2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 22, 2022 3:17 am

gspara έγραψε:
Παρ Ιούλ 22, 2022 2:56 am
Πήρε τίποτα το μάτι σας για Εric Paschall??
Γιατι αυτος ειναι ο 15 ποντους λες;
Ο τυπος ειχε 14 στην χειροτερη χρονια τον Ουοριορς εβερ. Η σεζον της πανδημειας που τελειωσε η ομαδα με 15-50 (εφιαλτικη)
Την επομενη ηταν πισω απο τον Τοσκανο (αυτος μαλλον τριαρι που επαιζε 4) με επισης μικρη επιτυχια.
Μετριοτατο κοντο 4αρι με μετριο σουτ, μετριος ριμπαουντερ και αμυντικος (αντε προς καλουλης μην τον θαψω εντελως).
Ελπιζω να μην ειναι αυτο το μεγαλο ΜΠΑΜ γιατι ειναι απλα μεγαλη κοροιδια.
Και σιγουρα δεν ειναι τριαρι. Σε καμια μπασκετικη διασταση. Ειναι ΜΟΝΟ κοντος PF.
Σαν φαν των Ουοριορς , ηταν εξαιρετικη στιγμη οταν εφυγε απο την ομαδα για τους Τζαζ. :)
Δεν πιστευω....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3928
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 22, 2022 7:24 am

austerity_blues έγραψε:
Παρ Ιούλ 22, 2022 1:25 am

και εξακολουθώ να μένω με την απορία γιατί κρατήσατε Μποχωρίδη αντί για Κασελάκη.
γιατο ο ενας ηθελε να μεινει ενω ο αλλος ηθελε να φυγει

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1568
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Ιούλ 22, 2022 9:17 am

lefpan έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 9:05 pm
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 4:35 pm

Πώς έχει μεγαλύτερο παλμαρέ?
Παίζει και να είναι η μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη όλων των εποχών. Η θρυλική Γιουγκοπλάστικα.
Δεν διαφωνω στο οτι η Γιουγκοπλαστικα της περιοδου 88-91 ισως ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην ιστορια,αλλα για το παλμαρε μιλησες, δηλαδη το συνολο των τιτλων,και εκει ο Παναθηναικος εχει πολλαπλασιους τιτλους.
Επισης,σαν συνολικο στατους,η Γιουγκοπλαστικα ειχε μια τεραστια αιγλη για 3-4 χρονια, ο Παναθηναικος για 20.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Παρ Ιούλ 22, 2022 9:26 am

Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 11:46 pm
tarp7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 21, 2022 11:20 pm
Από το μέσα στα 3 καλύτερα τριάρια της ευρώπης φτάσαμε στο Παλιοχαρακτήρα τώρα που έφυγε Παπαπέτρου. Έδινε και χαρτάκι στους προπονητές ποιός θα παίζει. :argument: Τύφλα να χει το πορτοκαλί σαιτ
Ο Ζοτς θα τον φτιάξει. Είναι ότι καλύτερο του έχει τύχει. Πιστεύω υποτιμούσε τον Παναθηναϊκό. Τον έβλεπε λίγο τον Παναθηναϊκό και φερόταν ανάλογα. Ότι μπορεί να γίνει απτά καλύτερα τριάρια το πιστεύω. Να δουλέψει το σουτ του, όπως έκανε ο Ζοτς κάποτε στον Καλινιτς και απο 15-20% που σούταρε , σούταρε στα ΠΟ με εμάς και μετά στο Φ4 με 60%. Και βέβαια να δουλέψει και την χαρακτήρα του. Την πρώτη ύλη την έχει
Ναι είναι μικρό παιδάκι και θα τον κάνει ντα ο ομπράντοβιτς. Σαφώς και είναι στα υπερ του που θα δουλέψει με τον ομπράντοβιτς όχι βέβαια για να του αλλάξει χαρακτήρα. Ο Παπαπέτρου είναι έτοιμος παίκτης 28 χρ. Δεν νομίζω ότι υποτιμούσε τον παναθηναϊκό, νομόζω είναι οπαδός της ομάδας από μικρός, αλλά είναι και επαγγγελματίας παίκτης που έχει φιλοδοξίες και θεωρεί ότι έιναι καλύτερα να πάει σε ομάδα που θα διεκδικήσει 8άδα και με το κορυφαίο προπονητή στην ευρώπη, παρά να κάτσει σε μια ομάδα που με τον ιδιοκτήτης δεν βγαίνει άκρη.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Παρ Ιούλ 22, 2022 10:22 am

