Παντως με τα μυϊκά κιλά που πήρε ο Γιώργος φετος και τη μικρή διαφορά ύψους που έχουν νομίζω είναι πιο αισθητή η διαφορά πλέον. Ισχύει κι αυτο όμως, θα χουν και διαφορετικά νούμερα lol.Panos Phys έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 25, 2022 3:51 pmΘα σου πω κατι:
εχουν νούμερα οι φανέλες!![]()
![]()
Είναι ολόιδιοι!
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2594
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
2
2

- shaq7
- Reactions: 7265
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ισχυει ειδα και εγω την συνεντευξη και ειπα οτι αυτος φαινεται σοβαρο παιδι..και οτι πηγαν λιθουανια και παιζαν για να βελτιωθουν σημαινει πολλα πιστευω..Το μονο κακο η καλο( θα δειξει στο τελος )ειναι οτι ξαφνικα θα εχουν παρα πολλες ευθυνες και απαιτησεις..Νταξει ειδικα αυτος απο τους μπακς 23 ειναι αν το χει μεσα του θα την αρπαξει την ευκαιρια,το κορμι του ειναι αρκετα καλο για ευρωλιγκα,στο χερι του ειναι πλεον.
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλώς τον και τον δεύτερο Καλαϊτζάκη!!!!!
Για τοξικότητα δεν παίζει από φέτος.Ο βασικός λόγος για σκούπισμα παιχτών δεν υφίσταται ,παρά μόνο για μονοετή συμβόλαια ξένων παιχτών.Δεν παίρνει τον ΔΓ να "σκουπίσει "ελληνες παίχτες και νέο ελληνικό αίμα για τον απλούστερο λόγο ότι....δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες να τους αντικαταστήσουν.Επομενως θα κάνει υπομονή να δέσουν στο σύνολο και να προχωρήσει η ομάδα έστω και με ...μετριότητα στην απόδοση Ελλήνων παιχτών.Πριν χρόνια υπήρχε η δυνατότητα να προσθαφερεσεις Έλληνες παίχτες.Πλεον αυτό δεν υφίσταται!!!!!Εκτός αν φύγουν μόνοι τους με το πέρας του συμβολαίου τους.
Βλέπω ότι υπάρχει κενός χώρος εσκεμμένα για Μιτογλου.
Θα ήθελα και Ρογκαβοπουλο στο 3 μαζί με Γ.Καλαιτζακη και Μαντζουκα.
Για τοξικότητα δεν παίζει από φέτος.Ο βασικός λόγος για σκούπισμα παιχτών δεν υφίσταται ,παρά μόνο για μονοετή συμβόλαια ξένων παιχτών.Δεν παίρνει τον ΔΓ να "σκουπίσει "ελληνες παίχτες και νέο ελληνικό αίμα για τον απλούστερο λόγο ότι....δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες να τους αντικαταστήσουν.Επομενως θα κάνει υπομονή να δέσουν στο σύνολο και να προχωρήσει η ομάδα έστω και με ...μετριότητα στην απόδοση Ελλήνων παιχτών.Πριν χρόνια υπήρχε η δυνατότητα να προσθαφερεσεις Έλληνες παίχτες.Πλεον αυτό δεν υφίσταται!!!!!Εκτός αν φύγουν μόνοι τους με το πέρας του συμβολαίου τους.
Βλέπω ότι υπάρχει κενός χώρος εσκεμμένα για Μιτογλου.
