Δεν το ήξερα για τα 350. κάπου στα 500 τον υπολόγιζα. Σίγουρα η καλύτερη κίνηση για φέτος. Ούτε και οι Μπράουν - Μπέντιλ είναι αυτό που έχουν δείξει. Έχει γίνει λάθος εκεί. Αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερους κι από αυτούς τους 2 με τα ίδια περίπου λεφτά. Κίνηθηκε στα "σίγουρα" γιατί του είχε στα πόδια του, όταν με πάνω- κάτω αυτά τα λεφτά μπορούσε να κοιτάξει και παραέξω. Τέλος πάντων ούτε αποτυχημένες κινήσεις οι 2 αυτοί, ούτε επιτυχημένες. Η πατάτα (ολκής μάλιστα) ήταν του Πιτίνο που έστειλε άρον - άρον τον Μπράουν για να φέρει τον γιο του φίλου του κι άχρηστο εντελώς στην ομάδα σας, Ράουτινς ή Ραταούτης όπως έλεγε κι ο φίλτατος Johnwick (αλήθεια που είναι κι αυτή η ψυχή; ).Tracy Mac έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 28, 2020 11:43 am
ναι θωρακιση μεγαλη με αυτους, ενω και στην επιθεση θα ειναι πολυ καλοι σε ολα τα στοιχεια. και σουτ και slasher και 1vs1.
ο ντιλεινι παντως δεν βλεπω να μενει μπαρτσα με την διακοπη συμβολαιων που τους προτεινουν. ειναι και φραγκοφονιας αυτος. αυτα που κοροιδευε τωρα τα δεχεται. και αν δεν μεινει μπαρτσα τον βλεπω να μην τον θελουν και πολλες ομαδες. δεν θα μου ειναι ακυρο αν μεινει χωρις ομαδα μεχρι αργα καλοκαιρι.
ο ραις 350 παιρνει. μακραν η καλυτερη μεταγραφη φετος. αρτζι-ματι χαχα.
Πάμε στα σενάρια περί Καλάθη τώρα. Μια πιθανή πώλησή του θα έφερνε 1-1.5 συν τα 2.2 που παίρνει μας κάνουν 3.2 στη λιγότερη.
+ 800 του Παππά
500 του Johnson & Johnson( αποτυχία και δεν θέλω μα και μου

300 του Ράις
1.5 του Φριντέτ
μας κάνουν
6.3 στη λιγότερη. Με αυτά θα ακουμπούσες 1.5 εκ για τύπο Γουοναμέικερ ή Ντιλέινι ή άλλον τέτοιο από Αμέρικα.
1.5 για Γούοκαπ (1 + 500χιλ για το μπάι άουτ)
1.3 για Μπρόκχοφ
μας βγαίνουν 4.3
σου μένουν 2 και χτυπάς Ούντο.
Ξεφορτώνεσαι τον Γουάλι το λαβράκι του Πιτίνου και με τα 500 (για τόσα τον υπολογίζω) παίρνεις αμερικάνο κόμπο στο 1-2 ( από eurocup, π.χ Τζάστιν Κομπς, λέω εγώ τώρα)
Κρατάς Βουγιούκα για τις θέσεις γηγενών και καταπίνεις :smile: και τον Τόμας που με όλους αυτούς κρύβεται μια χαρά πίσω.
κι έχεις:
1) Γουοναμέικερ, Αθηναϊου + ένας μικρός Έλληνας
1-2 Γουόκαπ, Τζάστιν Κομπς (ή άλλος)
2-3 Μπρόκχοφ
3) Παπαπέτρου
4) Τόμας, Μήτογλου
5) Ούντο, Παπαγιάννης, Βουγιούκας .
Edit: Με τόση μπακαλική (ανωτάτη) ξέχασα τον Μπέντιλ. Τον κρατάς αυτόν για 7ο ξένο, ως 4-5ρι και έχεις ρόστερ από τα παλιά.