Τι άλλο να κάνει ο Προμηθέας μάγοι είναι;basketara έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:57 pmKavaliotis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:09 pmΚαλησπέρα καινούργιος εδώ,
Βλέποντας τα «ωραία» των εθνικών ομάδων είπα και εγώ να σχολιάσω και να πω την άποψη μου.
Αρχικά νταξει νομίζω όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι να πω πως πάνω κάτω με εχετε καλύψει όλοι. Πολύ λίγο μπάσκετ και «ξυλοκοπικη» άμυνα, πράγμα το οποιο πηγάζει κυρίως από τις μικρές ηλικίες, όπου κυριαρχεί η άποψη «άμυνα άμυνα και μόνο άμυνα , και μπροστά μηδέν πρωτοβουλία και δημιουργία»
Τώρα θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στα ονόματα και στις κλήσεις γιατί βλέπω πολύς ντόρος γίνεται.
Να ξεκινήσω αρχικά με αυτούς που κλήθηκαν.
Με όλο το σεβασμό στην προσπάθεια τον παιδιών αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω την κληση Κωνσταντινιδη κυρίως και μετά Καλλιοντζη. Δεν ξέρω τι παίζει με τον ΠΑΟΚ αλλά κατ εμε, ούτε στην προεπιλογή δεν θα έπρεπε να βρίσκονται οι συγκεκριμένοι.
Τώρα όσο αναφορά αυτούς που ΔΕΝ κλήθηκαν, επειδή ακούω το όνομα του Βασίλειου του προμηθέα, και επειδή έτυχε να τον δω και από κοντά φέτος , να πω πως το παιδί δεν μπορεί να σταθεί σε καμία περίπτωση πλέον σε αυτό το επίπεδο και δυστυχώς έχει μείνει πααααρα πολύ στάσιμος. Τον είδα φέτος και δεν πίστευα στα μάτια μου. Υπέροχο για μπάσκετ κορμί αλλά στασιμότητα σχετικά με το πως ξεκίνησε σε σημείο που το κάνανε χεντζ αουτ κάτι άμπαλοιστο τοπικό που έπαιζε με την Β ομάδα του προμηθέα και αυτός έχανε τις μπάλες. Στεναχωριέμαι γιατί τον στήριξε απίστευτα ο προμηθέας από τα 14 euro cup τον έβαζε και μάλλον δεν θα πάει και πολύ μπροστά , μακάρι να βγω ψεύτης!
Τώρα για το ποιους θα ήθελα να δω στην εθνική , σίγουρα Τσιμερικας και Καρακωστας θεωρώ πως ίσως να είχαν μια θέση ίσως και ο Ζορμπας.
Για Χαβαλέ που λέτε δεν ξέρω πολύ στάσιμος και αυτός και έπαιζε και σε μέτριο εφηβικό (Αρη) και πάλι σε πολλά ματς τα έβρισκε σκούρα.
Βασιλείου είναι καλογυμνασμένος αλλά μέχρι εκεί του λείπει το μπάσκετ.Δεν ξέρω τι κάνουν εκεί στον Προμηθέα αλλά πρέπει να του μάθουν να παίζει.
Το παιδί το στήριξαν όσο δεν πάει , τον έβαλαν eurocup από τα 14, ανδρικό συνέχεια, προσπάθησαν να τον κάνουν ηγέτη σε όλα τα τμήματα υποδομής και το παιδί ακόμα δεν ξέρει να τριπλαρει. Ο προμηθέας φταίει δηλαδή;
Κρίμα γιατί ήταν ένα καλό προσπεκτ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο