2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2595
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 25, 2022 3:58 pm

Panos Phys έγραψε:
Δευ Ιούλ 25, 2022 3:51 pm
yorgos έγραψε:
Δευ Ιούλ 25, 2022 3:29 pm
Εσείς τα ξεχωρίζετε τα καλαιτζονιντζακια; εγώ όχι και το βρίσκω εκνευριστικό.
Θα σου πω κατι:
εχουν νούμερα οι φανέλες! :D :D :D
Είναι ολόιδιοι!
Παντως με τα μυϊκά κιλά που πήρε ο Γιώργος φετος και τη μικρή διαφορά ύψους που έχουν νομίζω είναι πιο αισθητή η διαφορά πλέον. Ισχύει κι αυτο όμως, θα χουν και διαφορετικά νούμερα lol.

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 25, 2022 4:14 pm

εγω σε αντιθεση με τους περισσοτερους εδω μεσα πιστευω τα 2 αδερφια θα τα καταφερουν στον Παναθηναικο. εχουν βελτιωθει αισθητα και οι 2 ...και θα βελτιωθουν και αλλο. ειναι σοβαρα παιδια που δουλευουν πολυ και φυσικα εχουν ταλεντο

σημειωνω τωρα 25/7/2022 το σχολιο μου γτ του χρονου θα το χρειαστω :D

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 25, 2022 4:18 pm

Κι εγώ δυο συνεντεύξεις που είδα τον έναν (αυτόν από τους Μπακς) μου φάνηκε πολύ σοβαρό παλικάρι. Καλώς ή κακως θα υπάρχει ελληνικό στοιχείο και μάλιστα με σοβαρό χρόνο συμμετοχής. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιούλ 25, 2022 4:19 pm

yorgos έγραψε:
Δευ Ιούλ 25, 2022 3:29 pm
Εσείς τα ξεχωρίζετε τα καλαιτζονιντζακια; εγώ όχι και το βρίσκω εκνευριστικό.
Εννούσα στο μπασκετικό στιλ, στον τρόπο που τριπλάρουν, σουτάρουν κλπ, όχι ως κοψιά. Δεν τους έχω δει αρκετά και ποτέ μαζί.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιούλ 25, 2022 4:20 pm

Όταν ο Θεός μοίραζε μύτες, αυτός άκουσε πίτες και φώναξε: "μια διπλή με μπιφτέκι!

ΥΓ: Πλάκα κάνουμε, δεν είναι ανάγκη να βαράτε!!!

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7271
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 25, 2022 4:24 pm

ισχυει ειδα και εγω την συνεντευξη και ειπα οτι αυτος φαινεται σοβαρο παιδι..και οτι πηγαν λιθουανια και παιζαν για να βελτιωθουν σημαινει πολλα πιστευω..Το μονο κακο η καλο( θα δειξει στο τελος )ειναι οτι ξαφνικα θα εχουν παρα πολλες ευθυνες και απαιτησεις..Νταξει ειδικα αυτος απο τους μπακς 23 ειναι αν το χει μεσα του θα την αρπαξει την ευκαιρια,το κορμι του ειναι αρκετα καλο για ευρωλιγκα,στο χερι του ειναι πλεον.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Δευ Ιούλ 25, 2022 4:27 pm

Καλώς τον και τον δεύτερο Καλαϊτζάκη!!!!!

Για τοξικότητα δεν παίζει από φέτος.Ο βασικός λόγος για σκούπισμα παιχτών δεν υφίσταται ,παρά μόνο για μονοετή συμβόλαια ξένων παιχτών.Δεν παίρνει τον ΔΓ να "σκουπίσει "ελληνες παίχτες και νέο ελληνικό αίμα για τον απλούστερο λόγο ότι....δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες να τους αντικαταστήσουν.Επομενως θα κάνει υπομονή να δέσουν στο σύνολο και να προχωρήσει η ομάδα έστω και με ...μετριότητα στην απόδοση Ελλήνων παιχτών.Πριν χρόνια υπήρχε η δυνατότητα να προσθαφερεσεις Έλληνες παίχτες.Πλεον αυτό δεν υφίσταται!!!!!Εκτός αν φύγουν μόνοι τους με το πέρας του συμβολαίου τους.

Βλέπω ότι υπάρχει κενός χώρος εσκεμμένα για Μιτογλου.
Θα ήθελα και Ρογκαβοπουλο στο 3 μαζί με Γ.Καλαιτζακη και Μαντζουκα.

