Εθνική Εφήβων (U18)

Συντονιστής: Captains

Kavaliotis

sophomore
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 31, 2022 3:36 pm

basketara έγραψε:
Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:57 pm
Kavaliotis έγραψε:
Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:09 pm
Καλησπέρα καινούργιος εδώ,
Βλέποντας τα «ωραία» των εθνικών ομάδων είπα και εγώ να σχολιάσω και να πω την άποψη μου.
Αρχικά νταξει νομίζω όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι να πω πως πάνω κάτω με εχετε καλύψει όλοι. Πολύ λίγο μπάσκετ και «ξυλοκοπικη» άμυνα, πράγμα το οποιο πηγάζει κυρίως από τις μικρές ηλικίες, όπου κυριαρχεί η άποψη «άμυνα άμυνα και μόνο άμυνα , και μπροστά μηδέν πρωτοβουλία και δημιουργία»
Τώρα θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στα ονόματα και στις κλήσεις γιατί βλέπω πολύς ντόρος γίνεται.
Να ξεκινήσω αρχικά με αυτούς που κλήθηκαν.
Με όλο το σεβασμό στην προσπάθεια τον παιδιών αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω την κληση Κωνσταντινιδη κυρίως και μετά Καλλιοντζη. Δεν ξέρω τι παίζει με τον ΠΑΟΚ αλλά κατ εμε, ούτε στην προεπιλογή δεν θα έπρεπε να βρίσκονται οι συγκεκριμένοι.
Τώρα όσο αναφορά αυτούς που ΔΕΝ κλήθηκαν, επειδή ακούω το όνομα του Βασίλειου του προμηθέα, και επειδή έτυχε να τον δω και από κοντά φέτος , να πω πως το παιδί δεν μπορεί να σταθεί σε καμία περίπτωση πλέον σε αυτό το επίπεδο και δυστυχώς έχει μείνει πααααρα πολύ στάσιμος. Τον είδα φέτος και δεν πίστευα στα μάτια μου. Υπέροχο για μπάσκετ κορμί αλλά στασιμότητα σχετικά με το πως ξεκίνησε σε σημείο που το κάνανε χεντζ αουτ κάτι άμπαλοι :) στο τοπικό που έπαιζε με την Β ομάδα του προμηθέα και αυτός έχανε τις μπάλες. Στεναχωριέμαι γιατί τον στήριξε απίστευτα ο προμηθέας από τα 14 euro cup τον έβαζε και μάλλον δεν θα πάει και πολύ μπροστά , μακάρι να βγω ψεύτης!
Τώρα για το ποιους θα ήθελα να δω στην εθνική , σίγουρα Τσιμερικας και Καρακωστας θεωρώ πως ίσως να είχαν μια θέση ίσως και ο Ζορμπας.
Για Χαβαλέ που λέτε δεν ξέρω πολύ στάσιμος και αυτός και έπαιζε και σε μέτριο εφηβικό (Αρη) και πάλι σε πολλά ματς τα έβρισκε σκούρα.

Βασιλείου είναι καλογυμνασμένος αλλά μέχρι εκεί του λείπει το μπάσκετ.Δεν ξέρω τι κάνουν εκεί στον Προμηθέα αλλά πρέπει να του μάθουν να παίζει.
Τι άλλο να κάνει ο Προμηθέας μάγοι είναι; :D
Το παιδί το στήριξαν όσο δεν πάει , τον έβαλαν eurocup από τα 14, ανδρικό συνέχεια, προσπάθησαν να τον κάνουν ηγέτη σε όλα τα τμήματα υποδομής και το παιδί ακόμα δεν ξέρει να τριπλαρει. Ο προμηθέας φταίει δηλαδή;
Κρίμα γιατί ήταν ένα καλό προσπεκτ.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιούλ 31, 2022 3:39 pm

Kavaliotis έγραψε:
basketara έγραψε:
Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:57 pm

Βασιλείου είναι καλογυμνασμένος αλλά μέχρι εκεί του λείπει το μπάσκετ.Δεν ξέρω τι κάνουν εκεί στον Προμηθέα αλλά πρέπει να του μάθουν να παίζει.
Το παιδί το στήριξαν όσο δεν πάει , τον έβαλαν eurocup από τα 14, ανδρικό συνέχεια, προσπάθησαν να τον κάνουν ηγέτη σε όλα τα τμήματα υποδομής και το παιδί ακόμα δεν ξέρει να τριπλαρει. Ο προμηθέας φταίει δηλαδή;
Ποιος φταιει; Εδω εφυγαν 5 παιχτες βασικοι 2004 για παρτη του . Ας του μαθαιναν τα βασικα και οχι να προσπαθει να καρφωσει μονο :)

