2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Gudaitis ουτε που τους βλέπεις τους Bako, Onuaku, Martin και δεν ξέρω εγώ ποιον αλλον... φετος έπαιξε στα 17/23 παιχνίδια της Ζενιτ και μετα πήγε και στη Ναπολι να συνεχίσει, καμία καταπόνηση λοιπόν.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 5:23 amΠάνω που σκεφτόμουν Kuric βασικό και Νedovic στην δεύτερη 5αδα να αφήσει τον Καλάθη να μοιράσει μπάλα σε όλους.
Καλάθης
Kuric
Παπαπέτρου
Cornelie
Παπαγιάννης
Lee
Nedovic
Καλαϊτζάκης
Willis
Onuaku η Hassan Martin
Μποχωριδης
Μαντζουκας
Και αντί του Cornelie επίσης θέλω κάποιον καλύτερο, σίγουρα με καλύτερο σουτ. Εστω Derrick Williams.
Με αυτές τις αλλαγές θα μιλαμε για ροστεραρα.
Πρέπει να παμε με μοτίβο ολυμπιακού :
Σλουκας - Γουοκαπ
Ντορσει - Λαρε - Λουτζης
Παπανικολάου - Μακισικ
Σασα - Λιβιο - Πριντεζης
Φαλ - Μαρτιν
Έτσι κι εμείς με δυαδα άσων που μπορούν να παίζουν και ταυτόχρονα για λίγο Νικ + Λι. Σουτερ στο 2 αντι Ντορσει τον Νεντοβιτς και απο πισω αντι για Λαρε και Λουτζη θα χουμε Καλαιτζακη + Μποχω. Στο 3 Ιωάννη αντι Παπανικολάου κι από πίσω ένα 3/2αρι αντι του Μακισικ, με καλύτερο σουτ όμως γιατί δεν έχουμε τόσο καλό σουτερ στον ασο, πχ Γκριγκονις. Στο 5 δυο καλα σεντερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αντι για Φαλ + Μαρτιν να παμε σε Παπαγιαννη + Γκουνταιτις δηλαδή.
Και τέλος η θέση 4 που θέλει τη περισσότερη σκέψη, αντι για Βεζενκοφ + Λιβιο + Πριντεζη, θέλουμε τον Ματζουκα σε ρόλο Πριντεζη και δύο ξένα 4αρια, ο ενας ναναι σουπερ σουτερ κι άλλος καλός αμυντικος και σκληρός παιχτης, πχ Ντερικ Γουιλιαμς + Ντερεκ Γουιλις ή Σιγκλετον/Τομπκινς + Μπλοσομγκειμ.
0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βλέπω σχετικό άρθρο στο sdna για μυστήριο και λέω μακάρι.
Πόσο μάλλον αν βγάλουμε και λεφτά από αυτόν.
Το θέμα είναι όμως ότι ο καιρός περνάει.
Λέει μέχρι 20/7 προθεσμία.
Δηλαδή άντε και στις 15 φεύγει και τσιμπάς και 300 χιλιάρικα(το καλύτερο σενάριο).
Αν ο Γκριγκόνις(δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι δεν ακούγεται για κανέναν) και ο Κούρικ(κάποτε είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι δεν τον θέλουν αλλά τίποτα άλλο μετά) δεν μείνουν ελεύθεροι και ο Τέιλορ έχει κλείσει κάπου, ποιον πας να κυνηγήσεις;
Συν ότι αν δεν ξέρεις τους βασικούς δεν μπορείς να πας για το υπόλοιπο ρόστερ.
Πχ αν έρθει Καλάθης θες 4αρι και 2αρι σουτέρ.
Αν αντί του Νέντοβιτς πάρεις αθλητικό 2-3αρι, αν πάρεις ξένο πίσω του πρέπει να πάρεις άλλων χαρακτηριστικών παίκτη κλπ.
Υπάρχει και το σενάριο να έχει γίνει προεργασία και να σκάσουν σε μια εβδομάδα μαζεμένες 4-5 ανακοινώσεις αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, είναι πολλές οι μεταβλητές.
https://www.sdna.gr/mpasket/982656_myst ... olaioy-toy
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχω την εντύπωση ότι ο Πεδουλακης θα είχε κλείσει 2-3 παίχτες και η έλευση του Ραντονιτς τα άλλαξε αυτά. Ακούγεται ότι ήταν κλεισμένος για παράδειγμα ο Ονουακου, ενώ τώρα πάμε για Γκουνταιτις και καλύτερα για εμένα. Πιστεύω ότι ο Ραντονιτς θα έδωσε και εντολή να φύγει ο Νεντοβιτς γιατί θα θέλει κάτι πιο αμυντικό, ενώ γενικά πιστεύω ότι θελουμε να κλείσουμε Καλαθη για να προχωρήσουν και οι υπόλοιπο. Μετά τον Καλαθη θα ακολουθήσουν, πιστεύω σε καθημερινή βάση 2-3 κινήσεις! Ο Γκουνταιτις πιστεύω θα ανακοινωθεί πριν τον Καλαθη!pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:18 amΒλέπω σχετικό άρθρο στο sdna για μυστήριο και λέω μακάρι.
