2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 708
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 17, 2020 10:45 pm

Agio96 έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2020 5:04 pm
Mια πολύ ωραία λύση στον άσσο είναι κ ο Στιβ βαστουρια της ραστα αλλά από ότι διάβασα πάει στη ζαλγκιρις. Πολύ καλός πλέι μέικερ καλός αμυντικός με μόνο ψεγάδι το σουτ 3 πόντων που έχει περίπου 36%. Θυμίζω ότι τα γκαρντ οφείλουν να χουν 40% + στο τρίποντο για να ανταπεξελθουν.
Δεν είναι κακό το 36%, νομίζω.
Agio96 έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2020 5:04 pm
Από κει κ πέρα μαλλιάζει η γλώσσα μας. Στους ψηλούς είμαστε σχεδόν πλήρεις. Περιμένουμε τι θα γίνει με χαπ που τον θέλω με τα χίλια. Δεν αφήνεις το καλύτερο παίχτη του ιταλικού πρωταθλήματος έτσι. Θεωρώ όλεθρο λάθος να δώσεις πάνω από εκατομμύριο για ψηλό,εκτός αν μου φέρεις τον γιοκιτς. Τα χουμε ξαναπεί ότι ο γκαρντ καθορίζει τιυς ψηλούς. Τα περί ταεζεφσκι Γουίλιαμς μπολντεν κ δε ξέρω γω ποιον άλλον προφανώς είναι φεικ. Προτιμώ να παίξει 20 λεπτά ο βεζενκοβ που κατά πολλούς ήταν ο most improved player της φετινής ευρωλιγκα μέχρι στιγμής. Για μένα χρειαζόμαστε ένα 4 5αρι αθλητικό, καλό αμυντικό κ με σουτακι για να παίζει 7 λεπτά περίπου ως ρολιστας. Έτσι δε περιθεριοποιρεις τον Σάσα. Όπως κάνει ο παο με μπεντιλ. Κατά τα άλλα έχω προτείνει άσσο πάνγκος κ 3αρι μπροκχοφ ή χιλιαρντ. Επίσης καλός είναι κ ο καλιντ καρινγκτον από λουντβιγσμπουργκ για τα γκαρντ. Το πρότειναν στο χουπφελας. Καλή ηλικία κ πρωταγωνιστει στη Γερμανία με την ομάδα του που ναι πρώτη
Για Happ, θα δείξει. Δυσκολο το βλέπω να σου πω. Για Vezenkov έχω την αίσθηση πως το χοντρό του μειονέκτημα είναι η μηδαμινή συνεισφορά σε screen. Ο Μπαρτζώκας αρέσκεται σε καλούς screener. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. :D

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2564
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Απρ 18, 2020 1:18 pm

ssoulliss έγραψε:
Για Happ, θα δείξει. Δυσκολο το βλέπω να σου πω. Για Vezenkov έχω την αίσθηση πως το χοντρό του μειονέκτημα είναι η μηδαμινή συνεισφορά σε screen. Ο Μπαρτζώκας αρέσκεται σε καλούς screener. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. :D
Το βασικό μειονέκτημα του Βεζένκοφ είναι ότι στο 3 θα ήταν ο πιο αργός παίκτης της διοργάνωσης αλλά στο 4 παίζει να είναι ο πιο αδύναμος της διοργάνωσης.
Λογικά θα μείνει αλλά αρκετά πίσω στο ροτέισον,σαν τρίτος στο 4 πίσω από Πρίντεζη και το όποιο αναπληρωματικό 4αρι αποκτηθεί
Θα μείνει επειδή δε πιάνει θέση ξένου και παρά τα μειονεκτήματα του είναι καλύτερος από την πιθανή εναλλακτική Έλληνα σε αυτή τη θέση(Αγραβάνης)

