2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 07, 2022 2:24 am

Ο Χεζόνια έχει γραφτεί από κάθε μπασκετικό σαϊτ που υπάρχει ότι έχει κλεισμένη συμφωνία με Ρεάλ εδω και καιρό, τα τυπικά περιμένει της ελευθέρας από Ούνικς για να υπογράψει και τυπικά!Ο Γκριγκόνις δεν ακούγεται καν από κανέναν για κανέναν.....

0
manos_89

senior
Reactions: 111
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 07, 2022 4:31 am

Ρεαλιστικό το παρακάτω; Μπορεί και όχι! Θα έπαιρνα όμως διαρκείας στις πολυθρόνες του γηπέδου για να θαυμάζω τον Γιόκιτς των φτωχών :D

1) Καλάθης, Λη
2) Grigonis (ή Μπομπουά ή Κάναν), Kuric
3) Παπαπέτρου, Καλαιτζάκης
4) Sikma, Moerman
5) Papagiannis, Gudaitis

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 07, 2022 5:23 am

Πάνω που σκεφτόμουν Kuric βασικό και Νedovic στην δεύτερη 5αδα να αφήσει τον Καλάθη να μοιράσει μπάλα σε όλους.

Καλάθης
Kuric
Παπαπέτρου
Cornelie
Παπαγιάννης

Lee
Nedovic
Καλαϊτζάκης
Willis
Onuaku η Hassan Martin

Μποχωριδης
Μαντζουκας

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague

Πέμ Ιούλ 07, 2022 5:33 am

Άλλαξα γνώμη.Ονουακου η Μπακο στην δεύτερη 5αδα lol

0
EXASFAIROS13

euroleague

Πέμ Ιούλ 07, 2022 5:34 am

Oι Γκουνταιτις και Χασσαν είναι καταπονημένοι με τραυματισμούς.Αν ηταν οκ ο Χασάν όπως στην Μπουντουσνοτς ασηζητητι

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Ιούλ 07, 2022 6:03 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 5:23 am
Πάνω που σκεφτόμουν Kuric βασικό και Νedovic στην δεύτερη 5αδα να αφήσει τον Καλάθη να μοιράσει μπάλα σε όλους.

Καλάθης
Kuric
Παπαπέτρου
Cornelie
Παπαγιάννης

Lee
Nedovic
Καλαϊτζάκης
Willis
Onuaku η Hassan Martin

Μποχωριδης
Μαντζουκας
Gudaitis ουτε που τους βλέπεις τους Bako, Onuaku, Martin και δεν ξέρω εγώ ποιον αλλον... φετος έπαιξε στα 17/23 παιχνίδια της Ζενιτ και μετα πήγε και στη Ναπολι να συνεχίσει, καμία καταπόνηση λοιπόν.

Και αντί του Cornelie επίσης θέλω κάποιον καλύτερο, σίγουρα με καλύτερο σουτ. Εστω Derrick Williams.

Με αυτές τις αλλαγές θα μιλαμε για ροστεραρα.

Πρέπει να παμε με μοτίβο ολυμπιακού :

Σλουκας - Γουοκαπ
Ντορσει - Λαρε - Λουτζης
Παπανικολάου - Μακισικ
Σασα - Λιβιο - Πριντεζης
Φαλ - Μαρτιν

Έτσι κι εμείς με δυαδα άσων που μπορούν να παίζουν και ταυτόχρονα για λίγο Νικ + Λι. Σουτερ στο 2 αντι Ντορσει τον Νεντοβιτς και απο πισω αντι για Λαρε και Λουτζη θα χουμε Καλαιτζακη + Μποχω. Στο 3 Ιωάννη αντι Παπανικολάου κι από πίσω ένα 3/2αρι αντι του Μακισικ, με καλύτερο σουτ όμως γιατί δεν έχουμε τόσο καλό σουτερ στον ασο, πχ Γκριγκονις. Στο 5 δυο καλα σεντερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αντι για Φαλ + Μαρτιν να παμε σε Παπαγιαννη + Γκουνταιτις δηλαδή.

