2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 23, 2020 1:51 pm

οσο περναει ο καιρος τοσο πιο σιγουρος ειμαι οτι θα παμε στους ψηλους με παπαγιαννη-ογκαστ-ιαν και αντι του μπεντιλ-τομας θα παμε για ενα τοπ 4αρι τυπου γκιλ ή ντερικ ουιλιαμς.

στον ασσο θα παμε για κομπς ή χερμανσον που δεν με χαλαει καθολου συν λογικα αθηναιου ή παπαδακη ή καλαιτζακη ή 2 απο τους 3.

στο 2 λογικα θα παρουμε μητρου λονγκ και 50-50 αν θα παρουμε παικτη ή θα μεινει ο φριντετ.

πισω απο τον παπι δεν θα μου εκανε εντυπωση να παρουμε καναν ριβερς, ενω στο 2-3 λογικα θα κινηθουμε για καποιον πιο φθηνο τυπου ααρον χαρισσον μαξιμουμ.

ουτε ασχημα ουτε καλα αν παμε ετσι, αλλα θα προτιμουσα να παμε για βασικο 5αρι συν ενα ακομα καλο 4αρι απο το να ειμαστε παλι χωνι στο 5αρι.

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Πέμ Απρ 23, 2020 2:07 pm

τον τζεκιρι δε τον εχω δει παρα μονο σε ελαχιστα ματς. παιζει πολυ η αποψη οτι δεν ειναι ριμ προτεκτορ και γενικα οτι δεν ειναι καλος αμυντικα. αμα ισχυει, δεν ειναι καλο διδυμο με παπαγιαννη. οπως φυσικα και το παπαγιαννης-ογκαστ. και στις 2 περιπτωσεις λυνεται το θεμα του ριμπαουντ (επιτελους) αλλα οχι το αμυντικο. γι αυτο προτιμω τον νοκο της αλμπα.

επισης, το σεναριο ογκαστ-παπαγιαννης-νοκο μου φαίνεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο. και θελει ειδικη διαχειριση για να ειναι ολοι ικανοποιημενοι.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2020 2:18 pm

irving έγραψε:
τον τζεκιρι δε τον εχω δει παρα μονο σε ελαχιστα ματς. παιζει πολυ η αποψη οτι δεν ειναι ριμ προτεκτορ και γενικα οτι δεν ειναι καλος αμυντικα. αμα ισχυει, δεν ειναι καλο διδυμο με παπαγιαννη. οπως φυσικα και το παπαγιαννης-ογκαστ. και στις 2 περιπτωσεις λυνεται το θεμα του ριμπαουντ (επιτελους) αλλα οχι το αμυντικο. γι αυτο προτιμω τον νοκο της αλμπα.

επισης, το σεναριο ογκαστ-παπαγιαννης-νοκο μου φαίνεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο. και θελει ειδικη διαχειριση για να ειναι ολοι ικανοποιημενοι.
Ο Τζεκιρί σαφώς κι είναι ριμ προτέκτορ. Δεν πετυχαίνει τόσες τάπες (παίρνει και βελτίωση στο τάιμινγκ του καθώς είναι μόλις η πρώτη του χρονιά στο ηψηλό επίπεδο) άλλα βγαίνει στα αντίπαλα σουτ και τρομάζει κόσμο. Φοβερή αθλητικότητα πακέτο με τέτοιο ύψος, είναι περίπου σπάνια στην Ευρώπη.
Να θυμίσω ότι ούτε κι ο Βέσελι έχει τίποτε τρομερά στατιστικά σε τάπες κι όμως μετά τον Ταβάρες είναι το μεγαλύτερο σκιάχτρο που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Κατ' αναλογία πάντα, το ίδιο ήταν στα καλά του χρόνια κι ο Γκιστ. Ποτέ του δεν πέρασε το 1 μπλοκ ανά μέσο όρο, αλλά έκανε τους αντιπάλους να το διπλοσκέφτονται πριν μπουν στη ρακέτα.