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Απρ 18, 2020 1:59 pm

pan24 έγραψε:
ssoulliss έγραψε:
Το βασικό μειονέκτημα του Βεζένκοφ είναι ότι στο 3 θα ήταν ο πιο αργός παίκτης της διοργάνωσης αλλά στο 4 παίζει να είναι ο πιο αδύναμος της διοργάνωσης.
Λογικά θα μείνει αλλά αρκετά πίσω στο ροτέισον,σαν τρίτος στο 4 πίσω από Πρίντεζη και το όποιο αναπληρωματικό 4αρι αποκτηθεί
Θα μείνει επειδή δε πιάνει θέση ξένου και παρά τα μειονεκτήματα του είναι καλύτερος από την πιθανή εναλλακτική Έλληνα σε αυτή τη θέση(Αγραβάνης)
και συ και ο basket72 δεν τον πατε καθολου μπασκετικα που λενε. :D

ο σασα ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος απο οτι νομιζετε και το εχω ξαναγραψει αυτο.

ναι ειναι αργος και ναι ειναι και λιγο αδυναμος για το 4, αλλα ειναι εξαιρετικος στην ομαδικη αμυνα, στο positioning και στις βοηθειες. εχει πολυ υψηλο iq και καλυπτει του παντες.

στο 1vs1 ναι εχει προβληματα, αν ηταν και εκει καλος θα ηταν στους 5 κορυφαιους αμυντικους. ας τον καλυπτουν ομως στο 1vs1 και να μην τον βαζουν να μαρκαρει κοντους.

τελος, ειναι τρομερος ριμπαουντερ!

δεν ειναι για βασικος αλλα για 15 λεπτα απο πισω και να δινει πολυ ωθηση στην επιθεση και να δινει efficiency στην ομαδα ειναι πολυ καλος. μια χαρα ρολιστας ειναι το παιδι.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 18, 2020 3:05 pm

Tracy Mac έγραψε:
pan24 έγραψε:
ssoulliss έγραψε:

ο σασα ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος απο οτι νομιζετε και το εχω ξαναγραψει αυτο.

ναι ειναι αργος και ναι ειναι και λιγο αδυναμος για το 4, αλλα ειναι εξαιρετικος στην ομαδικη αμυνα, στο positioning και στις βοηθειες. εχει πολυ υψηλο iq και καλυπτει του παντες.

στο 1vs1 ναι εχει προβληματα, αν ηταν και εκει καλος θα ηταν στους 5 κορυφαιους αμυντικους. ας τον καλυπτουν ομως στο 1vs1 και να μην τον βαζουν να μαρκαρει κοντους.

δεν ειναι για βασικος αλλα για 15 λεπτα απο πισω και να δινει πολυ ωθηση στην επιθεση και να δινει efficiency στην ομαδα ειναι πολυ καλος. μια χαρα ρολιστας ειναι το παιδι.

Δεν διαφωνώ σε τίποτα απ' όσα λες. Οκ, εγώ δεν θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικός στην ομαδική άμυνα κι αυτό γιατί αφενός δεν έχει καλλιεργήσει ποτέ του το ένστικτο του ¨αμύνεσθαι ¨* κι αφετέρου, γιατί είναι ένα κλικ πιο δουλεμένος από Παπαγιάννη και Βουγιούκα. :P Οπότε και να θέλει μένει πίσω. Επίσης, θα τον χαρακτήριζα αρκετά καλό ριμπάουντερ.
Στο σημείο αυτό να πω ότι πριν τον πάρουμε τον στήριζα και τον ήθελα στην ομάδα. Και λογικά νομίζω, αν σκεφτεί κανείς τι Έλληνες παίκτες κυκλοφορούσαν.
Είδα όμως ότι τελικά είχαν τα δίκια τους τόσοι προπονητές που δεν τον υπολόγισαν για το ηψηλό επίπεδο.

