2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μαρ 31, 2020 12:39 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2020 11:43 pm

A εγω ελεγα οτι ειναι 4ρι ,να ρθει σαν αντι ρουμπιτ δηλαδη..2 μετρα ειναι ο παλικαρος αλλα πολυ αθλητικος , καμια σχεση σε αυτο με ρουμπιτ η μακλιν που ειχαμε πιο παλια αποτι ειδα.Για να ρθει στο 5 σαν πρωτος-δευτερος δεν το κοβω πια..Θελω να πιστευω θα παμε σε κατι πιο εμπειρο ,μια 3δα με μπουκερ ελις χαπ θα ταν τουμπανο.Θεωρω ο μπαρτζω θα θελει το 5ρι να μπορει να βαρεσει και 3ποντο,κατι σαν τον μικι η τον σιγκλετον.

Κοιτα αν ειναι να ρθει ο μπροκχοφ για 2-3 η ο χιλιαρντ να το δεχτω να παμε ετσι..αλλα και παλι ο λαρε ειναι εντελως αχρειαστη μεταγραφη η οποια εχει γινει κιολας πριν ερθει ο κοουτς στην ομαδα.. Εχει πολυ καλες σχεσεις με τους δημοσιογραφους εντωμεταξυ ,πιστευω θα ζησουμε οτι με μαντζαρη και αγραβανη οταν δεν θα παιζει..
Προς τον Χάντερ είναι με μεγαλύτερη έφεση από τον Οθέλο στα κοψίματα. Δεν τον αποκλείω, φέρνοντας στο μυαλό μου το πως βλέπει το 5 ο κόουτς μας. Ελπίζω να πάμε για κάποιον καλύτερο όμως για πρώτο μας 5ρι.
Σχετικά με τα γκαρντ ο κόουτς έχει πει σε άσχετη φάση, ότι θέλει ψηλά γκαρντ για να παίξει άμυνα με αλλαγές. Μια πεντάδα με δίμετρους ας πούμε ή κάτι τέτοιο πλην του άσσου.
Οπότε μπορεί να πάει για ψηλό αμερικάνο που να εναλλάσσεται με τον Μακκίσικ στο 2 και το 3 και να έχει σουτ. Μακάρι να πάρει τον παλιό του παίκτη Μπροκχοφ. Εκεί ναι, ας πάμε για φθηνό ΜΑΠ και ας φορτωθούμε και τον Λάρε που δεν το αποκλείω να μας βγει όπως τα περιγράφεις.
Αν ρίχναμε τα λεφτά σε Σλούκα- Μπρόκχοφ ή έστω Χίλιαρντ, τότε ας κρατάγαμε και Ρούμπιτ ξέρω εγώ για μπαλαντέρ στο 4-5 και να πηγαίναμε με ρίσκο στο 5 με 2 σέντερ άπειρους αλλά και διψασμένους για αίμα που λένε κι οι " απέναντι" . Κάτι για κανίβαλους και βάνδαλους διαβάζω. :D :D

Πρώτα απ' όλα Σλούκας που διαβάζοντας τη συνέντευξη του κόουτς μάλλον κάτι ψήνεται για να εκφράζεται έτσι. Μάλλον έχουν πέσει οι γέφυρες δεδομένης και της αποχώρησης Ζοτς.
Τον Χαπ μάγκες δεν τον βλέπω να γυρνάει με τον κοόυτς που έχουμε.

Ενα ρόστερ του τύπου:

1)Σλούκας, Κόνιαρης
1-2_Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2-3)Μπρόκχοφ (Χίλιαρντ), Μακίσικ
3)Παπανικολάου
4)Πρίντεζης, Βεζένκοφ
4-5)Ρούμπιτ
5)Μαρτίν, Έλις

θα μου άρεσε πολύ όσο κι αν κρατούσα την ανάσα μου να μου βγουν τα 2 στοιχήματα στο 5.
Οι ξένοι είναι μόλις 5.
* Ελπίζω αυτή η ιστορία με τον Λάρε να πάψει πάντως. Εμπιστεύομαι αρκετά τον Μπαρτζώκα σε τούτη του την έκδοση. Τα στραπάτσα και οι γύρες ανά την Ευρώπη τού έχουν κάνει καλό. Αν ο κόουτς δεν τον θέλει θα μπορούμε να πάρουμε έναν αμερικάνο κόμπο στη θέση του Λάρε και να τον αφήσουμε να πάει στην Πανάθα.

Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μαρ 31, 2020 3:29 pm

Αν δε ρισκάρεις δε θα τα καταφέρεις.. Κ τα 5αρια εξαρτώνται απ το ποσό καλά κ δημιουργικά είναι τα γκαρντ. Όσο υπάρχει ο σπαν ακόμα κ στα 40 του κ αν έρθει κ παίχτης σα το σλουκα ας έχουμε σέντερ κ βασικό σέντερ παίχτη απ το κολλεγιακο δε με νοιάζει. Όσο για το μπουκερ της χιμκι μακριά.. Ο τυπάκος έχει πλαστικά πόδια δε κάνει

0
basket72
Reactions:

Τρί Μαρ 31, 2020 4:55 pm

Agio96 έγραψε:
Τρί Μαρ 31, 2020 3:29 pm
Αν δε ρισκάρεις δε θα τα καταφέρεις.. Κ τα 5αρια εξαρτώνται απ το ποσό καλά κ δημιουργικά είναι τα γκαρντ. Όσο υπάρχει ο σπαν ακόμα κ στα 40 του κ αν έρθει κ παίχτης σα το σλουκα ας έχουμε σέντερ κ βασικό σέντερ παίχτη απ το κολλεγιακο δε με νοιάζει. Όσο για το μπουκερ της χιμκι μακριά.. Ο τυπάκος έχει πλαστικά πόδια δε κάνει
Συμφωνούμε! Προέχει ένα τουλάχιστον πολύ καλό γκαρντ. Καλύτερος από τον Σλούκα για χιλιοειπωμένους λόγους δεν υπάρχει.
Ο Μπούκερ μου αρέσει αλλά θα θέλαμε κάποιον που να είναι καλύτερος αμυντικά από τον ικανότατο στην επίθεση ψηλό της Χίκμι.

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Απρ 01, 2020 4:16 am

1ος, λέει, μπλοκέρ πέρυσι στη Γερμανία (Bayreuth), όντας μόλις 2,01μ. :!: :o

Δεν πρέπει να 'ναι του συρμού αυτός ο Χ. Μαρτιν

Ας μην αποκλείουμε το ενδεχόμενο να παραμείνουν οι Μπάικς, Πολ

Όπως επίσης και το να αρέσουν όντως στον κόουτς οι Λαρε & Αγρα, ως εξτρα λύσεις για ενέργεια και hustleplays σε μια ακόμα μεγαλύτερη (ίσως και με Α1) νέα σεζόν

Να δούμε τι θα γίνει και με τον αρχηγό, μέχρι τώρα πάντως σιγή ασυρμάτου

Δε θα ξέγραφα τελείως και το Ρότσεστι, σε περίπτωση που τελικά αποσυρθεί ο Μπίλυς

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2543
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Απρ 01, 2020 11:08 am

Neondreamer έγραψε:

Όπως επίσης και το να αρέσουν όντως στον κόουτς οι Λαρε & Αγρα, ως εξτρα λύσεις για ενέργεια και hustleplays σε μια ακόμα μεγαλύτερη (ίσως και με Α1) νέα σεζόν

Δε θα ξέγραφα τελείως και το Ρότσεστι, σε περίπτωση που τελικά αποσυρθεί ο Μπίλυς
O Μπάικς έχω την εντύπωση ότι έχει υπογράψει διετές (μπορεί όμως να ήταν και 1+1). Και κλειστό να είναι πάντως, αν του έρθει καμία πρόταση από Κίνα και δεν τον θέλει ο Ολυμπιακός, πιστεύω μπορεί να φύγει με ελάχιστη έως μηδαμινή αποζημίωση. Η περίπτωση του πάντως θυμίζει λίγο αυτή του Τσέρι πέρσι, που ήρθε, έπαιξε 5-6 παιχνίδια μόνο και αφού έφυγε, εντελώς ξαφνικά ξαναγύρισε.

Ο Πολ αν όντως παίρνει γύρω στις 700 χιλιάδες, θεωρώ πολύ δύσκολο να μείνει, ειδικά αν δοθεί αρκετά μεγάλο ποσό για γκαρντ. Υπάρχει επίσης ο ΜακΚίσικ στο 2-3, οπότε μάλλον προτεραιότητα μας θα είναι ακόμα ένα καθαρό 3αρι πίσω από τον Παπ, και όχι ένα 2-3 σαν τον Πολ.