Θα ήθελα και Ρογκαβοπουλο στο 3 μαζί με Γ.Καλαιτζακη και Μαντζουκα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Και οι δυο 23 ειναι. Εντάξει δεν θα πεσουν και τοσο στα βαθιά.. Ο ενας επαιζε 27 λεπτα μεσο ορο στο γιουροκαπ σε ομαδα μάλιστα που απέκλεισε τη Ζαλγκιρις στο λιθουανικο πρωτάθλημα έχοντας πολυ σοβαρούς μεσους όρους και ο αλλος ήταν ΝΒΑ όπου βελτιώθηκε ατομικά, πήρε χρονο στη gleague απέναντι σε πολύ αθλητικά κορμιά και είχε και 4 γεμάτα παιχνίδια στο ΝΒΑ, όπου ήταν θετικός. Δεν ειναι κατι τρομερό να τους ζητήσουμε να βγάζουν ένα 10λεπτο έκαστος ανα ματς στη γιουρολιγκ χωρίς να είναι αρνητικοί. Όπως λες κι εσύ 23 ειναι... αν τους έλεγαν Φοστερ και Λεκαβιτσιους δεν θα αγχωνομασταν τοσο.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 25, 2022 4:24 pmισχυει ειδα και εγω την συνεντευξη και ειπα οτι αυτος φαινεται σοβαρο παιδι..και οτι πηγαν λιθουανια και παιζαν για να βελτιωθουν σημαινει πολλα πιστευω..Το μονο κακο η καλο( θα δειξει στο τελος )ειναι οτι ξαφνικα θα εχουν παρα πολλες ευθυνες και απαιτησεις..Νταξει ειδικα αυτος απο τους μπακς 23 ειναι αν το χει μεσα του θα την αρπαξει την ευκαιρια,το κορμι του ειναι αρκετα καλο για ευρωλιγκα,στο χερι του ειναι πλεον.
1
1

-
- Reactions: 2
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ πιστεύω πάντως ότι φτιάχνουμε καλό ρόστερ φέτος.Ο grigonis λογικά θα παίζει περισσότερο 2αρι στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού ο andrews θα είναι εκτός.Και ετσι θα παίρνουν χρόνο στο 2 ο Καλαιτζακης Γ(10λεπτο).
Και στο 3 θα έχουν από 15 λεπτά έκαστος Καλαιτζακης και 5-10 λεπτά Ματζουκας(εννοείται στα πιο εύκολα ματς).
Σαν 4αρια τώρα ανάλογα και με το τι θέλουμε να δώσουμε από χρήματα εμένα μου αρέσουν πολύ:
-Jabari Parker
-Juancho Hernagomez
-Luka Samanic
Και στο 3 θα έχουν από 15 λεπτά έκαστος Καλαιτζακης και 5-10 λεπτά Ματζουκας(εννοείται στα πιο εύκολα ματς).
Σαν 4αρια τώρα ανάλογα και με το τι θέλουμε να δώσουμε από χρήματα εμένα μου αρέσουν πολύ:
-Jabari Parker
-Juancho Hernagomez
-Luka Samanic
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Για να επιλέξουμε τη τελευταία μας μεταγραφή πρεπει να σκεφτούμε το τι συμφέρει την ομαδα σε βάθος χρόνου. Δηλαδή ναι, τωρα πίσω απτον Γουιλιαμς ισως βολεύει καλύτερα ενα 4/5αρι τύπου Μπαρτελ ή Πασκαλ. Ομως δεν νομίζω πως είναι τυχαίο πως υπογράψαμε με σχετικά υψηλό συμβόλαιο με μονοετές τον Ντερικ. Πιστεύω πως στην ομαδα υπολογίζουν να τον αντικαταστησουν του χρονου με τον Μήτογλου που θα κοστίζει παρόμοια χρήματα. Αρα απο πισω θες απο φετος να βρεις 4αρι φθηνο με κύριο χαρακτηριστικό το σουτ, για αυτο θα επεμενα σε παιχτη όπως ο Daum ή o Sedekerskis που να δίνει αλλα χαρακτηριστικά απτον Ντίνο. Ακομα και αν χρειαστεί να πληρώσουμε και κάποιο buy out.