Και τέλος η θέση 4 που θέλει τη περισσότερη σκέψη, αντι για Βεζενκοφ + Λιβιο + Πριντεζη, θέλουμε τον Ματζουκα σε ρόλο Πριντεζη και δύο ξένα 4αρια, ο ενας ναναι σουπερ σουτερ κι άλλος καλός αμυντικος και σκληρός παιχτης, πχ Ντερικ Γουιλιαμς + Ντερεκ Γουιλις ή Σιγκλετον/Τομπκινς + Μπλοσομγκειμ.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Ιούλ 07, 2022 8:48 am

Εχω την εντύπωση ότι ο Ραντονιτς, δεν θέλει το Νεντοβιτς, και ο Νεντοβιτς ψάχνει ομάδα. Τα ρόστερ όποτε πρέπει να είναι χωρίς Νεντοβιτς για του χρόνου!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:18 am

Phys87 έγραψε:
Εχω την εντύπωση ότι ο Ραντονιτς, δεν θέλει το Νεντοβιτς, και ο Νεντοβιτς ψάχνει ομάδα. Τα ρόστερ όποτε πρέπει να είναι χωρίς Νεντοβιτς για του χρόνου!
Βλέπω σχετικό άρθρο στο sdna για μυστήριο και λέω μακάρι.
Πόσο μάλλον αν βγάλουμε και λεφτά από αυτόν.
Το θέμα είναι όμως ότι ο καιρός περνάει.

Λέει μέχρι 20/7 προθεσμία.
Δηλαδή άντε και στις 15 φεύγει και τσιμπάς και 300 χιλιάρικα(το καλύτερο σενάριο).
Αν ο Γκριγκόνις(δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι δεν ακούγεται για κανέναν) και ο Κούρικ(κάποτε είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι δεν τον θέλουν αλλά τίποτα άλλο μετά) δεν μείνουν ελεύθεροι και ο Τέιλορ έχει κλείσει κάπου, ποιον πας να κυνηγήσεις;

Συν ότι αν δεν ξέρεις τους βασικούς δεν μπορείς να πας για το υπόλοιπο ρόστερ.
Πχ αν έρθει Καλάθης θες 4αρι και 2αρι σουτέρ.
Αν αντί του Νέντοβιτς πάρεις αθλητικό 2-3αρι, αν πάρεις ξένο πίσω του πρέπει να πάρεις άλλων χαρακτηριστικών παίκτη κλπ.

Υπάρχει και το σενάριο να έχει γίνει προεργασία και να σκάσουν σε μια εβδομάδα μαζεμένες 4-5 ανακοινώσεις αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, είναι πολλές οι μεταβλητές.

https://www.sdna.gr/mpasket/982656_myst ... olaioy-toy

0
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:29 am

pan24 έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Δηλαδή άντε και στις 15 φεύγει και τσιμπάς και 300 χιλιάρικα(το καλύτερο σενάριο).
Αν ο Γκριγκόνις(δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι δεν ακούγεται για κανέναν) και ο Κούρικ(κάποτε είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι δεν τον θέλουν αλλά τίποτα άλλο μετά) δεν μείνουν ελεύθεροι και ο Τέιλορ έχει κλείσει κάπου, ποιον πας να κυνηγήσεις;

Αν αντί του Νέντοβιτς πάρεις αθλητικό 2-3αρι, αν πάρεις ξένο πίσω του πρέπει να πάρεις άλλων χαρακτηριστικών παίκτη κλπ.

Υπάρχει και το σενάριο να έχει γίνει προεργασία και να σκάσουν σε μια εβδομάδα μαζεμένες 4-5 ανακοινώσεις αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, είναι πολλές οι μεταβλητές.

Εχω την εντύπωση ότι ο Πεδουλακης θα είχε κλείσει 2-3 παίχτες και η έλευση του Ραντονιτς τα άλλαξε αυτά. Ακούγεται ότι ήταν κλεισμένος για παράδειγμα ο Ονουακου, ενώ τώρα πάμε για Γκουνταιτις και καλύτερα για εμένα. Πιστεύω ότι ο Ραντονιτς θα έδωσε και εντολή να φύγει ο Νεντοβιτς γιατί θα θέλει κάτι πιο αμυντικό, ενώ γενικά πιστεύω ότι θελουμε να κλείσουμε Καλαθη για να προχωρήσουν και οι υπόλοιπο. Μετά τον Καλαθη θα ακολουθήσουν, πιστεύω σε καθημερινή βάση 2-3 κινήσεις! Ο Γκουνταιτις πιστεύω θα ανακοινωθεί πριν τον Καλαθη!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:35 am