Συνοψίζοντας, ο Τζεκιρί θα αποτρέψει παραπάνω αντίπαλες επιθέσεις από τον Ντάνστον π.χ κι ας έχει τις μισές του τάπες. Επιπλέον, σηκώνει ακόμα βελτίωση την οποία θα δούμε κυρίως την επόμενη χρονιά, που τον κόβω να κυριαρχεί πια και να είναι μες τους 3- 4 καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη.

Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Πέμ Απρ 23, 2020 2:42 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2020 2:18 pm
irving έγραψε:

Ο Τζεκιρί σαφώς κι είναι ριμ προτέκτορ. Δεν πετυχαίνει τόσες τάπες (παίρνει και βελτίωση στο τάιμινγκ του καθώς είναι μόλις η πρώτη του χρονιά στο ηψηλό επίπεδο) άλλα βγαίνει στα αντίπαλα σουτ και τρομάζει κόσμο. Φοβερή αθλητικότητα πακέτο με τέτοιο ύψος, είναι περίπου σπάνια στην Ευρώπη.
Να θυμίσω ότι ούτε κι ο Βέσελι έχει τίποτε τρομερά στατιστικά σε τάπες κι όμως μετά τον Ταβάρες είναι το μεγαλύτερο σκιάχτρο που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Κατ' αναλογία πάντα, το ίδιο ήταν στα καλά του χρόνια κι ο Γκιστ. Ποτέ του δεν πέρασε το 1 μπλοκ ανά μέσο όρο, αλλά έκανε τους αντιπάλους να το διπλοσκέφτονται πριν μπουν στη ρακέτα.

Συνοψίζοντας, ο Τζεκιρί θα αποτρέψει παραπάνω αντίπαλες επιθέσεις από τον Ντάνστον π.χ κι ας έχει τις μισές του τάπες. Επιπλέον, σηκώνει ακόμα βελτίωση την οποία θα δούμε κυρίως την επόμενη χρονιά, που τον κόβω να κυριαρχεί πια και να είναι μες τους 3- 4 καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη.
μακαρι να ειναι ετσι και να τον παρουμε :D
σε αυτο με τις ταπες συμφωνω απολυτα.

0
Tracy Mac

allstar

Πέμ Απρ 23, 2020 3:01 pm

γενικα ετσι οπως τα περιγραφει ο basket72 ειναι για τζεκιρι και φυσικα το πιο σημαντικο ειναι το potential γιατι οντως ακομα ειναι αγουρος και θα βελτιωθει και αλλο.

το προβλημα ειναι οτι μας βλεπω με τον ογκαστ οποτε να χαμε να λεγαμε.

μια γραμμη ψηλων με:

ντερικ ουιλιαμς-μητο
Τζεκερι-παπαγιαννη-ιαν

δεν θα με χαλαγε καθολου!

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Απρ 23, 2020 3:03 pm

https://www.pickngreen.gr/andriko/o-kal ... doxes-pic/

Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο ο Καλάθης αποδέχθηκε επέκταση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές.
Μακάρι να ισχύει,αν και οι Ιταλοί είναι γνωστοι για τα ψευδή σενάρια που δημοσιεύουν.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2020 4:08 pm

j-kidd13 έγραψε:

Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο ο Καλάθης αποδέχθηκε επέκταση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές.
Μακάρι να ισχύει,αν και οι Ιταλοί είναι γνωστοι για τα ψευδή σενάρια που δημοσιεύουν.
Αν μείνει ο Καλάθης τελικά, δεν κοιτάτε προς ΤΣΣΚΑ και Στρέλνιεκς; Έχει συμβόλαιο, δεν έβγαλε μάτια κι αν πάει για καλό pg, δεν τον βλέπω να χωράει εύκολα.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Απρ 23, 2020 4:42 pm

