Ο Παπι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει ανάσες στον Γιάννη στο Παπανικολάου , για μένα θα είναι απώλειαbenchwarmer έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 1:41 pmUnpopular(?) opinion:
Τυχόν απώλεια του Παπαπέτρου (που όχι δεν την εύχομαι βέβαια) δεν είναι απίθανο να κάνει την ομάδα πιο συμπαγή και πιο εύκολο να στηθεί σωστότερα γύρω από τον Γιάννη και τους γκαρντ. Και σε άμυνα και σε επίθεση.
Φιλικά Εθνικής Ομάδας/ Acropolis Tournament 2022
Συντονιστής: Captains
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Η ομάδα ΜΕ Γιάννη θα παλέψει για την οκτάδα (εδώ είσαι κι εδώ είμαι).
Η ομάδα ΧΩΡΙΣ Γιάννη είναι για παρακάτω.
Όμως, η ομάδα ΧΩΡΙΣ Γιάννη (και χωρίς τις σαχλαμάρες τύπου "το ΝΒΑ έφτασε στο ΣΕΦ" ή "ο Γιάννης και η παρέα του"), με όλους τους άλλους παίκτες να παίζουν απερίσπαστοι και σύμφωνα με τις δυνατότητές του, αυτή η ομάδα θα μπορούσε να χτυπήσει μετάλλιο.
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα οσον αφορα το Καλαιτζακης εναντι Μποχω-Λουντζη απο την αρχη: Ο Καλαιτζακης δεν ειναι ασσος end of story. Ο Λουντζης ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος του μποχω και βαζει και τα σουτακια συν οτι ειναι πιο ασσος, οποτε παλι end of story.Hipster έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 2:14 pmΑφήσαμε το Καλαϊτζάκης- Λούντζης και πιάσαμε το Θανάσης- Κασελάκης βλέπω.
Καταλαβαίνω πως υπάρχει μια συμπάθεια στον Κασελάκη που παίζει πάντα τίμια, παρόλο που είναι χαμηλοτάβανος, και εγώ τον συμπαθώ για τον ίδιο λόγο.
Καταλαβαίνω πως υπάρχει ένα θέμα με τον Θανάση επειδή είναι αδερφός του Γιάννη και τρέχουν σενάρια πως για αυτό είναι στην εθνική, και στους Μπακς κλπ
Καθαρά αγωνιστικά άμα το πάρουμε έχουμε δύο παίχτες που καλύπτουν τις δύο ίδιες θέσεις με διαφορετικά όμως χαρακτηριστικά.
Ο ένας είναι αθλητικός, όσο και να φαίνεται βαρύς ( το κόψιμο στον Σερμαντίνι ούτε στα πιό τρελά του όνειρα ο Κασελάκης) με άλμα, δύναμη και ταχύτητα μεγαλύτερη του Κασελάκη.
Ο άλλος είναι δημιούργημα του ελληνικού μπάσκετ. Τακτικά καλύτερος και πειθαρχημένος, με μέτρια αθλητικότητα μην πω και κακή για την θέση του SF.
Υπάρχει ο μύθος, για μένα , πως ο Κασελάκης είναι καλύτερος σουτέρ και μπορεί να παίξει και πλάτη.
Σ' αυτό το επίπεδο που θα παίξει η εθνική σίγουρα δεν μπορεί να παίξει πλάτη, όχι γιατί δεν ξέρει να το κάνει, αλλά γιατί δεν έχει ούτε την αθλητικότητα, ούτε το μέγεθος για αυτό.
Χθες έπαιξε 20 λεπτά και ο Σενγκέλια στην άμυνα τον πέρναγε για πλάκα, και όταν δεν πήγαινε σωστά η βοήθεια ήταν σίγουρο καλάθι. Μια φορά πόσταρε και κατέληξε σε ερμπολ, είχε 3 ελεύθερα τρίποντα και έβαλε το ένα, γενικά δεν τον λες και σουτέρ. Ο Θανάσης είχε επίσης ένα στα δύο ελεύθερα άλλωστε. Πλάτη δεν θα παίξει ποτέ, αλλά αν πάρει την μπάλα κάπου κοντά στο καλάθι, θα την καρφώσει ,αδιαπραγμάτευτα. Αν προσπαθήσει οτιδήποτε άλλο μάλλον θα αποτύχει.
Υπάρχει μπασκετικά μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο; Όχι για μένα. Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις.
