρου-Π.Καλαιτζακης
Gill-Μαντζουκας
Βolomboy
Παπαγιαννης-Onuaku
Δράττομαι της ευκαιρίας πάντως (από το τούμπανο- ρόστερ σου

- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπερβοικά ακριβός πια στην ηλικία του και με δεδομένο ότι θα ζητήσει τουλάχιστον διετές, δε θα είναι. Πιστεύω όπου κι αν πάει θα πάρει γύρω στα 1.1-1.3 . Θα μπορούσαμε να του κάνουμε κανένα 3+1 να εξασφαλιστεί ο άνρωπος του τύπου 1,3 -1,2-1-0,8 και να κλείσει την καριέρα του εδώ, με καλό βασικότατο Έλληνα που κανείς μα κανείς προπονητής (πλην τουλούμπα, ΟΚ) δε θα έχει ατνιρρήσεις. Αν μπορείς τον κλείνεις και πριν τον κόουτς, δε βρε΄θηκε ακόμη κόουτς που να μη θέλει παίκτη που κάνει τους πάντες καλύτερους. Φυσικά θα πρέπει να πλαισιωθεί από χεράδες σε 3 θέσεις, κανονικούς χεράδες, όχι Νέντοβιτς.
1
1

- Ο Βόβορας αυτό- υποβιβάστηκε. Και χωρίς εσένα. Αισχύλος, Σοφοκλής και Ευριπίδης μαζί.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 7:25 pmΓια τον Παναθηναϊκό το είπα, πάντα είχε τεχνικό διευθυντή, είχε κι όταν ήρθε ο Πασκουάλ, κι ο Ιβάνοβιτς κλπ.Διαλέγεις κι εσύ κάποια επιρρήματα που δεν πάνε μαζί με τον Δ.Γ.
Πάντα και συνήθως για τις κανονικές ομάδες.![]()
¨Ασε που στη συγκεκριμένη έχουμε κι έναν πρώην προπονητή (που στο μυαλό του είναι ακόμα προπονητής)
Δεν το ξέρω αυτό, δεν έχω συζητήσει μαζί του και δεν έχω και κληρονομικό χάρισμα.Νομίζω ότι τον έχρισε επειδή απέλυσε τον προηγούμενο.που ο Δ.Γ τον έχρισε "τεχνικό διευθυντή" για να τον έχει δίπλα.
Δεν υποβιβάζω τόσο το Βόβορα. Δε νομίζω να ήρθε και να πήρε χαρτάκι.Είναι δεδομένο ότι στα πλείοφια με Λάρισα και Ολυμπιακό (που παίξατε το χειρότερο μπάσκετ της -έτσι κι αλλιώς κακής- χρονιάς) ο Πέδουλας θα έβγαζε πλάνο στον Βόβορα.Φαντάζομαι -γιατί δεν τον ξέρω ξαναλέω- ότι θα γίνει η κλασική συζήτηση που γίνεται ανάμεσα σε τενχικό διευθυντή και κόουτς: τι μπάσκετ λες να παίξεις, την παλεύεις με τέτοιο μπάσκετ, οι σταθερές στην ομάδα είναι αυτές, οι στόχοι είναι αυτοί, πες μας το πλάνο σου να δούμε αν μας κάνεις και πες μας αν αυτά που σου είπαμε σου κάνουν. Ότι σώνει και καλά ο Πεδουλάκης θα πρέπει να καπελώσει το Σφαιρόπουλο ή τον Τρινκέρι δεν είναι προαπαιτούμενο.Και "εδώ " θα το έχει με τον επόμενο.Τύπου, "κάτσε να σου δείξω πως είχαμε πάρει με 3-0 τον τότε πρωταθλητή Ευρώπης ή πως είχαμε φέρει στα σχοινιά την Μπαρτσελόνα εκείνου του αχώνευτου
".
Ας έρθει καλός προπονητής τύπου Τρινκέρι κι ας ζητήσει να μην είναι ο Άρτζι, τίμιο για μένα και κακό για την ομάδα δε θα είναι.Ο χρόνος θα δείξει αν έρθει καλός προπονητής και δεχθεί τον Άρτζι ως τεχνικό διευθυντή. Εδώ θα είμαστε δεν θα χαθούμε.
Εξακολουθεί να μη μου αρέσει σα στιλ στα λεφτά του, αλλά η αλήθεια είναι ότι μας ταιριάζει πολύ.΄Τα λέγαμε και πέρσι για τον Χίλιαρντπου κέντησε φέτος, όπως περιμέναμε....
