2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 26, 2022 5:14 pm

Θα μπορούσε ειτε το ένα ειτε το άλλο ειτε τίποτα απο τα δυο!

0
avtokrator13

senior
Reactions: 123

Κυρ Ιουν 26, 2022 5:21 pm

ως 8οι η 9οι ξενοι μεικον και ρος δεν ειναι ασχημοι με προπονητη τυπου τρινκερι

προφανως και δεν κανουν για 5αδατοι

οπως προφανως και ενας απο τους κυριους λογους της αποτυχιας της μπαρτσα ο καλαθης δεν μας κανει σε καμια συνθηκη,ειτε να μοιραζεται τον χρονο στον ασσο και τον πληρωνεις ενα μυριο ειτε ως βασικος

πλεον εχει φτασει σε μια ηλικια και θα χασει και την αμυντικη του ικανοτητα που ειχε που θα γινεται χρονο με τον χρονο αρκετα χειροτερος

χιλιες φορες κρις τζοουνς η λορεντζο μπραουν

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2443
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 26, 2022 5:30 pm

avtokrator13 έγραψε:

οπως προφανως και ενας απο τους κυριους λογους της αποτυχιας της μπαρτσα ο καλαθης δεν μας κανει σε καμια συνθηκη,ειτε να μοιραζεται τον χρονο στον ασσο και τον πληρωνεις ενα μυριο ειτε ως βασικος

πλεον εχει φτασει σε μια ηλικια και θα χασει και την αμυντικη του ικανοτητα που ειχε που θα γινεται χρονο με τον χρονο αρκετα χειροτερος

Κρις Τζοουνς χίλιες φορές από Καλαθη? Τα ακούσαμε κι αυτο...

Πρώτες επιλογές στον ασο πρεπει ναναι ο Νικ ή ο Λουντμπερκ. Μετα εξετάζουμε και τους υπόλοιπους...

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 26, 2022 5:32 pm

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεις οι Παναθηναικοι δεν θελουμε Αρτζι και Καλαθη στην ομαδα. Περα απο τον ΔΔ, οι καλαθης-αρτζι ειναι μακραν οι πιο πετυχημενοι στην ομαδα μας στη μετα ζοτς εποχη!

Ακουω συνεχεια να βριζουν Πεδουλακη, να μην θελουν Νικ, να μην θελουν τον εναν, να μην θελουν τον αλλον. Συγνωμη αλλα και ποιον να φερουμε ενω ουτε το μπατζετ δεν ξερουμε? Στο τελος θα παρουμε τον Ζουρο τον Ηλια και θα λεμε Αρτζι και θα κλαιμε (οπως και περσυ το αντιστοιχο με Μπεντιλ που ελεγα).

Πραγματικα δεν γινεται να μην θελουμε τον Νικ στην ομαδα, που απο τοτε που εφυγε και παροτι η ομαδα ηταν καλυτερη σε ολες τις θεσεις (πλην ασσου) πατωσε, ενω με αυτον ειμασταν 8αδα και ας ειχαμε χειροτερο ροστερ στις αλλες θεσεις (ξεχνατε ευκολα μου φαινεται).

Οπως επισης δεν γινεται να μην θελετε τον μοναδικο ανθρωπο μετα τον ζοτς που εφτιαξε καλη ομαδα και εφερε καλους παικτες και δομησε σωστα το ροστερ και μαλιστα οχι ως κοουτς που ειναι ξεπερασμενος, αλλα ως τεχνικο διευθυντη μια θεση που πραγματικα του παει, δηλαδη να δομει το ροστερ.

Και να ελεγα οτι προτεινετε κατι καλο, να συμφωνησω, οτι εχουν γραψει μπουρδες ειναι που καταλαβαινεις αμεσως οτι απο μπασκετ μηδεν...

ΥΓ Για να μην παρεξηγηθώ δεν λεω για τα σχολια εδω μεσα, αλλα για ολα οσα γραφονται παντου, δηλαδη σε ολα τα site, τα σχολια, στο Hoopfellas κλπ.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba

Κυρ Ιουν 26, 2022 5:35 pm

avtokrator13 έγραψε:

Δηλαδή μας λες ότι θέλεις 8 ή 9 ξενους και μάλιστα παίχτες σαν τον Σαντ Ρος και τον Μεικον και δεν θέλεις τον Καλαθη ; Τον Καλαθη που στα καλά του σε έκανε ομάδα τετράδας; Προσπαθείς να μας τρελάνεις αδερφέ ;

1
1 Εικόνα
Volunteer

junior
Reactions: 120

Κυρ Ιουν 26, 2022 6:00 pm

:lol:
Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Ιουν 26, 2022 5:12 pm
Phys87 έγραψε:
Κυρ Ιουν 26, 2022 5:09 pm

