2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 01, 2022 7:57 am

Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 2:20 am

ΥΓ Ενταξει μολογα το, εχεις φαει και κολλημα πως πρεπει να μπει στο ΣΕΦ ξερω γω και να φιλησει το σημα στο κεντρο :roofl:
Δεν γινονται αυτα στο επαγγλεματικο μπασκετ, μην σου πω ουτε στο ερασιτεχνικο καν πλεον. Αμερικανος ειναι ο καθε Ντορσευ και χεσμενο τον εχει τον Ολυμπιακο. Αν του εδινε 1.8 ο Γιαννακοπουλος θα πηγαινε και με κασκολ του Παναθηναικου και μπλουζακι διαφημιστικο της ΒΙΑΝΕΞ στην φωτογραφηση.
Απο το ΝΒΑ ηρθε ο ανθρωπος οχι απο την ΕΣΚΑΝΑ. Ετσι ρολαρουν εκει :roofl:
Εντάξει, δεν είμαστε και τίποτα παιδάκια που θα φανταζόμαστε χαζομάρες.....Η φαντασία σου καλπάζει!Άλλα γράφω εγω, ούτε για φιλάκια μίλησα ούτε για οπαδιλίκια.Ο παίκτης το χω γράψει, δεν είναι ο παίκτης της ομάδας και του ωραίου κλίματος που θα πει όλα καλά, μένω γιατι εχουμε καλά αποδυτήρια κι άλλα κλισέ, έχει τη νοοτροπία την Αμερικάνικη που θα επιδιώξει όσα γίνεται παραπάνω, γούστο του είναι κι όλας!
Τα γράφουμε κι εδω στο φόρουμ για συζήτηση, καμιά φορά να ανταλλάζουμε απόψεις....δεν είμαστε κι αφελείς όμως

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 01, 2022 9:24 am

Λογικό είναι ότι ο Ντόρσει θα κοιτάξει τις επιλογές του.
Τώρα άνοιξε η free agency στο nba, θα περιμένει σίγουρα κανα 10ημερο μήπως βρει κάτι καλό εκεί ή μήπως εμφανιστεί πράγματι καμιά Ρεάλ.
Μετά θεωρώ θα υπογράψει.

Στο nba έχει παίξει 3 χρόνια, καμιά 100η παιχνίδια.
Δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε με το minimum για να σκουπίζει πάγκο, αν ήθελε τέτοιο συμβόλαιο και ρόλο το έβρισκε χτες.
Αλλά και σημαντικό ρόλο δεν βλέπω να του δίνει κάποιος.

Μόνο αν σε καραμπόλες καμιά πλούσια Ευρωπαική ξεμείνει χωρίς 2αρι και κάνει κίνηση μπορώ να τον δω να φεύγει.

Ο Ολυμπιακός αναγκαστικά θα τον περιμένει γιατί πολύ δύσκολα θα βρει καλύτερο ή ίδιο παίκτη.
Ποιόν να πάρει; Μόνο ο Γκριγκόνις αλλά είναι αν και εφόσον η ΤΣΣΚΑ τον αφήσει να φύγει χωρίς να ζητήσει τρελά λεφτά και δεν χωθεί κανένας πιο φραγκάτος.

Αναγκαστικά θα περιμένει τον Ντόρσει, όταν πας να διαπραγματευτείς με κάποιον που έχεις ανάγκη αυτό γίνεται.
Διαφορετικά αν μπορείς/κρίνεις ότι αξίζει πας και του λες τι θες για να υπογράψεις σήμερα και κλείνει το θέμα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 01, 2022 9:45 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 3:42 am

Φίλε μαλλον δεν έχεις καλή εικόνα για τους παιχτες που προτείνω, θα στε 3 επίπεδα πάνω με αυτους τους ρολιστες σε σχεση με φετος. Δεν ειναι απαραίτητο να ρθει ο Μπεικον με τον Μιλουτινοφ για να ανέβετε επίπεδο.