Στην ουσία όμως συμφωνώ. 15 (μάξιμουμ όμως) λεπτά θα του τα έδινα. Έχει πράγματα να δώσει ο Σάσα.
Το ζήτημα είναι (το έχω χιλιοπεί) ο συνδυασμός του με τον Πρίντεζη με το τόσο ταλαιπωρημένο κορμί.
Με τους 2 τους έχουμε σοβαρό θέμα στο 4 το οποίο είναι ακόμα πιο επιτακτικό να λυθεί με τα ρίσκα που πήρε ο κόουτς στο 5. ( μαζί του για τα ρίσκα).
Αν θέλουμε ανταγωνιστική ομάδα για τους "8" πρέπε να πάμε για καλό 4-5ρι των 25΄ (και στις 2 θέσεις).
Μονόδρομος.
* Φέτος μου θύμισε λίγο τον Παππά στην άμυνα. Προσπαθούσε με νύχια και με δόντια και τελικά κάτι γινόταν και η ομάδα το τρώγε το καλάθι ή χρεωνόταν με φάουλ.
Οκ, καθ΄υπερβολή λίγο μιας και ο Παππάς είχε λίγο παραπάνω έκρηξη κι άλμα και κάτι μπάλωνε. Αμφότεροι παίκτες που από τα μικράτα τους ξεχείλιζαν από μπασκετικό ταλέντο κι από οκνηρία. :smile:

Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench

Σάβ Απρ 18, 2020 3:43 pm

Για τις θέσεις των ψηλών, το ερωτηματικό αυτή τη στιγμή είναι ο Χαπ.
Αν θεωρήσουμε ότι ο Έλλις μένει και ο Μάρτιν έχει ήδη αποκτηθεί, θεωρώ λίγο δύσκολο να χωρέσει ένας τρίτος καθαρός άσουτος ψηλός στο ρόστερ του Μπαρτζώκα. Βέβαια από την άλλη, πόσο καλύτερα να τα πήγαινε ως δανεικός? Τα νούμερά του είναι πολύ εντυπωσιακότερα από πολλούς άλλους παίκτες που έχουμε αναφέρει, χωρίς να μας ανήκουν καν.

Δεν θεωρώ καθόλου απίθανο τελικά να μην αποκτηθεί 4-5άρι, αλλά να αποκτηθούν περισσότερι. Ένα 5άρι (ο Χαπ δηλαδή), και ένα 4άρι, με παραμονή φυσικά και του Πρίντεζη και του Βεζένκοφ. Μαζεύονται ίσως αρκετοί (6 συγκεκριμένα), αλλά ελπίζουμε η επόμενη σεζόν να είναι μεγάλη ούτως η άλλως.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2564
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Απρ 18, 2020 3:54 pm

Tracy Mac έγραψε:
pan24 έγραψε:
ssoulliss έγραψε:

Τρομερός ριμπάουντερ δεν είναι αλλά οκ ,είναι καλός σε αυτό.
Επίσης ναι, δεν χάνεται στις περιστροφές επομένως δεν αφήνει εντελώς ελεύθερο κάποιον.
Όμως προσωπική άμυνα δεν μπορεί να παίξει σε κανέναν σχεδόν είτε κοντό είτε ψηλό.
Συμφωνώ ότι θυμίζει τον Παππά στην άμυνα,κάποτε δεν προσπαθούσε καν τώρα προσπαθεί αλλά πάλι όποτε χρειαστεί να παίξει αυτός άμυνα συνήθως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φας καλάθι ή θα κάνει φάουλ.
Για μαξ 15 λεπτά δεν είναι κακός.Δηλαδή να υπάρχει στο 3 Παπ και κάποιος άλλος,στους ψηλούς Πρίντεζης,Έλις, Μάρτιν, 4-5άρι και να είναι κι αυτός.Κάνα δεκάλεπτο μέσο όρο θα το βρίσκει έτσι, ανάλογα τις απουσίες,τα φάουλ,τον αντίπαλο και τη φόρμα θα μπορεί να φτάσει ως τα 20 κάποιες φορές.
benchwarmer έγραψε:
Σάβ Απρ 18, 2020 3:43 pm
Για τις θέσεις των ψηλών, το ερωτηματικό αυτή τη στιγμή είναι ο Χαπ.
Αν θεωρήσουμε ότι ο Έλλις μένει και ο Μάρτιν έχει ήδη αποκτηθεί, θεωρώ λίγο δύσκολο να χωρέσει ένας τρίτος καθαρός άσουτος ψηλός στο ρόστερ του Μπαρτζώκα. Βέβαια από την άλλη, πόσο καλύτερα να τα πήγαινε ως δανεικός? Τα νούμερά του είναι πολύ εντυπωσιακότερα από πολλούς άλλους παίκτες που έχουμε αναφέρει, χωρίς να μας ανήκουν καν.