basket72 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Αν μείνει ο Καλάθης τελικά, δεν κοιτάτε προς ΤΣΣΚΑ και Στρέλνιεκς; Έχει συμβόλαιο, δεν έβγαλε μάτια κι αν πάει για καλό pg, δεν τον βλέπω να χωράει εύκολα.
Δεν ενθουσιαζομαι στην ιδεα Στρελνιεκς,αν μιλάμε για ρόλο βασικού.Ειναι ενας καλός παίκτης,ντελικάτος,χαίρει της εκτίμησης μου και τον θεωρώ ένα εξαιρετικό εργαλείο.Αλλα "εργαλείο".Θες κάτι καλο δίπλα στον Καλάθη για να αποτελέσουν την βασική σου δυάδα στα γκαρντ.Καλύτερο του Στρέλνιεκς για μένα.Τον Στρέλνιεκς θα τον ήθελα με 1000 σαν τρίτη λύση πίσω απο τους 2 βασικούς.Την πρώτη κίνηση απο τον πάγκο για τα γκαρντ.

0
Tracy Mac

allstar

Πέμ Απρ 23, 2020 4:48 pm

basket72 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

κοιτα αν παρουμε στα γκαρντ εναν βασικο παικτη στο μυριο σκορερ-σουτερ κομπο γκαρντ και ερθει και ο στρελνιεκς μια χαρα θα ειναι, με την προυποθεση να ερθει με κανα 700αρι οχι παραπανω. και μαζι με τον μητρου-λονγκ θα ειναι οι αναπληρωματικοι.
π.χ
1. νικ-στρελνιεκς
2. μεταγραφη-μητρου
2-3. ααρον χαρισον
3. παπι- abass

συν ενας ελληνας guard π.χ αθηναιου.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 23, 2020 4:52 pm

Αυτος ο λουκα δεν πρεπει να ειναι καν δημοσιογραφος να ξερετε..Απλα ψαχνει ολες τις ειδησεις που βγαινουνε και μεταφερει,ρωταει χρηστες του τουιτερ για πληροφοριες κτλ...Αποτι εχω καταλαβει ειναι απλα ''insider'' απο τους εκατονταδες του τουιτερ.
Ειχε συνεργαστει για πολυ λιγο με το σπορταντο αλλα τον διωξαν κακην κακος..Δεν θα εδινα πολυ σημασια στον συγκεκριμενο

0
omlth123

Reactions: 0

Πέμ Απρ 23, 2020 5:33 pm

1: Καλάθης, Χέρμανσον
2: Ντόρσει, Χολ
2-3: Χάρισον
3: Παπαπέτρου, Γκιεντράιτις, Θανάσης
4:Σίνγκλετον(αδυναμία μου για μπάσκετ Καλάθη... ), Μήτογλου, Μπέντιλ
5: Τζεκίρι, Παπαγιάννης

Καλάθης, Ντόρσει, Παπαπέτρου, Σινγκλετον, Τζεκίρι, νομίζω αποτελεί πολύ καλή 5αδα και επιθετικά και αμυντικά. Μέγεθος, χέρια, αθλητικότητα. Τρίποντο από Ντόρσει και Κρις. Καλά σκρινς που μπορεί να δώσει ο Τζεκίρι για να βγουν τα συστήματα. 2η πεντάδα Χέρμανσον, Χάρισον, Γκιεντράιτις, Μήτογλου, Παπαγιάννης. Πάλι ψηλά παιδιά με καλή άμυνα και σουτ από το 1-2-3-4. Χολ και Μπέντιλ πολύ φθηνές επιλογές με καλές προοπτικές να δώσουν πράγματα αν δουλέψουν. Θανάσης για να δώσει αυτή την έξτρα ενέργεια και πάθος που χρειάζεται η ομάδα κάποιες φορές και να λειτουργεί σαν game changer μέσα από την άμυνά του. Το μόνο που ίσως λείπει είναι η προσωπική φάση (1vs1) και το κάθετο παιχνίδι, αλλά στοχεύω στο παίξει αυτό το ρόλο ο Ντόρσει που θεωρώ πως το έχει.
Οικονομικά δεν ξέρω πόσο βγαίνει και αν είναι ακριβό, αλλά δεν το νομίζω.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2020 7:56 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2020 4:42 pm