Kavaliotis

sophomore
Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 3:53 pm

Hipster έγραψε:
Kavaliotis έγραψε:

Ποιος φταιει; Εδω εφυγαν 5 παιχτες βασικοι 2004 για παρτη του . Ας του μαθαιναν τα βασικα και οχι να προσπαθει να καρφωσει μονο :)
Φίλε μου δεν ξέρω εγώ αυτό που λέω είναι πως όταν έχεις 5 χρόνια έναν παίκτη εκεί και τον έχεις βάλει με την ανδρική ομάδα από τα 14 του, eurocup και πρωτάθλημα και το παιδί ακόμα δεν ξέρει να τριπλαρει και ούτε έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο τότε δεν μπορεί να φταίει μόνο η ομάδα.
Και ο Πλωτας Προμηθεα παίζει αλλά πέντε πράγματα τα κάνει

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 3:56 pm

Μολις ειδα το Σλοβενια- Τσεχια. Αν και προσπαθησαν οι Τσεχοι να το γυρισουν απο το -20, εχασαν με 10 τελικα. Τους εχεις τους Σλοβενους η Ελλαδα. Καλα ειναι να τους κερδισει για να παιξει με Κρατια στην διασταυρωση, γιατι Λιθουανια και Ιταλια δεν της εχει μαλλον. Η Ιταλια ειναι καλυτερη απο το τουρνουα. Εχει πλας παιχτες Γκαλο, Ινοσεντι που δεν επαιζαν στο παιχνιδι με την Ελλαδα και επαιξαν ρολο σημαντικο χθες με τους Κροατες.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:01 pm

Kavaliotis έγραψε:
Hipster έγραψε:

Φίλε μου δεν ξέρω εγώ αυτό που λέω είναι πως όταν έχεις 5 χρόνια έναν παίκτη εκεί και τον έχεις βάλει με την ανδρική ομάδα από τα 14 του, eurocup και πρωτάθλημα και το παιδί ακόμα δεν ξέρει να τριπλαρει και ούτε έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο τότε δεν μπορεί να φταίει μόνο η ομάδα.
Μα δεν στην λεω, απλα σου λεω πως αυτα ειναι θεματα της ομαδας και της προπονησης της και οχι του παιχτη. Ο Πλωτας ειναι τεχνικα οπως οταν πηγε απο την Προοδευτικη Πατρας στον Προμηθεα μετα τα μινι, απλα εχει μεγαλωσει. Δεν εχει σημαντικη διαφορα τεχνικα. :wink: Το ιδιο και ο Βασιλειου οταν πηγε απο τα Γιαννενα. Μαλλον η ομαδα δεν κανει κατι σωστα. :)
Μπορεις να δεις επισης τον Κυπριο Γεωργιου που απο βασικος στο παιδικο του Πανιωνιου ,εγινε νεροκουβαλητης στον Προμηθεα. Μονο μασκουλα απεκτησε ,απο μπασκετ μην σου πω πως εχει κανει και βηματα πισω.

Kavaliotis

sophomore
Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:08 pm

Hipster έγραψε:
Kavaliotis έγραψε:

Μα δεν στην λεω, απλα σου λεω πως αυτα ειναι θεματα της ομαδας και της προπονησης της και οχι του παιχτη. Ο Πλωτας ειναι τεχνικα οπως οταν πηγε απο την Προοδευτικη Πατρας στον Προμηθεα μετα τα μινι, απλα εχει μεγαλωσει. Δεν εχει σημαντικη διαφορα τεχνικα. :wink: Το ιδιο και ο Βασιλειου οταν πηγε απο τα Γιαννενα. Μαλλον η ομαδα δεν κανει κατι σωστα. :)
Αυτό που θέλω να πω είναι πως το παιδί πήρε ευκαιρίες στο υψηλότερο επίπεδο σε πολύ μικρή ηλικία και θα έπρεπε από μόνος του να τις εκμεταλλευτεί και να γίνει καλύτερος και όχι να πασχιζει να περάσει ένα παίκτη τοπικού ερασιτέχνη.
Θέλω να κατάληξη πως γενικά ότι και να κάνει η ομάδα είναι θέμα του παίκτη και του κάθε παίκτη γενικότερα ποσό θα δουλέψει ο ίδιος από μόνος του και πως θα εκμεταλλευτεί τα ερεθίσματα που του δίνει απλόχερα η ομάδα του.
Και μην τρελαθούμε για τον Προμηθέα μιλάμε που έχει κάνει δουλειά στις ακαδημίες του δεν μιλάμε για την Παναχαϊκή.
Και όσο αναφορά τον Πλωτα εμένα μια χαρά μου φαίνεται και μπασκετικά ξεχώριζε χθες και σωματικά δουλεμένος