- Για τη διαφορά του Πέδουλα με τους υπόλοιπους Τ.Δ σας τα έχουμε ξαναπεί.
Για τον Πεδουλάκη έπρεπε να είχα αποσυρθεί από τον διάλογο, εκεί που είχα διαβάσει ως επιχείρημα το "ωραίο μπάσκετ που είχε παίξει στα φιλικά".

- Για τον Χίλιαρντ σου έλεγα ότι λες εσύ για τον Χόλινς ( με ακόμα πιο λεπτομερη κι αναλυτικό τρόπο) αλλά τότε "δεν τον έβλεπες" κι είχες "κολλήσει" στην Ευρωλίγκα. Και μάλιστα στη μία χρονιά από τις 2.

Άσε που φέτος ήταν από τις καλύτερες μεταγραφές για τα λεφτά του. Γι'΄αυτόν τον κέντραρε κι η εύπορη Μακάμπι.
ΑΛλά περί ορέξεως η γνωστή πίτα. Αυτό το σέβομαι.
Τα λέμε πάλι όταν έρθει ο προπονητής σας.
Είμαι ο μόνος που δεν επιθυμεί την επιστροφή Καλαθη αν είναι στα λεφτά του παρελθόντος;
Πρόσφερε τα μέγιστα ο Νικ κανείς δεν το αμφισβητεί αλλά είναι παίκτης που βασίζεται αποκλειστικά στα αθλητικά του προσόντα, τα οποία στα 33 του πλέον και με πολλα "χιλιόμετρα" έχουν φθίνει.
Δεν είναι τυχαίο που η Μπαρτσελόνα θέλει να τον αποδεσμεύσει, ούτε που τον πάρκαρε στα κρίσιμα.
Ούτε καν για Παπαπετρου δεν είμαι πια τόσο ζεστός.
Θέλουμε 2--3 πολύ καλούς παίκτες στο 1-2 με προσόντα το σουτ, το συνεπές σκοράρισμα, οργάνωση και σχετικά καλή άμυνα. Εκεί έχει πάει πλέον το μπάσκετ
Πρόσφερε τα μέγιστα ο Νικ κανείς δεν το αμφισβητεί αλλά είναι παίκτης που βασίζεται αποκλειστικά στα αθλητικά του προσόντα, τα οποία στα 33 του πλέον και με πολλα "χιλιόμετρα" έχουν φθίνει.
Δεν είναι τυχαίο που η Μπαρτσελόνα θέλει να τον αποδεσμεύσει, ούτε που τον πάρκαρε στα κρίσιμα.
Ούτε καν για Παπαπετρου δεν είμαι πια τόσο ζεστός.
Θέλουμε 2--3 πολύ καλούς παίκτες στο 1-2 με προσόντα το σουτ, το συνεπές σκοράρισμα, οργάνωση και σχετικά καλή άμυνα. Εκεί έχει πάει πλέον το μπάσκετ
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
o δπγ σίγουρα θα θέλει κάποιον κράχτη ως ορόσημο της Νέας Βασιλείας του. νομίζω πρώτη επιλογή θα είναι ο Χεζόνια αλλά αν όντως δε προλάβατε ο Καλάθης είναι ο επόμενος στη σειρά. δε παίζει να χαλάσει στο οικονομικό το πράγμα.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 7:29 pmΥπερβοικά ακριβός πια στην ηλικία του και με δεδομένο ότι θα ζητήσει τουλάχιστον διετές, δε θα είναι. Πιστεύω όπου κι αν πάει θα πάρει γύρω στα 1.1-1.3 . Θα μπορούσαμε να του κάνουμε κανένα 3+1 να εξασφαλιστεί ο άνρωπος του τύπου 1,3 -1,2-1-0,8 και να κλείσει την καριέρα του εδώ, με καλό βασικότατο Έλληνα που κανείς μα κανείς προπονητής (πλην τουλούμπα, ΟΚ) δε θα έχει ατνιρρήσεις. Αν μπορείς τον κλείνεις και πριν τον κόουτς, δε βρε΄θηκε ακόμη κόουτς που να μη θέλει παίκτη που κάνει τους πάντες καλύτερους. Φυσικά θα πρέπει να πλαισιωθεί από χεράδες σε 3 θέσεις, κανονικούς χεράδες, όχι Νέντοβιτς.