Υποθετικά

Σε μια σειρά 5 αγώνων για τον τίτλο ποια από τις 2 πεντάδες θα κέρδιζε;

Πρώτη πεντάδα
1) Γουολτερς
2) Γκριγκόνις
3) Παπαπέτρου
4) Μήτογλου
5) Παπαγιάννης

Δεύτερη πεντάδα
1) Γουολτερς
2) Γκριγκονις
3) Μπέικον
4) Ντ.Γουιλιαμς
5) Παπαγιάννης

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
pk13

euroleague
Reactions: 132

Παρ Ιούλ 22, 2022 10:27 am

Ο Έρικ Πασκάλ είναι αυτος που γράφτηκε στο sdna. Προσωπικά μόνο την πρώτη του σεζόν τον εχω παρακολουθήσει συστηματικά στο γκολντεν στειτ και ελάχιστα πέρσιστη Γιούτα που δεν είχε και μεγάλο ρόλο.

Δυνατό σώμα, εκρηκτικός μετά από ντρίμπλα, μέτριο handling, καλό σουτακι από μέση απόσταση, δεν σουτάρει πολύ από το τρίποντο αν και είχε 37% πέρσι, επιτίθεται πολύ καλά στα close out, μπορεί να παίξει ένας εναντίον ενός, μέτριος ριμπάουντερ, σχετικά καλός αμυντικός αν και γενικά είναι λίγο αμπλαμπλουμπλης στο πως τοποθετεί το σώμα του.

Έχει παίξει για λίγο και στο 3 στο nba και στο κολέγιο αλλά είναι νομίζω ξεκάθαρα πως αποδίδει καλύτερα στο 4.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 22, 2022 10:47 am

pk13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 22, 2022 10:27 am
Ο Έρικ Πασκάλ είναι αυτος που γράφτηκε στο sdna. Προσωπικά μόνο την πρώτη του σεζόν τον εχω παρακολουθήσει συστηματικά στο γκολντεν στειτ και ελάχιστα πέρσιστη Γιούτα που δεν είχε και μεγάλο ρόλο.

Δυνατό σώμα, εκρηκτικός μετά από ντρίμπλα, μέτριο handling, καλό σουτακι από μέση απόσταση, δεν σουτάρει πολύ από το τρίποντο αν και είχε 37% πέρσι, επιτίθεται πολύ καλά στα close out, μπορεί να παίξει ένας εναντίον ενός, μέτριος ριμπάουντερ, σχετικά καλός αμυντικός αν και γενικά είναι λίγο αμπλαμπλουμπλης στο πως τοποθετεί το σώμα του.

Έχει παίξει για λίγο και στο 3 στο nba και στο κολέγιο αλλά είναι νομίζω ξεκάθαρα πως αποδίδει καλύτερα στο 4.
Αν είναι αυτός μιλάμε για ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά για 4αρι.
Στο τρίποντο έχει διαδοχικά 29%,33%,37% και ποσοστό καριέρας 32,6% οπότε Ευρώπη θα μπορούσε να είναι σε ένα τίμιο 35-38%.

Θα μπορούσε να βγει σούπερ εδώ, μια νέα περίπτωση Σίνγκλετον,

3αρι όμως δεν είναι.
Ακόμα στο nba listed σαν pf τον έχουν, που δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο εκεί 4αρι κάτω από τα 2 μέτρα.
Είναι όσο 3 είναι ο Μπατίστ ή ο Σίνγκλετον.

Στο 3 να παίξει κάνα πεντάλεπτο σε ειδική κατάσταση και ως εκεί, πιο πιθανό να έπαιζε στο 5 σε small ball παρά στο 3.

Με αυτόν θα παραείναι άδειο ποιοτικά το 2-3.
Μόνο ο Γκριγκόνις ξέρουμε ότι σίγουρα μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο και ελπίζουμε και για τον Άντριους(που 1-2 είναι όχι 2-3).

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Παρ Ιούλ 22, 2022 10:51 am

shtarkws έγραψε:
Υποθετικά

Πρώτη πεντάδα
1) Γουολτερς
2) Γκριγκόνις
3) Παπαπέτρου
4) Μήτογλου
5) Παπαγιάννης

Δεύτερη πεντάδα
1) Γουολτερς
2) Γκριγκονις
3) Μπέικον
4) Ντ.Γουιλιαμς
5) Παπαγιάννης
Αν μιλαμε για πρωτάθλημα Θεωρητικά η δεύτερη, πρακτικά η πρώτη, ωραίος ο Γουιλιαμς ωραίος ο Μπέικον, αλλά δεν είναι εύκολο να δεθούν απο την μια μέρα στην άλλη με έναν σύλλογο, μισθοφόροι είναι και δεν το λέω για κακό.
Υ.Γ. μην παρεξηγηθώ τον θέλω τον Μπέικον :roofl:

