2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
https://newspao.gr/foraei-xana-ti-fanel ... -o-pappas/
Που κατάντησε αυτός ο Πάπας στα 32 του. Κρίμα. Αλλά όταν λες ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα απο το μπάσκετ, και δεν λιώνεις στην προπόνηση εκεί καταλήγεις
Που κατάντησε αυτός ο Πάπας στα 32 του. Κρίμα. Αλλά όταν λες ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα απο το μπάσκετ, και δεν λιώνεις στην προπόνηση εκεί καταλήγεις
0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Που κατάντησε; Δύο ρίξεις χιαστού έχει πάθει ο άνθρωπος; Μαγκιά του που συνεχίζει να προσπαθεί να παίξει. Και φυσικά υπάρχουν πιό σημαντικά πράγματα στη ζωή από οποιοδήποτε άθλημα. Την καριέρα του την έκανε μια χαρά πάντως, Γιουρολίγκ έπαιξε, εθνική επίσης, λεφτά έβγαλε, άμα τα έκανε χωρίς προπόνηση, είναι πρώτος μάγκας.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:13 pmhttps://newspao.gr/foraei-xana-ti-fanel ... -o-pappas/

1
1

-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γιατί ο Μάντζαρης; Που έχει 2 ευρωλιγκες και 2 ακόμη τελικούς στην πλάτη του..Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:13 pmhttps://newspao.gr/foraei-xana-ti-fanel ... -o-pappas/
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Το ταλέντο του ήταν για παραπάνω. Και χιαστούς παθαίνεις αν δεν γυμνάζεσαι σωστά, και ειδικά η δεύτερη φορά, που δεν θα έκανε σωστή αποκατάσταση. Ας ρωτήσουμε τον Γιάννη για τα πιο σημαντικά πράγματα. Που σαφώς υπάρχουν, αλλά οι αθλητες για να πετύχουν πρέπει να έχουν κίνητρο και να προπονούνται χωρίς αύριο. Όπως κάποτε ο Φανης ο οποίος δεν προπονούνταν ποτέ, και πήγαινε στους αγώνες μετά απο ξενύχτια. Ήταν για παραπάνωHipster έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:24 pmΠου κατάντησε; Δύο ρίξεις χιαστού έχει πάθει ο άνθρωπος; Μαγκιά του που συνεχίζει να προσπαθεί να παίξει. Και φυσικά υπάρχουν πιό σημαντικά πράγματα στη ζωή από οποιοδήποτε άθλημα. Την καριέρα του την έκανε μια χαρά πάντως, Γιουρολίγκ έπαιξε, εθνική επίσης, λεφτά έβγαλε, άμα τα έκανε χωρίς προπόνηση, είναι πρώτος μάγκας.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:13 pmhttps://newspao.gr/foraei-xana-ti-fanel ... -o-pappas/
Που κατάντησε αυτός ο Πάπας στα 32 του. Κρίμα. Αλλά όταν λες ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα απο το μπάσκετ, και δεν λιώνεις στην προπόνηση εκεί καταλήγεις![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Άλλος και αυτός, κρίμα. Μου άρεσε σαν παίχτης πολύ όταν πρωτοξεκίνησε στον οσφπthory έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:26 pmΓιατί ο Μάντζαρης; Που έχει 2 ευρωλιγκες και 2 ακόμη τελικούς στην πλάτη του..Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:13 pmhttps://newspao.gr/foraei-xana-ti-fanel ... -o-pappas/