Δεν θεωρώ καθόλου απίθανο τελικά να μην αποκτηθεί 4-5άρι, αλλά να αποκτηθούν περισσότερι. Ένα 5άρι (ο Χαπ δηλαδή), και ένα 4άρι, με παραμονή φυσικά και του Πρίντεζη και του Βεζένκοφ. Μαζεύονται ίσως αρκετοί (6 συγκεκριμένα), αλλά ελπίζουμε η επόμενη σεζόν να είναι μεγάλη ούτως η άλλως.
Αυτό εξαρτάται από το πόσο υπολογίζει ο Μπαρτζώκας και σε Χαπ και Βεζένκοφ.
Το να κρατήσεις Χαπ ή να έχεις οποιονδήποτε ξένο χωρίς να παίζει δεν έχει νόημα οπότε αν τον κρατήσεις ουσιαστικά πάει ο Βεζένκοφ μόνο Α1(αν υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί)

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench

Σάβ Απρ 18, 2020 4:01 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Απρ 18, 2020 3:54 pm
Αυτό εξαρτάται από το πόσο υπολογίζει ο Μπαρτζώκας και σε Χαπ και Βεζένκοφ.
Το να κρατήσεις Χαπ ή να έχεις οποιονδήποτε ξένο χωρίς να παίζει δεν έχει νόημα οπότε αν τον κρατήσεις ουσιαστικά πάει ο Βεζένκοφ μόνο Α1(αν υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί)
Δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι στην Α1, ξέχασα να το γράψω αυτό :D

Τον Βεζένκοφ δεν ξέρω γιατί υπάρχει η άποψη ότι δεν τον υπολογίζει ο Μπαρτζώκας, θεωρώ πως του ταιριάζει απόλυτα..

Γενικά νομίζω πως αντί να ψάχνουμε παίκτες τον Γενάρη, ίσως φέτος να ξεκινήσουμε με περισσότερους από όσους χρειαζόμαστε, και να "πετάξουμε" κανα-δυο στην πορεία. Αυτό που δεν πιστεύω είναι πως θα πάρουμε κάποιον ακριβό ξένο (κακώς για εμένα, νομίζω ότι χρειαζόμαστε επιτακτικά τουλάχιστον έναν "σταρ"). Εκτός βέβαια αν αυτός είναι ο Σλούκας, που κάποιοι (που σε άλλα έχουν πέσει μέσα στο παρελθόν, όπως βέβαια σε κάποια έχουν πέσει και έξω) τον θεωρούν κλεισμένο.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 18, 2020 6:04 pm

benchwarmer έγραψε:
Σάβ Απρ 18, 2020 4:01 pm

Δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι στην Α1, ξέχασα να το γράψω αυτό :D

Τον Βεζένκοφ δεν ξέρω γιατί υπάρχει η άποψη ότι δεν τον υπολογίζει ο Μπαρτζώκας, θεωρώ πως του ταιριάζει απόλυτα..