0
JohnnyPao

champion

Δευ Ιούλ 25, 2022 4:35 pm

shaq7 έγραψε:
ισχυει ειδα και εγω την συνεντευξη και ειπα οτι αυτος φαινεται σοβαρο παιδι..και οτι πηγαν λιθουανια και παιζαν για να βελτιωθουν σημαινει πολλα πιστευω..Το μονο κακο η καλο( θα δειξει στο τελος )ειναι οτι ξαφνικα θα εχουν παρα πολλες ευθυνες και απαιτησεις..Νταξει ειδικα αυτος απο τους μπακς 23 ειναι αν το χει μεσα του θα την αρπαξει την ευκαιρια,το κορμι του ειναι αρκετα καλο για ευρωλιγκα,στο χερι του ειναι πλεον.
Και οι δυο 23 ειναι. Εντάξει δεν θα πεσουν και τοσο στα βαθιά.. Ο ενας επαιζε 27 λεπτα μεσο ορο στο γιουροκαπ σε ομαδα μάλιστα που απέκλεισε τη Ζαλγκιρις στο λιθουανικο πρωτάθλημα έχοντας πολυ σοβαρούς μεσους όρους και ο αλλος ήταν ΝΒΑ όπου βελτιώθηκε ατομικά, πήρε χρονο στη gleague απέναντι σε πολύ αθλητικά κορμιά και είχε και 4 γεμάτα παιχνίδια στο ΝΒΑ, όπου ήταν θετικός. Δεν ειναι κατι τρομερό να τους ζητήσουμε να βγάζουν ένα 10λεπτο έκαστος ανα ματς στη γιουρολιγκ χωρίς να είναι αρνητικοί. Όπως λες κι εσύ 23 ειναι... αν τους έλεγαν Φοστερ και Λεκαβιτσιους δεν θα αγχωνομασταν τοσο.

1
1 Εικόνα
SoloLevelling13

Reactions: 2
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιούλ 25, 2022 4:50 pm

Και εγώ πιστεύω πάντως ότι φτιάχνουμε καλό ρόστερ φέτος.Ο grigonis λογικά θα παίζει περισσότερο 2αρι στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού ο andrews θα είναι εκτός.Και ετσι θα παίρνουν χρόνο στο 2 ο Καλαιτζακης Γ(10λεπτο).
Και στο 3 θα έχουν από 15 λεπτά έκαστος Καλαιτζακης και 5-10 λεπτά Ματζουκας(εννοείται στα πιο εύκολα ματς).
Σαν 4αρια τώρα ανάλογα και με το τι θέλουμε να δώσουμε από χρήματα εμένα μου αρέσουν πολύ:
-Jabari Parker
-Juancho Hernagomez
-Luka Samanic

0
JohnnyPao

champion

Δευ Ιούλ 25, 2022 5:00 pm

Για να επιλέξουμε τη τελευταία μας μεταγραφή πρεπει να σκεφτούμε το τι συμφέρει την ομαδα σε βάθος χρόνου. Δηλαδή ναι, τωρα πίσω απτον Γουιλιαμς ισως βολεύει καλύτερα ενα 4/5αρι τύπου Μπαρτελ ή Πασκαλ. Ομως δεν νομίζω πως είναι τυχαίο πως υπογράψαμε με σχετικά υψηλό συμβόλαιο με μονοετές τον Ντερικ. Πιστεύω πως στην ομαδα υπολογίζουν να τον αντικαταστησουν του χρονου με τον Μήτογλου που θα κοστίζει παρόμοια χρήματα. Αρα απο πισω θες απο φετος να βρεις 4αρι φθηνο με κύριο χαρακτηριστικό το σουτ, για αυτο θα επεμενα σε παιχτη όπως ο Daum ή o Sedekerskis που να δίνει αλλα χαρακτηριστικά απτον Ντίνο. Ακομα και αν χρειαστεί να πληρώσουμε και κάποιο buy out.

Επιπλέον, θεωρώ πως του χρονου θα αντικατασταθεί ο Αντριους απο 3/2αρι για να επιστρέψει ο Γκριγκονις στο 2 αποκλειστικά. Ιδανικος ο Γκιετραιτις που θα μεινει και ελεύθερος. Να θυμόμαστε πως η φετινη είναι μεταβατική χρονιά απο μια καταστροφική για το σύλλογο διετία και κύριος στόχος είναι περα απτο να μαστε ανταγωνιστικοι σε όλες τις διοργανώσεις, το να δημιουργήσουμε εναν καλο και γερο κορμο για το μέλλον.

