Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 9:45 am
JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 3:42 am
Φίλε μαλλον δεν έχεις καλή εικόνα για τους παιχτες που προτείνω, θα στε 3 επίπεδα πάνω με αυτους τους ρολιστες σε σχεση με φετος. Δεν ειναι απαραίτητο να ρθει ο Μπεικον με τον Μιλουτινοφ για να ανέβετε επίπεδο.
Οι Γκιφαι/Χαουαρντ, Μπεντιλ και Μπολομποι ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχεση με Μαρτιν, Λιβιο και τους ανύπαρκτους φετος Εισι και Πριντεζη.
Για χάρη της συζήτησης και όχι για να σου πάω κόντρα θα σου πάω λίγο κόντρα κι εγώ.
Νομίζω το λάθος που κάνεις δεν είναι ότι υπερτιμάς αυτούς που προτείνεις αλλά ότι υποτιμάς τον Χασάν και τον Εϊσι.
Ο Χασάν είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός finisher κοντά στο καλάθι, κανείς απ' όσους προτείνεις δεν τον πλησιάζει σε αυτό, και είναι πολύ καλός στην άμυνα χώρου, δεν χάνεται, είναι δυνατός, το μείον του είναι το ύψος του που του δημιουργεί πρόβλημα στα ριμπάουντ και στα box out. Σε καμία περίπτωση ο Μπεντίλ (σαν 5άρι) δεν είναι καλύτερος του, ούτε καν. Για τον Μπολομπόι επίσης δεν βλέπω πόσο παραπάνω θα προσφέρει από τον Χασάν ώστε να αξίζει η αλλαγή.
Ο Εϊσι επίσης δεν είναι κακός, κάνει μερικά χαζά τακτικά λάθη αλλά έχει κίνηση εκτός μπάλας επιθετικά, έχει μάκρος και άκρα αμυντικά, δεν είναι για βασικός αλλά επίσης δεν βλέπω σαν αναβάθμιση τον Γκιφάι και τον Μπεντίλ, ούτε βλέπω τον Χάουαρντ σαν αντικαταστάτη του είναι διαφορετικού τύπου παίκτες.
Κανένα πρόβλημα με τη διαφωνία, προηγουμένως το ύφος του hipster με ενόχλησε και οχι το οτι δεν του άρεσαν οι προτάσεις μου. Αυτο έλειπε να μας αρέσουν σε όλους τα ιδια.
Εγω νομιζω πως τους υπερεκτιμας αυτους τους παιχτες. 3 προσθήκες θα κάνει ο οσφπ , αντι - Ζαν Σαρλς, αντι - Εισι και ισως αντι - Μαρτιν. Ειδικα ο Εισι ηταν, δεν ήταν στην ομαδα δεν νομίζω να το έπαιρνε χαμπάρι κανεις, οπότε δεν ειναι και δύσκολο να βρεις κάποιον καλύτερο του. Αντίστοιχα και για τον Ζαν Σαρλς, που οκ προσέφερε αρκετά και ηταν τίμιος αλλα ταυτόχρονα πολυ χλυαρος. Ο Μαρτιν ναι, θελει σκέψη αν πρεπει να τον αλλάξετε ή οχι αλλα εμενα στους λίγους αγώνες που τον είδα δεν μου φάνηκε και τοσο παιχταράς όσο τον περιγράφεις + πως τραυματίζεται εύκολα.
Ο Μπολομποι δεν το συζητάμε καν πως θα ναι αναβάθμιση σε σχεση με τον Χασαν. Αν με ρωτάς, σαν παναθηναϊκός, εύχομαι να μείνετε με τον Χασαν και να αφήσετε τον Μπολομποι σε εμας, αλλά τώρα γράφω σαν φίλος του μπάσκετ και σου λεω πως ο Ιτουδης δεν ειναι κανας άσχετος που χε τοσα χρόνια τον Μπολομποι ως τον μπακαπ σεντερ του. Μιλαμε για παιχτούρα.