Γενικά νομίζω πως αντί να ψάχνουμε παίκτες τον Γενάρη, ίσως φέτος να ξεκινήσουμε με περισσότερους από όσους χρειαζόμαστε, και να "πετάξουμε" κανα-δυο στην πορεία. Αυτό που δεν πιστεύω είναι πως θα πάρουμε κάποιον ακριβό ξένο (κακώς για εμένα, νομίζω ότι χρειαζόμαστε επιτακτικά τουλάχιστον έναν "σταρ"). Εκτός βέβαια αν αυτός είναι ο Σλούκας, που κάποιοι (που σε άλλα έχουν πέσει μέσα στο παρελθόν, όπως βέβαια σε κάποια έχουν πέσει και έξω) τον θεωρούν κλεισμένο.

Είμαι της άποψης ότι το σχέδιο όταν υπέγραψαν τον Μπαρτζώκα ήταν να γυρίσουμε στην Α1. Τώρα το αν λόγω ιού αυτό πάει για τη μεθεπόμενη, είναι ένα θέμα. Πάντως για εκεί είμαστε. Πόσο μάλλον με την ¨"συνταξιοδότηση" του Χαϊλάντερ- Βασιλακόπουλου.

Ο Βεζένκοφ θα του ταίριαζε απόλυτα με κατάλληλους παίκτες στο ρόστερ και πάλι ως αλλαγή, εννοείται. Πήρε χρόνο με τον κόουτς όταν πέρασε στα πιτς ο Μιλου και πήγε στο 5 ο Ρούμπιτ.

Το να υπογράψουμε 7 ξένους εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου- το λέω 2-3 χρόνια σταθερά, τώρα και το προτιμώ χίλιες φορές από το να ψάχνουμε απελπισμένα παίκτες από τα ...Λιντλ κάθε χειμώνα.
Αλλά κι αυτό με ένα μέτρο. Το να έχεις μεγάλο ρόστερ ενέχει τον κίνδυνο να "χάσεις" κάποιους παίκτες.

Σχετικά με τον Σλούκα, εγώ δεν πιστεύω ότι τον έχουμε κλεισμένο, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις και εκδηλώθηκε σοβαρό ενδιαφέρον. Τα λόγια του Μπαρτζώκα στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου είναι καταδεικτικά.
Το αν τον κλείσουμε δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε έχω πει κάτι τέτοιο, αλλά είναι ξεκάθαρα πιο πιθανό από πότε, από τότε που φόρεσε τη φανέλα της Φενέρ.
Κατά τα άλλα εγώ είμαι ένας τύπος που έχω πέσει μέσα κι έχω πέσει κι έξω. Τις φορές που έχω πέσει έξω τις θυμίζω συχνά πυκνά, μάλιστα. Τις φορές που έχω πέσει μέσα τις θυμίζω μονάχα όταν χρειάζεται.
Όταν είναι κόντρα στο ρεύμα και γίνονται γαργάρα οι αντίθετες απόψεις που στην ώρα τους ανακοινώνονταν με θόρυβο. ;)

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 56
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Απρ 18, 2020 6:20 pm

Κανείς- τη δεδομένη στιγμή, φαντάζομαι, ούτε ο ίδιος ο Σλούκας- δεν ξέρει να πει με σιγουριά εάν πρόκειται ο Θεσσαλονικιός να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα.

Καταθέτουμε απλώς κάποια δεδομένα που, κατά την άποψη ορισμένων από εμάς, καθιστούν την επιστροφή του πιθανότερη από ποτέ, ως τώρα.

Εδώ δεν ξέρουμε καλά-καλά με βεβαιότητα αν πρόκειται να φύγει ο Ρότσεστι, λ.χ.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Απρ 18, 2020 6:40 pm