Οι Γκιφαι/Χαουαρντ, Μπεντιλ και Μπολομποι ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχεση με Μαρτιν, Λιβιο και τους ανύπαρκτους φετος Εισι και Πριντεζη.
Για χάρη της συζήτησης και όχι για να σου πάω κόντρα θα σου πάω λίγο κόντρα κι εγώ. :D

Νομίζω το λάθος που κάνεις δεν είναι ότι υπερτιμάς αυτούς που προτείνεις αλλά ότι υποτιμάς τον Χασάν και τον Εϊσι.
Ο Χασάν είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός finisher κοντά στο καλάθι, κανείς απ' όσους προτείνεις δεν τον πλησιάζει σε αυτό, και είναι πολύ καλός στην άμυνα χώρου, δεν χάνεται, είναι δυνατός, το μείον του είναι το ύψος του που του δημιουργεί πρόβλημα στα ριμπάουντ και στα box out. Σε καμία περίπτωση ο Μπεντίλ (σαν 5άρι) δεν είναι καλύτερος του, ούτε καν. Για τον Μπολομπόι επίσης δεν βλέπω πόσο παραπάνω θα προσφέρει από τον Χασάν ώστε να αξίζει η αλλαγή.

Ο Εϊσι επίσης δεν είναι κακός, κάνει μερικά χαζά τακτικά λάθη αλλά έχει κίνηση εκτός μπάλας επιθετικά, έχει μάκρος και άκρα αμυντικά, δεν είναι για βασικός αλλά επίσης δεν βλέπω σαν αναβάθμιση τον Γκιφάι και τον Μπεντίλ, ούτε βλέπω τον Χάουαρντ σαν αντικαταστάτη του είναι διαφορετικού τύπου παίκτες.

0
Volunteer

junior
Reactions: 120
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 01, 2022 10:26 am

Hipster έγραψε:
Αμερικανος ειναι ο καθε Ντορσευ και χεσμενο τον εχει τον Ολυμπιακο. Αν του εδινε 1.8 ο Γιαννακοπουλος θα πηγαινε και με κασκολ του Παναθηναικου και μπλουζακι διαφημιστικο της ΒΙΑΝΕΞ στην φωτογραφηση.
... και με πρώτες δηλώσεις στα ΜΜΕ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα στο δεύτερο σπίτι μου»... :lol: :cool:

0
GreenLantern

senior
Reactions: 78
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 01, 2022 10:31 am

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός αν κάθεται και κάνει παζάρια με το Ντόρσει πάιρνει ένα τεράστιο ρίσκο για 200/300 χιλιάρικα. Μιλάμε για παιχτικά χαρακτηριστικά που δύσκολα βρίσκεις και σε συνδυασμό με το ελληνικό διαβατήριο τον κάνει μοναδικό. Επίσης αφήνει ανοιχτό ένα τρομαχτικό σενάριο να υπογράψει ο Ντόρσει σε άλλη ομάδα και ο Βεζένκοφ να φύγει για NBA. Προσωπικά στο Ντόρσει θα έδινα το συμβόλαιο που ήθελε με ένα μεγάλο nba out.

Όπως από την ανάποδη αν ήμουν dpg θα πήγαινα να το χτύπαγα, έστω για να δείξω ότι όντως επέστρεψα και να δημιουργήσω προβήματα στους απέναντι.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 01, 2022 10:53 am

Καλά ναι είναι περίεργο που δεν έχει ακουστεί να τον χτυπάει ο Dpg τον Ντορσει, είτε στα αλήθεια είτε στα ψέματα...