0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο καθένας επιλέγει τι δίνει για το άθλημα που παίζει.Δεν πέφτει λόγος στους φιλάθλους. Εγώ είμαι πάντα με τους παίχτες. Από πλευράς ταλέντου δεν πιστεύω πως ήταν ποτέ για πολύ πιο πάνω. Άντε στην καλύτερη να ήταν σε επίπεδο Παπανικολάου και Σλούκα που είναι γενιά του, πλησίασε σ αυτό το επίπεδο στο πικ του. Από τα εφηβικά του Πανελλήνιου ακόμα έδειχνε πως έχει θέματα πειθαρχίας. Και πάλι καλά πήγε για τις αποφάσεις που πήρε. Τι να πει δηλαδή και ο Ταπούτος;Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:39 pmΤο ταλέντο του ήταν για παραπάνω. Και χιαστούς παθαίνεις αν δεν γυμνάζεσαι σωστά, και ειδικά η δεύτερη φορά, που δεν θα έκανε σωστή αποκατάσταση. Ας ρωτήσουμε τον Γιάννη για τα πιο σημαντικά πράγματα. Που σαφώς υπάρχουν, αλλά οι αθλητες για να πετύχουν πρέπει να έχουν κίνητρο και να προπονούνται χωρίς αύριο. Όπως κάποτε ο Φανης ο οποίος δεν προπονούνταν ποτέ, και πήγαινε στους αγώνες μετά απο ξενύχτια. Ήταν για παραπάνωHipster έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:24 pm
Που κατάντησε; Δύο ρίξεις χιαστού έχει πάθει ο άνθρωπος; Μαγκιά του που συνεχίζει να προσπαθεί να παίξει. Και φυσικά υπάρχουν πιό σημαντικά πράγματα στη ζωή από οποιοδήποτε άθλημα. Την καριέρα του την έκανε μια χαρά πάντως, Γιουρολίγκ έπαιξε, εθνική επίσης, λεφτά έβγαλε, άμα τα έκανε χωρίς προπόνηση, είναι πρώτος μάγκας.![]()

1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Τον πίστεψα πολύ και μου εχω πικρία για τον συγκεκριμένο, περίμενα παραπάνω πράγματα, και είναι κρίμα. Αν έφτανε σε επίπεδο Σλουκα, και έμενε σε αυτό τότε θα ήταν οκ. Θεωρώ ότι τα παιδιά αυτά όπως και ο Βλάντο αλλά και ο Μάντζαρης, πήραν όσα πήραν και μετά το ψιλοπαρατησαν. Μπορούσαν παραπάνω απο αυτό που κατάφεραν.Hipster έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:48 pmΟ καθένας επιλέγει τι δίνει για το άθλημα που παίζει.Δεν πέφτει λόγος στους φιλάθλους. Εγώ είμαι πάντα με τους παίχτες. Από πλευράς ταλέντου δεν πιστεύω πως ήταν ποτέ για πολύ πιο πάνω. Άντε στην καλύτερη να ήταν σε επίπεδο Παπανικολάου και Σλούκα που είναι γενιά του, πλησίασε σ αυτό το επίπεδο στο πικ του. Από τα εφηβικά του Πανελλήνιου ακόμα έδειχνε πως έχει θέματα πειθαρχίας. Και πάλι καλά πήγε για τις αποφάσεις που πήρε. Τι να πει δηλαδή και ο Ταπούτος;Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:39 pm
Το ταλέντο του ήταν για παραπάνω. Και χιαστούς παθαίνεις αν δεν γυμνάζεσαι σωστά, και ειδικά η δεύτερη φορά, που δεν θα έκανε σωστή αποκατάσταση. Ας ρωτήσουμε τον Γιάννη για τα πιο σημαντικά πράγματα. Που σαφώς υπάρχουν, αλλά οι αθλητες για να πετύχουν πρέπει να έχουν κίνητρο και να προπονούνται χωρίς αύριο. Όπως κάποτε ο Φανης ο οποίος δεν προπονούνταν ποτέ, και πήγαινε στους αγώνες μετά απο ξενύχτια. Ήταν για παραπάνω![]()
0
-
- Reactions: 17
