benchwarmer έγραψε: ↑Σάβ Απρ 18, 2020 4:01 pm
Δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι στην Α1, ξέχασα να το γράψω αυτό
Τον Βεζένκοφ δεν ξέρω γιατί υπάρχει η άποψη ότι δεν τον υπολογίζει ο Μπαρτζώκας, θεωρώ πως του ταιριάζει απόλυτα..
Γενικά νομίζω πως αντί να ψάχνουμε παίκτες τον Γενάρη, ίσως φέτος να ξεκινήσουμε με περισσότερους από όσους χρειαζόμαστε, και να "πετάξουμε" κανα-δυο στην πορεία. Αυτό που δεν πιστεύω είναι πως θα πάρουμε κάποιον ακριβό ξένο (κακώς για εμένα, νομίζω ότι χρειαζόμαστε επιτακτικά τουλάχιστον έναν "σταρ"). Εκτός βέβαια αν αυτός είναι ο Σλούκας, που κάποιοι (που σε άλλα έχουν πέσει μέσα στο παρελθόν, όπως βέβαια σε κάποια έχουν πέσει και έξω) τον θεωρούν κλεισμένο.
Είμαι της άποψης ότι το σχέδιο όταν υπέγραψαν τον Μπαρτζώκα ήταν να γυρίσουμε στην Α1. Τώρα το αν λόγω ιού αυτό πάει για τη μεθεπόμενη, είναι ένα θέμα. Πάντως για εκεί είμαστε. Πόσο μάλλον με την ¨"συνταξιοδότηση" του Χαϊλάντερ- Βασιλακόπουλου.
Ο Βεζένκοφ θα του ταίριαζε απόλυτα με κατάλληλους παίκτες στο ρόστερ και πάλι ως αλλαγή, εννοείται. Πήρε χρόνο με τον κόουτς όταν πέρασε στα πιτς ο Μιλου και πήγε στο 5 ο Ρούμπιτ.
Το να υπογράψουμε 7 ξένους εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου- το λέω 2-3 χρόνια σταθερά, τώρα και το προτιμώ χίλιες φορές από το να ψάχνουμε απελπισμένα παίκτες από τα ...Λιντλ κάθε χειμώνα.
Αλλά κι αυτό με ένα μέτρο. Το να έχεις μεγάλο ρόστερ ενέχει τον κίνδυνο να "χάσεις" κάποιους παίκτες.
Σχετικά με τον Σλούκα, εγώ δεν πιστεύω ότι τον έχουμε κλεισμένο, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις και εκδηλώθηκε σοβαρό ενδιαφέρον. Τα λόγια του Μπαρτζώκα στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου είναι καταδεικτικά.
Το αν τον κλείσουμε δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε έχω πει κάτι τέτοιο, αλλά είναι ξεκάθαρα πιο πιθανό από πότε, από τότε που φόρεσε τη φανέλα της Φενέρ.
Κατά τα άλλα εγώ είμαι ένας τύπος που έχω πέσει μέσα κι έχω πέσει κι έξω. Τις φορές που έχω πέσει έξω τις θυμίζω συχνά πυκνά, μάλιστα. Τις φορές που έχω πέσει μέσα τις θυμίζω μονάχα όταν χρειάζεται.
Όταν είναι κόντρα στο ρεύμα και γίνονται γαργάρα οι αντίθετες απόψεις που στην ώρα τους ανακοινώνονταν με θόρυβο. ;)