Και πάμε στο βασικό σημείο που κάνει μια ομάδα, ομάδα. Την χημεία δηλαδή. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Γιάννης είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας, όπως και να παίζει, άσχετα αν πασάρει πολύ ή λίγο που διαβάζω σαν κριτική από κάποιους, αν παίζει μόνος του ή για την ομάδα, αν η διαφήμιση που έχει κάνει καλό ή κακό στην ψυχολογία των άλλων. Όπως και να το πάρει κανείς, η ομάδα ΜΕ Γιάννη είναι ομάδα που θα χτυπήσει μετάλλιο, η ομάδα ΧΩΡΙΣ θα πάλευε για οκτάδα. Επειδή δεν μιλάμε για μια αναπτυξιακή ομάδα που δεν την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως η ομάδα έχει στόχο την ψηλότερη θέση στον ανταγωνισμό και όχι το οποίο " ηθικό πλεονέκτημα".
Και εδώ μπαίνει το "θανατηφόρο" ερώτημα. Την χημεία αυτής της ομάδας την βοηθάει η ύπαρξη του Θανάση στην ομάδα ή το κόψιμο του; Καταλαβαίνετε τι εννοώ![]()
Θα κάνει διάφορα κομβική η παρουσία του Θανάση ή του Κασελάκη στην δωδεκάδα; Δεν μιλάμε για να διαλέξεις μεταξύ Παπαπέτρου και Θανάση, θα είχαμε άλλη κουβέντα.
Καταλήγοντας για εμένα η παρουσία μπασκετικά είτε του Θανάση είτε του Κασελάκη δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά από πλευράς χημείας θα μπορούσε να είναι απλά καταστροφική.
Γι αυτό η 14 άδα που ίσως σωστά ζητάει ο Ιτούδης, πέρα από το ότι και μπασκετικά είναι σωστή θα έλυνε κι αυτό το θέμα. Αλλά επειδή δεν θα υπάρξει τέτοια αλλαγή ένα μήνα πριν την διοργάνωση, νομίζω πως το καλύτερο για την ομάδα είναι ο Θανάσης να είναι μέλος της δωδεκάδας.
Και πέρα αυτού, για να χρησιμοποιήσω τεχνηέντως και την οπαδική λογική, που ξέρετε πως δεν μ αρέσει, αν σας έλεγαν για την ομάδας σας να διαλέξετε μεταξύ του Κασελάκη και του Θανάση πόσοι θα διαλέγατε τον Κασελάκη; Τίμια ομως![]()
Εγώ τον Θανάση θα διάλεγα πάντως, αλλά σαν συμπληρωματικό, όχι καν για ρόλο δεκάδας.
Θανασης ή Κασελακης, σαφως και Κασελακης για Εθνικη, γιατι τα ειπαμε. Ο Θανασης ειναι βαρυς, ή ισως ακομα ειναι βαρυς και μετα να ανεβει. Αλλα και παλι χανεται στην αμυνα, κανει χαζα φαουλ συνεχεια και επισης στην επιθεση ειναι κακος. Ο Κασελ θα βαλει ενα σουτακι, θα κανει ενα ποστ, θα βγαλει μια εξτρα πασα, θα δωσει δυο βοηθειες στην αμυνα. Ναι τον ποσταρει ο Τοκο και δεν μπορουσε να τον μαρκαρει, αλλα ο Θανασης μπορει να μαρκαρει στο ποστ τον Τοκο?
Οσον αφορα ποιον προτιμω στην ομαδα μου Κασελ ή Θαναση, θα σε ρωτησω, τι ομαδα ηδη εχω και ποιο ειναι το συμβολαιο τους? Γιατι εγω θεωρω οτι με κατω απο 700 ο Θανασης ποτε δεν θα ερχοταν, ενω ο Κασελ μαξ 150 παιρνει. Και ο ρολος τους ιδιος θα ηταν, αφου εχει πεσει ο Θανασης σε αθλητικοτητα. Φυσικα αν ειχα μια ομαδα που θα ειχε θεμα με την αθλητικοτητα θα διαλεγα Θαναση, αν δεν ειχα τοσο καλο σουτ θα διαλεγα Κασελ (χωρις να ειναι αξιοπιστος σουτερ).
