2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:04 am

Παίδες, σας παρακαλώ, βάλτε το νιονιό σας να δουλέψει:
Είναι ποτέ δυνατό να φύγει ο Σάσα για ΝΒΑ (για τους Κινγκς μιλάμε), όταν δεν χωράει εκεί άλλο 4άρι ούτε με σφαίρες; Και χωρίς να πάει summer league;

Τώρα, όσον αφορά στον Πίτερς.
Σας φαίνεται ακριβός (αν αληθεύει το ποσό) κι από εκεί βγάζετε το συμπέρασμα ότι χαιρετάει ο Σάσα!
"Ράβδος στη γωνία, άρα βρέχει".

Εδώ, μέχρι πριν λίγες μέρες συζητούσατε (συζητούσαμε) για Γκιλ, που θα ήταν ακριβότερος, αλλά τότε κανείς δεν σκεφτόταν ότι αυτό θα σήμαινε bye bye από Βεζέ.

Μη βιαζόσαστε, περιμένετε για γεγονότα, αγνοήστε τις φήμες, και δείξτε λίγο εμπιστοσύνη επιτέλους -κάτι σκαμπάζουν στην ομάδα, δεν είναι χτεσινοί ούτε μυρωδιάδες όλοι.

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:14 am

austerity_blues έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:55 am
Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:32 am
Το να μην αρεσει σε καποιον ο οποιος Πιτερς ειναι πολυ πολυ σεβαστο, αλλα να λεει πως επρεπε να καλυψει τον Βεζενκοφ με ενα αθλητικοτερο οταν ο Πιτερς θα παρει την θεση του Βετερανου Πριντεζη, ειναι εσωτερικη του αναγκη και οχι γεννημα της πραγματικης ζωης. Ο Πιτερς ειναι αθλητικοτερος απο τον Πριντεζη των 37. Μην τρελλαθουμε εντελως. Ή εχω αδικο;
άδικο εννοείται πως δεν έχεις, προφανώς ο Πίτερς είναι αθλητικότερος του 37χρονου Πρίντεζη. τα κατά τη γνώμη μου υπαρκτά ερωτήματα είναι α) αν χρειαζόταν ένας αθλητικότερος του Πίτερς για μπακάπ του Σάσα και β) αν είναι όντως μπακάπ του Σάσα ή αντικαταστάτης του.
Η δικη μου μπασκετικα γνωμη ειναι πως ο Ολυμπιακος θελει ενα παιχτη στην θεση του Βεζενκοφ που να του επιτρεπει να ξεκουραζεται και να μην ξαναπαιξει 30 Μ.Ο.
Για μενα ο Πιτερς ειναι σαν τον Βεζενκοφ 4 αρι, στρετς, οχι αθλητικο, με μπασκετικο IQ και εμπειρια Euroleague.
Το πιο αθλητικο ειναι στην θεση του Λιβιο, αυτο τον ρολο επαιζε ο Γαλλος, με περιορισμενη επιτυχια βεβαια. Με εναν Μπολομποι πχ ή κατι Μπολομποιδες οπως ξαναεγραψα, οχι σε νουμερο συμβολαιου, αλλα σε στυλ ειναι καλυμμενος ακομα και αν μεινει ο Μαρτιν στο 5. Και μενει ενα 3 αρι που απο περσυ θεωρω απαραιτητο.

Ο Βεζενκοφ ξαναλεω με την οποια μικρη ενασχοληση εχω με το ΝΒΑ, ειναι πολυ πολυ δυσκολο να φυγει φετος. Οχι απιθανο, γιατι μιλαμε για μια λιγκα χωρις λογικη μερικες φορες. Αλλα οπως εγραψα μιλαμε για μια ομαδα που επενδυσε λοτερυ πικ(4) στην θεση του Βεζενκοφ και εχει αλλους 5 παιχτες που μπορουν να παιξουν την θεση του. Με βασικο τον Σαμπονις που ειχε την θεση το δευτερο μισο της σεζον ερχομενος απο τους Πεισερς σαν πρωτου επιπεδου Ντιλ. Ο ιδιος ο Βεζενκοφ ειπε πως δεν θα παει στο σαμερ λιγκ, οποτε οι Κινκς πρεπει να παρουν μια πολυ προχωρημενη αποφαση να ρισκαρουν με εναν παιχτη που δεν εχουν αμεση αναγκη. Αν δεν ηταν το Σακραμεντο που εχει μια ιδιαιτερη σχεση με τους Ευρωπαιους παιχτες, δεν θα εδινα ουτε ενα 10% που δινω τωρα. Σε καθε περιπτωση θα ξερουμε μεχρι τις 20 Ιουλιου.
Αν θες και την δικη μου αποψη, ο Βεζενκοφ λογικα θελει, αλλα για μενα δεν εχει καμια ελπιδα να κανει σοβαρη καριερα στο ΝΒΑ. Δεν ταιριαζει το στυλ του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:15 am