Δεν ενθουσιαζομαι στην ιδεα Στρελνιεκς,αν μιλάμε για ρόλο βασικού.Ειναι ενας καλός παίκτης,ντελικάτος,χαίρει της εκτίμησης μου και τον θεωρώ ένα εξαιρετικό εργαλείο.Αλλα "εργαλείο".Θες κάτι καλο δίπλα στον Καλάθη για να αποτελέσουν την βασική σου δυάδα στα γκαρντ.Καλύτερο του Στρέλνιεκς για μένα.Τον Στρέλνιεκς θα τον ήθελα με 1000 σαν τρίτη λύση πίσω απο τους 2 βασικούς.Την πρώτη κίνηση απο τον πάγκο για τα γκαρντ.
Περίπου ως τέτοιον τον εννοώ. Ως έναν παίκτη που να πέρνει γεμάτο 20΄και να παίζει δίπλα και αντί του Καλάθη. Με έναν 2αρι τύπου Κούρικ ή Γούοκαπ ας πούμε να συμπληρώνουν την 3αδα των κοντών
omlth123 έγραψε:

Καλάθης, Ντόρσει, Παπαπέτρου, Σινγκλετον, Τζεκίρι, νομίζω αποτελεί πολύ καλή 5αδα και επιθετικά και αμυντικά. Μέγεθος, χέρια, αθλητικότητα. Τρίποντο από Ντόρσει και Κρις. Καλά σκρινς που μπορεί να δώσει ο Τζεκίρι για να βγουν τα συστήματα. 2η πεντάδα Χέρμανσον, Χάρισον, Γκιεντράιτις, Μήτογλου, Παπαγιάννης. Πάλι ψηλά παιδιά με καλή άμυνα και σουτ από το 1-2-3-4. Χολ και Μπέντιλ πολύ φθηνές επιλογές με καλές προοπτικές να δώσουν πράγματα αν δουλέψουν. Θανάσης για να δώσει αυτή την έξτρα ενέργεια και πάθος που χρειάζεται η ομάδα κάποιες φορές και να λειτουργεί σαν game changer μέσα από την άμυνά του. Το μόνο που ίσως λείπει είναι η προσωπική φάση (1vs1) και το κάθετο παιχνίδι, αλλά στοχεύω στο παίξει αυτό το ρόλο ο Ντόρσει που θεωρώ πως το έχει.
Φίλε μου βάζεις πάρα πολλά 3αρια. Μου θύμισες κάτι ρόστερ της Εθνικής με ακόμα πιο έντονο SF χαρακτήρα. :smile:
Ο Γκεντράιτις αυτή τη στιγμή θεωρείται καλύτερος παίκτης από τον Παπαπέτρου κι έχει ψηλότερο ταβάνι. Ο Θανάσης επίσης θα έρθει για μίνιμουμ 15' αν είναι να αφήσει το ΝΒΑ και όλη τη φαμίλια.
ο Χάρισον επίσης είναι πρωτίστως 3 στη Γαλατά.
Ο Ντόρσει δεν έρχεται γιατί έχει συμβόλαιο σε ομάδα με βλέψεις για του χρόνου.
Ο Σίνγκλετον έχει 1+1 συμβόλαιο με την Εφές και είναι ο δεύτερος πιο αγαπημένος παίκτης του Αταμάν μετά τον Λάρκιν. Το θεωρώ πολύ χλωμό να τον αφήσει να φύγει. Αν φύγει κάποιος από τα 2 τοπ 4αρι, αυτός θα είναι ο Μοερμάν που επίσης είναι σούπερ για εσάς. ;) Και λίγο αλμυρός, ενδεχομένως.