Αλλα και παλι αν ηθελα εναν ρολιστα για 7-8 λεπτα (γιατι για ευρωλιγκα τοσο ειναι και οι 2 πλεον) θα διαλεγα Κασελ γιατι ειναι πολυ πιο φθηνος απο τον Θαναση. Αναμεσα στον Θαναση του 2018 που επαιρνε 350-400 και ηταν τερας αθλητικοτητας και Κασελ, σαφως θα διαλεγα Θαναση και ουτε το συζητω, αλλα τωρα ετσι οπως ειναι ο Θανασης που θελει 700 οχι προτιμω Κασελ.
Και φυσικα και ο Κασελ ταιριαζει περισσοτερο στην Εθνικη με αυτο το ροστερ αλλα οπως ειπες και εσυ, οποιος και απο τους 2 και να συνεχισει, πολυ μικρη επιρροη θα εχει στο παιχνιδι. Συμφωνω για αυτο που λες για την χημεια και Θαναση, αλλα ισως γυρισει και μπουμερανγκ γιατι ολη η προσοχη θα πεφτει στους αντετοκουνμπρος και οι αλλοι θα ειναι σαν κομπαρσοι στο εργο τους και αυτο επηρρεαζει ψυχολογικα ακομα και αν δεν το σκεφτονται ετσι.
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πιστεύω κανένα από τα τρία που λες. Αλλά θα δούμε για το πρώτο, εφόσων τα άλλα δύο είναι απλά υποθέσεις. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το μετάλλιο, αλλά να παίξουν σωστό μπάσκετ. Ο Γιάννης με τις αδυναμίες του και τις ικανότητες του, είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστα που έβγαλε το ελληνικό μπάσκετ ever και όχι με τον εύκολο τρόπο για αυτόν. Τον σέβομαι γι αυτό και δεν θα αλλάξω γνώμη. Για μένα η εθνική μπάσκετ είναι η ομάδα της γειτονιάς μου και δεν έχω κανένα εθνικιστικό ενδιαφέρον για να πετύχει. Ούτε με ενδιαφέρει το επαγγελματικό περιβάλλον που κινείται, άλλωστε όλοι επαγγελματίες είναι, όπως και ο Γιάννης. Απλά είναι πιο ψηλά στην κλίμακα του Στάρ σύστεμ ο Γιάννης, αλλά και οι υπόλοιποι στο στάρ σύστεμ ανήκουν ,το δέχονται και δεν τους λυπάμαι. Να ζήσουν με αυτό.lefpan έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 2:37 pmΗ ομάδα ΜΕ Γιάννη θα παλέψει για την οκτάδα (εδώ είσαι κι εδώ είμαι).
Όμως, η ομάδα ΧΩΡΙΣ Γιάννη (και χωρίς τις σαχλαμάρες τύπου "το ΝΒΑ έφτασε στο ΣΕΦ" ή "ο Γιάννης και η παρέα του"), με όλους τους άλλους παίκτες να παίζουν απερίσπαστοι και σύμφωνα με τις δυνατότητές του, αυτή η ομάδα θα μπορούσε να χτυπήσει μετάλλιο.
Παραμένω φίλος του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αδιαπραγμάτευτα, αλλά μπασκετικά η ομάδα είναι απαραίτητο να χτιστεί γύρο του. Αλλιώς απλά ας αποφασίσουν να αλλάξουν πίστα.
1
1

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν λες κάτι διαφορετικό στην ουσία. Συμπληρωματικά για την " ενόχληση " των άλλων, απάντησα στον lefpan. Αν δεν τους αρέσει, ξυδάκι. Αυτοί οι ίδιοι αποφάσισαν να παίξουν στο ίδιο πλαίσιο. Τα ίδια λένε για τον Σλούκα στον Ολυμπιακό, έλεγαν για τον Παπαπέτρου μια τον Καλάθη στον Παναθηναϊκό, τον Παπαγιάννη και τον Ντόρσεϊ. Όλοι παίζουν στο παιχνίδι του Στάρ σύστεμ. Αν δεν τους αρέσει, ας πάνε να παίξουν κάνα τοπικό ( στην υπερβολή του).Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 2:41 pmΤα πραγματα ειναι ξεκαθαρα οσον αφορα το Καλαιτζακης εναντι Μποχω-Λουντζη απο την αρχη: Ο Καλαιτζακης δεν ειναι ασσος end of story. Ο Λουντζης ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος του μποχω και βαζει και τα σουτακια συν οτι ειναι πιο ασσος, οποτε παλι end of story.Hipster έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 2:14 pmΑφήσαμε το Καλαϊτζάκης- Λούντζης και πιάσαμε το Θανάσης- Κασελάκης βλέπω.