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ψέματα είναι; Είδαμε ένα Παναθηναϊκό που έπαιζε σε γρήγορο τέμπο και με έμφαση στην κίνηση στην επίθεση, θυμίζοντας πολύ το στιλ μπάσκετ που είχαμε δει παλαιότερα από τον Πεδουλάκη σε Περιστέρι και ΚΑΟΔ. Όταν έκανε τις μεταγραφές το καλοκαίρι οι περισσότεροι έγραφαν "μα θα παίξουν αυτοί το μπάσκετ του Πεδουλάκη;" λες κι ο Πεδουλάκης προ ΔΔ-Ματσιούλις-Γκιστ-Λάσμε είχε καμία σχέση με τις συνθήκες που του επέβαλλε το συγκκεριμένο ρόστερ.Για τον Πεδουλάκη έπρεπε να είχα αποσυρθεί από τον διάλογο, εκεί που είχα διαβάσει ως επιχείρημα το "ωραίο μπάσκετ που είχε παίξει στα φιλικά".![]()
Στις δύο από τις τρεις θες να πεις. Σε 2 από τις 3 χρονιές σούταρε κάτω και από το στοιχειώδες 33% (και κάτω από 80% στις βολές). Και η συζήτηση δεν ήταν -όπως τώρα- αν είναι απλά καλύτερος σουτέρ από το Σαντ Ροος, αλλά αν είναι ελίτ σουτέρ, αν θα τον έπαιρνα με 800 και για βασικό. Προφανώς είναι καλύτερος σουτέρ από τον Σαντ Ροος, δε θα έδινα όμως 700-800 για να μου λύσει το πρόβλημα στο 2, όχι ως βασικός, του λείπουν και στοιχεία που για μένα είναι πολύ βασικά για τη θέση (χειρισμός, προσωπική φάση κι εκτός τριπόντου, σουτ μετά από τρίπλα, να κερδίζει φάουλ, να μπορεί να υποστηριξει και τον άσο), τα οποία τα παραβλέπω αν είναι ελίτ σουτέρ, που δεν είναι. Δηλαδή για σουτέρ τύπου Κούρικ, Τόμας κλπ κάνω τα στραβά μάτια κι ας είναι και κώνοι, για το Χίλιαρντ όχι, παρά τη σταθερά πολύ καλή του άμυνα κι ότι ανεβαίνει στο 3, που δεν είναι αυτά που εμένα προσωπικά κι υποκειμενικά βάζω ως προτεραιότητες για το 2ρι μου. Σε αυτό που συζητάμε, το ποσοστό ενός παίκτη σε εγχώριο σοβαρό πρωτάθλημα ναι, μου λέει αν ξέρει να σουτάρει (κι αν είναι καλύτερος του Σαντ Ροος), αν είναι ελίτ σουτέρ στην Ευρωλίγκα όχι, δε μου το λέει. Ειδικά όταν 2 στις 3 χρονιές έχει τουβλάρει συστηματικά.- Για τον Χίλιαρντ σου έλεγα ότι λες εσύ για τον Χόλινς ( με ακόμα πιο λεπτομερη κι αναλυτικό τρόπο) αλλά τότε "δεν τον έβλεπες" κι είχες "κολλήσει" στην Ευρωλίγκα. Και μάλιστα στη μία χρονιά από τις 2.)
Ήταν πολύ καλύτερος απ' ό,τι τον περίμενα, σίγουρα πιο κοντά σε αυτά που έλεγες εσύ, γεγονός αναμφισβήτητο. Αλλα ναι, αυτή η πίτα εξακολουθεί να μη μου αρέσει, όχι στα λεφτά της. Αλλά ανέβηκε κάπως στα μάτια μου, όχι αρκετά για να την καταναλώσω.Άσε που φέτος ήταν από τις καλύτερες μεταγραφές για τα λεφτά του. Γι'΄αυτόν τον κέντραρε κι η εύπορη Μακάμπι.
Δεν μπορώ να θεωρήσω μειονέκτημα το ότι ξέρει μπάσκετ (και πολύ μάλιστα). Αν αποδειχθεί ότι δεν έχει σκοτώσει τον προπονητή μέσα του, θα σου δώσω δίκιο, αλλά προς το παρόν αυτή σου η υπόθεση στηρίζεται σε ψυχανέμισμα.- Για τη διαφορά του Πέδουλα με τους υπόλοιπους Τ.Δ σας τα έχουμε ξαναπεί.