Ο Σπανούλης μετά το ματς με την Φενέρ είχε δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει άλλον έναν χρόνο. Δεν πιστεύω ότι θα του χαλάσει το χατίρι η διοίκηση αν το επιθυμεί ακόμα, ούτε ότι ο Μπαρτζώκας θα τον κρατήσει για να τον έχει 12ο-13ο παίκτη.

Γενικά από την τετράδα Μπάλντγουιν, Πολ, Μπάικς και Ρότσεστι, δεν πιστεύω ότι θα μείνει παραπάνω από ένας αν συνεχίσει ο Σπανούλης.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Απρ 01, 2020 12:04 pm

Neondreamer έγραψε:

Ο Μαρτίν είναι δυναμίτης. Επειδή εχώ αδυναμία σε Γαλλικό και Γερμανικό πρωτάθλημα (αναφορικά με τους ξένους τους πάντα) τον είχα εντοπίσει.
Για Λάρε και Άγρα θα συμφωνήσω μαζί σου. ΚΑι για Ρότσεστι στην περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Μπίλαρος που λογικά όμως θα συνεχίσει όπως συμπληρώνει και ο Kojito.
Άλλωστε ο Μπαρτζώκας στην πρόσφατη συνέντευξη που έκανε (που είπε αρκετά, είτε έμμεσα είτε άμεσα) τόνισε πως ο Σπανούλης κρατιέται σε αγωνιστική κατάσταση που παραπέμπει σε εκείνη που είχε πριν 5 χρόνια.

Για Μπάικς, Μπάλντγουιν και Πολ επίσης δεν ήταν και πολύ θετικός. Τους παρέκαμψε κάπως και αναφέρθηεκ μονάχα στους Μακίσικ -Έλις.
Επιπλέον, ήταν πολύ χαρακτηριστική η ατάκα του περί Σλούκα. Ένας ψηλός περιφερειακός με καλό σουτ θα χρειαστεί. Νομίζω ότι το ρόστερ που έχτισε στο Κρασνοντάρ μπορεί να είναι οδηγός με τις κατάλληλες αναγωγές.
Τότε είχε πάρει Ντιλέινι (τώρα Σλούκα;) Μπρόκχοφ( να το επαναλάβει τάλε κουάλε :smile: ) Ντρέιπερ ( αν έρθει ο Λάρε θα φορέσει τα παπούτσια του αμυντικού εξολοθρευτή χωρίς να φτάνει ούτε κατά διάννοια τον τότε σούπερ στον ρόλο αυτόν, Ντρέιπερ, αν ακυρωθεί όμως του Λάρε μπορεί να πάει σε τύπου Ντρέιπερ), Κλαβέρ ( ας πούμε Παπ) Ράντολφ (εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά- μην πω και τα πόδια :P ) και Σίνκγλετον ΄(Μαρτίν;)

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1639
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Απρ 01, 2020 1:04 pm

kojito έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2020 11:08 am
O Μπάικς έχω την εντύπωση ότι έχει υπογράψει διετές (μπορεί όμως να ήταν και 1+1).
Έχουμε opt out το καλοκαίρι. Μετά το 2011 οι μόνοι που είχαν εγγυημένα συμβόλαια για δυο χρόνια τουλάχιστον είναι ο Γιάνγκ και ο Γκος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Τετ Απρ 01, 2020 8:16 pm

Προαισθάνομαι, όπως κι ο συν-φορουμίτης kojito, ότι ο Μπάικς θα συνεχίσει κανονικά, και ο Πολ θα μας αποχαιρετίσει

Πάντως με ΣλούκυΛουκ, τα πράγματα στην περιφέρεια απλοποιούνται αρκετά.

Να δούμε τι θα γίνει και με Όγκι Ρούμπιτ, αν και νομίζω πως θα προτιμηθεί για πέμπτος ψηλός με τα μισά λεφτά και την πολλαπλάσια ...σκληράδα ο Αγραβάνης. Και με το μισό ταλέντο, βέβαια. :P

Έχω, επίσης, πολλή περιέργεια τι θα επιλέξει για πίσω από τον Παπ. Θα είναι αμιγώς 3 όπως έγραψε ο kojito, θα είναι 3ρο2άρι, θα είναι tweener στα φόργουορντ όπως λέει ο basket72;

Αν πάει πάντως για το τελευταίο, εμένα θα μου άρεσε η -ρισκαδόρικη- περίπτωση του Nemanja Dangubic, το είχα ξαναγράψει πριν από λίγο καιρό. Ούτως ώστε να μην κλείσει και τελείως η πόρτα για τον ΒΧ15, να υπάρχει η ελπίς

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τετ Απρ 01, 2020 9:15 pm

Εχεις κανεις αισθηση που περιπου παιζει το συμβολαιο του Μπροκχοφ?

0
basket72
Reactions:

Τετ Απρ 01, 2020 9:34 pm

Neondreamer έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2020 8:16 pm
Προαισθάνομαι, όπως κι ο συν-φορουμίτης kojito, ότι ο Μπάικς θα συνεχίσει κανονικά, και ο Πολ θα μας αποχαιρετίσει

Πάντως με ΣλούκυΛουκ, τα πράγματα στην περιφέρεια απλοποιούνται αρκετά.

Να δούμε τι θα γίνει και με Όγκι Ρούμπιτ, αν και νομίζω πως θα προτιμηθεί για πέμπτος ψηλός με τα μισά λεφτά και την πολλαπλάσια ...σκληράδα ο Αγραβάνης. Και με το μισό ταλέντο, βέβαια. :P

Έχω, επίσης, πολλή περιέργεια τι θα επιλέξει για πίσω από τον Παπ. Θα είναι αμιγώς 3 όπως έγραψε ο kojito, θα είναι 3ρο2άρι, θα είναι tweener στα φόργουορντ όπως λέει ο basket72;

Αν πάει πάντως για το τελευταίο, εμένα θα μου άρεσε η -ρισκαδόρικη- περίπτωση του Nemanja Dangubic, το είχα ξαναγράψει πριν από λίγο καιρό. Ούτως ώστε να μην κλείσει και τελείως η πόρτα για τον ΒΧ15, να υπάρχει η ελπίς

Φίλε Neondreamer ελπίζω να βρούμε κάτι καλύτερο από Μπάικς να σου πω την αλήθεια. Η ιστορία με τον Κορωνοϊό δεν λειτουργεί υπέρ του. Πολύ μικρό το δείγμα για να βασιστεί πάνω του για καινούργιο ξεκίνημα ο κόουτς. Έστω κι ως πρώτη αλλαγή που λέμε. Αν είχαν γίνει τα παιχνίδια κανονικά κι έδειχνε μια σταθερή βελτίωσε μπορεί και να κέρδιζε τον δεύτερο χρόνο του 1+1. Λογικά αποχαιρετάει αν δεν το έχει ήδη κάνει.

Για πίσω/πλάι από τον Παπ θέλουμε ή 2-3ρι ή 3-4ρι δεδομένων των χοντρών λεπτών που παίρνει στο 3 ο Κώστας. Να μπορούμε να υπογράψουμε έναν πραγματικά καλό παίκτη (με σουτ) που να μπορεί να πάει στο 2 ή στο 3 και να μην παίρνει μόνο τα 12 περίπου λεπτά της ξεκούρασης του Παπ. Κι επειδή το 4 είναι μάλλον φορτωμένο, θα πάμε προς το 2-3ρι που στην περιφέρεια πάντα θέλουμε έξτρα παίκτες, δοθέντος και του ότι θα έχουμε τον + 1 χρόνο Σπανούλη που συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες τραυματισμού.

Καλός παίκτης ο Ντάνγκουμπιτς, έχει παραστάσεις από καλές ομάδες/καλά πρωταθλήματα, αλλά δεν είναι 2-3ρι και δεν σουτάρει καλά. Σίγουρα θα πάμε για έναν σουτέρ για πίσω/πλάι από τον Παπ.
Redfly έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2020 9:15 pm
Εχεις κανεις αισθηση που περιπου παιζει το συμβολαιο του Μπροκχοφ?
Ας πούμε κάπου στο 1.2κ. Μπορεί και με 1κ αν έχει κρατήσει καλή επαφή με τον κόουτς που τον πρωτοπαρούσιασε στο ψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. ;) ;)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 01, 2020 11:13 pm