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μάντζαρης μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό είχε ανοδική πορεία από τότε άρχισε να έχει καθοδική πορεία, από χιαστούς δεν είναι εύκολο να επανέλθεις, εξαρτάται και από τον οργανισμό του κάθε παίκτη βέβαια.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 9:02 pmΤον πίστεψα πολύ και μου εχω πικρία για τον συγκεκριμένο, περίμενα παραπάνω πράγματα, και είναι κρίμα. Αν έφτανε σε επίπεδο Σλουκα, και έμενε σε αυτό τότε θα ήταν οκ. Θεωρώ ότι τα παιδιά αυτά όπως και ο Βλάντο αλλά και ο Μάντζαρης, πήραν όσα πήραν και μετά το ψιλοπαρατησαν. Μπορούσαν παραπάνω απο αυτό που κατάφεραν.Hipster έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 8:48 pm
Ο καθένας επιλέγει τι δίνει για το άθλημα που παίζει.Δεν πέφτει λόγος στους φιλάθλους. Εγώ είμαι πάντα με τους παίχτες. Από πλευράς ταλέντου δεν πιστεύω πως ήταν ποτέ για πολύ πιο πάνω. Άντε στην καλύτερη να ήταν σε επίπεδο Παπανικολάου και Σλούκα που είναι γενιά του, πλησίασε σ αυτό το επίπεδο στο πικ του. Από τα εφηβικά του Πανελλήνιου ακόμα έδειχνε πως έχει θέματα πειθαρχίας. Και πάλι καλά πήγε για τις αποφάσεις που πήρε. Τι να πει δηλαδή και ο Ταπούτος;![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν είχε τον Ντούντα προπονητή και μετά τον τραυματισμό του, θα επανερχόταν σε μεγάλο βαθμό. Πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα παρά κάτι άλλο. Είναι θέμα προπόνησης, και θέμα θέλησης, να μην σε πάρει απο κάτω, να μην σκέφτεσαι ότι τραυματίστηκες, απλά να μπεις να παίζεις.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 12:03 pmΟ μάντζαρης μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό είχε ανοδική πορεία από τότε άρχισε να έχει καθοδική πορεία, από χιαστούς δεν είναι εύκολο να επανέλθεις, εξαρτάται και από τον οργανισμό του κάθε παίκτη βέβαια.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 9:02 pm
Τον πίστεψα πολύ και μου εχω πικρία για τον συγκεκριμένο, περίμενα παραπάνω πράγματα, και είναι κρίμα. Αν έφτανε σε επίπεδο Σλουκα, και έμενε σε αυτό τότε θα ήταν οκ. Θεωρώ ότι τα παιδιά αυτά όπως και ο Βλάντο αλλά και ο Μάντζαρης, πήραν όσα πήραν και μετά το ψιλοπαρατησαν. Μπορούσαν παραπάνω απο αυτό που κατάφεραν.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θλαση ο Παπαπετρου με εθνικη και εμεις λεγαμε συνεχεια για τον Νεντο οτι ειναι τραυματιας, αλλα αν θυμηθειτε καλα και ο Παπαπετρου καθε σεζον μενει εξω για αρκετο καιρο για διαφορους λογους. Οποτε ισως να ηταν και πολυ καλη κινηση που εφυγε αν ειναι καθε φορα να χανει 3 μηνες και κανα μηνα ακομα για να βρει παλι ρυθμο. Ηταν πολλα τα 1 μυριο για εναν παικτη που δεν κανει διαφορα και χανει και αρκετους μηνες μεσα στη σεζον με τραυματισμους.
Σιγα σιγα πρεπει ομως να κλεινουμε και τον τελευταιο παικτη γιατι ξεκιναμε προετοιμασια και ηδη καποιοι λειπουν με εθνικες, οποτε πρεπει να ολοκληρωσουμε το ροστερ μας.
Σιγα σιγα πρεπει ομως να κλεινουμε και τον τελευταιο παικτη γιατι ξεκιναμε προετοιμασια και ηδη καποιοι λειπουν με εθνικες, οποτε πρεπει να ολοκληρωσουμε το ροστερ μας.
0