Όχι, μου έχουν πει όμως ότι ενίοτε κάνω λάθος. Όπως έκανα στο θέμα του φετινού Χίλιαρντ κι είχες δίκιο εσύ.Σου έχουν πει ποτέ ότι ενιότε είσαι "κι έτσι και γιουβέτσι";
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω να υπάρχει κανένας τρελ΄ςο που να νομίζει ότι ο Νικ θα πάρει τα λεφτά του παρελθόντος. Τα μισά από το παρελθόν θα πάρει.Είμαι ο μόνος που δεν επιθυμεί την επιστροφή Καλαθη αν είναι στα λεφτά του παρελθόντος;
Νομίζω στο πόσο διαβάζει το παιχνίδι στηρίζεται κι όχι στα σωματικά του προσόντα.Πρόσφερε τα μέγιστα ο Νικ κανείς δεν το αμφισβητεί αλλά είναι παίκτης που βασίζεται αποκλειστικά στα αθλητικά του προσόντα, τα οποία στα 33 του πλέον και με πολλα "χιλιόμετρα" έχουν φθίνει.
Καλά η Μπαρτσελόνα έπαιξε το πιο αντι-Καλάθης μπάσκετ που μπορούσε. Κι αυτό χωρίς να τον παρκάρει. Ακόμη κι έτσι σε πολλά ματς ήταν ο καλύτερος, στον τελικό του πρωταθλήματος πήγε να το γυρίσει μόνος του, χωρίς καν να παίζει στο στιλ τουΔεν είναι τυχαίο που η Μπαρτσελόνα θέλει να τον αποδεσμεύσει, ούτε που τον πάρκαρε στα κρίσιμα.

Κάτσε ρε συ, με τι Έλληνες θα κατέβουμε; Με τον Κασελάκη; Για να μη σου πω ότι το καλύτερο με την απόκτηση Καλάθη είναι ότι ο Παπαπέτρου δε θα έχει τη μπάλα στα χέρια του κι ο Νέντοβιτς δε θα κάνει τρέλες, ο δε Παπατζόν θα βαρεθεί να κάνει άλει ουπ. Όλοι θα είναι καλύτεροι με παίκτη που θα στοιχίσει ένα μύριο, δε θέλει προσαρμογή, δεν τραυματίζεται, μέχρι και στο σουτ εμφανίστηκε καλύτερος και έχει κι ελληνικό διαβατήριο. Καλύτερα δε γίνεται, που λέει και η εκπομπή. Και μόνο που θα πάρει τη μπάλα από τα χέρια του Παπαπέτρου και θα τον υποχρεώσει να κάνει αυτά που όντως μπορεί να κάνει, είναι τεράστιο upgrade για την ομάδα.Ούτε καν για Παπαπετρου δεν είμαι πια τόσο ζεστός.
2
2

-
- Reactions: 228
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
[/quote]
ΘΑ ήθελα να δω τον Σάμαρ στα μέρη μας, χαλάλι αν τον κλείνατε εσείς. Πέραν του ύψους κλπ, αυτο΄που τον κάνει ξεχωριστό είναι οι στροφές που παίρνει. Λογικά θα είναι ο άσσος της Εθνικής τους για πολλά χρόνια. Θα μου άρεσε να τον κλείνατε με ένα 3τες.
)και σας λέω ότι τον υποτιμάτε κάπως τον Λη. Είναι μια χαρά για βασικός άσσος. Άσχετα με Καλάθη, Λούντμπεργκ κ.α που προφανώς είναι καλύτεροι. Βέβαια ο Δανός έχει το καλό ότι παίζει το ίδιο καλά και τις 2 θέσεις κι είναι όπως έχουμε ξαναπεί ότι καλύτερο για σας και δη παρέα με τον Λη.
[/quote]
Bασικα έτσι όπως πάει το πράγμα δεν θα έλθει σε εμάς ο Καλάθης και μετά τα ψυχικά που του δημιούργησε ο Σάρας λογικά θα ψάξει ένα ήσυχο λιμάνι ,αυτό του Ιτουδη(εκτός αν έχει στραβωσει και με αυτόν χαχαχαχαχαχα).Μοιραία θα πάμε σε 4 κοντούς ξένους.Ενας δεν θα παίζει Α1 αλλά θα παίζει Ευρωλίγκα.Γι αυτό θα ήθελα τον μικρό που φαίνεται καλο παιχτακι με προοπτική και θα έπιανε την ευκαιρία από τα μαλλια.Θα έκλαιγε βέβαια που δεν θα έπαιζε Α1 lol αλλά μια χαρά θα έπαιρνε εμπειρίες Ευρωλίγκας και που ξέρεις ....)Αλλιως κλείνω 7ο Granger (η άλλο καταπονημένο προς την Δύση της καριέρας του.)εν γνώση του μόνο Ευρωλίγκα.