ο μπροκχοφ παντως δεν συμφωνησε με την τσσκα πριν λιγο καιρο γιατι δεν τα βρηκε στο οικονομικο..Η τσσκα συνηθως δινει υπεραξιες οποτε για να ηθελε πιο πολλα μαλλον τον κοβω οτι θα παει οπου βρει τα περισσοτερα ,που δυσκολα να ειμαστε εμεις..
Υπαρχει και μια φημη οτι ο σφαιρο θελει τον παπ (δεν νομιζω να ισχυει γιατι σιγουρα θα ζητησουμε και εμεις αρκετα λεφτα),σε τετοια περιπτωση μονο το κοβω πιο πιθανο να κινηθουμε για τοσο καλο παιχτη.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τετ Απρ 01, 2020 11:52 pm

shaq7 και γω αυτο νομιζω. Βλεπω να παιζουν κατι ονοματα, που μονο για πρωταπριλιατικο μου φαινονται. Μονο αν κερδισαν το τζοκερ οι προεδροι. Βασικα μου θυμιζει την προηγουμενη χρονια με ροντριγκεθ τεοντοσιτς και δε θυμαμαι και τα πενταρια που επαιζαν. Ας κρατησουν αυτα που εχουν για αρχη, εδω διαβασα σημερα κατι για παπανικολαου και μακαμπι, (χλωμο μου ακουγεται). Μη ξεχναμε πλεον οτι για να κλεισουμε παικτη πλεον, με το ονομα που καταφεραμε να φτιαξουμε στο οικονομικο σκελος, πρεπει να πληρωσουμε υπεραξιες.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 02, 2020 12:02 am

shaq7 έγραψε:
ο μπροκχοφ παντως δεν συμφωνησε με την τσσκα πριν λιγο καιρο γιατι δεν τα βρηκε στο οικονομικο..Η τσσκα συνηθως δινει υπεραξιες οποτε για να ηθελε πιο πολλα μαλλον τον κοβω οτι θα παει οπου βρει τα περισσοτερα ,που δυσκολα να ειμαστε εμεις..
Υπαρχει και μια φημη οτι ο σφαιρο θελει τον παπ (δεν νομιζω να ισχυει γιατι σιγουρα θα ζητησουμε και εμεις αρκετα λεφτα),σε τετοια περιπτωση μονο το κοβω πιο πιθανο να κινηθουμε για τοσο καλο παιχτη.
Δεν το κόβω για πολύ πιθανό να ήταν το θέμα το οικονομικό. Βρήκες κι εσύ ομάδα που θα τα χαλάσει στο οικονομικό, βρε Shaq7 :smile:.Λογικά, το τελευταίο που παίζει. Οι 2 πλευρές αρχίσαν να κουβεντιάζουν ελάχιστες μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας στην Ευρωλίγκα. ΤΟ πιο πιθανό είναι ο ίδιος ο Μπρόκχοφ να ήταν διστακτικός (πριν την ΤΣΣΚΑ τον είχε πλησιάσει η Μπασκόνια, να θυμίσω, ενώ πιθανότατα θα υπήρξαν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι). Αυτό που είχα διαβάσει εγώ τότε σε μέσο της χώρας του ήταν ότι περίμενε πρόταση από κανά -δυο ομάδες του ΝΒΑ πριν γυρίσει στην Ευρώπη. Με 2 λόγια ήθελε να παλέψει λίγο ακόμα το όνειρο του ΝΒΑ. Παράλληλα εξέπνεε κι η προθεσμία για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα και κάπως έτσι θα έγινε.
Να θυμίσω ότι η ΤΣΣΚΑ είχε πληρώσει 500 χιλ. στην ΑΕΚ για τον Σαντ Ρος πριν ένα μήνα περίπου και τη στιγμή που προσέγγισε τον Μπρόκχοφ χρειαζόταν επειγόντως νίκες σε Ευρωλίγκα και Βαλτική Λίγκα, οπότε θα του τα σκάσε.

