Ακόμα δεν ελπίζω αλλά σαν να έχουμε αρχίσει να θυμίζουμε σοβαρή ομάδα ξανά. Αν η φυγή Νεντοβιτς είναι απόφαση Ραντονιτς είναι πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα για τον κόουτς.
Παίκτης Νεντοβιτς με τις συνήθειες που έχει, που παίζει για τη πάρτη του και τα νούμερα του, που ειναι κώνος στην άμυνα, που τραβάει προσπάθειες από τα μαλλιά, που δεν είναι σε τοπ κατάσταση λόγω τραυματισμών δεν κάνει για ομάδα που θέλει να έχει υψηλές βλέψεις.
Με τα 800 του συμβολαίου του και τα 300 μπαι άουτ μπορείς να φέρεις σοβαρό παίχτη στη θέση του. Βέβαια οι επιλογές είναι λίγες αλλά με 1+μυριο γίνεσαι άκρως θελκτικος προορισμός. Γκριγκονις θα ήταν ιδανικός αλλά η Τσσκα δεν βλέπω να τον αφήνει, μια επιλογή ο Ματ Τόμας που ακουγεται και για Ολυμπιακό, ο Κουριτς θα ήταν επίσης τέλειο φιτ αλλά δεν ξέρω αν θα φύγει τλκ από τη Μπαρτσα. Ο Λουντμπεργκ επίσης είναι ελεύθερος αν και βλέπω να ζητάει πάρα πολλά και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο φιτ.
Εγώ Μεικον δεν θα κρατούσα ούτε για 2ο 2αρι με 300 χιλιάρικα. Καταρχήν το παιδί δεν μπορεί να είναι ρολιστας του 15λεπτου καθώς είναι το ακριβώς αντίθετο από παίκτη οικονομίας. Κινούμενο μις ματς στην άμυνα, κρατάει 20 δευτερόλεπτα τη μπάλα στην επιθεση και γινόμαστε φουλ στατικοί, δεν παίζει οφ μπολ. Από μένα είναι ξεκάθαρα όχι. Βρίσκεις παίκτη με 400 χιλιάρικα που θα είναι πολύ πιο χρήσιμος.
Η νούμερο 1 προτεραιότητα πρέπει να είναι ο Καλαθης. Ωστόσο καλό θα ήταν να τρέξουν τις κινήσεις και στο 2 και στο 4 γιατί δεν έχουν μείνει και πολλοί παίκτες Ευρωλιγκατοι από το πάνω ράφι.