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιούλ 22, 2022 11:04 am

Ο Eric Paschall (πως προφερεται Πασαλ ή Πασκαλ;) ειναι κυριως 4αρι και νομιζω εκει ειναι η θεση του. Σαν στυλ μου θυμιζει τον Χειζ που ειναι κυριως 4, αλλα παιζει και λιγο 3 οχι τοσο καλα βεβαια. Εχει πολυ καλη ντριμπλα για 4αρι, μετρια για 3αρι, σουτ οχι τοπ αλλα εδω με μικροτερες αποσταστεις μπορει να σουταρει καλυτερα, απο mid range νομιζω καλυτερος, ενω χτυπαει αρκετα στα close out ειδικα σαν 4αρι.

Αμυντικα σιγουρα ειναι δυνατος και αθλητικος, ειδικα για ευρωλιγκα μπορει να κυριαρχησει, αλλα δεν ξερω ομαδικα πως θα ανταποκριθει. Γενικα για εναν αμερικανο ειναι κορονα γραμματα πως θα παιξει εδω για αυτο ειναι σημαντικο να εχει υψηλη αντιληψη και μπασκετικο iq.

Εμενα σαν παικτης μου αρεσει και γενικοτερα θελουμε εναν τυπο glue guy αθλητικο με μουσκουλα και με καλο σουτακι εκει στο 3/4. Βεβαια ειναι κατα 80% 4αρι, αλλα αν μπορει να ξεκιναει ως 3αρι και να καταληγει ως 4αρι προς το κλεισιμο των αγωνων εγω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι μπαμ, βομβα και παικτης που θα κανει την διαφορα, αλλα φετος αυτο ειναι το καλο, οτι θελουμε να φτιαξουμε ορθολογικη ομαδα με σαφης ρολους χωρις να πρεπει καποιος να κανει ταρζανιες οπως περσι η αγαπη σας ο Νεντο και ο Μεικον. Φτιαχνουμε ομαδα κυριοι!

Παντως εγω δεν εχω πειστει οτι θα ερθει, καθως για πολλες ομαδες ΝΒΑ μια χαρα ρολιστας θα μπορουσε να ειναι και οχι με 1 μυριο συμβολαιο αλλα παραπανω. Οποτε δεν ξερω αν τελικα θα ρθει και τι συμβολαιο θα του δωσουμε (ελπιζω οχι πανω απο 1 μυριο).

Φιλε Hipster, εισαι τουλαχιστον υπερβολικος να λες οτι ειναι τοσο κακος παικτης. Και εχει στοιχεια που μας λειπουν και που γενικα χρειαζονται στην Ευρωλιγκα. Απλως οπως λες και συ δεν θα κανει την διαφορα ατομικα, αλλα επειδη φετος φτιαχνουν ομαδα και οχι Νεντοβιτσαδα, θα βοηθησει πολυ.

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιούλ 22, 2022 11:09 am

Μια χαρα σουπερ θα ηταν ο Paschall για το σημερινο παναηναικο, τον θυμαμαι που τον εψαχνα στους waivers στο fantasy σε 14 αρα liga , το οποιο απο μονο του ειναι καλο σημαδι .

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 22, 2022 11:12 am

Προσωπικά θα ενθουσιαστώ αν πάρουμε τον συγκεκριμένο. Σίγουρα μπορεί να παίξει καλή άμυνα στην Ευρώπη, και να προσφέρει 12 πόντους χαλαρά ανά ματς. 26 χρόνων χωρίς τραυματισμούς είναι πολύ καλή περίπτωση. Εμένα μου μοιάζει με Χαινς με καλύτερο σουτ. Βέβαια ο χαινς έχει κάνει τεράστια καριέρα, αλλά τα χαρακτηριστικά του μου μοιάζουν. Παικτικα λέω ότι μοιάζουν, δεν ξέρω αν θα τον φτάσει. Για να δούμε θα έχει ενδιαφέρον αν ολοκληρωθει

0
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 22, 2022 11:12 am

djibriliant έγραψε:
Παρ Ιούλ 22, 2022 10:51 am
shtarkws έγραψε:
Υποθετικά

Πρώτη πεντάδα
1) Γουολτερς
2) Γκριγκόνις
3) Παπαπέτρου
4) Μήτογλου
5) Παπαγιάννης