Phys87 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Εχω την εντύπωση ότι ο Πεδουλακης θα είχε κλείσει 2-3 παίχτες και η έλευση του Ραντονιτς τα άλλαξε αυτά. Ακούγεται ότι ήταν κλεισμένος για παράδειγμα ο Ονουακου, ενώ τώρα πάμε για Γκουνταιτις και καλύτερα για εμένα. Πιστεύω ότι ο Ραντονιτς θα έδωσε και εντολή να φύγει ο Νεντοβιτς γιατί θα θέλει κάτι πιο αμυντικό, ενώ γενικά πιστεύω ότι θελουμε να κλείσουμε Καλαθη για να προχωρήσουν και οι υπόλοιπο. Μετά τον Καλαθη θα ακολουθήσουν, πιστεύω σε καθημερινή βάση 2-3 κινήσεις! Ο Γκουνταιτις πιστεύω θα ανακοινωθεί πριν τον Καλαθη!
Συμφωνώ για Γκουντάιτις, είναι η μόνη κίνηση που δεν εξαρτάται από τις άλλες εφ'οσον πάμε για βαρύ 5αρι.

Τώρα αν ο Ράντονιτς πάτησε πόδι να φύγει Νέντοβιτς και τον ακούσουμε, λαμπάδα να του ανάψουμε.
Αν επίσης ο Πεδουλάκης είχε κλείσει παίκτες μόνος του και πάτησε πόδι για να έχει αυτούς που θέλει αυτός ξεκινάει πολύ καλά, επιτέλους μετά από καιρό ένας προπονητής που δεν δέχεται να του φέρνουν παίκτες καπέλο και να του λένε κάντους ομάδα.

Επίσης δεν έχει ακουστεί αποδέσμευση Μέικον, εμείς έχουμε την option.
Αν αντί του Νέντοβιτς παίρναμε ένα καλό αθλητικό 2-3αρι, πως θα σας φαινόταν να έμενε πίσω του ο Μέικον σαν combo;
Τρύπα πίσω ναι αλλά φθηνός είναι, καλός σκόρερ και για 15 λεπτάκια σούπερ είναι

3
3 Εικόνα
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:57 am

pan24 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:35 am
Phys87 έγραψε:

Συμφωνώ για Γκουντάιτις, είναι η μόνη κίνηση που δεν εξαρτάται από τις άλλες εφ'οσον πάμε για βαρύ 5αρι.

Τώρα αν ο Ράντονιτς πάτησε πόδι να φύγει Νέντοβιτς και τον ακούσουμε, λαμπάδα να του ανάψουμε.
Αν επίσης ο Πεδουλάκης είχε κλείσει παίκτες μόνος του και πάτησε πόδι για να έχει αυτούς που θέλει αυτός ξεκινάει πολύ καλά, επιτέλους μετά από καιρό ένας προπονητής που δεν δέχεται να του φέρνουν παίκτες καπέλο και να του λένε κάντους ομάδα.

Επίσης δεν έχει ακουστεί αποδέσμευση Μέικον, εμείς έχουμε την option.
Αν αντί του Νέντοβιτς παίρναμε ένα καλό αθλητικό 2-3αρι, πως θα σας φαινόταν να έμενε πίσω του ο Μέικον σαν combo;
Τρύπα πίσω ναι αλλά φθηνός είναι, καλός σκόρερ και για 15 λεπτάκια σούπερ είναι
Θα μου ταίριαζε παρά πολύ ο Τειλορ δίπλα σε Καλαθη και Λι. Που να μπορεί και να κατέβει και στο 3, μαζί Καλαϊτζάκη, Μποχωρίδη αλλά να πω την αμαρτία μου θα ήθελα ένα τοπ δυάρι. Έναν Γκριγκονις. Έναν τόσο ποιοτικό παίχτη. Αν δεν υπάρχουν τα χρήματα για κάτι τέτοιο ο Μεικον για 15 λεπτά είναι μια χαρά!

Εχω την εντύπωση ότι ο ΔΓ θα είναι πιο ώριμος αυτή τη φορά. Δεν δείχνει να ασχολείται με τις μεταγραφές πλέον, και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι, να βάζει τα χρήματα, να είναι εκεί για προστασία της ομάδας αλλά στο αγωνιστικό να ασχολείται ο Πεδουλακης μαζί με τον Ραντονιτς.