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:17 pm

Kavaliotis έγραψε:
Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:08 pm
Hipster έγραψε:

Αυτό που θέλω να πω είναι πως το παιδί πήρε ευκαιρίες στο υψηλότερο επίπεδο σε πολύ μικρή ηλικία και θα έπρεπε από μόνος του να τις εκμεταλλευτεί και να γίνει καλύτερος και όχι να πασχιζει να περάσει ένα παίκτη τοπικού ερασιτέχνη.
Θέλω να κατάληξη πως γενικά ότι και να κάνει η ομάδα είναι θέμα του παίκτη και του κάθε παίκτη γενικότερα ποσό θα δουλέψει ο ίδιος από μόνος του και πως θα εκμεταλλευτεί τα ερεθίσματα που του δίνει απλόχερα η ομάδα του.
Και μην τρελαθούμε για τον Προμηθέα μιλάμε που έχει κάνει δουλειά στις ακαδημίες του δεν μιλάμε για την Παναχαϊκή.
Και όσο αναφορά τον Πλωτα εμένα μια χαρά μου φαίνεται και μπασκετικά ξεχώριζε χθες και σωματικά δουλεμένος
Σωματικα δουλεμενοι ειναι ολοι στον Προμηθεα, αυτο σου λεω κι εγω, τεχνικα θεματα εχουν.
Τι να κανει ο παιχτης μονος του δηλαδη;
Εσωκλειστος ειναι, διπλα στο προπονητηριο μενει, σχολειο του εδωσαν. Προφανως μονο προπονησεις κανει και οχι ντολτσε βιτα (ακομα κι οταν λογο πανδημειας τα αλλα γηπεδα ηταν κλειστα) .
Κατι δεν κανουν καλα στην προπονηση προφανως.
Μην σε εντυπωσιαζει το Ονομα της ομαδας, μεταγραφες κανουν οι μεγαλοι, δες τι εξελιξη εχουν οι παιχτες που βγαζουν μετα το εφηβικο αλλα και την εξελιξη τους οσο ειναι στην Πατρα γι αυτο σου εδωσα και το παραδειγμα του Γεωργιου. Οταν "αγοραζεις" ενα ταλαντουχο στο παμπαιδικο ή στο Παιδικο και οταν τελειωσει το εφηβικο παραμενει σχεδον στασιμος (ασχετα απο τους τιτλους της ομαδας) , ισως δεν κανει κατι καλα η ομαδα. Δεν μπορει να φταινε παντα ΜΟΝΟ οι παιχτες.

ΥΓ δεν στα λεω αερα πατερα, τον Πλωτα τον εχω δει πρωτη φορα στα μινι του Προμηθεα, οταν επαιζε σε φιλικα χωρις να ανηκει ακομα στην ομαδα.
Αθλητικος, αγκρεσιβ, ταχυτατο πρωτο βημα, καλο ντραιβ ειχε απο τοτε.
Μετριο σουτ, μετρια ντριπλα, κακο διαβασμα και νοοτροπια μονος μου και ολοι σας απο τοτε (ειχα δει να βγαινει αλλαγη και να μην ξαναπαιζει γι αυτο το λογο) . Εχει βελτιωσεις σε ολα οσο μεγαλωνει, αλλα πουθενα σαν γενικη εικονα δεν αλλαξε ριζικα ,εχει τα ιδια δυνατα σημεια και τις ιδιες αδυναμιες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:26 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Kavaliotis

sophomore
Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:18 pm

Hipster έγραψε:
Kavaliotis έγραψε:

