omlth123 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2020 5:33 pm
1: Καλάθης, Χέρμανσον
2: Ντόρσει, Χολ
2-3: Χάρισον
3: Παπαπέτρου, Γκιεντράιτις, Θανάσης
4:Σίνγκλετον(αδυναμία μου για μπάσκετ Καλάθη... ), Μήτογλου, Μπέντιλ
5: Τζεκίρι, Παπαγιάννης
Καλάθης, Ντόρσει, Παπαπέτρου, Σινγκλετον, Τζεκίρι, νομίζω αποτελεί πολύ καλή 5αδα και επιθετικά και αμυντικά. Μέγεθος, χέρια, αθλητικότητα. Τρίποντο από Ντόρσει και Κρις. Καλά σκρινς που μπορεί να δώσει ο Τζεκίρι για να βγουν τα συστήματα. 2η πεντάδα Χέρμανσον, Χάρισον, Γκιεντράιτις, Μήτογλου, Παπαγιάννης. Πάλι ψηλά παιδιά με καλή άμυνα και σουτ από το 1-2-3-4. Χολ και Μπέντιλ πολύ φθηνές επιλογές με καλές προοπτικές να δώσουν πράγματα αν δουλέψουν. Θανάσης για να δώσει αυτή την έξτρα ενέργεια και πάθος που χρειάζεται η ομάδα κάποιες φορές και να λειτουργεί σαν game changer μέσα από την άμυνά του. Το μόνο που ίσως λείπει είναι η προσωπική φάση (1vs1) και το κάθετο παιχνίδι, αλλά στοχεύω στο παίξει αυτό το ρόλο ο Ντόρσει που θεωρώ πως το έχει.
Οικονομικά δεν ξέρω πόσο βγαίνει και αν είναι ακριβό, αλλά δεν το νομίζω.
Ροστεραρα , αλλα πανακριβο ροστερ για τα δεδομενα μας φιλε. Καθετο παιχνιδι που λες στο τελος παντως εχουν πολλοι από τους παικτες που βαζεις , γκιετραιτις , ντορσει , χολ κτλ , τωρα παιχνιδι 1ν1 δεν θα ηταν και τοσο απαραιτητο σε μια τοσο πληρης ομαδα , που μονο σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας θα την βλέπαμε σαν τον παναθηναικο της επομενης σεζον.
Ο Ντορσει εχει συμβολαιο στην μακαμπι και σιγα μην τον αφησει ο σφαιρο να φυγει , ασε που θα θελει 1 μυριο αυτος και κανα 500αρι τουλάχιστον η μακαμπι , ευελπιστούμε να είναι ελευθερος το επομενο καλοκαιρι και να τον χτυπήσουμε τοτε , ασε που θελει να γυρισει νβα. Ακομα και χωρις ντορσει παντως παλι βγαινει ακριβο το ροστερ σου αφου οι σιγκλετον , γκιετραιτις θα θελουν αρκετα πανω από 1 μυριο όπως κι εκει κοντα θα κυμαίνεται ο τζεκιρι . Με παπαπετρου , γκιετραιτις επισης να πω ότι ο θανασης δεν χωραει σε καμια περιπτωση , ενώ επισης κι ο χολ δεν θα μπορει να βρει και πολύ χρονο , περιεργα τα πραγματα γενικα , ροστερ αλλων εποχων.
Εγω προσωπικα θα αρκούμουν στο ιδιο ροστερ χωρις ντορσει , χολ και θαναση , μακαρι σιγκλετον αλλα και οι φθηνότεροι γκιλ και τομπκινς επισης θα με ικανοποιουσαν κι ας εκλεινε η 12αδα με μιτρου λογκ και αθηναιου , πολύ καλυτερα θα ηταν απτα φετινα .
ΥΓ. Επειδή διαβαζω πως πολλοι από εδώ προτεινουν τον Ντ. Γουιλιαμς της φενερ , ασουτος ασος , ασουτο 4αρι και ασουτο 5αρι είναι του ματς ρε παιδια.