Χρειαζόμαστε πολύ τύχη να μας κάτσει ο Καλάθης για επιστροφή.Λογικα πάει σε Ιτουδη.
ΘΑ ήθελα να δω τον Σάμαρ στα μέρη μας, χαλάλι αν τον κλείνατε εσείς. Πέραν του ύψους κλπ, αυτο΄που τον κάνει ξεχωριστό είναι οι στροφές που παίρνει. Λογικά θα είναι ο άσσος της Εθνικής τους για πολλά χρόνια. Θα μου άρεσε να τον κλείνατε με ένα 3τες.

[/quote]
Bασικα έτσι όπως πάει το πράγμα δεν θα έλθει σε εμάς ο Καλάθης και μετά τα ψυχικά που του δημιούργησε ο Σάρας λογικά θα ψάξει ένα ήσυχο λιμάνι ,αυτό του Ιτουδη(εκτός αν έχει στραβωσει και με αυτόν χαχαχαχαχαχα).Μοιραία θα πάμε σε 4 κοντούς ξένους.Ενας δεν θα παίζει Α1 αλλά θα παίζει Ευρωλίγκα.Γι αυτό θα ήθελα τον μικρό που φαίνεται καλο παιχτακι με προοπτική και θα έπιανε την ευκαιρία από τα μαλλια.Θα έκλαιγε βέβαια που δεν θα έπαιζε Α1 lol αλλά μια χαρά θα έπαιρνε εμπειρίες Ευρωλίγκας και που ξέρεις ....)Αλλιως κλείνω 7ο Granger (η άλλο καταπονημένο προς την Δύση της καριέρας του.)εν γνώση του μόνο Ευρωλίγκα.
Χρειαζόμαστε πολύ τύχη να μας κάτσει ο Καλάθης για επιστροφή.Λογικα πάει σε Ιτουδη.
0
-
- Reactions: 2457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Η Μπαγερν ισως και να ναι η μόνη ευρωλιγκατη ομαδα που να μην έχει ακουστεί για καμια μεταγραφή, καμια φήμη για κάποιον παιχτη. Αυτο ίσως σημαίνει πως δεν ειναι σίγουρος ο προπονητής?
Τρινκερι για καμ του δοθε...
ΥΓ. Ενα γκαρντ εκ των Καλαθη, Λουντμπερκ ή Οκομπο πρέπει να το πάρουμε σίγουρα για να ανέβουμε επίπεδο. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
Τρινκερι για καμ του δοθε...
ΥΓ. Ενα γκαρντ εκ των Καλαθη, Λουντμπερκ ή Οκομπο πρέπει να το πάρουμε σίγουρα για να ανέβουμε επίπεδο. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 8:15 pmΨέματα είναι; Είδαμε ένα Παναθηναϊκό που έπαιζε σε γρήγορο τέμπο και με έμφαση στην κίνηση στην επίθεση, θυμίζοντας πολύ το στιλ μπάσκετ που είχαμε δει παλαιότερα από τον Πεδουλάκη σε Περιστέρι και ΚΑΟΔ. Όταν έκανε τις μεταγραφές το καλοκαίρι οι περισσότεροι έγραφαν "μα θα παίξουν αυτοί το μπάσκετ του Πεδουλάκη;" λες κι ο Πεδουλάκης προ ΔΔ-Ματσιούλις-Γκιστ-Λάσμε είχε καμία σχέση με τις συνθήκες που του επέβαλλε το συγκκεριμένο ρόστερ.Για τον Πεδουλάκη έπρεπε να είχα αποσυρθεί από τον διάλογο, εκεί που είχα διαβάσει ως επιχείρημα το "ωραίο μπάσκετ που είχε παίξει στα φιλικά".