Μπορεις να δεις επισης τον Κυπριο Γεωργιου που απο βασικος στο παιδικο του Πανιωνιου ,εγινε νεροκουβαλητης στον Προμηθεα. Μονο μασκουλα απεκτησε ,απο μπασκετ μην σου πω πως εχει κανει και βηματα πισω.
Φαντάσου αυτόν στην Κύπρο τον θεωρούν ακόμα
μεγάλο ταλέντο όπως με ενημέρωσε ένας φίλος που παρακολουθεί κυπριακό μπάσκετ και αν δεν κάνω λάθος έκλεισε στην πρωταθλήτρια Κύπρου εκεί που πάλι αν δεν κάνω λάθος με κάθε επιφυλακή άκουσα πως έκλεισε ο Χριστοδούλου του ΠΑΟΚ και ήταν κοντά και ο γνωστός Νίκος Παππας.
Εγώ τον είδα λίγο τυχαία μπορώ να πω προχθές που έβλεπα Κύπρος με Βέλγιο ευρωπαϊκό Β κατηγορίας και μπορώ να ομολογήσω πως το παιδί δυστυχώς ήταν τραγικό …

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:24 pm

Kavaliotis έγραψε:
Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:18 pm
Hipster έγραψε:

Φαντάσου αυτόν στην Κύπρο τον θεωρούν ακόμα
μεγάλο ταλέντο όπως με ενημέρωσε ένας φίλος που παρακολουθεί κυπριακό μπάσκετ και αν δεν κάνω λάθος έκλεισε στην πρωταθλήτρια Κύπρου εκεί που πάλι αν δεν κάνω λάθος με κάθε επιφυλακή άκουσα πως έκλεισε ο Χριστοδούλου του ΠΑΟΚ και ήταν κοντά και ο γνωστός Νίκος Παππας.
Εγώ τον είδα λίγο τυχαία μπορώ να πω προχθές που έβλεπα Κύπρος με Βέλγιο ευρωπαϊκό Β κατηγορίας και μπορώ να ομολογήσω πως το παιδί δυστυχώς ήταν τραγικό …
Το 69 -25 ή κατι τετοιο; Ναι και εγω το ειδα. Και να φανταστεις ο Γεωργιου επαιζε εθνικη εφηβων Κυπρου οταν ηταν παιδας ακομα.

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:38 pm

Όσα αναφέρετε για τον Βασιλείου είναι τραβηγμένα έως κακοπροαίρετα. Είναι στον Προμηθέα 3 χρόνια, όχι 5 (και χρόνια καραντίνας). Οι δυνατότητες του είναι συγκεκριμένες κάτι που καθορίζει και την εξέλιξη του. Το ότι ο Προμηθέας δεν εξελίσσει τους παίχτες όπως θα ήθελε είναι γεγονός και το έχουν αντιληφθεί και οι ίδιοι. Σίγουρα τους εξελίσσει καλύτερα από το να μην πήγαιναν στο Προμηθέα και να έμεναν στις ομάδες τους. Για την αποχώρηση των παιχτών που αναφέρετε δεν φταίει αυτός, ούτε για το ότι έπαιρνε πολλές προσπάθειες. Στο παίδων που έγινε από ένα χρόνο ήταν από τους καλύτερους παίχτες στο τουρνουά, ακολούθως είχε μία πολύ κακή χρονιά και πάλι όμως είναι καλύτερος από πολλούς που είναι στη τωρινή δωδεκάδα. Αυτοί που έφυγαν από τον Προμηθέα τι εξέλιξη είχαν στο αντίστοιχο διάστημα?

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:42 pm

Spectator έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 6:07 pm
2) αμα μας κάτσει και μια φορά να περάσουμε σε φάση U19 εκτός έδρας :roofl:
Με έβαλες να ψάξω :D .

Έχουμε λοιπόν συμμετάσχει 6 φορές, οι 4 ήταν εντός έδρας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και δις στο λατρεμένο της τότε ομοσπονδίας Ηράκλειο :P . Από τις 4 εντός έδρας φορές τις 2 θα παίρναμε την πρόκριση ούτως ή άλλως λόγω μεταλλιών στο προηγούμενο πανευρωπαϊκό. Η πρώτη φορά ήταν στη διοργάνωση του 2003 με τη γεννιά των '84-'85 (Βασιλειάδης, Σχορτσιανίτης, Βασιλόπουλος, Περπέρογλου κλπ), η δεύτερη το 2015 με τη γεννιά των '96-'97 και τους Χαραλαμπόπουλο, Παπαγιάννη, Τολιόπουλο και τη μετεγγραφή Dorsey.