Ναι αδερφέ, μάλλον και θα τον χτυπήσει λογικά (basket72 βλέπεις τι πάει να γίνει;), αλλά πρέπει να μεταφερθεί το τοπικ στις ευρωπαϊκές μεταγραφές!
Αδερφια ειστε ή το ιδιο προφιλ? :lol: :lol:
Ο Phys είναι δυαδικός (ελπίζω δηλαδή γιατί μπορεί να αναπαράγεται σαν τα mogwai στο Gremlins άμα το βρέξεις, αν ναι μη το ταΐζεις μετά τα μεσάνυκτα), επειδή έχει μία ουσία (φύση), και δύο πρόσωπα (υποστάσεις). Και τα δύο είναι αδιαίρετα και ομοούσια κατά τη αβαταρότητα, έχουν την ίδια δύναμη και κοινή e-ουσία. :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Ιουν 26, 2022 6:24 pm

Για να μπω και στο κλίμα του Forum, εγώ πάντως είμαι πολύ μεγάλος θαυμαστής του Νικ Καλαθη και τον θέλω σαν τρελός πίσω (έχω φωτογραφηθεί με Νικ, όπως και παλιότερα με Μικαελ Κοχ και Τζόνι Ρότζερς, απ όταν ήμουν Αθήνα). Δεν ξέρω την άποψη του συνονοματου για το Νικ. Νομίζω ότι μας λύνει πολλά προβλήματα, η έλευση του...

1
1 Εικόνα
Respect Yourself
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιουν 26, 2022 6:26 pm

Panos Phys έγραψε:
Κυρ Ιουν 26, 2022 6:24 pm
Για να μπω και στο κλίμα του Forum, εγώ πάντως είμαι πολύ μεγάλος θαυμαστής του Νικ Καλαθη και τον θέλω σαν τρελός πίσω (έχω φωτογραφηθεί με Νικ, όπως και παλιότερα με Μικαελ Κοχ και Τζόνι Ρότζερς, απ όταν ήμουν Αθήνα). Δεν ξέρω την άποψη του συνονοματου για το Νικ. Νομίζω ότι μας λύνει πολλά προβλήματα, η έλευση του...
Συγχωρα με αν γίνομαι αδιάκριτος,το phys είναι από το επώνυμο σου ?

0
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson

Κυρ Ιουν 26, 2022 6:41 pm

Από το φυσικός (επαγγελματική ιδιότητα)! :D

0
Respect Yourself
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιουν 26, 2022 6:42 pm

Panos Phys έγραψε:
Κυρ Ιουν 26, 2022 6:41 pm
Από το φυσικός (επαγγελματική ιδιότητα)! :D
Haha :drunk:

0
LukaBasketikos

Reactions: 5

Κυρ Ιουν 26, 2022 7:36 pm

Παιδιά, στις συζητήσεις μας για τον Νικ, το πρώτο που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι το ότι μιλάμε για Έλληνα. Μας λύνει απίστευτα τα χέρια για την υπόλοιπη στελέχωση και μας επιτρέπει να προσθέσουμε χαρακτηριστικά στις θέσεις 3-4-5, που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε με 4 ξένους στο ασσόδυο.

Πάνω από όλα βέβαια θα πρέπει να είναι συμβατός με το μπάσκετ του καινούργιου κόουτς που, με αγωνία, περιμένουμε (και που για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα ότι θα περιμέναμε ακόμα στις 26/6).

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιουν 26, 2022 9:16 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 26, 2022 5:30 pm
avtokrator13 έγραψε:

Κρις Τζοουνς χίλιες φορές από Καλαθη? Τα ακούσαμε κι αυτο...

Πρώτες επιλογές στον ασο πρεπει ναναι ο Νικ ή ο Λουντμπερκ. Μετα εξετάζουμε και τους υπόλοιπους...
Ετσι κι αλλιως ο Τζοουνς υπεγραψε στην Βαλενθια ηδη και ο Λορεντζο μαλλον Μακαμπι, Οποτε....

0
Phys87

nba

Κυρ Ιουν 26, 2022 11:43 pm

Ραντονιτς τελικά…

https://www.sdna.gr/mpasket/979332_stel ... nathinaiko

0
Tl45200445

junior
Reactions: 29

Κυρ Ιουν 26, 2022 11:44 pm

Κοντά σε ραντονιτς!

Όποιος ξέρει το οτιδήποτε για την προπονητικη του ικανότητα ας μας διαφωτίσει και εμας

0
Phys87

nba

Κυρ Ιουν 26, 2022 11:47 pm

Με αυτόν θα αναπτύξουμε και νέους παίχτες επιτέλους σωστά. Γιατί ο Ερυθρός τόσα χρόνια κάθε τρεις και λίγο έβγαζε και ένα 19αρι καλό παίχτης απο το πουθενά.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”