Αν είναι αλήθεια βέβαια ίσως να μην ακουστεί ακόμα 🙂

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Παρ Ιούλ 01, 2022 10:54 am

Του κάνει ήδη πρέσινγκ ο Ολυμπιακός και του χει δώσει άλλα μισά λεφτά απ αυτά που έπαιρνε....Κάνει παζάρια γιατι προφανώς δεν μπορεί να ανεβάσει πολύ το μπάτζετ και έχει άλλες 2-3 προσθήκες να κάνει, άρα δε θα βγαίνουν τα κουκιά!Κανείς δε ξέρει τι γίνεται στο παρασκήνιο.
ΝΒΑ out έχει ούτως ή άλλως το συμβόλαιο του, απ τον Ολυμπιακό εξαρτάται πόσο μπορεί να περιμένει την απάντηση του παίκτη και αν θέλει να του κάνει τα χατήρια με κάτι παραπάνω.
Αν γνώριζαν οι αφοί ότι πάει να μπλεχτεί ο dpg θα του διναν και παραπάνω λεφτά, γνωστή η κόντρα μίσους μεταξύ των 2 πλευρων.....

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Ιούλ 01, 2022 12:37 pm

"Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα της Λάρισας, ο Ντόρσεϊ μίλησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, τόσο για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, την νίκη επί της Μ. Βρετανίας, όσο και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, αλλά και το πώς νιώθει φορώντας τα ερυθρόλευκα.

- Στον Ολυμπιακό ήμουν χαρούμενος. Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά, είχα εξαιρετικό ρόλο, εκπληκτικό προπονητή και ό,τι κι αν συμβεί θα παραμένω χαρούμενος για όσα έζησα στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά, λοιπόν στο πως νιώθω στον Ολυμπιακό, αυτό δεν επηρεάζει την απόφασή μου γιατί είναι ξεκάθαρο πως είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Τώρα είναι μία διαδικασία που εξελίσσεται μέρα με την ημέρα, νούμερα και λεπτομέρειες που πρέπει να συζητηθούν».

-Πόσο σημαντικό είναι για εσένα το ΝΒΑ;

«Όπως ξέρετε το ΝΒΑ είναι το όνειρο κάθε παιδιού που ασχολείται με το μπάσκετ, αλλά και κάθε παίκτη στην Ευρώπη να το δοθεί η ευκαιρία να παίξει εκεί.

Προς το παρόν συγκεντρώνομαι στον στόχο μου και σε ό,τι βρίσκεται... μέσα στο πιάτο μου. Δεν μπορώ να ελέγξω αν θα έρθει η πρόταση από το ΝΒΑ.

Όπως είπα, παίρνω την κάθε μέρα ξεχωριστά και θα αποφασίσω όταν υπάρχει μπροστά μου κάτι χειροπιαστό, ώστε να μπορώ να πάρω μία απόφαση»."

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:02 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 7:57 am
Hipster έγραψε:

ΥΓ Ενταξει μολογα το, εχεις φαει και κολλημα πως πρεπει να μπει στο ΣΕΦ ξερω γω και να φιλησει το σημα στο κεντρο :roofl:
Δεν γινονται αυτα στο επαγγλεματικο μπασκετ, μην σου πω ουτε στο ερασιτεχνικο καν πλεον. Αμερικανος ειναι ο καθε Ντορσευ και χεσμενο τον εχει τον Ολυμπιακο. Αν του εδινε 1.8 ο Γιαννακοπουλος θα πηγαινε και με κασκολ του Παναθηναικου και μπλουζακι διαφημιστικο της ΒΙΑΝΕΞ στην φωτογραφηση.
Εντάξει, δεν είμαστε και τίποτα παιδάκια που θα φανταζόμαστε χαζομάρες.....Η φαντασία σου καλπάζει!Άλλα γράφω εγω, ούτε για φιλάκια μίλησα ούτε για οπαδιλίκια.Ο παίκτης το χω γράψει, δεν είναι ο παίκτης της ομάδας και του ωραίου κλίματος που θα πει όλα καλά, μένω γιατι εχουμε καλά αποδυτήρια κι άλλα κλισέ, έχει τη νοοτροπία την Αμερικάνικη που θα επιδιώξει όσα γίνεται παραπάνω, γούστο του είναι κι όλας!
Τα γράφουμε κι εδω στο φόρουμ για συζήτηση, καμιά φορά να ανταλλάζουμε απόψεις....δεν είμαστε κι αφελείς όμως
Καλα, προφανως υπερβολικα τα εγραψα. Χαβαλε κι ετσι. Μην το παιρνεις τοσο προσωπικα :peace:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:27 pm

austerity_blues έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 12:37 pm
"Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα της Λάρισας, ο Ντόρσεϊ μίλησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, τόσο για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, την νίκη επί της Μ. Βρετανίας, όσο και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, αλλά και το πώς νιώθει φορώντας τα ερυθρόλευκα.