Τις άλλες δύο φορές που το διοργανώσαμε η μία ήταν το 2019 που στο προηγούμενο πανευρωπαϊκό γλυτώσαμε τον υποβιβασμό στο τσακ και η δεύτερη ήταν το μακρυνό 1994. Τότε που στο πανευρωπαϊκό τερματίσαμε 6οι με την ομάδα που ένα χρόνο μετά στο παγκόσμιο έκανε πλάκα σε όλες τις ομάδες (Ρεντζιάς, Κακιούζης, Παπανικολάου, Χατζής κλπ). Νομίζω ότι σε εκείνο το πανευρωπαϊκό πρέπει να είχαν γίνει πολλές ομορφιές μεταξύ των παικτών, αλλά δεν το θυμάμαι και καλά.

Τις δύο φορές που παίξαμε σε εκτός έδρας διοργάνωση ήταν η πιο πρόσφατη το 2009 στη Νέα Ζηλανδία με την γεννιά των '90 (Παππάς, Παπανικολάου, Σλούκας, Κασελάκης, Γιάνκοβιτς, Μάντζαρης κλπ) όπου πήγαμε σαν πρωταθλητές Ευρώπης και η δεύτερη ήταν το 1999 στην Πορτογαλία, όπου πήγαμε απ'ευθείας σαν κάτοχοι του τροπαίου με τους γεννημένους το '80-'81 (Παπαδόπουλο, Διαμαντόπουλο, Φώτση, Παπαμακάριο κλπ) . Ωστόσο στο προηγούμενο πανευρωπαϊκό ήμασταν στα μετάλλια, άρα δίκαια πήγαμε.

Στατιστικά και μόνο, παλαιότερα βγάζαμε μια καλή φουρνιά εφήβων κάθε 4 χρόνια περίπου, ύστερα πήγαμε στα 7 χρόνια και τώρα είναι άγνωστο το που και πότε θα ξαναβγεί καλή φουρνιά παιδιών. Να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι πλέον οι γεννιες που έρχονται είναι της +10ετούς κρίσης, με τον αθλητισμό να έχει περάσει σε τριτοτέταρτη μοίρα στις οικογένειες και στα ίδια τα παιδιά. Κακώς μεν αλλά γεγονός δε.

Kavaliotis

sophomore
Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:56 pm

manhac έγραψε:
Όσα αναφέρετε για τον Βασιλείου είναι τραβηγμένα έως κακοπροαίρετα. Είναι στον Προμηθέα 3 χρόνια, όχι 5 (και χρόνια καραντίνας). Οι δυνατότητες του είναι συγκεκριμένες κάτι που καθορίζει και την εξέλιξη του. Το ότι ο Προμηθέας δεν εξελίσσει τους παίχτες όπως θα ήθελε είναι γεγονός και το έχουν αντιληφθεί και οι ίδιοι. Σίγουρα τους εξελίσσει καλύτερα από το να μην πήγαιναν στο Προμηθέα και να έμεναν στις ομάδες τους. Για την αποχώρηση των παιχτών που αναφέρετε δεν φταίει αυτός, ούτε για το ότι έπαιρνε πολλές προσπάθειες. Στο παίδων που έγινε από ένα χρόνο ήταν από τους καλύτερους παίχτες στο τουρνουά, ακολούθως είχε μία πολύ κακή χρονιά και πάλι όμως είναι καλύτερος από πολλούς που είναι στη τωρινή δωδεκάδα. Αυτοί που έφυγαν από τον Προμηθέα τι εξέλιξη είχαν στο αντίστοιχο διάστημα?
Στο παίδων ήτανε καλός ναι. Μετά από εκεί όμως το χάος. Αυτό θέλω να πω. Το παιδί αν θυμάστε καλά ξεκίνησε με προοπτική εξέλιξης τύπου Μαντζούκα και βάλε. Μετά το χρόνο του στο παιδικό άρχισε να μένει αρκετά στάσιμος χρόνο με το χρόνο η αλήθεια ειναι. Εγώ τον είχα δει σε έναν αγώνα με μια ομάδα τοπικού τελευταία στη βαθμολογία αν θυμάμαι καλά στην Πάτρα όπου δυσκολευόταν απέναντι σε αυτούς τους παίκτες , δεν είχε βελτιωθεί μπασκετικά καθόλου και ήταν και πολύ αργος. Στο μόνο που ήταν καλός ήταν το σώμα του.
Δεν έχω κάτι με το παιδί , απλά θεωρώ πως χάθηκε μια τεράστια περίπτωση εξέλιξης παίκτη απότομα και δεν γυρνάει πίσω. Το αν έφταιξε η ομάδα ή ο ίδιος δεν μπορώ να το ξέρω. Σίγουρα ο Προμηθέας έχει ευθύνη αλλά το να μάθει το παιδί να τριπλαρει που δεν ξέρει σε αυτό το επίπεδο , είναι θέμα δικό του.
Πάμε παρακάτω αρκετά αναλύσαμε την περίπτωση αυτή