Καταλαβαίνω πως υπάρχει μια συμπάθεια στον Κασελάκη που παίζει πάντα τίμια, παρόλο που είναι χαμηλοτάβανος, και εγώ τον συμπαθώ για τον ίδιο λόγο.
Καταλαβαίνω πως υπάρχει ένα θέμα με τον Θανάση επειδή είναι αδερφός του Γιάννη και τρέχουν σενάρια πως για αυτό είναι στην εθνική, και στους Μπακς κλπ
Καθαρά αγωνιστικά άμα το πάρουμε έχουμε δύο παίχτες που καλύπτουν τις δύο ίδιες θέσεις με διαφορετικά όμως χαρακτηριστικά.
Ο ένας είναι αθλητικός, όσο και να φαίνεται βαρύς ( το κόψιμο στον Σερμαντίνι ούτε στα πιό τρελά του όνειρα ο Κασελάκης) με άλμα, δύναμη και ταχύτητα μεγαλύτερη του Κασελάκη.
Ο άλλος είναι δημιούργημα του ελληνικού μπάσκετ. Τακτικά καλύτερος και πειθαρχημένος, με μέτρια αθλητικότητα μην πω και κακή για την θέση του SF.
Υπάρχει ο μύθος, για μένα , πως ο Κασελάκης είναι καλύτερος σουτέρ και μπορεί να παίξει και πλάτη.
Σ' αυτό το επίπεδο που θα παίξει η εθνική σίγουρα δεν μπορεί να παίξει πλάτη, όχι γιατί δεν ξέρει να το κάνει, αλλά γιατί δεν έχει ούτε την αθλητικότητα, ούτε το μέγεθος για αυτό.
Χθες έπαιξε 20 λεπτά και ο Σενγκέλια στην άμυνα τον πέρναγε για πλάκα, και όταν δεν πήγαινε σωστά η βοήθεια ήταν σίγουρο καλάθι. Μια φορά πόσταρε και κατέληξε σε ερμπολ, είχε 3 ελεύθερα τρίποντα και έβαλε το ένα, γενικά δεν τον λες και σουτέρ. Ο Θανάσης είχε επίσης ένα στα δύο ελεύθερα άλλωστε. Πλάτη δεν θα παίξει ποτέ, αλλά αν πάρει την μπάλα κάπου κοντά στο καλάθι, θα την καρφώσει ,αδιαπραγμάτευτα. Αν προσπαθήσει οτιδήποτε άλλο μάλλον θα αποτύχει.
Υπάρχει μπασκετικά μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο; Όχι για μένα. Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις.
Και πάμε στο βασικό σημείο που κάνει μια ομάδα, ομάδα. Την χημεία δηλαδή. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Γιάννης είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας, όπως και να παίζει, άσχετα αν πασάρει πολύ ή λίγο που διαβάζω σαν κριτική από κάποιους, αν παίζει μόνος του ή για την ομάδα, αν η διαφήμιση που έχει κάνει καλό ή κακό στην ψυχολογία των άλλων. Όπως και να το πάρει κανείς, η ομάδα ΜΕ Γιάννη είναι ομάδα που θα χτυπήσει μετάλλιο, η ομάδα ΧΩΡΙΣ θα πάλευε για οκτάδα. Επειδή δεν μιλάμε για μια αναπτυξιακή ομάδα που δεν την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως η ομάδα έχει στόχο την ψηλότερη θέση στον ανταγωνισμό και όχι το οποίο " ηθικό πλεονέκτημα".
Και εδώ μπαίνει το "θανατηφόρο" ερώτημα. Την χημεία αυτής της ομάδας την βοηθάει η ύπαρξη του Θανάση στην ομάδα ή το κόψιμο του; Καταλαβαίνετε τι εννοώ![]()
Θα κάνει διάφορα κομβική η παρουσία του Θανάση ή του Κασελάκη στην δωδεκάδα; Δεν μιλάμε για να διαλέξεις μεταξύ Παπαπέτρου και Θανάση, θα είχαμε άλλη κουβέντα.
Καταλήγοντας για εμένα η παρουσία μπασκετικά είτε του Θανάση είτε του Κασελάκη δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά από πλευράς χημείας θα μπορούσε να είναι απλά καταστροφική.
