Φίλε τι δε καταλαβαίνεις από αυτά που λέω? Αν παίζει λιγότερο θα είναι καλύτερος στα καθήκοντά του και στις δύο πλευρές. Που διαφωνείς σε αυτό δηλαδή? Χρονιά που θα σκάνε οι παίκτες (Βεζε , Φολ, Παπ) δεν θα μας ξανακάτσει, άσε που πέρσυ δε ξέραμε και σε τί κατάσταση θα ήταν ο Παπ μετά τον σοβαρό τραυματισμό. Αν χτυπήσει ο Παπ ποιον θα έβαζες εσύ δηλαδή?lefpan έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 9:57 pmΘέλω να μου πεις ΕΝΑΝ παίκτη στην Ευρώπη, που να βγάζει αμυντικά την ενέργεια του Παπ, και να έχει και ανάσες στην επίθεση (αφού το θέτεις έτσι).Redfly έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 9:41 pm
Οτι δεν είχε ανάσες για επίθεση το έβλεπες? Εγώ αυτό έβλεπα και μου είχε κάνει εντύπωση κι όλας. Ο τύπος αμυντικά είναι κορυφαίος δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που ισχυρίζεται το αντίθετο.
Προσωπικά βλέπω η ομάδα να αρχίσει να χρησιμοποιεί τον Βεζέ στο 3 περισσότερο, θα το ζητήσει ο ίδιος ο παίκτης για να προετοιμαστεί για την επόμενή του καριέρα.
Αν με τέτοια σκυλίσια άμυνα, είχε και (περισσότερες) ανάσες στην επίθεση, δεν θα ήταν ο Παπ, αλλά ο Σκότι Πίπεν.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είμαι φαν του Λαρε, απλά σέβομαι την προσπάθεια που έκανε γιατί πραγματικά έκανε και πολύ το χάρηκα που έκλεισε στόματα στους επικριτές του. Για τον Χασαν τι να πω? Δεν άρεσε στον Μπαρτζώκα προφανώς. ΓΙα τρίτο θα τον κράταγα αλλά ήρθε ο Κωστακούμπος που πολλοί τον πρότειναν σε τριάδα φαλ μαρτιν κωσταHipster έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 9:42 pmΕνταξει , δεν μου πολυ πεφτει και λογος βεβαια. Δικια σας η ομαδα και οι επιλογες. Για μενα η διαφορα του Λαρεντζακη με τον Μποχωριδη ειναι πως ο Μποχωριδης ειναι λιγο μικροτερος if you catch my driftRedfly έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 9:36 pm
O Σπανούλης side step και step back μετά τα 33 τα χρησιμοποίησε. Όσο μεγαλώνεις μπορείς να βελτιώνεσαι και να προσαρμόζεσαι σε αυτό που μπορεί το σώμα σου. Ίσως το τελικό αποτέλεσμα να είναι και καλύτερο. Ο Λάρε διέψευσε του περισσότερους με την απόδοσή του. Αν συγκεντρωθεί μπορεί εύκολα να γίνει αυτός του πρώτου γύρου.![]()
Αλλα εμενα μ αρεσε και ο Μαρτιν , οποτε δεν θα τα βρουμε.![]()

0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα και εγω την σεβομαι την προσπαθεια, δεν μπαινει θεμα. Αλλα περσυ τελειωσε 11-12ος δεν μπορει φετος να λογιστει για δευτερο SG ή αν θες μπορει, αλλα θα σημαινει πως η ομαδα σας πεφτει επιπεδο στο 2. Για τον Μαρτιν, μαλλον τον εφαγε το διαβατηριο του Αντεντο. Με Μπολομποι σε θεση Λιβιο, μαζι θα μπορουσε να μεινει, αλλα θα εχανε χρονο σε σχεση με περσυ. Προφανως η θεση του Πριντεζη μονο με Αγραβανη και Αντεντο μπορουσε να καλυφθει. Προφανως επισης ο Μπαρτζωκας προτιμησε τον Αντετοκουμπο, κατα συνεπεια θα επρεπε να προσαρμοσει τις αλλες επιλογες. Νομιζω η τριαδα , Πιτερς, Μπολομποι, Αντεντο (1,5 4αρι 2,5 5αρια με Φαλ) ειναι πιο δοκιμη απο Πιτερς, Αντεντο, Μαρτιν (1 4αρι 3 5αρια ) ή Μπολομποι,Αντεντο, Μαρτιν ( μισο 4αρι 3,5 πενταρια). Ετσι δεν ειναι;Redfly έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:43 amΔεν είμαι φαν του Λαρε, απλά σέβομαι την προσπάθεια που έκανε γιατί πραγματικά έκανε και πολύ το χάρηκα που έκλεισε στόματα στους επικριτές του. Για τον Χασαν τι να πω? Δεν άρεσε στον Μπαρτζώκα προφανώς. ΓΙα τρίτο θα τον κράταγα αλλά ήρθε ο Κωστακούμπος που πολλοί τον πρότειναν σε τριάδα φαλ μαρτιν κωσταHipster έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 06, 2022 9:42 pm