austerity_blues έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:01 am
Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:53 am
Απ την άλλη ο Μπαρτζώ μπορεί να θέλει το 4άρι του να βομβαρδίζει απ εξω όποιο κι αν είναι στο παρκέ μέσα...
ο Μπαρτζώ νομίζω πάντα θέλει να έχει ένα 4άρι να τσιλάρει στις γωνίες να ανοίγει χώρους και να εκτελεί, έτσι χρησιμοποιούσε τον Πέτγουεϊ τα παλιά τα χρόνια, έτσι χρησιμοποιούσε ακόμα και τον Έισι πέρυσι (όσο τον χρησιμοποιούσε τέλος πάντων). ακόμα και ο Ζαν Σαρλ που δεν ήταν σταθερός σουτέρ άραζε αρκετά στις γωνίες.

ο Πίτερς είναι ξεκάθαρα παίκτης Μπαρτζώκα. το αν θα είναι βασικός ή αναπληρωματικός μένει να φανεί.
Έτσι ναι, εξηγείται.Ο άλλος ψηλός θεωρητικά θα ναι ο παίκτης ρακέτας που θα ναι και πιο αθλητικός.Εκει η λογική λέει ότι θα πάμε σε Έλληνα για να καλυφθεί το κενό του Πρίντεζη, αλλά η λογική το λέει, στη πράξη μπορεί να δούμε άλλα....υπάρχουν κι άλλες εκδοχές όπως φυγή Μάρτιν και ακόμα ενας ψηλός ξένος.
Αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά από καμιά 10ρια μέρες όμως όταν θα ναι ξεκάθαρο το θέμα των 2 καλύτερων παικτών μας.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:36 am

tarp7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:02 am

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει ο πίτερς ανεξαρτήτως χρημάτων από τότε που έπαιζε στην τσσκα.
τα 850 με τα 150 είναι μεγάλη διαφορά.

850 με 150 γιατι; Μιλαμε στην λογικη πως ο Πιτερς θα ερθει στην θεση του Πριντεζη και οχι του Εισι.
Το να μην σ αρεσει το καταλαβαινω, αλλα δεν παυει να ειναι ενας παιχτης με 4 χρονια στην EL με περινους Μ.Ο κοντα στους 10 ποντους και τα 4 ριμπαουντ και που ηταν ετοιμος να κλεισει στην Φενερ του Ιτουδη που τον ειχε και στην ΤΣΣΚΑ, πριν 5 μερες. Δεν τον λες και απο το πανερι.
Για μενα το "προβλημα" του ολυμπιακου πως παιρνοντας δυο ξενους στις θεσεις του Πριντεζη και του Λιβιο αν γινει ετσι , δεν θα μπορεσει να παρει ενα τριαρι που χρειαζεται οσο τιποτα αλλο. Αλλα οταν ελεγα πως 3 και 4 και 4-5 στην Ελλαδα εκτος του "παραξενου" Αγραβανη δεν μπορεις να βρης, πεσανε ολο να με φανε. :)

0
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:41 am

Hipster έγραψε:
Ο Βεζενκοφ ξαναλεω με την οποια μικρη ενασχοληση εχω με το ΝΒΑ, ειναι πολυ πολυ δυσκολο να φυγει φετος. Οχι απιθανο, γιατι μιλαμε για μια λιγκα χωρις λογικη μερικες φορες. Αλλα οπως εγραψα μιλαμε για μια ομαδα που επενδυσε λοτερυ πικ(4) στην θεση του Βεζενκοφ και εχει αλλους 5 παιχτες που μπορουν να παιξουν την θεση του. Με βασικο τον Σαμπονις που ειχε την θεση το δευτερο μισο της σεζον ερχομενος απο τους Πεισερς σαν πρωτου επιπεδου Ντιλ. Ο ιδιος ο Βεζενκοφ ειπε πως δεν θα παει στο σαμερ λιγκ, οποτε οι Κινκς πρεπει να παρουν μια πολυ προχωρημενη αποφαση να ρισκαρουν με εναν παιχτη που δεν εχουν αμεση αναγκη. Αν δεν ηταν το Σακραμεντο που εχει μια ιδιαιτερη σχεση με τους Ευρωπαιους παιχτες, δεν θα εδινα ουτε ενα 10% που δινω τωρα. Σε καθε περιπτωση θα ξερουμε μεχρι τις 20 Ιουλιου.
Αν θες και την δικη μου αποψη, ο Βεζενκοφ λογικα θελει, αλλα για μενα δεν εχει καμια ελπιδα να κανει σοβαρη καριερα στο ΝΒΑ. Δεν ταιριαζει το στυλ του.
στα του ΝΒΑ είμαι παντελώς άσχετος, ο τελευταίος αγώνας ΝΒΑ που παρακολούθησα ήταν ένας τελικός Μπουλς - Σανς το 90κάτι :D