Γι αυτό η 14 άδα που ίσως σωστά ζητάει ο Ιτούδης, πέρα από το ότι και μπασκετικά είναι σωστή θα έλυνε κι αυτό το θέμα. Αλλά επειδή δεν θα υπάρξει τέτοια αλλαγή ένα μήνα πριν την διοργάνωση, νομίζω πως το καλύτερο για την ομάδα είναι ο Θανάσης να είναι μέλος της δωδεκάδας.
Και πέρα αυτού, για να χρησιμοποιήσω τεχνηέντως και την οπαδική λογική, που ξέρετε πως δεν μ αρέσει, αν σας έλεγαν για την ομάδας σας να διαλέξετε μεταξύ του Κασελάκη και του Θανάση πόσοι θα διαλέγατε τον Κασελάκη; Τίμια ομως![]()
Εγώ τον Θανάση θα διάλεγα πάντως, αλλά σαν συμπληρωματικό, όχι καν για ρόλο δεκάδας.
Θανασης ή Κασελακης, σαφως και Κασελακης για Εθνικη, γιατι τα ειπαμε. Ο Θανασης ειναι βαρυς, ή ισως ακομα ειναι βαρυς και μετα να ανεβει. Αλλα και παλι χανεται στην αμυνα, κανει χαζα φαουλ συνεχεια και επισης στην επιθεση ειναι κακος. Ο Κασελ θα βαλει ενα σουτακι, θα κανει ενα ποστ, θα βγαλει μια εξτρα πασα, θα δωσει δυο βοηθειες στην αμυνα. Ναι τον ποσταρει ο Τοκο και δεν μπορουσε να τον μαρκαρει, αλλα ο Θανασης μπορει να μαρκαρει στο ποστ τον Τοκο?
Οσον αφορα ποιον προτιμω στην ομαδα μου Κασελ ή Θαναση, θα σε ρωτησω, τι ομαδα ηδη εχω και ποιο ειναι το συμβολαιο τους? Γιατι εγω θεωρω οτι με κατω απο 700 ο Θανασης ποτε δεν θα ερχοταν, ενω ο Κασελ μαξ 150 παιρνει. Και ο ρολος τους ιδιος θα ηταν, αφου εχει πεσει ο Θανασης σε αθλητικοτητα. Φυσικα αν ειχα μια ομαδα που θα ειχε θεμα με την αθλητικοτητα θα διαλεγα Θαναση, αν δεν ειχα τοσο καλο σουτ θα διαλεγα Κασελ (χωρις να ειναι αξιοπιστος σουτερ).
Αλλα και παλι αν ηθελα εναν ρολιστα για 7-8 λεπτα (γιατι για ευρωλιγκα τοσο ειναι και οι 2 πλεον) θα διαλεγα Κασελ γιατι ειναι πολυ πιο φθηνος απο τον Θαναση. Αναμεσα στον Θαναση του 2018 που επαιρνε 350-400 και ηταν τερας αθλητικοτητας και Κασελ, σαφως θα διαλεγα Θαναση και ουτε το συζητω, αλλα τωρα ετσι οπως ειναι ο Θανασης που θελει 700 οχι προτιμω Κασελ.
Και φυσικα και ο Κασελ ταιριαζει περισσοτερο στην Εθνικη με αυτο το ροστερ αλλα οπως ειπες και εσυ, οποιος και απο τους 2 και να συνεχισει, πολυ μικρη επιρροη θα εχει στο παιχνιδι. Συμφωνω για αυτο που λες για την χημεια και Θαναση, αλλα ισως γυρισει και μπουμερανγκ γιατι ολη η προσοχη θα πεφτει στους αντετοκουνμπρος και οι αλλοι θα ειναι σαν κομπαρσοι στο εργο τους και αυτο επηρρεαζει ψυχολογικα ακομα και αν δεν το σκεφτονται ετσι.
Για το οικονομικό στο περί επιλογής των δύο, δεν το έβαλα έτσι, αλλά καθαρά μπασκετικά. Δεν πληρώνω εγώ, οποίος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια. Αποφεύγω να εμπλέκομαι με τα οικονομικά των ομάδων. Είμαι πάντα με τους παίχτες. Όσα θέλουν ζητάνε, αν τα έχεις τα δίνεις, αν δεν τα έχεις παίρνεις και τον Λίνο στην θέση τους που είναι και φτηνότερος.