Ο Μπρόκχοφ έχει τόσο καλό όνομα στην Ευρώπη που ξέρει ότι το καλοκαίρι θα πέσουν βροχή οι προτάσεις αν δεν έχει κλείσει κάπου ήδη. Ευελπιστώ ο κόουτς Μπι να του έχει ρίξει ήδη κάνα τηλεφώνημα. ;) Αν δεν ήταν ο Μπαρτζώκας εδώ δεν θα τον θεωρούσα πιθανό, όσο και να "έπαιξε" κάποια στιγμή το όνομά του και για εμάς πριν πάρουμε τον Μακίσικ.
* Όλες οι ρώσικες ομάδες δίνουν υπεραξία λόγω συνθηκών (κρύο και τεράστιες αποστάσεις).

basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 02, 2020 12:21 am

Παραθέτω κι ένα άρθρο από aussie ΜΜΕ που μιλάει για προσφορά του Ολυμπιακού για 2ετές, με το που τον αποδέσμευσαν τον Μπρόκχοφ από το Ντάλας:
https://pickandroll.com.au/broekhoff-re ... lympiacos/

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Απρ 02, 2020 1:40 am

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 02, 2020 12:02 am
shaq7 έγραψε:
Δεν το κόβω για πολύ πιθανό να ήταν το θέμα το οικονομικό. Βρήκες κι εσύ ομάδα που θα τα χαλάσει στο οικονομικό, βρε Shaq7 :smile:.Λογικά, το τελευταίο που παίζει. Οι 2 πλευρές αρχίσαν να κουβεντιάζουν ελάχιστες μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας στην Ευρωλίγκα. ΤΟ πιο πιθανό είναι ο ίδιος ο Μπρόκχοφ να ήταν διστακτικός (πριν την ΤΣΣΚΑ τον είχε πλησιάσει η Μπασκόνια, να θυμίσω, ενώ πιθανότατα θα υπήρξαν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι). Αυτό που είχα διαβάσει εγώ τότε σε μέσο της χώρας του ήταν ότι περίμενε πρόταση από κανά -δυο ομάδες του ΝΒΑ πριν γυρίσει στην Ευρώπη. Με 2 λόγια ήθελε να παλέψει λίγο ακόμα το όνειρο του ΝΒΑ. Παράλληλα εξέπνεε κι η προθεσμία για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα και κάπως έτσι θα έγινε.
Να θυμίσω ότι η ΤΣΣΚΑ είχε πληρώσει 500 χιλ. στην ΑΕΚ για τον Σαντ Ρος πριν ένα μήνα περίπου και τη στιγμή που προσέγγισε τον Μπρόκχοφ χρειαζόταν επειγόντως νίκες σε Ευρωλίγκα και Βαλτική Λίγκα, οπότε θα του τα σκάσε.

Ο Μπρόκχοφ έχει τόσο καλό όνομα στην Ευρώπη που ξέρει ότι το καλοκαίρι θα πέσουν βροχή οι προτάσεις αν δεν έχει κλείσει κάπου ήδη. Ευελπιστώ ο κόουτς Μπι να του έχει ρίξει ήδη κάνα τηλεφώνημα. ;) Αν δεν ήταν ο Μπαρτζώκας εδώ δεν θα τον θεωρούσα πιθανό, όσο και να "έπαιξε" κάποια στιγμή το όνομά του και για εμάς πριν πάρουμε τον Μακίσικ.
* Όλες οι ρώσικες ομάδες δίνουν υπεραξία λόγω συνθηκών (κρύο και τεράστιες αποστάσεις).
Ετσι το χα διαβασει οτι την τελευταια μερα δεν τα βρηκαν τελικα στο οικονομικο και μου ειχε κανει εντυπωση μιας και οπως λες η τσσκα τα σκαει χοντρα..Βεβαια και για μιλου δεν ανεβασε την προταση της και ο βατουτιν εχει πει οτι με το ffp αρχιζει και εχει θεματα η ομαδα. Πολυ πιθανο ομως να ισχυει και αυτο που λες,σε τετοια περιπτωση παντως θα περιμενει και παλι το nba πριν κλεισει σε ομαδα.
Πρεπει να ειναι το καλυτερο 3ρι που θα ναι διαθεσιμο το καλοκαιρι,αν τον παρουμε θα εκπλαγω..

Ενα βασικο που πρεπει να υπολογιζουμε ειναι οτι αν δεν αλλαξει ο προεδρος της εοκ δεν θα ανεβουμε α1 ,σε συνδιασμο και με την τιμωρια που φαγαμε με το ffp δυσκολα να εχουμε μεγαλυτερο μπατζετ αποτι φετος.. Το πιο πιθανο ειναι να παρουμε ενα πολυ δυνατο γκαρντ (σλουκας πρωτη προτεραιοτητα) και οι υπολοιποι να ειναι των 900χιλ μαξ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”