2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 06, 2022 8:50 pm

Reaper έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 6:28 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 6:25 pm

ο σλουκας εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα και ξεκιναει απο παγκο , δεν εχει πλεον βασικους και αναπληρωματικους ... η λογικη λεει οτι οποτε ειναι μεσα ο σλου ο μπολομποι θα ειναι μεσα κι εκεινος να πιανει τις λομπες
Αυτο που το συμβολαιο "πρεπει" να ειναι βασικο ειναι μυθος των δημοσιογραφων - και καταλοιπο των ανοησιων του NBA περι "starters" και "bench" (σαν την χαζοκαζουρα του Ντορσει που νομιζει οτι επειδη ξεκιναει στην 5αδα σημαινει κατι).
Έτσι ακριβώς, το βασικό είναι ο χρόνος συμμετοχής στη τελική. Ο κομπολόι (πάει του έμεινε αυτό) άνετα θα χτυπάει 20λεπτα ανεξάρτητα τον αντίπαλο (πλην εξερέσεων :D ) και θα παίζει σοβαρή άμυνα. Ουσιαστικά πλέον θα μοιράζεται τη θέση με τον Φαλ πράγμα που δε γινόταν με τον προηγούμενο (ξέχασα το όνομα του :roofl: ). Ο μπαρτζώκας ξέρει τι κάνει.....

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1038

Τετ Ιούλ 06, 2022 8:57 pm

Ο Πιτερς και τυπικά ελεύθερος από Μπασκονια .Ίσως αύριο έχουμε ανακοινώσεις.

Αν φύγει ο Tyler πρέπει να πάρουμε κάτι αντίστοιχο από θέμα παίκτη που δεν μασάει να πάρει το σουτ όταν η μπάλα καίει. Όχι απλά εργαλείο.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:01 pm

berry έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 10:37 am
στα του Μπολομποι , χαιρομαι ιδιαιτερως γιατι δεν θα ακουμε για αλλη μια χρονια την γκρινια του Reaper για τον Μαρτιν :D (εκτος αν ηρθε για αντι Ζαν Σαρλ και κρατησουμε και Μαρτιν μουαχαχα )
Α, μπα! Δεν ανησυχώ! Θα βρει άλλον ο Θεριστής για να κράζει. Α, ρε Κωστάκη Παπανικολάου τι έχεις ν' ακούσεις φέτος!

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:18 pm

Hipster έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 1:41 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 1:33 pm
το ειπα και προχτες οτι αν δεν παιζανε τα θεματα βεζενκοφ και ντορσευ θα βαριομασταν φετος το καλοκαιρι ...αντε να αναλωνομασταν σε συζητησεις σχετικα με το πεμπτο μας ψηλο , τωρα τουλαχιστον μεχρι τις 20 Ιουλιου θα εχουμε να λεμε και για ματ τομας , για ρογκαβοπουλο (θελεις κι Ελληνες που να μην ειναι απλα κουνοπετσετες) αντε και καμια συζητηση για το ποτε θα βγει η τιμωρια του μητογλου και αν μπορει να κολλησει ο καλαθης
Ενταξει ο Ρογκαβοπουλος στην Ευρωπη κουνοπετσετας θα ειναι. ο Λουντζης ειναι πολυ πιο ετοιμος και επαιξε ελαχιστα περσυ.
Το ιδιο ισχυει και με τους Καλαιτζακηδες ή τον Ματσουκα, αλλα αμα το πεις πεφτουν οι Παναθηναικοι να σε φανε.
Αναλογα με τον στοχο της ομαδας πανε και οι δοκιμες και η βελτιωση των μικρων. Δεν τους ριχνεις απλα στα βαθια, γιατι μπορει μια στις 10 να κολυμπησουν ,αλλα 9 στις 10 απλα θα βουλιαξουν.
Σπάνιες είναι οι φορές που διαφωνώ μαζί σου, και αυτή είναι μία απ' αυτές.
Νομίζω πως ο Ρογκαβόπουλος είναι έτοιμος για τη θέση 3, όταν βγαίνει ο Παπ, και μπορεί να την καλύψει καλύτερα και από Μακίσικ, και από Λάρε, και (ακόμα και) από Βεζένκοφ.
Μπορεί, βέβαια, και να κάνω λάθος και να παρασύρομαι από τη συμπάθεια που έχω για τον παίκτη.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:25 pm

lefpan έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 9:18 pm
Hipster έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 1:41 pm