0
- pan24
- Reactions: 2552
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι και πολύ unpopular opinion.benchwarmer έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 1:41 pmUnpopular(?) opinion:
Τυχόν απώλεια του Παπαπέτρου (που όχι δεν την εύχομαι βέβαια) δεν είναι απίθανο να κάνει την ομάδα πιο συμπαγή και πιο εύκολο να στηθεί σωστότερα γύρω από τον Γιάννη και τους γκαρντ. Και σε άμυνα και σε επίθεση.
Ο Παπαπέτρου ακόμα και να μην ταιριάζει τόσο πολύ επειδή είναι καλύτερος σαν παίκτης και επειδή πρέπει να κρατηθούν κάποιες ισορροπίες ενα 20λεπτο θα το έπαιζε(και μακάρι δηλαδή να είναι υγιής για να μπορεί να παίξει τόσο και τώρα).
Όμως η ομάδα μπορεί και να λειτουργεί καλύτερα αν στο 3 τα λεπτά πίσω από τον Παπανικολάου ή τα λεπτά στο 4 όταν ο Γιάννης παίζει 5 τα παίρνει κάποιος που βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας και στην επίθεση να βάζει κάνα ελεύθερο σουτάκι αντι για ποικιλίες
1
1

Δεν συμπαθείς ιδιαίτερα τον Γιάννη(και τ αδέρφια του μάλλον) απ ότι καταλαβάινω (δικαίωμα σου βέβαια) αλλά είσαι υπερβολικός στις κρίσεις σου.lefpan έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 2:37 pmΗ ομάδα ΜΕ Γιάννη θα παλέψει για την οκτάδα (εδώ είσαι κι εδώ είμαι).
Ο γιάννης είναι ο ηγέτης της ομάδας και καλύτερός της παίκτης, συμφωνώ με τον hipster με το Γιάννη θα χτυπήσουμε μετάλλιο, χωρίς αυτόν για 8άδα το πολύ. Και ο Ιτούδης χρησιμοποιεί ορθολογικά το γιάννη μέσα στη ρακέτα και βλέπω ότι δουλεύει αρκετά στα φιλικά, δοκιμάζει σχήματα, παίκτες παρόλο που μια μερίδα στα σόσιαλ τον κατακρίνουν, προφανώς προτιμούσαν τους προηγούμενους που έπαιζαν για τη νίκη στα φιλικά.

2
2

Τα ίδια λέγονταν και για τον γκάλη και το σπανούλη . Πάντως σχεδόν όλες οι καλές ομάδες έχουν nbaer ως ηγέτες στη σύνθεση τους και δεν βλέπω να γίνετε φασαρία.Hipster έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 3:06 pmΔεν λες κάτι διαφορετικό στην ουσία. Συμπληρωματικά για την " ενόχληση " των άλλων, απάντησα στον lefpan. Αν δεν τους αρέσει, ξυδάκι. Αυτοί οι ίδιοι αποφάσισαν να παίξουν στο ίδιο πλαίσιο. Τα ίδια λένε για τον Σλούκα στον Ολυμπιακό, έλεγαν για τον Παπαπέτρου μια τον Καλάθη στον Παναθηναϊκό, τον Παπαγιάννη και τον Ντόρσεϊ. Όλοι παίζουν στο παιχνίδι του Στάρ σύστεμ. Αν δεν τους αρέσει, ας πάνε να παίξουν κάνα τοπικό ( στην υπερβολή του).Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 2:41 pm
Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα οσον αφορα το Καλαιτζακης εναντι Μποχω-Λουντζη απο την αρχη: Ο Καλαιτζακης δεν ειναι ασσος end of story. Ο Λουντζης ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος του μποχω και βαζει και τα σουτακια συν οτι ειναι πιο ασσος, οποτε παλι end of story.
Για το οικονομικό στο περί επιλογής των δύο, δεν το έβαλα έτσι, αλλά καθαρά μπασκετικά. Δεν πληρώνω εγώ, οποίος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια. Αποφεύγω να εμπλέκομαι με τα οικονομικά των ομάδων. Είμαι πάντα με τους παίχτες. Όσα θέλουν ζητάνε, αν τα έχεις τα δίνεις, αν δεν τα έχεις παίρνεις και τον Λίνο στην θέση τους που είναι και φτηνότερος.![]()
0
- antonispgs
- Reactions: 142
- Αγαπημένη θέση: PG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ λέγεται σοβαρά ότι ο Γιάννης δεν είναι ηγέτης. Ποιος, ο Γιάννης, που ολόκληρο nba έχει υποκλιθεί στις ηγετικές του ικανότητες και στο work ethic του. Τι να λέμε τώρα, η εμπάθεια δυστυχώς είναι εμφανής. Άλλο να κριτικάρει κανείς το game plan της ομάδας και άλλο να είναι τόσο ξεδιάντροπα εμπαθής, κάπου ώπα.