Ενταξει , δεν μου πολυ πεφτει και λογος βεβαια. Δικια σας η ομαδα και οι επιλογες. Για μενα η διαφορα του Λαρεντζακη με τον Μποχωριδη ειναι πως ο Μποχωριδης ειναι λιγο μικροτερος if you catch my drift![]()
Αλλα εμενα μ αρεσε και ο Μαρτιν , οποτε δεν θα τα βρουμε.![]()
![]()
1
1

-
- Reactions: 558
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και πάνω που τον σκεφτόμουνα σήμερα τον Κάνααν, - ψάχνοντας να βρω τι έχει απομείνει από Ευρωλιγκάτους ελεύθερους SG - πέφτω πάνω στα δημοσιεύματα ότι τον θέλουμε.
Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ο συγκεκριμένος, μονοδιάστατος, κάτω του μετρίου στην άμυνα... ελπίζω να μην ισχύει ότι είναι ο πρώτος στόχος.
Μου κάνει εντύπωση που δεν ακούγεται τίποτα για Γκριγκόνις, τον οποίο έδειχνε να έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο κόουτς .
Παίζει κάποιο κόλλημα με την ΤΣΣΚΑ ίσως...
Τώρα για Κώστα Αντετοκούμπο, αν συμβιβάζεται με τον ρόλο του τρίτο - δεύτερου σέντερ δεν με χαλάει, αλλά ως εκεί.
Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ο συγκεκριμένος, μονοδιάστατος, κάτω του μετρίου στην άμυνα... ελπίζω να μην ισχύει ότι είναι ο πρώτος στόχος.
Μου κάνει εντύπωση που δεν ακούγεται τίποτα για Γκριγκόνις, τον οποίο έδειχνε να έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο κόουτς .
Παίζει κάποιο κόλλημα με την ΤΣΣΚΑ ίσως...
Τώρα για Κώστα Αντετοκούμπο, αν συμβιβάζεται με τον ρόλο του τρίτο - δεύτερου σέντερ δεν με χαλάει, αλλά ως εκεί.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Μονακό είναι ομάδα-τρέλα, μια χαρά τους χωράει αυτοί θα χουν και περισσότερο μπάτζετ από μας για του χρόνου!Θα παίζουν όλοι με όλους έχουν πει και στον Ομπράντοβιτς, κάνε τα δικά σου εκει και φτιάχτους σαν ομελέτα να παίζουν μαζί και τελείωσε η υπόθεση....Αυτοί οι 3 θα παίζουν εναλλάξ και θα τους δίνουν ανάσες οι από πίσω.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντιλέϊνι;Χαχα
Αυτός έβγαζε και γλώσσα στα τουίτερ και τα ίνσταγκραμ πριν τον πάρει η Αρμάνι....Του γράφανε οπαδοί διάφορων ευρωλιγκάτων ομάδων να πάει στην ομάδα τους κι αυτός τους την έλεγε κι όλας υπονοώντας ότι δεν έχει λεφτά η ομάδα τους για να τον πληρώσουν....Πρέπει να ναι ο πιο υπερεκτιμημένος Αμερικανός στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια!
Αυτός έβγαζε και γλώσσα στα τουίτερ και τα ίνσταγκραμ πριν τον πάρει η Αρμάνι....Του γράφανε οπαδοί διάφορων ευρωλιγκάτων ομάδων να πάει στην ομάδα τους κι αυτός τους την έλεγε κι όλας υπονοώντας ότι δεν έχει λεφτά η ομάδα τους για να τον πληρώσουν....Πρέπει να ναι ο πιο υπερεκτιμημένος Αμερικανός στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια!