Δηλαδή άντε και στις 15 φεύγει και τσιμπάς και 300 χιλιάρικα(το καλύτερο σενάριο).
Αν ο Γκριγκόνις(δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι δεν ακούγεται για κανέναν) και ο Κούρικ(κάποτε είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι δεν τον θέλουν αλλά τίποτα άλλο μετά) δεν μείνουν ελεύθεροι και ο Τέιλορ έχει κλείσει κάπου, ποιον πας να κυνηγήσεις;
Αν αντί του Νέντοβιτς πάρεις αθλητικό 2-3αρι, αν πάρεις ξένο πίσω του πρέπει να πάρεις άλλων χαρακτηριστικών παίκτη κλπ.
Υπάρχει και το σενάριο να έχει γίνει προεργασία και να σκάσουν σε μια εβδομάδα μαζεμένες 4-5 ανακοινώσεις αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, είναι πολλές οι μεταβλητές.
0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ για Γκουντάιτις, είναι η μόνη κίνηση που δεν εξαρτάται από τις άλλες εφ'οσον πάμε για βαρύ 5αρι.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:29 amΕχω την εντύπωση ότι ο Πεδουλακης θα είχε κλείσει 2-3 παίχτες και η έλευση του Ραντονιτς τα άλλαξε αυτά. Ακούγεται ότι ήταν κλεισμένος για παράδειγμα ο Ονουακου, ενώ τώρα πάμε για Γκουνταιτις και καλύτερα για εμένα. Πιστεύω ότι ο Ραντονιτς θα έδωσε και εντολή να φύγει ο Νεντοβιτς γιατί θα θέλει κάτι πιο αμυντικό, ενώ γενικά πιστεύω ότι θελουμε να κλείσουμε Καλαθη για να προχωρήσουν και οι υπόλοιπο. Μετά τον Καλαθη θα ακολουθήσουν, πιστεύω σε καθημερινή βάση 2-3 κινήσεις! Ο Γκουνταιτις πιστεύω θα ανακοινωθεί πριν τον Καλαθη!pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:18 am
Βλέπω σχετικό άρθρο στο sdna για μυστήριο και λέω μακάρι.
Τώρα αν ο Ράντονιτς πάτησε πόδι να φύγει Νέντοβιτς και τον ακούσουμε, λαμπάδα να του ανάψουμε.
Αν επίσης ο Πεδουλάκης είχε κλείσει παίκτες μόνος του και πάτησε πόδι για να έχει αυτούς που θέλει αυτός ξεκινάει πολύ καλά, επιτέλους μετά από καιρό ένας προπονητής που δεν δέχεται να του φέρνουν παίκτες καπέλο και να του λένε κάντους ομάδα.
Επίσης δεν έχει ακουστεί αποδέσμευση Μέικον, εμείς έχουμε την option.
Αν αντί του Νέντοβιτς παίρναμε ένα καλό αθλητικό 2-3αρι, πως θα σας φαινόταν να έμενε πίσω του ο Μέικον σαν combo;
Τρύπα πίσω ναι αλλά φθηνός είναι, καλός σκόρερ και για 15 λεπτάκια σούπερ είναι
3
3

-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα μου ταίριαζε παρά πολύ ο Τειλορ δίπλα σε Καλαθη και Λι. Που να μπορεί και να κατέβει και στο 3, μαζί Καλαϊτζάκη, Μποχωρίδη αλλά να πω την αμαρτία μου θα ήθελα ένα τοπ δυάρι. Έναν Γκριγκονις. Έναν τόσο ποιοτικό παίχτη. Αν δεν υπάρχουν τα χρήματα για κάτι τέτοιο ο Μεικον για 15 λεπτά είναι μια χαρά!pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:35 amΣυμφωνώ για Γκουντάιτις, είναι η μόνη κίνηση που δεν εξαρτάται από τις άλλες εφ'οσον πάμε για βαρύ 5αρι.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:29 am
Εχω την εντύπωση ότι ο Πεδουλακης θα είχε κλείσει 2-3 παίχτες και η έλευση του Ραντονιτς τα άλλαξε αυτά. Ακούγεται ότι ήταν κλεισμένος για παράδειγμα ο Ονουακου, ενώ τώρα πάμε για Γκουνταιτις και καλύτερα για εμένα. Πιστεύω ότι ο Ραντονιτς θα έδωσε και εντολή να φύγει ο Νεντοβιτς γιατί θα θέλει κάτι πιο αμυντικό, ενώ γενικά πιστεύω ότι θελουμε να κλείσουμε Καλαθη για να προχωρήσουν και οι υπόλοιπο. Μετά τον Καλαθη θα ακολουθήσουν, πιστεύω σε καθημερινή βάση 2-3 κινήσεις! Ο Γκουνταιτις πιστεύω θα ανακοινωθεί πριν τον Καλαθη!