Αν παντως θεωρουμε οτι ο Βενζενκοφ στα 24 του ειναι ετοιμος για 15 λεπτα τοτε τον κραταμε με κλειστα ματια. Εχει ακομα χρονια βελτιωσης και εκει πρεπει να επικεντρωθει η ομαδα, ωστε να μην χαθει αδικα χρονος.
Παντως δεν μπορω να τον σκεφτω πλεον στη θεση 3 τον παικτη.
Επισης αν ο παικτης σλουκας ειχε συμφωνησει στην ομαδα θα το ξεραμε. Δε κρυβονται καποια πραγματα.
Δεν νομιζω να ερθει ουτε αυτος, ουτε καποιος ακριβος παικτης παντως. Προς το παρον απλα εχουμε χασει εναν.
Δε ξερω γιατι λεμε επισης οτι λογω του ιου ισως δε παιξουμε στην Α1. Προσωπικα το βλεπω ακριβως αναποδα. Δε θεωρω δηλαδη οτι υπηρχε περιπτωση να παιξουμε στην Α1 αλλα λογω του ιου αυξηθηκαν οι πιθανοτητες να μην επιβεβαιωθω και τελικα να παιξουμε. Θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα τελειωσει η ιστορια αυτη τοσο για τον ολυμπιακο οσο και για τις ομαδες της Θεσσαλονικης.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 18, 2020 8:31 pm

Redfly έγραψε:
Σάβ Απρ 18, 2020 6:40 pm

Επισης αν ο παικτης σλουκας ειχε συμφωνησει στην ομαδα θα το ξεραμε. Δε κρυβονται καποια πραγματα.
Δεν νομιζω να ερθει ουτε αυτος, ουτε καποιος ακριβος παικτης παντως. Προς το παρον απλα εχουμε χασει εναν.
Δε ξερω γιατι λεμε επισης οτι λογω του ιου ισως δε παιξουμε στην Α1. Προσωπικα το βλεπω ακριβως αναποδα. Δε θεωρω δηλαδη οτι υπηρχε περιπτωση να παιξουμε στην Α1 αλλα λογω του ιου αυξηθηκαν οι πιθανοτητες να μην επιβεβαιωθω και τελικα να παιξουμε. Θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα τελειωσει η ιστορια αυτη τοσο για τον ολυμπιακο οσο και για τις ομαδες της Θεσσαλονικης.
Κι εγώ πιστεύω ότι θα το ξέραμε αν είχε ήδη συμφωνήσει ο Σλούκας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα γίνει μεγάλη προσπάθεια και πραγματική αυτή τη φορά.

Εγώ βλέπω τουλάχιστον έναν ακριβό παίκτη να έρχεται. Κι έναν ή και δυο ακόμα κοντά στο 1Μ.
Τα έχουμε ξαναβγάλει τα χρήματα. Μείον τρέχοντα συμβόλαια Πρι. Σπαν, Μιλουτίνοβ μάνι-μάνι μας κάνουν 3 Μ τουλάχιστον. Ήγουν 2 παίκτες μίνιμουμ.
Ο ιός θα ρίξει σίγουρα το μπάτζετ αλλα΄δεν είμαι σίγουρος οτί εδώ μιλάμε για αυτήν την παράμετρο.
Επιπλέον υπάρχει κι η φοροελάφρυνση του Θάτσερ-Κούλη. Σε σούμα το βλέπω κατά κάτι λίγότερο από το περσινό κι αυτό λόγω του ιού.

Είπα ότι δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα με τον ιό. Ούτε αν θα παίξουμε στην Α1, ούτε πολλά άλλα. ΊΔωμεν. Αυτό που λέει η λογική είναι ότι ο κόουτς ζήτησε και πήρε εγγυήσεις αυτή τη φορά. Στο ίδιο τόπικ έχω επιχειρηματολογήσει γιατί θεωρώ ότι είμαστε για να γυρίζουμε στην Α1.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Απρ 18, 2020 9:39 pm