4
4

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ τα λένε για τον Αβδάλα στο παίδων, αλλά εκεί επειδή δεν είναι επαγγελματικό το πλαίσιο διαφοροποιήθηκα απ' την αρχή στην λογική "η ομάδα του Αβδάλα" που δεν είναι κιόλας.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 3:49 pmΤα ίδια λέγονταν και για τον γκάλη και το σπανούλη .Hipster έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 3:06 pm
Δεν λες κάτι διαφορετικό στην ουσία. Συμπληρωματικά για την " ενόχληση " των άλλων, απάντησα στον lefpan. Αν δεν τους αρέσει, ξυδάκι. Αυτοί οι ίδιοι αποφάσισαν να παίξουν στο ίδιο πλαίσιο. Τα ίδια λένε για τον Σλούκα στον Ολυμπιακό, έλεγαν για τον Παπαπέτρου μια τον Καλάθη στον Παναθηναϊκό, τον Παπαγιάννη και τον Ντόρσεϊ. Όλοι παίζουν στο παιχνίδι του Στάρ σύστεμ. Αν δεν τους αρέσει, ας πάνε να παίξουν κάνα τοπικό ( στην υπερβολή του).
Για το οικονομικό στο περί επιλογής των δύο, δεν το έβαλα έτσι, αλλά καθαρά μπασκετικά. Δεν πληρώνω εγώ, οποίος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια. Αποφεύγω να εμπλέκομαι με τα οικονομικά των ομάδων. Είμαι πάντα με τους παίχτες. Όσα θέλουν ζητάνε, αν τα έχεις τα δίνεις, αν δεν τα έχεις παίρνεις και τον Λίνο στην θέση τους που είναι και φτηνότερος.![]()
Είπαμε, άλλο επαγγελματικό, άλλο ερασιτεχνικό, άλλο ανδρών, άλλο παίδων.
Έχει σημασία το πλαίσιο που μιλάμε.

0
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ναι, αλλά άμα πηγαίνει η πανηλίθια δημοσιογράφος στον Παπανικολάου, μετά το τέλος ενός αγώνα, και του λέει: "πώς νοιώθεις που θα παίζεις στην ίδια ομάδα με το Γιάννη;" τότε σίγουρα υπάρχει θέμα στην ψυχολογία και στις σχέσεις των παικτών, που δεν νομίζω να το έχουν οι άλλες καλές ομάδες με τους nbaers ηγέτες.
Και μιά και το έφερε η κουβέντα:
Ο Γιάννης είναι αντικειμενικά ο καλύτερος παίκτης αυτής της ομάδας, όμως δεν είναι ο ηγέτης της σε καμιά περίπτωση.
0
- lefpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μάλλον στις αθλητικές του ικανότητες έχει υποκλιθεί, γιατί ηγετικές δεν έχει δείξει ιδιαίτερες. Και στο work ethic του, επίσης, γιατί είναι δουλευταράς και έχει κάνει φοβερή δουλειά μετά από προσπάθεια.antonispgs έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 3:56 pmΕδώ λέγεται σοβαρά ότι ο Γιάννης δεν είναι ηγέτης. Ποιος, ο Γιάννης, που ολόκληρο nba έχει υποκλιθεί στις ηγετικές του ικανότητες και στο work ethic του. Τι να λέμε τώρα, η εμπάθεια δυστυχώς είναι εμφανής. Άλλο να κριτικάρει κανείς το game plan της ομάδας και άλλο να είναι τόσο ξεδιάντροπα εμπαθής, κάπου ώπα.
Όμως, ο ηγέτης είναι άλλο πράγμα, που ο Γιάννης δεν είναι.
Ούτε κι εγώ είμαι εμπαθής, και μάλιστα ξεδιάντροπα. Απλά, ο Γιάννης δεν είναι όλα αυτά που του έχετε αποδώσει και τον προσκυνάτε από το πρωί ως το βράδυ.