- Στον Ολυμπιακό ήμουν χαρούμενος. Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά, είχα εξαιρετικό ρόλο, εκπληκτικό προπονητή και ό,τι κι αν συμβεί θα παραμένω χαρούμενος για όσα έζησα στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά, λοιπόν στο πως νιώθω στον Ολυμπιακό, αυτό δεν επηρεάζει την απόφασή μου γιατί είναι ξεκάθαρο πως είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Τώρα είναι μία διαδικασία που εξελίσσεται μέρα με την ημέρα, νούμερα και λεπτομέρειες που πρέπει να συζητηθούν».

-Πόσο σημαντικό είναι για εσένα το ΝΒΑ;

«Όπως ξέρετε το ΝΒΑ είναι το όνειρο κάθε παιδιού που ασχολείται με το μπάσκετ, αλλά και κάθε παίκτη στην Ευρώπη να το δοθεί η ευκαιρία να παίξει εκεί.

Προς το παρόν συγκεντρώνομαι στον στόχο μου και σε ό,τι βρίσκεται... μέσα στο πιάτο μου. Δεν μπορώ να ελέγξω αν θα έρθει η πρόταση από το ΝΒΑ.

Όπως είπα, παίρνω την κάθε μέρα ξεχωριστά και θα αποφασίσω όταν υπάρχει μπροστά μου κάτι χειροπιαστό, ώστε να μπορώ να πάρω μία απόφαση»."
Στο μεταξυ η αποκλειστικοτητα του Νιανια εχει μεινει αποκλειστικοτητα μονο για τις τραπεζες :roofl:

0
corsaopc

junior
Reactions: 63

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:35 pm

Μην τσιμπάτε από ένα site που δεν το ξέρει η μάνα του και θέλει να πάρει clicks.Ναι έκατσε ο Ντόρσεϊ και έδωσε συνέντευξη στον νιανια.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2593
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:43 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 9:45 am
JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 3:42 am

Φίλε μαλλον δεν έχεις καλή εικόνα για τους παιχτες που προτείνω, θα στε 3 επίπεδα πάνω με αυτους τους ρολιστες σε σχεση με φετος. Δεν ειναι απαραίτητο να ρθει ο Μπεικον με τον Μιλουτινοφ για να ανέβετε επίπεδο.

Οι Γκιφαι/Χαουαρντ, Μπεντιλ και Μπολομποι ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχεση με Μαρτιν, Λιβιο και τους ανύπαρκτους φετος Εισι και Πριντεζη.
Για χάρη της συζήτησης και όχι για να σου πάω κόντρα θα σου πάω λίγο κόντρα κι εγώ. :D

Νομίζω το λάθος που κάνεις δεν είναι ότι υπερτιμάς αυτούς που προτείνεις αλλά ότι υποτιμάς τον Χασάν και τον Εϊσι.
Ο Χασάν είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός finisher κοντά στο καλάθι, κανείς απ' όσους προτείνεις δεν τον πλησιάζει σε αυτό, και είναι πολύ καλός στην άμυνα χώρου, δεν χάνεται, είναι δυνατός, το μείον του είναι το ύψος του που του δημιουργεί πρόβλημα στα ριμπάουντ και στα box out. Σε καμία περίπτωση ο Μπεντίλ (σαν 5άρι) δεν είναι καλύτερος του, ούτε καν. Για τον Μπολομπόι επίσης δεν βλέπω πόσο παραπάνω θα προσφέρει από τον Χασάν ώστε να αξίζει η αλλαγή.

