Μην το παίρνεις έτσι, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε προσβάλωHipster έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 5:17 pmΟπα γιατι γινεσαι προσβλητικος. Γιατι εφυγαν δηλαδη λες εσυ; ασε τι λενε οι "κακοπροαιρετοι"manhac έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 4:38 pmΌσα αναφέρετε για τον Βασιλείου είναι τραβηγμένα έως κακοπροαίρετα. Είναι στον Προμηθέα 3 χρόνια, όχι 5 (και χρόνια καραντίνας). Οι δυνατότητες του είναι συγκεκριμένες κάτι που καθορίζει και την εξέλιξη του. Το ότι ο Προμηθέας δεν εξελίσσει τους παίχτες όπως θα ήθελε είναι γεγονός και το έχουν αντιληφθεί και οι ίδιοι. Σίγουρα τους εξελίσσει καλύτερα από το να μην πήγαιναν στο Προμηθέα και να έμεναν στις ομάδες τους. Για την αποχώρηση των παιχτών που αναφέρετε δεν φταίει αυτός, ούτε για το ότι έπαιρνε πολλές προσπάθειες. Στο παίδων που έγινε από ένα χρόνο ήταν από τους καλύτερους παίχτες στο τουρνουά, ακολούθως είχε μία πολύ κακή χρονιά και πάλι όμως είναι καλύτερος από πολλούς που είναι στη τωρινή δωδεκάδα. Αυτοί που έφυγαν από τον Προμηθέα τι εξέλιξη είχαν στο αντίστοιχο διάστημα?
Και ποιος δεν τους αφησε να παιξουν στους τελικους; Δικη τους αποφαση ηταν;

Ασε το τι εκαναν μετα, εφυγαν απο μια ομαδα που θα ηταν με ανεση πρωταθλητρια στο τοπικο και πηγαν σε μια που εχουμε χασει τα ιχνη της (Εσπερο Πατρων νομιζω;). Προφανως εσυ ξερεις για να το λες, γιατι οι υπολοιποι που να μαθουμε; Σαμπως θα τους ξαναδουμε πουθενα; Ουτε που ξερω αν ειναι ακομα εκει τα παιδια ή αν πηγαν αλλου. Παντως οι 4 απο τους 5 ηταν βασικη πενταδα στους 2004 την χρονια που εφυγαν.
Ο Δαραμουσκας απο βασικος στις εθνικες μεχρι τοτε, μετα χαθηκε. Εντελως ομως.
Θες να βαλω δημοσιευματα που λενε για ειδικη αντιμετωπιση σε "αλλους παιχτες" σε σχολεια και στα παιχνιδια, τοτε με τους 5 ; Απο το μυαλο μου το εβγαλα δηλαδη;
Θες να μας πεις επισης γιατι εφυγε ο Αγγελη ενω ειχε αλλο ενα χρονο εφηβικο στον Προμηθεα; Δεν λεω για τον Βασιλειου εδω, λεω πως ειναι κατι που παιζει διαχρονικα στον Προμηθεα. Το ζητημα των Προτζεκτς και των ... υπολοιπων.
Θες να υπερασπιστεις τον Προμηθεα ,καλα κανεις, αλλα σ αυτα που γραφω τι εχεις να απαντησεις; Πως φταινε οι παιχτες;
Εγω δεν ειπα πως ειναι κακος παιχτης ο Βασιλειου, U18 θα ειναι του χρονου, καλα να ειναι το παιδι. Αλλα στασιμος εχει μεινει. Πως να το κανουμε δηλαδη;
[/quote]
Έφυγαν γιατί ο Προμηθέας ήθελε να στηρίξει συγκεκριμένους παίχτες που πίστευε ότι είχαν περισσότερα περιθώρια εξέλιξης (που μπορεί βέβαια να κάνει και λάθος). Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι δεν τους παρείχαν ότι και στους υπολοίπους. Επίσης δεν γίνεται να έχεις δώδεκα παίχτες και να παίζουν όλοι το ίδιο (αυτά μόνο στον Πανιώνιο). Το λάθος του Προμηθέα ήταν ότι στις κουβέντες για να μεταγραφούν τα παιδία στο Προμηθέα δεν είναι αυτό ξεκάθαρο και ότι στο τέλος τη πλήρωσαν τα παιδία. Το λάθος των γονιών των παιδιών είναι ότι δεν πας παραμονές τελικών να δημιουργήσεις θέμα. Περιμένεις να τελειώσει η σεζόν και πας σαν κύριος και λες δεν είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο, τον χρόνο συμμετοχής του παιδιού μου, την αντιμετώπιση που έχει συγκριτικά με άλλα παιδιά και θέλω να αποχωρήσει από το πρόγραμμα του Προμηθέα. Δεν το προσωποποιείς και δεν αναφέρεις δεξιά και αριστερά ονόματα παιδιών που δεν παίζουν μόνο μαζί με το παιδί σου μπάσκετ, αλλά μένουν μαζί, τρώνε μαζί και γενικά τα κάνουν όλα μαζί. Πόσο μάλλον όταν εσύ μένεις με το παιδί σου και υπάρχουν παιδία τα οποία δεν μένουν μαζί με τους γονείς τους, άσχετα αν έχεις δίκιο ή άδικο. Ούτε προσπαθείς στη συνέχεια να δυσφημίσεις ένα ολόκληρο πρόγραμμα επειδή δεν είσαι ευχαριστημένος.
Παρακαλω να απαντησεις και να αφησεις κατα μερους τους χαρακτηρισμους ή να τους αποσυρεις

[/quote]
Τους αποσύρω όλους