Προς τον Χάντερ είναι με μεγαλύτερη έφεση από τον Οθέλο στα κοψίματα. Δεν τον αποκλείω, φέρνοντας στο μυαλό μου το πως βλέπει το 5 ο κόουτς μας. Ελπίζω να πάμε για κάποιον καλύτερο όμως για πρώτο μας 5ρι.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2020 11:43 pm
A εγω ελεγα οτι ειναι 4ρι ,να ρθει σαν αντι ρουμπιτ δηλαδη..2 μετρα ειναι ο παλικαρος αλλα πολυ αθλητικος , καμια σχεση σε αυτο με ρουμπιτ η μακλιν που ειχαμε πιο παλια αποτι ειδα.Για να ρθει στο 5 σαν πρωτος-δευτερος δεν το κοβω πια..Θελω να πιστευω θα παμε σε κατι πιο εμπειρο ,μια 3δα με μπουκερ ελις χαπ θα ταν τουμπανο.Θεωρω ο μπαρτζω θα θελει το 5ρι να μπορει να βαρεσει και 3ποντο,κατι σαν τον μικι η τον σιγκλετον.
Κοιτα αν ειναι να ρθει ο μπροκχοφ για 2-3 η ο χιλιαρντ να το δεχτω να παμε ετσι..αλλα και παλι ο λαρε ειναι εντελως αχρειαστη μεταγραφη η οποια εχει γινει κιολας πριν ερθει ο κοουτς στην ομαδα.. Εχει πολυ καλες σχεσεις με τους δημοσιογραφους εντωμεταξυ ,πιστευω θα ζησουμε οτι με μαντζαρη και αγραβανη οταν δεν θα παιζει..
Σχετικά με τα γκαρντ ο κόουτς έχει πει σε άσχετη φάση, ότι θέλει ψηλά γκαρντ για να παίξει άμυνα με αλλαγές. Μια πεντάδα με δίμετρους ας πούμε ή κάτι τέτοιο πλην του άσσου.
Οπότε μπορεί να πάει για ψηλό αμερικάνο που να εναλλάσσεται με τον Μακκίσικ στο 2 και το 3 και να έχει σουτ. Μακάρι να πάρει τον παλιό του παίκτη Μπροκχοφ. Εκεί ναι, ας πάμε για φθηνό ΜΑΠ και ας φορτωθούμε και τον Λάρε που δεν το αποκλείω να μας βγει όπως τα περιγράφεις.
Αν ρίχναμε τα λεφτά σε Σλούκα- Μπρόκχοφ ή έστω Χίλιαρντ, τότε ας κρατάγαμε και Ρούμπιτ ξέρω εγώ για μπαλαντέρ στο 4-5 και να πηγαίναμε με ρίσκο στο 5 με 2 σέντερ άπειρους αλλά και διψασμένους για αίμα που λένε κι οι " απέναντι" . Κάτι για κανίβαλους και βάνδαλους διαβάζω.

Πρώτα απ' όλα Σλούκας που διαβάζοντας τη συνέντευξη του κόουτς μάλλον κάτι ψήνεται για να εκφράζεται έτσι. Μάλλον έχουν πέσει οι γέφυρες δεδομένης και της αποχώρησης Ζοτς.
Τον Χαπ μάγκες δεν τον βλέπω να γυρνάει με τον κοόυτς που έχουμε.
Ενα ρόστερ του τύπου:
1)Σλούκας, Κόνιαρης
1-2_Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2-3)Μπρόκχοφ (Χίλιαρντ), Μακίσικ
3)Παπανικολάου
4)Πρίντεζης, Βεζένκοφ
4-5)Ρούμπιτ
5)Μαρτίν, Έλις
θα μου άρεσε πολύ όσο κι αν κρατούσα την ανάσα μου να μου βγουν τα 2 στοιχήματα στο 5.
Οι ξένοι είναι μόλις 5.
* Ελπίζω αυτή η ιστορία με τον Λάρε να πάψει πάντως. Εμπιστεύομαι αρκετά τον Μπαρτζώκα σε τούτη του την έκδοση. Τα στραπάτσα και οι γύρες ανά την Ευρώπη τού έχουν κάνει καλό. Αν ο κόουτς δεν τον θέλει θα μπορούμε να πάρουμε έναν αμερικάνο κόμπο στη θέση του Λάρε και να τον αφήσουμε να πάει στην Πανάθα.