Ο Εϊσι επίσης δεν είναι κακός, κάνει μερικά χαζά τακτικά λάθη αλλά έχει κίνηση εκτός μπάλας επιθετικά, έχει μάκρος και άκρα αμυντικά, δεν είναι για βασικός αλλά επίσης δεν βλέπω σαν αναβάθμιση τον Γκιφάι και τον Μπεντίλ, ούτε βλέπω τον Χάουαρντ σαν αντικαταστάτη του είναι διαφορετικού τύπου παίκτες.
Κανένα πρόβλημα με τη διαφωνία, προηγουμένως το ύφος του hipster με ενόχλησε και οχι το οτι δεν του άρεσαν οι προτάσεις μου. Αυτο έλειπε να μας αρέσουν σε όλους τα ιδια.

Εγω νομιζω πως τους υπερεκτιμας αυτους τους παιχτες. 3 προσθήκες θα κάνει ο οσφπ , αντι - Ζαν Σαρλς, αντι - Εισι και ισως αντι - Μαρτιν. Ειδικα ο Εισι ηταν, δεν ήταν στην ομαδα δεν νομίζω να το έπαιρνε χαμπάρι κανεις, οπότε δεν ειναι και δύσκολο να βρεις κάποιον καλύτερο του. Αντίστοιχα και για τον Ζαν Σαρλς, που οκ προσέφερε αρκετά και ηταν τίμιος αλλα ταυτόχρονα πολυ χλυαρος. Ο Μαρτιν ναι, θελει σκέψη αν πρεπει να τον αλλάξετε ή οχι αλλα εμενα στους λίγους αγώνες που τον είδα δεν μου φάνηκε και τοσο παιχταράς όσο τον περιγράφεις + πως τραυματίζεται εύκολα.

Ο Μπολομποι δεν το συζητάμε καν πως θα ναι αναβάθμιση σε σχεση με τον Χασαν. Αν με ρωτάς, σαν παναθηναϊκός, εύχομαι να μείνετε με τον Χασαν και να αφήσετε τον Μπολομποι σε εμας, αλλά τώρα γράφω σαν φίλος του μπάσκετ και σου λεω πως ο Ιτουδης δεν ειναι κανας άσχετος που χε τοσα χρόνια τον Μπολομποι ως τον μπακαπ σεντερ του. Μιλαμε για παιχτούρα.

Ο Μπεντιλ δεν ειναι ο παιχτης που θυμάσαι στον παναθηναϊκό, το οτι τον επέλεξε ο Μεσίνα λεει πολλά, φετος έφτιαξε και το σουτ του, ποιον θα έπαιρναν στην Αρμανι για βασικο 4αρι? Τον Ζαν Σαρλς ή τον Εισι? Πήραν τον Μπεντιλ όμως. Επισης ο Χαουαρντ ειναι εξαιρετικός παιχτης, μια χαρά αμυντικός και σουτερ φονιάς, ρολιστας προφανώς, αλλά απτους πολυ καλούς ρολιστες.

Ας δούμε το ροστερ σας, νομίζω στη περιφερεια είστε μια χαρα αν μεινει ο Ντορσει, αν φύγει το ξανασυζητάμε.

Σλουκας - Γουοκαπ(1/2) - Λουτζης
Ντορσει - Μακισικ(2/3) - Λαρετζακης

Στο 3 έχετε τον Παπ που όμως μεγαλώνει και θα πρέπει σιγά σιγά να αποκτά πιο περιορισμένο ρόλο, θέλετε παιχτη εκει σίγουρα, κάποιον που να μπορεί να δίνει 15-20 ποιοτικά λεπτα, άλλωστε εκεί βοηθάει και ο Μακ. Και επειδή στο 1-2 είστε πλήρεις καλό είναι αυτός ο παίχτης να μπορει να κατεβαίνει λιγο και στο 4. Ο Χαουαρντ νομίζω δένει ακριβώς με το τι χρειάζεστε, έχετε ήδη σουπερ αμυντικούς στην ομαδα, αλλά θα χρειαστείτε το σουτ του, δεν ειναι και τρύπα άλλωστε και μπορει να συνυπάρξει άψογα με τον Μακισικ. Θέλετε σίγουρα εναν 3ο σουτερ περα απο Ντορσει και Βεζενκοφ.