Τα λεφτα για τοπ παικτη σιγουρα υπαρχουν αν και συμφωνα με αυτα που γραφονται, τοπ παικτη πρεπει να θεωρουμε με ποσό αρκετα πανω απο το 1 εκ διαφορετικα φτανουμε μεχρι επιπεδο ρομπερτς (καλος ηταν ο παικτης αλλα οχι ηγετης ομαδας). Επισης ειναι επιλογη του μπαρτζωκα να παιζει με ΜΑΠ ψηλους, οποτε η επιλογες που εχει κανει στη θεση, δε τις θεωρω ρισκο. Ειναι αυτο που θελει, με οτι προβληματα και θετικα εχει η επιλογη του. Αν τωρα θελει να μειωθουν τα αρνητικα της επιλογης των ΜΑΠ στο 5 με αποκτηση παικτη στο 4 που να ειναι καλυτερος του Πριντεζη, τοτε πραγματι πρεπει να παρει και δεύτερο top παικτη. Προσωπικα δε το βλεπω να γινεται κατι τετοιο, οταν ο Πριντεζης δε θα μπορει να βγαλει τα 2/3 της χρονιας το ξανασυζηταμε. Μεχρι τοτε, Αγραβανης Βεζενκοφ θα ειναι οι επιλογες μας.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 18, 2020 11:46 pm

Έχεις δίκιο, Redfly, τοπ παίκτη σαφώς και δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε.
Αν και για μένα ο Σλούκας είναι σχεδόν τοπ αλλά και πάλι τον κουβεντιάζουμε επειδή ήταν παίκτης μας για κάποια χρόνια κι επειδή έχουμε τον Μπαρτζώκα που μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός κι εκτίμηση. Αλλιώς ούτε αυτόν δεν θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε.

Οι 2 ΜΑΠ μας δεν έχουν ουσιαστικά εμπειρία από την Ευρωλίγκα κι αυτό είναι ένα ρίσκο. Ας ελπίσουμε ότι θα του βγουν κι ότι θα είναι υγιείς. Κάτσε να χτυπήσω και ξύλο, τώρα που το γράφω. :smile:

Τέλος, προτιμώ να μην πάρουμε Άγρα, αν και το βλέπω αρκετά πιθανό για να πω την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 56
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Απρ 19, 2020 9:21 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Απρ 18, 2020 11:46 pm
Έχεις δίκιο, Redfly, τοπ παίκτη σαφώς και δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε.

Τέλος, προτιμώ να μην πάρουμε Άγρα, αν και το βλέπω αρκετά πιθανό για να πω την αλήθεια.
Χρόνια πολλά με υγεία, αγαπητοί συμφορουμίτες!

Η διερευνητική επαφή με Ντιλέινι, την ύπαρξη της οποίας παραδέχθηκε κι ο ίδιος, δείχνει ότι Μπαρτζώ & αφοί έχουν τη διάθεση για υπέρβαση. Τώρα το αν αυτή θα τελεσφορήσει και με ποιο περιεχόμενο, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Πάντως για τον Αγραβάνη δεν έχουμε κάτι τελευταία, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό παρουσιαζόταν ως εξίσου ρεζερβέ με Λαρε. Ίσως ο κόουτς να έλαβε περισσότερο υπόψη του το ενδεχόμενο ο Τζίμης να μουτρώνει και να μανουριάζει αν τον έχει παρκαρισμένο στον πάγκο, όπως έκανε στον Μπλατ

0
basket72
Reactions:

Δευ Απρ 20, 2020 12:10 pm

Αν τελικά έρθει με το καλό ο Σλούκας θα είμαστε αρκετά χαλαροί με τις θέσεις ξένων (αν παίξουμε Α1) και στην περίπτωση αυτή θα ήθελα για 5ο-60 ψηλό (σε εναλλαγή με τον Βεζένκοφ- αν μείνει ο τελευταίος) τον Κράβιτς της Ομπραδόιρο. Τον έχω ξαναπροτείνει και για τους 2 μεγάλους ως αλλαγή, όπως και τον Μπεν Λάμερς, μόνο που αυτός θα μείνει στο Μπιλμπάο και του χρόνου, σε αντίθεση με τον Κράβιτς που είναι ελεύθερος, αρκετά προσιτός, ξέρει και τα κατατόπια του ελληνικού μπάσκετ και θα δώσει και μέγεθος στη ρακέτα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”