0
stevaskts86

Reactions: 0

Πέμ Ιούλ 07, 2022 9:59 am

Καλησπέρα και από εμένα.Ακούγεται κάπου για σιγκλετον;Είμαι στην δουλειά και πέταξε ένας ότι Ακούγεται ότι θα τον πάρουμε,αλλά δεν έχω δει κάπου ΑΕ κάποιο σαιτ

0
Manos97

Reactions: 15
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιούλ 07, 2022 10:03 am

Hipster έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 2:09 am
Manos97 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 2:03 am
1: Καλαθης Λι Μποχω
2: Νεντο
2-3: Γκριγκονις Καλαιτζακης
3-4: Ιωάννης Μάριο
4: Σιγκλετον Μαντζούκας
5: Παπαγιαννης Γκουνταιτις
Αν κ δύσκολο του Γκριγκονις νομίζω θα ταίριαζε απίστευτα..
Καλα δεν ειναι ο Γκριγκονις ο πιο δυσκολος, αλλα ο Μαριο που εχει συμφωνησει με Ρεαλ, και ο Σιγκλετον που εχει προταση απο Πασκουαλ και Ζενιτ. :)
Τον θεωρώ δυσκολότερο γιατί είναι ο μόνος που δεσμεύεται με συμβόλαιο, για Σιγκλετον τ είπα περισσότερο αγωνιστικά για το σουτ κ την άμυνα (ειδικά με Γκουνταιτις θα πρέπει το τεσσάρι να τα έχει αυτά), για Μάριο θα δούμε..

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιούλ 07, 2022 10:34 am

Ο Μεικον για δεύτερος μια χαρά είναι, με λίγα λεφτά και σούπερ ρουκι χρονιά. Υπό την προϋπόθεση ότι ο μπροστινος του είναι αλλού τύπου παίκτης, αν είναι ο Νεντοβιτς δε γίνεται δουλειά.

Αν πάρουμε Τέιλορ κι ένα σούπερ τεσσάρι με σουτ, σκορ, μουσκουλα θα ριμαστε πολύ αξιόμαχοι με Καλαθη-Τειλορ-Παπαπετρου-Μικι (τυπου)- Παπαγιαννη κι από πίσω Λι-Μεικον-3αρι-4αρι-Γκουνταιτις και Μαντζουκα-Καββαδα-Καλαιτζακη . Ούτε τρομερά ακριβό είναι ούτε τρομερά δύσκολο να βρεις τέτοιους παίκτες.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Πέμ Ιούλ 07, 2022 10:54 am

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 10:34 am
Ο Μεικον για δεύτερος μια χαρά είναι, με λίγα λεφτά και σούπερ ρουκι χρονιά. Υπό την προϋπόθεση ότι ο μπροστινος του είναι αλλού τύπου παίκτης, αν είναι ο Νεντοβιτς δε γίνεται δουλειά.

Αν πάρουμε Τέιλορ κι ένα σούπερ τεσσάρι με σουτ, σκορ, μουσκουλα θα ριμαστε πολύ αξιόμαχοι με Καλαθη-Τειλορ-Παπαπετρου-Μικι (τυπου)- Παπαγιαννη κι από πίσω Λι-Μεικον-3αρι-4αρι-Γκουνταιτις και Μαντζουκα-Καββαδα-Καλαιτζακη . Ούτε τρομερά ακριβό είναι ούτε τρομερά δύσκολο να βρεις τέτοιους παίκτες.
Αν φυγει ο Νεντο και μεινει ο Μεικον, θελουμε καλυτερο δυαρι βασικο απο τειλορ. Με καλαθη-Τειλορ-Παπι θα ειμαστε δυσκολοι στο σουτ καθως νικ-παπι δεν ειναι και οι καλυτεροι σουτερ οπως ξερουμε, ενω και ο Τειλορ εδω και χρονια δεν ειναι ουτε σκορερ ουτε σουτερ, παρολο που δεν εχει κακο σουτ, δεν εχει και το καλυτερο.

Αν φυγει ο Νεντο θεωρω οτι ο Γκριγκονις ειναι η καλυτερη επιλογη ή ο Λουντμπεργκ. Βεβαια το πιο σημαντικο τωρα ειναι να ερθει ο Νικ και τα αλλα τα βλεπουμε. Εγω με Νικ-Γκουνταιτις θα ειμαι πολυ ευχαριστημενο, ακομα και αν δεν φυγει ο Νεντο.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι Νεντο και Μεικον μαζι δεν χωρανε, οποτε τουλαχιστον το καλο ειναι οτι σιγουρα ενας απο τους δυο θα χαιρετησει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”