2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
ως 8οι η 9οι ξενοι μεικον και ρος δεν ειναι ασχημοι με προπονητη τυπου τρινκερι
προφανως και δεν κανουν για 5αδατοι
οπως προφανως και ενας απο τους κυριους λογους της αποτυχιας της μπαρτσα ο καλαθης δεν μας κανει σε καμια συνθηκη,ειτε να μοιραζεται τον χρονο στον ασσο και τον πληρωνεις ενα μυριο ειτε ως βασικος
πλεον εχει φτασει σε μια ηλικια και θα χασει και την αμυντικη του ικανοτητα που ειχε που θα γινεται χρονο με τον χρονο αρκετα χειροτερος
χιλιες φορες κρις τζοουνς η λορεντζο μπραουν
οπως προφανως και ενας απο τους κυριους λογους της αποτυχιας της μπαρτσα ο καλαθης δεν μας κανει σε καμια συνθηκη,ειτε να μοιραζεται τον χρονο στον ασσο και τον πληρωνεις ενα μυριο ειτε ως βασικος
πλεον εχει φτασει σε μια ηλικια και θα χασει και την αμυντικη του ικανοτητα που ειχε που θα γινεται χρονο με τον χρονο αρκετα χειροτερος
0
-
- Reactions: 2445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κρις Τζοουνς χίλιες φορές από Καλαθη? Τα ακούσαμε κι αυτο...avtokrator13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 26, 2022 5:21 pmως 8οι η 9οι ξενοι μεικον και ρος δεν ειναι ασχημοι με προπονητη τυπου τρινκερι
Πρώτες επιλογές στον ασο πρεπει ναναι ο Νικ ή ο Λουντμπερκ. Μετα εξετάζουμε και τους υπόλοιπους...
1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεις οι Παναθηναικοι δεν θελουμε Αρτζι και Καλαθη στην ομαδα. Περα απο τον ΔΔ, οι καλαθης-αρτζι ειναι μακραν οι πιο πετυχημενοι στην ομαδα μας στη μετα ζοτς εποχη!
Ακουω συνεχεια να βριζουν Πεδουλακη, να μην θελουν Νικ, να μην θελουν τον εναν, να μην θελουν τον αλλον. Συγνωμη αλλα και ποιον να φερουμε ενω ουτε το μπατζετ δεν ξερουμε? Στο τελος θα παρουμε τον Ζουρο τον Ηλια και θα λεμε Αρτζι και θα κλαιμε (οπως και περσυ το αντιστοιχο με Μπεντιλ που ελεγα).
Πραγματικα δεν γινεται να μην θελουμε τον Νικ στην ομαδα, που απο τοτε που εφυγε και παροτι η ομαδα ηταν καλυτερη σε ολες τις θεσεις (πλην ασσου) πατωσε, ενω με αυτον ειμασταν 8αδα και ας ειχαμε χειροτερο ροστερ στις αλλες θεσεις (ξεχνατε ευκολα μου φαινεται).
Οπως επισης δεν γινεται να μην θελετε τον μοναδικο ανθρωπο μετα τον ζοτς που εφτιαξε καλη ομαδα και εφερε καλους παικτες και δομησε σωστα το ροστερ και μαλιστα οχι ως κοουτς που ειναι ξεπερασμενος, αλλα ως τεχνικο διευθυντη μια θεση που πραγματικα του παει, δηλαδη να δομει το ροστερ.
Και να ελεγα οτι προτεινετε κατι καλο, να συμφωνησω, οτι εχουν γραψει μπουρδες ειναι που καταλαβαινεις αμεσως οτι απο μπασκετ μηδεν...
ΥΓ Για να μην παρεξηγηθώ δεν λεω για τα σχολια εδω μεσα, αλλα για ολα οσα γραφονται παντου, δηλαδη σε ολα τα site, τα σχολια, στο Hoopfellas κλπ.
Ακουω συνεχεια να βριζουν Πεδουλακη, να μην θελουν Νικ, να μην θελουν τον εναν, να μην θελουν τον αλλον. Συγνωμη αλλα και ποιον να φερουμε ενω ουτε το μπατζετ δεν ξερουμε? Στο τελος θα παρουμε τον Ζουρο τον Ηλια και θα λεμε Αρτζι και θα κλαιμε (οπως και περσυ το αντιστοιχο με Μπεντιλ που ελεγα).
Πραγματικα δεν γινεται να μην θελουμε τον Νικ στην ομαδα, που απο τοτε που εφυγε και παροτι η ομαδα ηταν καλυτερη σε ολες τις θεσεις (πλην ασσου) πατωσε, ενω με αυτον ειμασταν 8αδα και ας ειχαμε χειροτερο ροστερ στις αλλες θεσεις (ξεχνατε ευκολα μου φαινεται).
Οπως επισης δεν γινεται να μην θελετε τον μοναδικο ανθρωπο μετα τον ζοτς που εφτιαξε καλη ομαδα και εφερε καλους παικτες και δομησε σωστα το ροστερ και μαλιστα οχι ως κοουτς που ειναι ξεπερασμενος, αλλα ως τεχνικο διευθυντη μια θεση που πραγματικα του παει, δηλαδη να δομει το ροστερ.
Και να ελεγα οτι προτεινετε κατι καλο, να συμφωνησω, οτι εχουν γραψει μπουρδες ειναι που καταλαβαινεις αμεσως οτι απο μπασκετ μηδεν...
ΥΓ Για να μην παρεξηγηθώ δεν λεω για τα σχολια εδω μεσα, αλλα για ολα οσα γραφονται παντου, δηλαδη σε ολα τα site, τα σχολια, στο Hoopfellas κλπ.
1
1