Επιπλέον, θεωρώ πως του χρονου θα αντικατασταθεί ο Αντριους απο 3/2αρι για να επιστρέψει ο Γκριγκονις στο 2 αποκλειστικά. Ιδανικος ο Γκιετραιτις που θα μεινει και ελεύθερος. Να θυμόμαστε πως η φετινη είναι μεταβατική χρονιά απο μια καταστροφική για το σύλλογο διετία και κύριος στόχος είναι περα απτο να μαστε ανταγωνιστικοι σε όλες τις διοργανώσεις, το να δημιουργήσουμε εναν καλο και γερο κορμο για το μέλλον.
Επιπλέον, θεωρώ πως του χρονου θα αντικατασταθεί ο Αντριους απο 3/2αρι για να επιστρέψει ο Γκριγκονις στο 2 αποκλειστικά. Ιδανικος ο Γκιετραιτις που θα μεινει και ελεύθερος. Να θυμόμαστε πως η φετινη είναι μεταβατική χρονιά απο μια καταστροφική για το σύλλογο διετία και κύριος στόχος είναι περα απτο να μαστε ανταγωνιστικοι σε όλες τις διοργανώσεις, το να δημιουργήσουμε εναν καλο και γερο κορμο για το μέλλον.
0
Αν και αυτός ο Πασκάλ δεν φαινόταν να είναι αυτό που μας ταίριαζε απόλυτα, γιατί θέλουμε παίχτη στο 3, ίσως τελικά αν μπορούν τα αδέρφια να καλύψουν μέσες άκρες τη θέση, να ήταν και ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Τεσσάρι που πατάει λίγο στο τρία έστω και με το ζόρι και λίγο στο πέντε.Αναγκαστικά απ'τη στιγμή που διώξαμε και τον Καββαδά, θα πρέπει κάποιος να μπορεί να παίξει και για λίγο στο 5. Σε περίπτωση τραυματισμού ενός εκ των ψηλών μας ο άλλος θα πρέπει να παίζει 40 λεπτά πράγμα αδύνατον. Τον Γουίλιαμς σε καμία περίπτωση δεν τον έχω να μπορεί, οπότε ποιος μένει?
0
- shaq7
- Reactions: 7265
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ναι λογικο αφου ειναι διδυμοι να ειναι ιδια ηλικιαJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 25, 2022 4:35 pmΚαι οι δυο 23 ειναι. Εντάξει δεν θα πεσουν και τοσο στα βαθιά.. Ο ενας επαιζε 27 λεπτα μεσο ορο στο γιουροκαπ σε ομαδα μάλιστα που απέκλεισε τη Ζαλγκιρις στο λιθουανικο πρωτάθλημα έχοντας πολυ σοβαρούς μεσους όρους και ο αλλος ήταν ΝΒΑ όπου βελτιώθηκε ατομικά, πήρε χρονο στη gleague απέναντι σε πολύ αθλητικά κορμιά και είχε και 4 γεμάτα παιχνίδια στο ΝΒΑ, όπου ήταν θετικός. Δεν ειναι κατι τρομερό να τους ζητήσουμε να βγάζουν ένα 10λεπτο έκαστος ανα ματς στη γιουρολιγκ χωρίς να είναι αρνητικοί. Όπως λες κι εσύ 23 ειναι... αν τους έλεγαν Φοστερ και Λεκαβιτσιους δεν θα αγχωνομασταν τοσο.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 25, 2022 4:24 pmισχυει ειδα και εγω την συνεντευξη και ειπα οτι αυτος φαινεται σοβαρο παιδι..και οτι πηγαν λιθουανια και παιζαν για να βελτιωθουν σημαινει πολλα πιστευω..Το μονο κακο η καλο( θα δειξει στο τελος )ειναι οτι ξαφνικα θα εχουν παρα πολλες ευθυνες και απαιτησεις..Νταξει ειδικα αυτος απο τους μπακς 23 ειναι αν το χει μεσα του θα την αρπαξει την ευκαιρια,το κορμι του ειναι αρκετα καλο για ευρωλιγκα,στο χερι του ειναι πλεον.

0