Ενταξει ο Ρογκαβοπουλος στην Ευρωπη κουνοπετσετας θα ειναι. ο Λουντζης ειναι πολυ πιο ετοιμος και επαιξε ελαχιστα περσυ.
Το ιδιο ισχυει και με τους Καλαιτζακηδες ή τον Ματσουκα, αλλα αμα το πεις πεφτουν οι Παναθηναικοι να σε φανε.
Αναλογα με τον στοχο της ομαδας πανε και οι δοκιμες και η βελτιωση των μικρων. Δεν τους ριχνεις απλα στα βαθια, γιατι μπορει μια στις 10 να κολυμπησουν ,αλλα 9 στις 10 απλα θα βουλιαξουν.
Σπάνιες είναι οι φορές που διαφωνώ μαζί σου, και αυτή είναι μία απ' αυτές.
Νομίζω πως ο Ρογκαβόπουλος είναι έτοιμος για τη θέση 3, όταν βγαίνει ο Παπ, και μπορεί να την καλύψει καλύτερα και από Μακίσικ, και από Λάρε, και (ακόμα και) από Βεζένκοφ.
Μπορεί, βέβαια, και να κάνω λάθος και να παρασύρομαι από τη συμπάθεια που έχω για τον παίκτη.
Μπορει το ιδιο να ισχυει και για μενα :roofl: Να ππαρασυρομαι απο την επιφυλαξη μου.
Το μονο που θα πω προς υπερασπιση μου ειαι πως τον Ρογκαβοπουλο τον βλεπω απο τα παιδικα του Δουκα ακομα.
Εχει τρομερο σωμα για 3 και καλη αθλητικοτητα και σαφως ειναι ταλαντουχος. Καποια στιγμη τον ειχα περιγραψει σαν Σερβο πριν 2-3 χρονια. Απο τοτε δυστυχως δεν εχει βελτιωθει ουσιαστικα. Περα απο το οτι μεγαλωνει και δεν ειναι πια εφηβος.
Ξαναλεω ειναι πνευματικο το θεμα του. Οποιος παρει το ρισκο και τον δοκιμασει μπορει να βγαλει λαγο, μπορει και να παει κουβα. Και το κακο ειναι πως εξαρταται απο τον ιδιο τον παιχτη βασικα και οχι το προγραμμα της ομαδας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:29 pm

Pointgod έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 6:43 pm
λογικα θα μεινει ο Σασα, ενω ο Ντορσευ οχι, αν και ποτε δεν ξερεις. Μοιαζει δεδομενος ο Πιτερς που μαλλον απλα περιμενουμε να περασει η ημερομηνια που εχει δικαιωμα να τον ανανεωσει η Βασκονια. Πλεον πολυ πιθανο μοιαζει να ερθει και ο Κ. Αντετοκουνμπο. Πιστευω οτι ο πρωτος στοχος αν φυγει ο Ντορσευ, θα ειναι ο Γκριγκονις, που εχει ξαναπαιξει με Ουοκαπ και τον κοιταμε 2 χρονια τωρα και ηταν και το πρωτο ονομα που ακουστηκε και ενω ειχε γραφτει για ενδιαφερον της Βαλενθια, ειναι εβδομαδες που δεν παιζει πουθενα. Διολου απιθανο να ειναι η λυση του Μπι αν ο Ταιλερ δεν παραμεινει.

Ουοκαπ-Γκριγκονις-Παπανικολαου-Βεζενκοβ-Φαλ

Σλουκας-Λαρεντζακης-Μακισσικ-Πιτερς-Μπολομποι

Λουντζης-Αντετοκουμπο να κλεινουν την 12αδα.

Θα εχουμε παλι ενα θεμα στο 3, αλλα απο εκει που ειχαμε 7 παικτες επιπεδου πλει-οφ/Φ4, θα εχουμε τωρα 9 και ελπιζουμε Λαρεντζακης-Λουντζης-Αντετοκουνμπο να δειξουν βελτιωση.

Η πρωτη πενταδα θα ειναι καλυτερη με τον Γκριγκονις αντι του Ντορσευ, οπως και η 2η με Πιτερς αντι Πριντεζη και Μπολομποι αντι Μαρτιν. Ο Λιβιο δεν θαμπωσε, αλλα ηταν τιμιος, ας ελπισουμε ο Κωστας θα προσφερει, μου μοιαζει πολυ αγουρος ακομα αν και σιγουρα εχει προσοντα και πλεον καποια εμπειρια.
Σορυ κιολας,αλλα τι βελτιωσει να δειξει ο Λαρεντζακης; Τον Σεπτεμβρη κλεινει τα 29. Μπακ απ στο 2 τον Λαρεντζακη ουτε η Αλμπα δεν θα εχει, θα εχει μαλλον καλυτερο.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:35 pm

