δε μπορούμε λοιπόν να συζητάμε αν δίπλα στον καλάθη θα μπουν ή όχι τουλάχιστον 2-3 παικταράδες και αναλωνόμαστε συνεχώς σε παίκτες άπειρους, παίκτες συγκεκριμένων ρόλων,παίκτες που έχουν υπερτιμηθεί οι δυνατότητές τους.διότι μέχρι τώρα αυτά διαβάζω παντού, για το αν η ομάδα ενδιαφέρεται για το γκεντράιτις, για το γιεκιρί, για το Θανάση, για το ναζρ μήτρου λογκ κτλ κτλ.....
πραγματικά δηλαδή πιστεύει κανείς ότι θα πάει αύριο μεθαύριο ο παο μες στο σεφ να παίξει και ο γκεντράιτις πχ θα πάει και θα ρίξει μια 25αρα και θα μας πάρει το ματσάκι; και να το θέσω πιο κομψά το ερώτημα, πιστεύει κανείς ότι στοχεύοντας αμυντικά το γκεντράιτις ο ολυμπιακός θα μπορέσει ο λιθουανός να κάνει τη διαφορά;εγω δε νομίζω.δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα ο παίκτης και αυτό είναι άσχετο με το αν είναι καλός παίκτης ή όχι. η ομάδα θέλει 2-3 παικταράδες και όχι απλά καλούς παίκτες και παίκτες ρόλων. θέλει έναν αντίστοιχο ρίβερς, έναν αντίστοιχο τζέημς, έναν αντίστοιχο σίγκλετον.....
δε ξέρω κατά πόσο ωφελεί να συζητάμε για παίκτες, ανεξάρτητα για τι ρόλους τους θέλουμε, που είναι ανεπαρκείς.τι ρόλο αλήθεια μπορεί να παίξει ο όγκαστ ή ο μήτρου λογκ;θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία για ποιο λόγο; επειδή έχουν διαβατήριο; θυμίζω ο μήτρου λογκ δεν έχει καν....έμαθε ο όγκαστ να παίζει άμυνα ; μιλάμε για χειρότερο αμυντικό και από τον ιαν που είναι 35 ετών!!! και θα πάμε να δώσουμε τσεπούλα στη ξεφτίλα ένα 800αρι για να μας κάνουν και οι δύο την τιμή να έρθουν οακα; σε τι είναι αρκετά καλός ο μήτρου λογκ; είναι 27 και έχει παίξει 20 ματς στο νβα. πού αλλού έπαιξε; πού έδειξε ότι είναι σε θέση να έρθει στον παναθηναικό;
τέλος, αυτό που με τρελαίνει είναι ότι ασχολούμαστε με τους απανταχού γιεκιρί αυτού του κόσμου. δε μπορούμε δηλαδή να βρούμε ένα χριστιανό με κορμί , να παίζει άμυνα και να του "κόβει" και λίγο (στο μυαλό); τόσο δύσκολο είναι που πρέπει να μας υποδείξει η βιλερμπάν και η κάθε βιλερμπάν το ποιον θα πάρουμε; θα μου πει όμως κάποιος "εδώ ρε φίλε φθάσαμε στο σημείο να παίζουμε με τον ιαν και τον όγκαστ και η έτοιμη λύση του γιεκιρί σε χαλάει" και θα χει και δίκιο. εδώ ξεκινήσαμε πέρυσι με το λάσμε στα 45 του.....