Γενικά, είναι ολίγον τι πανακριβότατη η 12αδα σου σε εποχές που θα πέσει πείνα. :oops:

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 23, 2020 8:06 pm

omlth123 έγραψε:

Ροστεραρα , αλλα πανακριβο ροστερ για τα δεδομενα μας φιλε. Καθετο παιχνιδι που λες στο τελος παντως εχουν πολλοι από τους παικτες που βαζεις , γκιετραιτις , ντορσει , χολ κτλ , τωρα παιχνιδι 1ν1 δεν θα ηταν και τοσο απαραιτητο σε μια τοσο πληρης ομαδα , που μονο σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας θα την βλέπαμε σαν τον παναθηναικο της επομενης σεζον.

Ο Ντορσει εχει συμβολαιο στην μακαμπι και σιγα μην τον αφησει ο σφαιρο να φυγει , ασε που θα θελει 1 μυριο αυτος και κανα 500αρι τουλάχιστον η μακαμπι , ευελπιστούμε να είναι ελευθερος το επομενο καλοκαιρι και να τον χτυπήσουμε τοτε , ασε που θελει να γυρισει νβα. Ακομα και χωρις ντορσει παντως παλι βγαινει ακριβο το ροστερ σου αφου οι σιγκλετον , γκιετραιτις θα θελουν αρκετα πανω από 1 μυριο όπως κι εκει κοντα θα κυμαίνεται ο τζεκιρι . Με παπαπετρου , γκιετραιτις επισης να πω ότι ο θανασης δεν χωραει σε καμια περιπτωση , ενώ επισης κι ο χολ δεν θα μπορει να βρει και πολύ χρονο , περιεργα τα πραγματα γενικα , ροστερ αλλων εποχων.

Εγω προσωπικα θα αρκούμουν στο ιδιο ροστερ χωρις ντορσει , χολ και θαναση , μακαρι σιγκλετον αλλα και οι φθηνότεροι γκιλ και τομπκινς επισης θα με ικανοποιουσαν κι ας εκλεινε η 12αδα με μιτρου λογκ και αθηναιου , πολύ καλυτερα θα ηταν απτα φετινα .

ΥΓ. Επειδή διαβαζω πως πολλοι από εδώ προτεινουν τον Ντ. Γουιλιαμς της φενερ , ασουτος ασος , ασουτο 4αρι και ασουτο 5αρι είναι του ματς ρε παιδια.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Απρ 23, 2020 8:20 pm

Ο Aαρον Ουαιτ εχει συμβολαιο??Κακή σεζον γενικα,του εκατσε και ο τραυματισμος,αλλα ειναι παικταρα.Με ενα λογικο συμβολαιο θα μπορουσε να ερθει,τον προτιμω απο Τομας.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2020 8:25 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2020 8:06 pm

Εγω προσωπικα θα αρκούμουν στο ιδιο ροστερ χωρις ντορσει , χολ και θαναση , μακαρι σιγκλετον αλλα και οι φθηνότεροι γκιλ και τομπκινς επισης θα με ικανοποιουσαν κι ας εκλεινε η 12αδα με μιτρου λογκ και αθηναιου , πολύ καλυτερα θα ηταν απτα φετινα .

ΥΓ. Επειδή διαβαζω πως πολλοι από εδώ προτεινουν τον Ντ. Γουιλιαμς της φενερ , ασουτος ασος , ασουτο 4αρι και ασουτο 5αρι είναι του ματς ρε παιδια.
O Σίνγκλετον έχει 1+1 με την Εφές, ήγουν δεν παίζει ελεύθερος.
Ο Τόμπκινς είναι κοντά στα λεφτά του Σίνγκλετον.
Και ο Ντέρικ Γουίλιαμς σούταρε φέτος με 37% και πέρσι με 33% αλλά και με 43% στη Γερμανική λίγκα. Άσουτος σε καμιά περίπτωση. Επιπλέον είναι τόσο καλός παίκτης που θα σας φανεί σχεδόν....Καρλ Μαλόουν μετά από τον Τόμας και τον Γκάμπριελ. :smile:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”