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3532
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Eδώ μια ωραία ανάλυση του Σάλαρι Καπ των Σακραμέντο Κινγκς σε άρθρο που συχνά δε βλέπεις στην ελληνική δημοσιογραφία καθώς περιέχει σύνθετους οικονομικούς όρους.
Μέχρι στιγμής οι Κings έχουν είτε την MLE κουτσουρεμένη από το υπόλοιπο συμβόλαιο που πήρε ο Μονκ και την bi-annual . Και στις πιθανές δύο προτάσεις των Kings θα έλεγε κανείς ότι με μια πρόταση 1.3 τον χρόνο για Σάσα ο Ολυμπιακός κρατάει τον παίκτη. Αλλά αν ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει ΝΒΑ θα πάει και με τα λιγότερα λεφτά της bi-annual.
Τώρα να πείσουν τον Σασα για το ρόλο του στην ομάδα οι Kings που έχουν ένα από τα χειρότερα προγράμματα εξέλιξης και βελτίωσης νεαρών παικτών στο ΝΒΑ θα σας έλεγα ότι είναι απίθανο
.
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 89227.html
Μέχρι στιγμής οι Κings έχουν είτε την MLE κουτσουρεμένη από το υπόλοιπο συμβόλαιο που πήρε ο Μονκ και την bi-annual . Και στις πιθανές δύο προτάσεις των Kings θα έλεγε κανείς ότι με μια πρόταση 1.3 τον χρόνο για Σάσα ο Ολυμπιακός κρατάει τον παίκτη. Αλλά αν ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει ΝΒΑ θα πάει και με τα λιγότερα λεφτά της bi-annual.
Τώρα να πείσουν τον Σασα για το ρόλο του στην ομάδα οι Kings που έχουν ένα από τα χειρότερα προγράμματα εξέλιξης και βελτίωσης νεαρών παικτών στο ΝΒΑ θα σας έλεγα ότι είναι απίθανο

https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 89227.html
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Αν στο μυαλό του Βεζενκοφ έχει μπει να δοκιμάσει στο νβα τα λεφτά δεν είναι θέμα. Είναι τόσα πολλά τα λεφτά εκεί που να παίξεις ένα δυο χρόνια με λίγα χρήματα αποτελεί ρίσκο που μπορεί όμως να αποφέρει πολλά.
Από και πέρα καλή η κακή ομάδα το Σακραμέντο για τον Βεζενκοφ δεν υπάρχει επιλογή αφού μόνο εκεί μπορεί να παίξει. Αν νιώθει ότι προέρχεται από την καλύτερη σεζόν την καριέρας του και αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία του να έχει κάποιο ρόλο τότε είναι πολύ πιθανόν να πάει.
Από την άλλη, πλέον είναι βασικό μέλος στον Ολυμπιακό και αποτελεί από τους καλύτερους παίκτες της EL. Με άλλες μια δυο παρόμοιες χρονιές θα είναι σταρ με ανάλογο συμβόλαιο στην Ευρώπη.
Νομίζω ότι ο Σάσα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όπου πρέπει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για την καριέρα του
Από και πέρα καλή η κακή ομάδα το Σακραμέντο για τον Βεζενκοφ δεν υπάρχει επιλογή αφού μόνο εκεί μπορεί να παίξει. Αν νιώθει ότι προέρχεται από την καλύτερη σεζόν την καριέρας του και αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία του να έχει κάποιο ρόλο τότε είναι πολύ πιθανόν να πάει.
Από την άλλη, πλέον είναι βασικό μέλος στον Ολυμπιακό και αποτελεί από τους καλύτερους παίκτες της EL. Με άλλες μια δυο παρόμοιες χρονιές θα είναι σταρ με ανάλογο συμβόλαιο στην Ευρώπη.
Νομίζω ότι ο Σάσα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όπου πρέπει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για την καριέρα του
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Η υπόθεση Ντόρσεϊ δείχνει να τελειώνει οριστικά (σχετικά νωρίς ευτυχώς, αν και όχι με παραμονή) οπότε αρχίζει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα το σενάριο που θέλει τον ερχομό του Κ.Μανικετόκουμπου στο 5 για να αναπληρωθεί η απώλεια του ελληνικού διαβατηρίου. Όσον αφορά την αγωνιστική αναπλήρωση του Ελληνοαμερικανού ομογενή, ευχής έργο θα ήταν ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του πολυδιάστατου Γκριγκόνις.
1
1