Στους ψηλους τωρα αν μεινει ο Βεζενκοφ θα χετε αυτόν και τον Φαλ + τον Μαρτιν με ερωτηματικο.

Θέλετε μπακαπ σεντερ του Φαλ σίγουρα, εναν ΜΑΠ για να δινει διαφορετικά χαρακτηριστικά, ή να κρατήσετε τον Μαρτιν. Και πίσω από Σάσα ενα 4/5αρι να μπορει να βοηθήσει και στις δυο θέσεις (θα βοηθάει και ο Χαουαρντ στο 4) με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Βεζενκοφ, εναν πιο σκληρό και αμυντικογενη παιχτη δηλαδή, αν δεν σαρεσει ο Μπεντιλ πες τον Καμποκλο.

Σλουκας(1/2) - Γουοκαπ - Λουτζης
Ντορσει - Μακισικ(2/3) - Λαρετζακης
Παπανικολάου - Χαουαρντ(3/4)
Βεζενκοφ(4/3) - Καμποκλο(4/5)
Φαλ - Μπολομποι(5/4)

12αδα για όλα τα γούστα και σκέψου μόνο ποσα διαφορετικά σχήματα θα μπορούσατε να έχετε σε κάθε ματς. Πόσο δυσανάγνωστοι θα ήσασταν.

Αν προτιμάς τον Μαρτιν απο τον Μπολομποι δεν θα επιμείνω, κατεμε ο Μπαρτζω ισως τον κρατήσει και για λόγους ομοιογένειας άλλωστε. Οι Εισι και Ζαν Σαρλς πάντως καλό θα ήταν να αλλάξουν ο ενας με 4/3αρι και ο αλλος με 4/5αρι, παιχτες διαφορετικούς μεταξύ τους δηλαδή για να δίνουν πολλά στοιχεία στην ομαδα.

*μπορει και να πάρετε καναν ελληνα ακόμη τωρα που το σκέφτομαι μιας και φεύγει ο Πριντεζης αλλα μικρή σημασία θα χει νομίζω. Ίσως τον Αγραβάνη ή τον Τσαλμπουρη? Ίσως τον Ρογκαβοπουλο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:55 pm

Στο ΝΒΑ με εβγαλαν Γουοριορ
Α τους αλήτες. Φαντάσου να είχες βάλει το σήμα των Γουοριορς για αβαταρ τι θα ελεγαν :hoho:

Γουοριορς υποστριζω
:obey:

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:58 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:43 pm

Κανένα πρόβλημα με τη διαφωνία, προηγουμένως το ύφος του hipster με ενόχλησε και οχι το οτι δεν του άρεσαν οι προτάσεις μου. Αυτο έλειπε να μας αρέσουν σε όλους τα ιδια.

Γιατι ρε συ τι ειχε το υφος μου; Επειδη ειπα πως ειναι σαμποταζ; Εβαλα και ροφλ διπλα ,δεν ειναι προφανες πως εκανε πλακα με τον χαρακτηρισμο;
Πραγματικα δεν ξερω πως να γραψω. Ολα παρεξηγουνται. Δεν κανουμε ρεπορταζ και δεν γραφουμε και υπηρεσιακα σημειωματα. Κανουμε και πλακιτσα, καθε μερα μιλαμε εδω μεσα. Πρεπει να προσπαθω να μην γινομαι πολυ γλαφυρος προτεινεις ; :)
Εδω εσυ με εβγαλες Ολυμπιακο. Για μενα ειναι στα ορια της προσβολης αυτο :roofl: :peace:

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Παρ Ιούλ 01, 2022 2:11 pm

Ρε τον νιανιά, αναστάτωση προκάλεσε άξαφνα.Άμα ανανεώσει ο Ντόρσεϊ, θα τον βάλουμε απ το φόρουμ να κάνει τα ρεπορτάζ για τις μελλοντικές κινήσεις :wave:

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”