Redfly έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 3:51 pm
Τώρα για τον Παπ. μετά τους απαράδεκτους χρόνους βεζε και φαλ που έφταναν στα όριά τους, πρέπει να μειώσουμε και τον χρόνο του παπ. Δεν ήταν τυχαίο ότι ποτέ δε μπόρεσε να συνεχίσει επιθετικά στον ίδιο ρυθμό ακόμα και τις μέρες που τον πήγαινε το ματς. Έβαζε 2-3 τρίποντα στην αρχή και μετά επικεντρωνόταν στην άμυνα. Είμαι βέβαιος ότι αν μειωθεί ο χρόνος του παπ, θα δούμε καλύτερα νούμερα από τον παίκτη. Μπορεί βέβαια να γυμναστεί και περισσότερο , αλλά αυτό το βρίσκω δύσκολο :D
Να μειώσουμε τον χρόνο του Παπ, για να παίζει τριάρι ο ποιός;
Μια χαρά ήταν ο χρόνος του Παπ, απλώς χρειάζεται ένα ΚΑΘΑΡΟ 3άρι για μπακάπ, ώστε να μη καταφεύγουμε πάλι σε αλχημείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα απέδιδε καλύτερα με τον Παπ μέσα παρά έξω. Ειδικά στην άμυνα μαρκάριζε ακόμα και τους διαιτητές.
Θεωρώ πως ο Παπ είναι "βαρόμετρο" (κλισέ αυτό, αλλά έτσι είναι) για την ομάδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Zoys

Moderator
Reactions: 388

Ο Μπαρτζώκας προτιμά το above the rim παιχνίδι και την αμυντική επάρκεια του Bolomboy από τις επιθετικές αναλαμπές του κατά τα άλλα πολύ ικανότερου επιθετικά Martin που όμως έβλεπε τα θηρία να περνάνε από πάνω του αμυντικά.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:36 pm

Hipster έγραψε:
Pointgod έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 6:43 pm
λογικα θα μεινει ο Σασα, ενω ο Ντορσευ οχι, αν και ποτε δεν ξερεις. Μοιαζει δεδομενος ο Πιτερς που μαλλον απλα περιμενουμε να περασει η ημερομηνια που εχει δικαιωμα να τον ανανεωσει η Βασκονια. Πλεον πολυ πιθανο μοιαζει να ερθει και ο Κ. Αντετοκουνμπο. Πιστευω οτι ο πρωτος στοχος αν φυγει ο Ντορσευ, θα ειναι ο Γκριγκονις, που εχει ξαναπαιξει με Ουοκαπ και τον κοιταμε 2 χρονια τωρα και ηταν και το πρωτο ονομα που ακουστηκε και ενω ειχε γραφτει για ενδιαφερον της Βαλενθια, ειναι εβδομαδες που δεν παιζει πουθενα. Διολου απιθανο να ειναι η λυση του Μπι αν ο Ταιλερ δεν παραμεινει.

Ουοκαπ-Γκριγκονις-Παπανικολαου-Βεζενκοβ-Φαλ

Σλουκας-Λαρεντζακης-Μακισσικ-Πιτερς-Μπολομποι

Λουντζης-Αντετοκουμπο να κλεινουν την 12αδα.

Θα εχουμε παλι ενα θεμα στο 3, αλλα απο εκει που ειχαμε 7 παικτες επιπεδου πλει-οφ/Φ4, θα εχουμε τωρα 9 και ελπιζουμε Λαρεντζακης-Λουντζης-Αντετοκουνμπο να δειξουν βελτιωση.

Η πρωτη πενταδα θα ειναι καλυτερη με τον Γκριγκονις αντι του Ντορσευ, οπως και η 2η με Πιτερς αντι Πριντεζη και Μπολομποι αντι Μαρτιν. Ο Λιβιο δεν θαμπωσε, αλλα ηταν τιμιος, ας ελπισουμε ο Κωστας θα προσφερει, μου μοιαζει πολυ αγουρος ακομα αν και σιγουρα εχει προσοντα και πλεον καποια εμπειρια.
Σορυ κιολας,αλλα τι βελτιωσει να δειξει ο Λαρεντζακης; Τον Σεπτεμβρη κλεινει τα 29. Μπακ απ στο 2 τον Λαρεντζακη ουτε η Αλμπα δεν θα εχει, θα εχει μαλλον καλυτερο.
O Σπανούλης side step και step back μετά τα 33 τα χρησιμοποίησε. Όσο μεγαλώνεις μπορείς να βελτιώνεσαι και να προσαρμόζεσαι σε αυτό που μπορεί το σώμα σου. Ίσως το τελικό αποτέλεσμα να είναι και καλύτερο. Ο Λάρε διέψευσε του περισσότερους με την απόδοσή του. Αν συγκεντρωθεί μπορεί εύκολα να γίνει αυτός του πρώτου γύρου.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:37 pm

thory έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 4:00 pm
Όλοι πάντως περιμένουμε τοποθέτηση φίλου reaper για Μπολομποι και Μάρτιν με φόντο την καινούρια χρονιά :D
Μπορούμε και χωρίς τον Reaper!
Εγώ, μάλιστα, δηλώνω ευθαρσώς ότι έτσι και πάρουμε Κωστακούμπο, ο Reaper θα μοιάζει με γατάκι μπροστά μου!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:41 pm