Δεύτερη πεντάδα
1) Γουολτερς
2) Γκριγκονις
3) Μπέικον
4) Ντ.Γουιλιαμς
5) Παπαγιάννης
Αν μιλαμε για πρωτάθλημα Θεωρητικά η δεύτερη, πρακτικά η πρώτη, ωραίος ο Γουιλιαμς ωραίος ο Μπέικον, αλλά δεν είναι εύκολο να δεθούν απο την μια μέρα στην άλλη με έναν σύλλογο, μισθοφόροι είναι και δεν το λέω για κακό.
Υ.Γ. μην παρεξηγηθώ τον θέλω τον Μπέικον :roofl:
Ήθελα μια πεντάδα με Μπέικον- Μητογλου

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 22, 2022 11:13 am

Βγήκε και το δελτίο τύπου για τον Πάσκαλ αρα αυτόν θέλουμε και λογικά είμαστε και κοντά.
Ακόμα και nba δεν έπαιζε 3 καθόλου, θα παίξει Ευρώπη; Χλωμό
Αν κάνουμε σύγκριση, είναι περισσότερο Μπατίστ παρά Παπαπέτρου...

Μπορεί να βγει αποκάλυψη αλλά ως 4 ή ακόμα και 5, αν παίρναμε αυτόν αντί του Γουίλιαμς θα έλεγα ωραία κίνηση.
Από οικονομικό δεν θα είναι και πολύ ακριβός, το μινιμουμ θα έπαιρνε εκεί και σε λίγο μπαίνει Αύγουστος. Οι ομάδες εκεί και Ευρώπη κλείνουν ρόστερ σιγά σιγά.

Όμως θα πάμε με μόνο ξένο που πατάει 3 το 2-3αρι Γκριγκόνις όπως φαίνεται και στο 3 οι υπόλοιποι θα είναι μικροί.
Επίσης για να παίρνει 2 ξένα κλασσικά 4αρια μάλλον ο Ράντονιτς βλέπει τον Μαντζούκα σαν 3.
Περίεργα πράγματα...

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1568
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Ιούλ 22, 2022 11:19 am

Δεν εχω εικονα απο την περσινη σεζον του στη Γιουτα, αλλα ο Πασκαλ των GSW θα ειναι σουπερ μεταγραφή.Καλος σκορερ και ριμπαουντερ, γερο κορμι,καλο σουτ απο το 3ποντο,και αμυντικα οκ.
Απλα δυσκολο να παιξει στο 3,μπορει να βοηθησει,αλλα η θεση του ειναι στο 4.Ακομα και στο fantasy σαν PF/C τον εδινε.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος j-kidd13 την Παρ Ιούλ 22, 2022 11:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 22, 2022 11:20 am

pan24 έγραψε:
Παρ Ιούλ 22, 2022 11:13 am
Βγήκε και το δελτίο τύπου για τον Πάσκαλ αρα αυτόν θέλουμε και λογικά είμαστε και κοντά.
Ακόμα και nba δεν έπαιζε 3 καθόλου, θα παίξει Ευρώπη; Χλωμό
Αν κάνουμε σύγκριση, είναι περισσότερο Μπατίστ παρά Παπαπέτρου...

Μπορεί να βγει αποκάλυψη αλλά ως 4 ή ακόμα και 5, αν παίρναμε αυτόν αντί του Γουίλιαμς θα έλεγα ωραία κίνηση.
Από οικονομικό δεν θα είναι και πολύ ακριβός, το μινιμουμ θα έπαιρνε εκεί και σε λίγο μπαίνει Αύγουστος. Οι ομάδες εκεί και Ευρώπη κλείνουν ρόστερ σιγά σιγά.

Όμως θα πάμε με μόνο ξένο που πατάει 3 το 2-3αρι Γκριγκόνις όπως φαίνεται και στο 3 οι υπόλοιποι θα είναι μικροί.
Επίσης για να παίρνει 2 ξένα κλασσικά 4αρια μάλλον ο Ράντονιτς βλέπει τον Μαντζούκα σαν 3.
Περίεργα πράγματα...
Η αλήθεια είναι ότι τριάρι βλέπω τον Μαντζούκα και εγώ. Απο ένα δεκάλεπτο στο 3 οι δυο καλαιτζακηδες, ο Μαντζουκας και ο Γκριγκονις. Κάποιος θα βγει απο τους τρεις πιστεύω και ο άλλος θα παίρνει συμπληρωματικό χρόνο. Στη ρακέτα φέτος θα είμαστε δυνατοί πάντως παρά πολύ μετά απο χρόνια.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”