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 5:17 pm

manhac έγραψε:
Οπα γιατι γινεσαι προσβλητικος. Γιατι εφυγαν δηλαδη λες εσυ; ασε τι λενε οι "κακοπροαιρετοι"
Και ποιος δεν τους αφησε να παιξουν στους τελικους; Δικη τους αποφαση ηταν;
Ασε το τι εκαναν μετα, εφυγαν απο μια ομαδα που θα ηταν με ανεση πρωταθλητρια στο τοπικο και πηγαν σε μια που εχουμε χασει τα ιχνη της (Εσπερο Πατρων νομιζω;). Προφανως εσυ ξερεις για να το λες, γιατι οι υπολοιποι που να μαθουμε; Σαμπως θα τους ξαναδουμε πουθενα; Ουτε που ξερω αν ειναι ακομα εκει τα παιδια ή αν πηγαν αλλου. Παντως οι 4 απο τους 5 ηταν βασικη πενταδα στους 2004 την χρονια που εφυγαν.
Ο Δαραμουσκας απο βασικος στις εθνικες μεχρι τοτε, μετα χαθηκε. Εντελως ομως.
Θες να βαλω δημοσιευματα που λενε για ειδικη αντιμετωπιση σε "αλλους παιχτες" σε σχολεια και στα παιχνιδια, τοτε με τους 5 ; Απο το μυαλο μου το εβγαλα δηλαδη;
Θες να μας πεις επισης γιατι εφυγε ο Αγγελη ενω ειχε αλλο ενα χρονο εφηβικο στον Προμηθεα; Δεν λεω για τον Βασιλειου εδω, λεω πως ειναι κατι που παιζει διαχρονικα στον Προμηθεα. Το ζητημα των Προτζεκτς και των ... υπολοιπων.
Θες να υπερασπιστεις τον Προμηθεα ,καλα κανεις, αλλα σ αυτα που γραφω τι εχεις να απαντησεις; Πως φταινε οι παιχτες;
Εγω δεν ειπα πως ειναι κακος παιχτης ο Βασιλειου, U18 θα ειναι του χρονου, καλα να ειναι το παιδι. Αλλα στασιμος εχει μεινει. Πως να το κανουμε δηλαδη;
Παρακαλω να απαντησεις και να αφησεις κατα μερους τους χαρακτηρισμους ή να τους αποσυρεις :)

The veteran

Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 5:52 pm

Για το θέμα του Βασιλείου που συζητάτε δεν έχω άποψη αλλα έχω άποψη για έναν άλλον πάικτη που έφυγε από τον Παοκ, πηγε στον Προμηθέα και βελτιώθηκε εντυπωσιακα: Τον Τανούλη. Βέβαι πηγε κατ ευθείαν στο ανδρικο, δεν πέρασε από τις ακαδημίες, αλλα πιστεύω η φιλοσοφία μιας ομαδας στην αναδειξη παικτων ειναι ενιαία

Kavaliotis

sophomore
Reactions:

Κυρ Ιούλ 31, 2022 6:03 pm

The veteran έγραψε:
Κυρ Ιούλ 31, 2022 5:52 pm
Για το θέμα του Βασιλείου που συζητάτε δεν έχω άποψη αλλα έχω άποψη για έναν άλλον πάικτη που έφυγε από τον Παοκ, πηγε στον Προμηθέα και βελτιώθηκε εντυπωσιακα: Τον Τανούλη. Βέβαι πηγε κατ ευθείαν στο ανδρικο, δεν πέρασε από τις ακαδημίες, αλλα πιστεύω η φιλοσοφία μιας ομαδας στην αναδειξη παικτων ειναι ενιαία
Γι αυτό λέω εγώ ότι είναι στο χέρι του καθενός παίκτη ποσό θα εκμεταλλευτεί κάποιες καταστάσεις και ποσό όχι

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Γυναικών και Εθνικές Ομάδες Κλιμακίων ΕΟΚ”