Στις δύο από τις τρεις θες να πεις. Σε 2 από τις 3 χρονιές σούταρε κάτω και από το στοιχειώδες 33% (και κάτω από 80% στις βολές). Και η συζήτηση δεν ήταν -όπως τώρα- αν είναι απλά καλύτερος σουτέρ από το Σαντ Ροος, αλλά αν είναι ελίτ σουτέρ, αν θα τον έπαιρνα με 800 και για βασικό. Προφανώς είναι καλύτερος σουτέρ από τον Σαντ Ροος, δε θα έδινα όμως 700-800 για να μου λύσει το πρόβλημα στο 2, όχι ως βασικός, του λείπουν και στοιχεία που για μένα είναι πολύ βασικά για τη θέση (χειρισμός, προσωπική φάση κι εκτός τριπόντου, σουτ μετά από τρίπλα, να κερδίζει φάουλ, να μπορεί να υποστηριξει και τον άσο), τα οποία τα παραβλέπω αν είναι ελίτ σουτέρ, που δεν είναι. Δηλαδή για σουτέρ τύπου Κούρικ, Τόμας κλπ κάνω τα στραβά μάτια κι ας είναι και κώνοι, για το Χίλιαρντ όχι, παρά τη σταθερά πολύ καλή του άμυνα κι ότι ανεβαίνει στο 3, που δεν είναι αυτά που εμένα προσωπικά κι υποκειμενικά βάζω ως προτεραιότητες για το 2ρι μου. Σε αυτό που συζητάμε, το ποσοστό ενός παίκτη σε εγχώριο σοβαρό πρωτάθλημα ναι, μου λέει αν ξέρει να σουτάρει (κι αν είναι καλύτερος του Σαντ Ροος), αν είναι ελίτ σουτέρ στην Ευρωλίγκα όχι, δε μου το λέει. Ειδικά όταν 2 στις 3 χρονιές έχει τουβλάρει συστηματικά.- Για τον Χίλιαρντ σου έλεγα ότι λες εσύ για τον Χόλινς ( με ακόμα πιο λεπτομερη κι αναλυτικό τρόπο) αλλά τότε "δεν τον έβλεπες" κι είχες "κολλήσει" στην Ευρωλίγκα. Και μάλιστα στη μία χρονιά από τις 2.)
Ήταν πολύ καλύτερος απ' ό,τι τον περίμενα, σίγουρα πιο κοντά σε αυτά που έλεγες εσύ, γεγονός αναμφισβήτητο. Αλλα ναι, αυτή η πίτα εξακολουθεί να μη μου αρέσει, όχι στα λεφτά της. Αλλά ανέβηκε κάπως στα μάτια μου, όχι αρκετά για να την καταναλώσω.Άσε που φέτος ήταν από τις καλύτερες μεταγραφές για τα λεφτά του. Γι'΄αυτόν τον κέντραρε κι η εύπορη Μακάμπι.
Δεν μπορώ να θεωρήσω μειονέκτημα το ότι ξέρει μπάσκετ (και πολύ μάλιστα). Αν αποδειχθεί ότι δεν έχει σκοτώσει τον προπονητή μέσα του, θα σου δώσω δίκιο, αλλά προς το παρόν αυτή σου η υπόθεση στηρίζεται σε ψυχανέμισμα.- Για τη διαφορά του Πέδουλα με τους υπόλοιπους Τ.Δ σας τα έχουμε ξαναπεί.
Όχι, μου έχουν πει όμως ότι ενίοτε κάνω λάθος. Όπως έκανα στο θέμα του φετινού Χίλιαρντ κι είχες δίκιο εσύ.Σου έχουν πει ποτέ ότι ενιότε είσαι "κι έτσι και γιουβέτσι";
Εντάξει Γιώργη μου, πάω πάσο για τον Τ.Δ σας. Δεν το έκανα πάντως για να σου μπήξω καρφί στην αδυναμία σου.

Μακάρι να φτιάξετε από το- περίπου- μηδέν, που βρεθήκατε μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο, μια ομάδα που του χρόνου* να χτυπήσει στα ίσα 8δας και πρωτάθλημα. Και παράλληλα να εξελίξει τους μικρούς της;. Και κυρίως να βγάζει υγεία.

Ο Χίλιαρντ, όχι δεν είναι Ελίτ- Φρυγανιές- σουτέρ, αλλά είναι ένας καλός σουτέρ, καλός σκόρερ, μπορεί να παίξει για την ομάδα του, να κουράσει τους αντιπάλους του, να δημιουργήσει μις ματς ως 2ρι με το ύψος/αθλητικότητά του κι είναι καλός και πίσω.
Βασικός λόγος για την καλή πορεία της Μπάγερν πέρσι.
* Όπου του χρόνου, εννοώ κυριολεκτικά του χρόνου τέτοια εποχή ώστε να διεκδικήσει του παραχρόνου στα ίσα όλα αυτά που είπα πριν. Αλλιώς θα έχουμε πάλι υποτίμηση του προβλήματος, και παλάτια στην άμμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Ιουν 23, 2022 11:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.