lefpan έγραψε:
Redfly έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 3:51 pm
Τώρα για τον Παπ. μετά τους απαράδεκτους χρόνους βεζε και φαλ που έφταναν στα όριά τους, πρέπει να μειώσουμε και τον χρόνο του παπ. Δεν ήταν τυχαίο ότι ποτέ δε μπόρεσε να συνεχίσει επιθετικά στον ίδιο ρυθμό ακόμα και τις μέρες που τον πήγαινε το ματς. Έβαζε 2-3 τρίποντα στην αρχή και μετά επικεντρωνόταν στην άμυνα. Είμαι βέβαιος ότι αν μειωθεί ο χρόνος του παπ, θα δούμε καλύτερα νούμερα από τον παίκτη. Μπορεί βέβαια να γυμναστεί και περισσότερο , αλλά αυτό το βρίσκω δύσκολο :D
Να μειώσουμε τον χρόνο του Παπ, για να παίζει τριάρι ο ποιός;
Μια χαρά ήταν ο χρόνος του Παπ, απλώς χρειάζεται ένα ΚΑΘΑΡΟ 3άρι για μπακάπ, ώστε να μη καταφεύγουμε πάλι σε αλχημείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα απέδιδε καλύτερα με τον Παπ μέσα παρά έξω. Ειδικά στην άμυνα μαρκάριζε ακόμα και τους διαιτητές.
Θεωρώ πως ο Παπ είναι "βαρόμετρο" (κλισέ αυτό, αλλά έτσι είναι) για την ομάδα.
Οτι δεν είχε ανάσες για επίθεση το έβλεπες? Εγώ αυτό έβλεπα και μου είχε κάνει εντύπωση κι όλας. Ο τύπος αμυντικά είναι κορυφαίος δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που ισχυρίζεται το αντίθετο.
Προσωπικά βλέπω η ομάδα να αρχίσει να χρησιμοποιεί τον Βεζέ στο 3 περισσότερο, θα το ζητήσει ο ίδιος ο παίκτης για να προετοιμαστεί για την επόμενή του καριέρα.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:42 pm

Redfly έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 9:36 pm
Hipster έγραψε:

O Σπανούλης side step και step back μετά τα 33 τα χρησιμοποίησε. Όσο μεγαλώνεις μπορείς να βελτιώνεσαι και να προσαρμόζεσαι σε αυτό που μπορεί το σώμα σου. Ίσως το τελικό αποτέλεσμα να είναι και καλύτερο. Ο Λάρε διέψευσε του περισσότερους με την απόδοσή του. Αν συγκεντρωθεί μπορεί εύκολα να γίνει αυτός του πρώτου γύρου.
Ενταξει , δεν μου πολυ πεφτει και λογος βεβαια. Δικια σας η ομαδα και οι επιλογες. Για μενα η διαφορα του Λαρεντζακη με τον Μποχωριδη ειναι πως ο Μποχωριδης ειναι λιγο μικροτερος if you catch my drift :)
Αλλα εμενα μ αρεσε και ο Μαρτιν , οποτε δεν θα τα βρουμε. :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:45 pm

lefpan έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 9:37 pm
thory έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 4:00 pm
Όλοι πάντως περιμένουμε τοποθέτηση φίλου reaper για Μπολομποι και Μάρτιν με φόντο την καινούρια χρονιά :D
Μπορούμε και χωρίς τον Reaper!
Εγώ, μάλιστα, δηλώνω ευθαρσώς ότι έτσι και πάρουμε Κωστακούμπο, ο Reaper θα μοιάζει με γατάκι μπροστά μου!
Στα πλαίσια στήριξης του θεριστή και εγώ δηλώνω
έτοιμος για κράξιμο σε Κωστακουμπο και αν δεν μου κάτσει έχω καβαντζα τον Λαρε γατάκια

Αμ πως :P

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:52 pm

@Jimmyrogue84 :P

https://www.eurohoops.net/el/heba-el/13 ... iters-pic/ :roofl:

Συνεχιζω την πλακιτσα , μην σου περασει στιγμη απο το μυαλο πως στην λεω. :)
Καταλαβαινω 100% τον προβληματισμο σου για τα 3 PG.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Ιούλ 06, 2022 9:56 pm

Ο Νικ είναι ωραίος αλλά ταιριάζει στον ΠΑΟ συμφωνώ και γω με τους περισσότερους

Είναι και 33

Δεν με βρίσκει συμφωνο

Ελπίζω να είναι μπούρδες

Αλλιώς πάει και στράφι το ωραίο ποστ του Γιώργου για την χημεία και τις ορθολογικες μας μεταγραφές

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Τετ Ιούλ 06, 2022 9:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”