και τα λες πολύ καλά, αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι Κινγκς θέλουν το Βεζένκοφ για 4άρι; αν το ΝΒΑ είναι όπως το θυμάμαι το Βεζένκοφ στο 4 θα τον φάνε ζωντανό. σαν τριάρι όμως, που απ' ότι καταλαβαίνω είναι ψιλοάδειοι οι Κινγκς;

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:47 am

Έχει ξεφύγει ο κόσμος!!!!Παίρνετε Πίτερς(μεγαλη αδυναμία)και δεν τρέχει τίποτα🙄.Ρε πάτε καλά;;;;;😆.
Καλό για εμάς για Μιτογλου😋.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:54 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:47 am
Έχει ξεφύγει ο κόσμος!!!!Παίρνετε Πίτερς(μεγαλη αδυναμία)και δεν τρέχει τίποτα🙄.Ρε πάτε καλά;;;;;😆.
Καλό για εμάς για Μιτογλου😋.
Ωραίος παίκτης ο Ντίνος, αλλά όποιος κι αν τον πάρει θα τον πληρώνει τζάμπα για ενα χρόνο!Μόνο αν τον υπολογίζεις μελλοντικά και δε θα σου λείψουν λίγες εκατοντάδες χιλιάρικα για ενα έτος, τον βουτάς.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Σάβ Ιούλ 02, 2022 2:02 am

austerity_blues έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:41 am
Hipster έγραψε:
στα του ΝΒΑ είμαι παντελώς άσχετος, ο τελευταίος αγώνας ΝΒΑ που παρακολούθησα ήταν ένας τελικός Μπουλς - Σανς το 90κάτι :D

και τα λες πολύ καλά, αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι Κινγκς θέλουν το Βεζένκοφ για 4άρι; αν το ΝΒΑ είναι όπως το θυμάμαι το Βεζένκοφ στο 4 θα τον φάνε ζωντανό. σαν τριάρι όμως, που απ' ότι καταλαβαίνω είναι ψιλοάδειοι οι Κινγκς;
Ειναι αργος για τριαρι ΝΒΑ και χωρις μπολ χαντλινγκ. Οι Σκαουτερς τω Σακραμεντο ηρθαν αρκετες φορες και τον ειδαν να παιζει 4, ποτε 3. Τωρα τι να σου πω; Ξερω γω ο καθεις :)

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1236

Σάβ Ιούλ 02, 2022 9:51 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 11:36 pm
prime7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 11:32 pm
Που το γράφει αυτο για τα 900κ που λέτε??
Γνωστή σελίδα Ολυμπιακή είναι (full red)
ε καλα αν ειναι φουλ ρεντ μπορει και να τα φουσκωνει λιγο στο στυλ "κοιτα δινουμε ενα καρο λεφτα για δευτερο τεσσαρι , κιμπαρηδες οι προεδροι ..."

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Σάβ Ιούλ 02, 2022 9:54 am

lefpan έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:04 am
Παίδες, σας παρακαλώ, βάλτε το νιονιό σας να δουλέψει:
Είναι ποτέ δυνατό να φύγει ο Σάσα για ΝΒΑ (για τους Κινγκς μιλάμε), όταν δεν χωράει εκεί άλλο 4άρι ούτε με σφαίρες; Και χωρίς να πάει summer league;

Τώρα, όσον αφορά στον Πίτερς.
Σας φαίνεται ακριβός (αν αληθεύει το ποσό) κι από εκεί βγάζετε το συμπέρασμα ότι χαιρετάει ο Σάσα!
"Ράβδος στη γωνία, άρα βρέχει".

Εδώ, μέχρι πριν λίγες μέρες συζητούσατε (συζητούσαμε) για Γκιλ, που θα ήταν ακριβότερος, αλλά τότε κανείς δεν σκεφτόταν ότι αυτό θα σήμαινε bye bye από Βεζέ.