Ο Μπεντιλ δεν ειναι ο παιχτης που θυμάσαι στον παναθηναϊκό, το οτι τον επέλεξε ο Μεσίνα λεει πολλά, φετος έφτιαξε και το σουτ του, ποιον θα έπαιρναν στην Αρμανι για βασικο 4αρι? Τον Ζαν Σαρλς ή τον Εισι? Πήραν τον Μπεντιλ όμως. Επισης ο Χαουαρντ ειναι εξαιρετικός παιχτης, μια χαρά αμυντικός και σουτερ φονιάς, ρολιστας προφανώς, αλλά απτους πολυ καλούς ρολιστες.
Ας δούμε το ροστερ σας, νομίζω στη περιφερεια είστε μια χαρα αν μεινει ο Ντορσει, αν φύγει το ξανασυζητάμε.
Σλουκας - Γουοκαπ(1/2) - Λουτζης
Ντορσει - Μακισικ(2/3) - Λαρετζακης
Στο 3 έχετε τον Παπ που όμως μεγαλώνει και θα πρέπει σιγά σιγά να αποκτά πιο περιορισμένο ρόλο, θέλετε παιχτη εκει σίγουρα, κάποιον που να μπορεί να δίνει 15-20 ποιοτικά λεπτα, άλλωστε εκεί βοηθάει και ο Μακ. Και επειδή στο 1-2 είστε πλήρεις καλό είναι αυτός ο παίχτης να μπορει να κατεβαίνει λιγο και στο 4. Ο Χαουαρντ νομίζω δένει ακριβώς με το τι χρειάζεστε, έχετε ήδη σουπερ αμυντικούς στην ομαδα, αλλά θα χρειαστείτε το σουτ του, δεν ειναι και τρύπα άλλωστε και μπορει να συνυπάρξει άψογα με τον Μακισικ. Θέλετε σίγουρα εναν 3ο σουτερ περα απο Ντορσει και Βεζενκοφ.
Στους ψηλους τωρα αν μεινει ο Βεζενκοφ θα χετε αυτόν και τον Φαλ + τον Μαρτιν με ερωτηματικο.
Θέλετε μπακαπ σεντερ του Φαλ σίγουρα, εναν ΜΑΠ για να δινει διαφορετικά χαρακτηριστικά, ή να κρατήσετε τον Μαρτιν. Και πίσω από Σάσα ενα 4/5αρι να μπορει να βοηθήσει και στις δυο θέσεις (θα βοηθάει και ο Χαουαρντ στο 4) με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Βεζενκοφ, εναν πιο σκληρό και αμυντικογενη παιχτη δηλαδή, αν δεν σαρεσει ο Μπεντιλ πες τον Καμποκλο.
Σλουκας(1/2) - Γουοκαπ - Λουτζης
Ντορσει - Μακισικ(2/3) - Λαρετζακης
Παπανικολάου - Χαουαρντ(3/4)
Βεζενκοφ(4/3) - Καμποκλο(4/5)
Φαλ - Μπολομποι(5/4)
12αδα για όλα τα γούστα και σκέψου μόνο ποσα διαφορετικά σχήματα θα μπορούσατε να έχετε σε κάθε ματς. Πόσο δυσανάγνωστοι θα ήσασταν.
Αν προτιμάς τον Μαρτιν απο τον Μπολομποι δεν θα επιμείνω, κατεμε ο Μπαρτζω ισως τον κρατήσει και για λόγους ομοιογένειας άλλωστε. Οι Εισι και Ζαν Σαρλς πάντως καλό θα ήταν να αλλάξουν ο ενας με 4/3αρι και ο αλλος με 4/5αρι, παιχτες διαφορετικούς μεταξύ τους δηλαδή για να δίνουν πολλά στοιχεία στην ομαδα.
*μπορει και να πάρετε καναν ελληνα ακόμη τωρα που το σκέφτομαι μιας και φεύγει ο Πριντεζης αλλα μικρή σημασία θα χει νομίζω. Ίσως τον Αγραβάνη ή τον Τσαλμπουρη? Ίσως τον Ρογκαβοπουλο.