Αν ήταν τα μισά από αυτά που λέτε, τότε θα έπαιρνε την εθνική από το χεράκι και θα παίρνανε την κούπα.
Αλλά, κάτσε να δούμε αν θα μπουν στην οκτάδα, και μετά μου λες για ηγέτες και για ξεδιάντροπους.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μέχρι σήμερα δεν είναι γιατί στην προηγούμενη παρουσία του, δεν είχε ακόμα την ικανότητα να γίνει. Τον Σεπτέμβριο θα ξέρουμε αν αλλάξει αυτό, τώρα μπορεί να γίνει και το έχει αποδείξει και σε ψηλότερο επίπεδο. Ήταν ηγέτης στην πρωταθλήτρια του ΝΒΑ αλλά ακόμα περισσότερο φέτος που αποκλείστηκαν από Σέλτικς.lefpan έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 4:19 pmΝαι, αλλά άμα πηγαίνει η πανηλίθια δημοσιογράφος στον Παπανικολάου, μετά το τέλος ενός αγώνα, και του λέει: "πώς νοιώθεις που θα παίζεις στην ίδια ομάδα με το Γιάννη;" τότε σίγουρα υπάρχει θέμα στην ψυχολογία και στις σχέσεις των παικτών, που δεν νομίζω να το έχουν οι άλλες καλές ομάδες με τους nbaers ηγέτες.
Και μιά και το έφερε η κουβέντα:
Ο Γιάννης είναι αντικειμενικά ο καλύτερος παίκτης αυτής της ομάδας, όμως δεν είναι ο ηγέτης της σε καμιά περίπτωση.
Ο Παπανικολάου δεν έχει πρόβλημα, το εχει ξαναζήσει με τον Σπανούλη και το ζει και με τον Σλούκα. Σαν αρχηγός της ομάδας απάντησε σωστά στην βλακώδη ερώτηση του Δημοσιογράφου.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Εξαρτάται πως καταλαβαίνει κανείς τον ηγέτη....ηγέτης για μένα είναι ενας clutch παίκτης που στα δύσκολα θα βγει μπροστά θα κουβαλήσει την ομάδα, θα σκοράρει και όπως και να χει ακόμα κι αν δε κάνει καλό ματς, θα σκοράρει σε κρίσιμο σημείο ή θα βοηθήσει την ομάδα του όταν πρέπει ουσιαστικά....antonispgs έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 3:56 pmΕδώ λέγεται σοβαρά ότι ο Γιάννης δεν είναι ηγέτης. Ποιος, ο Γιάννης, που ολόκληρο nba έχει υποκλιθεί στις ηγετικές του ικανότητες και στο work ethic του. Τι να λέμε τώρα, η εμπάθεια δυστυχώς είναι εμφανής. Άλλο να κριτικάρει κανείς το game plan της ομάδας και άλλο να είναι τόσο ξεδιάντροπα εμπαθής, κάπου ώπα.
Αν τώρα δεν είναι ηγέτης επειδή είναι μαύρος ή επειδή κάποιοι θεωρούν ότι είναι απ τη Νιγηρία ε τι να πούμε, τα χουμε χιλιοπεί!
0
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Το θέμα είναι το μέγεθος του Γιάννη να μην παρασύρει και τον ιτουδη. Τι θέλω να πω, η ομάδα να συνεχίσει να παίζει ως ομάδα και όταν είναι μέσα Γιάννης και όχι να είναι σε mood one man show.
Ο παπ και όλα τα παιδιά της εθνικής (νταξει σχεδόν όλοι)
είναι ενήλικες άνθρωποι ώριμοι με χρόνια καριέρας σε υψηλό επίπεδο, τους μειώνεται με το να λέτε ότι αν μια δημοσιογράφος ρωτήσει κάτι η με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί στον τύπο θα επηρεαστούν με τον οποιονδήποτε τρόπο, ξέρουν καλύτερα από όλους μας τι γίνεται.
Ο παπ και όλα τα παιδιά της εθνικής (νταξει σχεδόν όλοι)
είναι ενήλικες άνθρωποι ώριμοι με χρόνια καριέρας σε υψηλό επίπεδο, τους μειώνεται με το να λέτε ότι αν μια δημοσιογράφος ρωτήσει κάτι η με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί στον τύπο θα επηρεαστούν με τον οποιονδήποτε τρόπο, ξέρουν καλύτερα από όλους μας τι γίνεται.
1
1