-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Δηλαδή μας λες ότι θέλεις 8 ή 9 ξενους και μάλιστα παίχτες σαν τον Σαντ Ρος και τον Μεικον και δεν θέλεις τον Καλαθη ; Τον Καλαθη που στα καλά του σε έκανε ομάδα τετράδας; Προσπαθείς να μας τρελάνεις αδερφέ ;avtokrator13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 26, 2022 5:21 pmως 8οι η 9οι ξενοι μεικον και ρος δεν ειναι ασχημοι με προπονητη τυπου τρινκερι
1
1

Ο Phys είναι δυαδικός (ελπίζω δηλαδή γιατί μπορεί να αναπαράγεται σαν τα mogwai στο Gremlins άμα το βρέξεις, αν ναι μη το ταΐζεις μετά τα μεσάνυκτα), επειδή έχει μία ουσία (φύση), και δύο πρόσωπα (υποστάσεις). Και τα δύο είναι αδιαίρετα και ομοούσια κατά τη αβαταρότητα, έχουν την ίδια δύναμη και κοινή e-ουσία.

1
1

- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να μπω και στο κλίμα του Forum, εγώ πάντως είμαι πολύ μεγάλος θαυμαστής του Νικ Καλαθη και τον θέλω σαν τρελός πίσω (έχω φωτογραφηθεί με Νικ, όπως και παλιότερα με Μικαελ Κοχ και Τζόνι Ρότζερς, απ όταν ήμουν Αθήνα). Δεν ξέρω την άποψη του συνονοματου για το Νικ. Νομίζω ότι μας λύνει πολλά προβλήματα, η έλευση του...
1
1

Respect Yourself
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Συγχωρα με αν γίνομαι αδιάκριτος,το phys είναι από το επώνυμο σου ?Panos Phys έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 26, 2022 6:24 pmΓια να μπω και στο κλίμα του Forum, εγώ πάντως είμαι πολύ μεγάλος θαυμαστής του Νικ Καλαθη και τον θέλω σαν τρελός πίσω (έχω φωτογραφηθεί με Νικ, όπως και παλιότερα με Μικαελ Κοχ και Τζόνι Ρότζερς, απ όταν ήμουν Αθήνα). Δεν ξέρω την άποψη του συνονοματου για το Νικ. Νομίζω ότι μας λύνει πολλά προβλήματα, η έλευση του...
0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
0
-
- Reactions: 5
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά, στις συζητήσεις μας για τον Νικ, το πρώτο που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι το ότι μιλάμε για Έλληνα. Μας λύνει απίστευτα τα χέρια για την υπόλοιπη στελέχωση και μας επιτρέπει να προσθέσουμε χαρακτηριστικά στις θέσεις 3-4-5, που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε με 4 ξένους στο ασσόδυο.
Πάνω από όλα βέβαια θα πρέπει να είναι συμβατός με το μπάσκετ του καινούργιου κόουτς που, με αγωνία, περιμένουμε (και που για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα ότι θα περιμέναμε ακόμα στις 26/6).
Πάνω από όλα βέβαια θα πρέπει να είναι συμβατός με το μπάσκετ του καινούργιου κόουτς που, με αγωνία, περιμένουμε (και που για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα ότι θα περιμέναμε ακόμα στις 26/6).
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ετσι κι αλλιως ο Τζοουνς υπεγραψε στην Βαλενθια ηδη και ο Λορεντζο μαλλον Μακαμπι, Οποτε....JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 26, 2022 5:30 pmΚρις Τζοουνς χίλιες φορές από Καλαθη? Τα ακούσαμε κι αυτο...avtokrator13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 26, 2022 5:21 pmως 8οι η 9οι ξενοι μεικον και ρος δεν ειναι ασχημοι με προπονητη τυπου τρινκερι
Πρώτες επιλογές στον ασο πρεπει ναναι ο Νικ ή ο Λουντμπερκ. Μετα εξετάζουμε και τους υπόλοιπους...
0
-
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0