0
taurus13

senior
Reactions: 51

Δευ Ιούλ 25, 2022 5:03 pm

Αν και αυτός ο Πασκάλ δεν φαινόταν να είναι αυτό που μας ταίριαζε απόλυτα, γιατί θέλουμε παίχτη στο 3, ίσως τελικά αν μπορούν τα αδέρφια να καλύψουν μέσες άκρες τη θέση, να ήταν και ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Τεσσάρι που πατάει λίγο στο τρία έστω και με το ζόρι και λίγο στο πέντε.Αναγκαστικά απ'τη στιγμή που διώξαμε και τον Καββαδά, θα πρέπει κάποιος να μπορεί να παίξει και για λίγο στο 5. Σε περίπτωση τραυματισμού ενός εκ των ψηλών μας ο άλλος θα πρέπει να παίζει 40 λεπτά πράγμα αδύνατον. Τον Γουίλιαμς σε καμία περίπτωση δεν τον έχω να μπορεί, οπότε ποιος μένει?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7271
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 25, 2022 5:14 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 25, 2022 4:35 pm
shaq7 έγραψε:
Και οι δυο 23 ειναι. Εντάξει δεν θα πεσουν και τοσο στα βαθιά.. Ο ενας επαιζε 27 λεπτα μεσο ορο στο γιουροκαπ σε ομαδα μάλιστα που απέκλεισε τη Ζαλγκιρις στο λιθουανικο πρωτάθλημα έχοντας πολυ σοβαρούς μεσους όρους και ο αλλος ήταν ΝΒΑ όπου βελτιώθηκε ατομικά, πήρε χρονο στη gleague απέναντι σε πολύ αθλητικά κορμιά και είχε και 4 γεμάτα παιχνίδια στο ΝΒΑ, όπου ήταν θετικός. Δεν ειναι κατι τρομερό να τους ζητήσουμε να βγάζουν ένα 10λεπτο έκαστος ανα ματς στη γιουρολιγκ χωρίς να είναι αρνητικοί. Όπως λες κι εσύ 23 ειναι... αν τους έλεγαν Φοστερ και Λεκαβιτσιους δεν θα αγχωνομασταν τοσο.
ναι λογικο αφου ειναι διδυμοι να ειναι ιδια ηλικια :D Εγω νομιζω θα χει πολυ μεγαλυτερο ρολο αυτος απο τους μπακς,δηλαδη 15λ+ ευρωλιγκα και στην Α1 μην ξεχναμε ειναι 7-8 ματσακια με τον ολυμπιακο που θα πρεπει να ανταποκριθει. Τον αλλο δεν τον εχω παρακολουθησει παρα 1-2 βιντεακια δεν τον ξερω,απλα στο μυαλο μου εχω οτι ο καλος ειναι αυτος απο τους μπακς,ισως να μοιραζονται τον χρονο στο 2-3 ποιος ξερει. Εντωμεταξυ υπαρχει και το λαχειο με τον αντριους,αμα δεν πιασει αυτος στο επιπεδο της ευρωλιγκας και σας βγει φοστερ πχ αμεσως πεφτει μεγαλυτερο βαρος στα καλαιτζακια.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2238
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Ιούλ 25, 2022 5:29 pm

Διακρίνω έντονο προβληματισμο και τον καταλαβαίνω

Οπότε προτείνω ο ένας να αφήσει μακριά μαλλιά και ο άλλος μούσι σαν νέοι Κατσιμιχαιοι

4
4 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665

Δευ Ιούλ 25, 2022 5:56 pm

Ο Γ.Καλαιτζακης ως pg δεν ξεκίνησε; Που λεγαν κιόλας ότι θυμίζει η σωματοδομή ΔΔ; Το 3 πως προέκυψε;

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιούλ 25, 2022 5:58 pm

thory έγραψε:
Δευ Ιούλ 25, 2022 5:56 pm
Ο Γ.Καλαιτζακης ως pg δεν ξεκίνησε; Που λεγαν κιόλας ότι θυμίζει η σωματοδομή ΔΔ; Το 3 πως προέκυψε;
Αυτή ήταν η μανία μας όποιο δίμετρο γκάρντ υπάρχει να το κάνουμε τον νέο Διαμαντίδη. Τα ίδια και με τον Μποχωρίδη ακόμα.
Ο Καλαιτζάκης από τα παιδικά 2-3 έπαιζε και παίζει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”