Ο Eric Paschall (πως προφερεται Πασαλ ή Πασκαλ;) ειναι κυριως 4αρι και νομιζω εκει ειναι η θεση του. Σαν στυλ μου θυμιζει τον Χειζ που ειναι κυριως 4, αλλα παιζει και λιγο 3 οχι τοσο καλα βεβαια. Εχει πολυ καλη ντριμπλα για 4αρι, μετρια για 3αρι, σουτ οχι τοπ αλλα εδω με μικροτερες αποσταστεις μπορει να σουταρει καλυτερα, απο mid range νομιζω καλυτερος, ενω χτυπαει αρκετα στα close out ειδικα σαν 4αρι.
Αμυντικα σιγουρα ειναι δυνατος και αθλητικος, ειδικα για ευρωλιγκα μπορει να κυριαρχησει, αλλα δεν ξερω ομαδικα πως θα ανταποκριθει. Γενικα για εναν αμερικανο ειναι κορονα γραμματα πως θα παιξει εδω για αυτο ειναι σημαντικο να εχει υψηλη αντιληψη και μπασκετικο iq.
Εμενα σαν παικτης μου αρεσει και γενικοτερα θελουμε εναν τυπο glue guy αθλητικο με μουσκουλα και με καλο σουτακι εκει στο 3/4. Βεβαια ειναι κατα 80% 4αρι, αλλα αν μπορει να ξεκιναει ως 3αρι και να καταληγει ως 4αρι προς το κλεισιμο των αγωνων εγω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι μπαμ, βομβα και παικτης που θα κανει την διαφορα, αλλα φετος αυτο ειναι το καλο, οτι θελουμε να φτιαξουμε ορθολογικη ομαδα με σαφης ρολους χωρις να πρεπει καποιος να κανει ταρζανιες οπως περσι η αγαπη σας ο Νεντο και ο Μεικον. Φτιαχνουμε ομαδα κυριοι!
Παντως εγω δεν εχω πειστει οτι θα ερθει, καθως για πολλες ομαδες ΝΒΑ μια χαρα ρολιστας θα μπορουσε να ειναι και οχι με 1 μυριο συμβολαιο αλλα παραπανω. Οποτε δεν ξερω αν τελικα θα ρθει και τι συμβολαιο θα του δωσουμε (ελπιζω οχι πανω απο 1 μυριο).
Φιλε Hipster, εισαι τουλαχιστον υπερβολικος να λες οτι ειναι τοσο κακος παικτης. Και εχει στοιχεια που μας λειπουν και που γενικα χρειαζονται στην Ευρωλιγκα. Απλως οπως λες και συ δεν θα κανει την διαφορα ατομικα, αλλα επειδη φετος φτιαχνουν ομαδα και οχι Νεντοβιτσαδα, θα βοηθησει πολυ.