Μη βιαζόσαστε, περιμένετε για γεγονότα, αγνοήστε τις φήμες, και δείξτε λίγο εμπιστοσύνη επιτέλους -κάτι σκαμπάζουν στην ομάδα, δεν είναι χτεσινοί ούτε μυρωδιάδες όλοι.
με τη διαφορα οτι ο γκιλ ειναι 3-4-5 αρι ,ανετα ακουμπαει δηλαδη και στις αλλες 2 θεσεις ενω ο πιτερς ισως μονο στο3 σε ψηλα σχηματα

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2653
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 02, 2022 10:02 am

Ο Πίτερς φαίνεται λίγο περίεργη κίνηση είναι η αλήθεια.
Όχι τόσο για τα λεφτά που αν βάλεις συμβόλαιο Πρίντεζη και Έισι πληρώνεις Πίτερς.
Ούτε το ποσό που ακούγεται, κάπου εκεί είναι το κασέ του. Τώρα αν είναι 800 η 900 και αν αυτά είναι ευρώ ή δολάρια μικρή σημασία έχει.

Το περίεργο είναι ότι ο ίδιος λογικά δεν θα πήγαινε κάπου για να παίζει 15λεπτο και από την άλλη Ελληνική ομάδα να πληρώσει 900.000 σε ξένο για να παίζει 15 λεπτά έχει να γίνει από τις εποχές των παχιών αγελάδων.

Επίσης δεν μπορείς να πεις οτι καλύπτει και άλλη θέση.

Όμως κανείς δεν ξέρει τι σκέφτεται ο Μπαρτζώκας.
Μπορεί να σκοπεύει να πάρει και έναν slasher κοντό και να παίζει ταυτόχρονα στα φόργουορντ με Πίτερς-Βεζένκοφ στην λογική ότι επιθετικά θα κερδίζει περισσότερα από όσα χάνει πίσω.

Συν μια έξτρα ασφάλεια ότι αν φύγει τελικά ο Βεζένκοφ θα έχει ήδη βρει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Σάβ Ιούλ 02, 2022 10:06 am

Leo_98 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 12:29 am
Με το που το διάβασα για Πίτερς φοβήθηκα. Αν ισχύει και το 900άρι τον χρόνο που λέτε, τότε... Σάσα αγόρι μου καλή τύχη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού :sad:
Δεν μου κολλάει καθόλου να δίνουμε τέτοιο ποσό σε παίχτη ίδιου στυλ με τον Βεζένκοφ, απλά για να κάνει τα ρεπά του.
δινεις αυτα τα λεφτα σε παικτη που θα σου δωσει στο 4 οσα σου εδινε η τριαδα πρι ,λιβιο και εισι συν οτι μπορει να δωσει πραγματα και στο 3 σε ψηλα σχηματα η πιθανη αφιξη Πιτερς δεν απομακρυνει το βεζενκοφ απλα του δινει τη δυνατοτητα να παιζει Μ.Ο 25 λεπτα αντι για 30

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 02, 2022 10:40 am

Ο Πιτερς είναι ο, τι καλύτερο θα μπορούσαμε να πάρουμε από ευρώ λίγκα για πίσω απ τον Σάσα..... Δεν είναι σταρ, θα έρθει απ τον πάγκο και στην καλή του μέρα θα παίζει και λίγο παραπάνω..... πανέξυπνος, όχι αθλητικός βέβαια αλλά με σουτ απίστευτο..... με αντιπάλους βαριά 3αρια(Φοντεκιο,Λουσιτς κτλ) μπορεί να κατέβει και λίγο στο 3......Μακαρι να κλείσει, θα ναι σούπερ..... Μόνος αστερίσκος ότι κάθε χρόνο θα βγάλει τραυματισμό και θα χάσει αρκετά παιχνίδια....

0
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 02, 2022 10:48 am

pan24 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 10:02 am
Συν μια έξτρα ασφάλεια ότι αν φύγει τελικά ο Βεζένκοφ θα έχει ήδη βρει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του.
νομίζω κάτι τέτοιο συμβαίνει, όταν υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να σου φύγει ο Σάσα στις 20 Ιουλίου και κυκλοφορεί ελεύθερος ο Πίτερς απλά τον παίρνεις.

αν μείνει ο Σάσα λογικά θα ανεβαίνει και στο 3 για κάποια λεπτά και θα βγαίνει κάνα 18λεπτο για Πίτερς ή και παραπάνω ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 689

Σάβ Ιούλ 02, 2022 11:48 am

Η μεταγραφή Peters είναι πολύ καλή.

1ον όπως εχει ήδη ειπωθεί είναι μια ασφάλεια σε ενδεχόμενη φυγή του Σάσα φέτος.

2ον είναι ξεκάθαρη αναβάθμιση σε σχέση με το σχεδόν τίποτα που είχαμε πέρυσι πίσω από τον Σάσα.

3ον ίσως κοιτάει και λίγο προς το μέλλον. Φεύγει ο Σάσα του χρόνου και ο Peters κουμπώνει καλά με τον Μήτογλου για παράδειγμα.

Θα ξέρουμε σύντομα . Και εγώ έχω την εντύπωση ότι ο Σάσα θα μείνει φέτος.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”