Τώρα αν ο Ράντονιτς πάτησε πόδι να φύγει Νέντοβιτς και τον ακούσουμε, λαμπάδα να του ανάψουμε.
Αν επίσης ο Πεδουλάκης είχε κλείσει παίκτες μόνος του και πάτησε πόδι για να έχει αυτούς που θέλει αυτός ξεκινάει πολύ καλά, επιτέλους μετά από καιρό ένας προπονητής που δεν δέχεται να του φέρνουν παίκτες καπέλο και να του λένε κάντους ομάδα.
Επίσης δεν έχει ακουστεί αποδέσμευση Μέικον, εμείς έχουμε την option.
Αν αντί του Νέντοβιτς παίρναμε ένα καλό αθλητικό 2-3αρι, πως θα σας φαινόταν να έμενε πίσω του ο Μέικον σαν combo;
Τρύπα πίσω ναι αλλά φθηνός είναι, καλός σκόρερ και για 15 λεπτάκια σούπερ είναι
Εχω την εντύπωση ότι ο ΔΓ θα είναι πιο ώριμος αυτή τη φορά. Δεν δείχνει να ασχολείται με τις μεταγραφές πλέον, και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι, να βάζει τα χρήματα, να είναι εκεί για προστασία της ομάδας αλλά στο αγωνιστικό να ασχολείται ο Πεδουλακης μαζί με τον Ραντονιτς.
0
-
- Reactions: 0
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 15
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τον θεωρώ δυσκολότερο γιατί είναι ο μόνος που δεσμεύεται με συμβόλαιο, για Σιγκλετον τ είπα περισσότερο αγωνιστικά για το σουτ κ την άμυνα (ειδικά με Γκουνταιτις θα πρέπει το τεσσάρι να τα έχει αυτά), για Μάριο θα δούμε..
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μεικον για δεύτερος μια χαρά είναι, με λίγα λεφτά και σούπερ ρουκι χρονιά. Υπό την προϋπόθεση ότι ο μπροστινος του είναι αλλού τύπου παίκτης, αν είναι ο Νεντοβιτς δε γίνεται δουλειά.
Αν πάρουμε Τέιλορ κι ένα σούπερ τεσσάρι με σουτ, σκορ, μουσκουλα θα ριμαστε πολύ αξιόμαχοι με Καλαθη-Τειλορ-Παπαπετρου-Μικι (τυπου)- Παπαγιαννη κι από πίσω Λι-Μεικον-3αρι-4αρι-Γκουνταιτις και Μαντζουκα-Καββαδα-Καλαιτζακη . Ούτε τρομερά ακριβό είναι ούτε τρομερά δύσκολο να βρεις τέτοιους παίκτες.
Αν πάρουμε Τέιλορ κι ένα σούπερ τεσσάρι με σουτ, σκορ, μουσκουλα θα ριμαστε πολύ αξιόμαχοι με Καλαθη-Τειλορ-Παπαπετρου-Μικι (τυπου)- Παπαγιαννη κι από πίσω Λι-Μεικον-3αρι-4αρι-Γκουνταιτις και Μαντζουκα-Καββαδα-Καλαιτζακη . Ούτε τρομερά ακριβό είναι ούτε τρομερά δύσκολο να βρεις τέτοιους παίκτες.
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν φυγει ο Νεντο και μεινει ο Μεικον, θελουμε καλυτερο δυαρι βασικο απο τειλορ. Με καλαθη-Τειλορ-Παπι θα ειμαστε δυσκολοι στο σουτ καθως νικ-παπι δεν ειναι και οι καλυτεροι σουτερ οπως ξερουμε, ενω και ο Τειλορ εδω και χρονια δεν ειναι ουτε σκορερ ουτε σουτερ, παρολο που δεν εχει κακο σουτ, δεν εχει και το καλυτερο.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 07, 2022 10:34 amΟ Μεικον για δεύτερος μια χαρά είναι, με λίγα λεφτά και σούπερ ρουκι χρονιά. Υπό την προϋπόθεση ότι ο μπροστινος του είναι αλλού τύπου παίκτης, αν είναι ο Νεντοβιτς δε γίνεται δουλειά.
Αν φυγει ο Νεντο θεωρω οτι ο Γκριγκονις ειναι η καλυτερη επιλογη ή ο Λουντμπεργκ. Βεβαια το πιο σημαντικο τωρα ειναι να ερθει ο Νικ και τα αλλα τα βλεπουμε. Εγω με Νικ-Γκουνταιτις θα ειμαι πολυ ευχαριστημενο, ακομα και αν δεν φυγει ο Νεντο.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι Νεντο και Μεικον μαζι δεν χωρανε, οποτε τουλαχιστον το καλο ειναι οτι σιγουρα ενας απο τους δυο θα χαιρετησει.
0