2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 14, 2020 1:32 am

pan24 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2020 1:05 am

Περί Κουφού έχεις δίκιο(πλάκα θα έχει να ασχοληθούμε εμείς μαζί του στο μεταξύ).
4αρι δύσκολο να πάρουν γιατί εκτός των φετινών από του χρόνου επιστρέφει κι ο Κλάιμπερν στο 3-4.
Κανονικά θέλουν καθαρό 2αρι αλλά τοπ 2αρι απόσο ξέρω ελεύθερο δεν υπάρχει* οπότε ανάλογα τι θα βρούν.
Με Καλάθη στο 1 και μετατόπιση Τζέιμς στο 2 βγαίνει μια χαρά αν υπάρχουν τα χρήματα

*Τοπ 2αρι ελεύθερο υπάρχει, Σβέντ λέγεται, αλλά αν σε μια ομάδα βάλεις Σβέντ και Τζέιμς ούτε 2 μπάλες δε φτάνουν.

Για εμάς τώρα,ακούγεται για Γιόβιτς σε περίπτωση που φύγει ο Καλάθης. Καλάθης των φτωχών σαν να λέμε.
Θα προτιμούσατε αυτό η κάτι σαν τον Πάνγκος;
Εγώ μάλλον Πάνγκος

Και κάτι ακόμα,αν υποθέσουμε ότι ο Νέντοβιτς έχει κασε 700 χιλιάδες, πως θα φαινόταν μια περιφέρεια με Πάνγκος, Νέντοβιτς, Παππά, Μποχωρίδη και έναν αθλητικό φθηνό μπακαπ άσσο;

Η υγεία Πάνγκος και Νέντοβιτς είναι ρίσκο μεν αλλά την ποιότητα τους αν είναι υγιείς δεν την βρίσκεις ούτε κατά διάνοια σε αυτά τα λεφτά.
Σαφώς και μπορούν να παίξουν μαζί, όμως ως καθαρός άσσος, φέτος ο Τζέιμς έκανε τη μακράν καλύτερη του χρονιά. Σε συνδυασμό με το πρωτόγνωρο στένεμα για την Αρκούδα, δεν το πολυκόβω.
Για 4αρι έχεις δίκιο, θα πάρει λεπτά εκεί ο Κλάιμπερν, θα πάρει και ο Φόικτμαν και 1-2 Ρώσου και κάτι θα γίνει.
Για το 2ρι επίσης έχεις δίκιο, αλλά μπορεί να φέρει από Αμερική ή Κίνα. Εγώ στη θέση τους θα πήγαινα κατευθείαν για τον Κούρικ και θα ήμουν κομπλέ με άσσο τον Τζέιμς. Άσε που αμφότεροι έχουν κι αθλητικότητα κι όταν θέλουν παίζουν κι άμυνα. Έτσι κι αλλιώς για την άμυνα, έχουν Σαντ Ρος, Χάινς, Κλάιμπερν και Χάκετ.

Κλείνω το οφ τόπικ, αφού ζητήσω συγγνώμη και πάω σε Πάνγκος, Νέντοβιτς. Αυξημένο κίνητρο και για τους 2 τους, για τον Πάνγκος δεν ανησυχώ- έτσι κι αλλιώς δεν παίζει τόσο με "το σώμα του" για τον Νέντοβιτς περισσότερο, αλλά αξίζει τον κόπο. Εκεί που θεωρώ ότι μπάζετε περισσότερο από ότι εμείς με τον Μάντζαρη της τελευταίας 2τίας, είναι με τον Παππά.
Δεν μπορεί πια, στην Ευρωλίγκα. Ούτε με 200 χιλ, ούτε τζάμπα, γιατί κάνει μανούρες. Δεν μπορεί να βγει χρονιά χωρίς μανούρα από τον Παππά.
Ο Μποχωρίδης επίσης αξίζει και στη θέση Παππά τον Μπριάντε Γουέμπερ. Εγγύηση κι έχεις και στάνταρ άμυνα. Αλλιώς Σεμάζ Κρίστον.
Πάνγκος- Γουέμπερ, Νέντοβιτς και Μποχωρίδης κάνουν δουλειά και συνδυάζονται μεταξύ τους.

* Αν φύγει ο Σβεντ για καμιά Αρμάνι ξέρω εγώ ή καμιά Κίνα, μην αποκλείουμε τον Καλάθη στη θέση του.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Πέμ Μάιος 14, 2020 1:42 am

Πανγκος-Γουεμπερ-Νεντοβιτς υπεροχη 3δα !και το διδιμο Πανγκος-Νεντοβιτς τρομερη ποιοτητα ,δεν το συζηταμε ! ξεχνουσα ευκολα τον λατρεμενο μου Νικ με αυτους! ομως το βλεπεις κ εσυ νομιζω οτι μιλαμε για πολυ μεγαλα ρισκα με αυτους τους 2 μαζι και με 4ο γκαρντ τον Μποχωριδη !δυσκολα βγαινει χρονια με αυτους ευρωλιγκα ,ειδικα Νεντοβιτς να μην βγαλει τραυματισμο πολυ δυσκολο!!αν σου κατσει ομως (και φετος εμεις τραυματισμους ειχαμε ελαχιστους ,μακαρι να ξανασυμβει )
φτιαχνεται κατι πλ σπεσιαλ ! εμενα μου αρεσουν τα ρισκα παντως :P βαλε κατι αλλο αντι Μποχωριδη !Μητρου Λονγκ μηπως !ετσι κ αλλιως και ο Μποχωριδης πιο πολυ πως το 2 πηγαινει με τα χρονια.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 14, 2020 1:48 am

Εγω να κανω μια ερωτηση ? Ελπιζω να μπορεσει να μου απαντησει καποιος.. Πριν ξεκινησει το τζέρτζελο με αποχωρηση νικ , αποχωρηση προεδρου , μπατζετ στα 5 εκατομμύρια και τα λοιπα , θυμαμαι όλα τα σαιτ να λενε και να ξαναλενε ένα πραγμα οσον αφορα το μπασκετικο παναθηναικο. Και λεγανε για αυτό το καινουριο το ριμαδο-τμημα σκαουτιγκ!!

Ρε παιδια τι το χουμε το τμημα αν είναι να φερνουμε με 700χιλ τους σακάτηδες παγκος και νεντοβιτς? Άλλο να μου λεγες πως σε μια νορμαλ χρονια με στοχους , πλανο , προπονητη , τον νικ ακομη στην ομαδα και αναλογο μπατζετ τους εφερνες αυτους για συμπληρωματικούς κι άλλο να τους φερεις τωρα μπας και σε βαλουν στους 8!! Ποιος θα ναι ο στοχος για του χρονου? Το να μην διασυρθούμε ? Καλυτερα να φερουμε από ομαδες του τσουλου και του γιουροκαπ τον νέο παγκος και τον νέο νεντοβιτς με τα μισα χρηματα .

Αφου παιρνεις που παιρνεις ρισκο φερνοντας τους , παρε ρισκο με νεους και εξελισσόμενους παικτες και αν εχεις 700χιλ για παικτη δωστα για καποιον σιγουρο. Ετσι το σκέφτομαι εγω , με τα τωρινα δεδομενα παντα γιατι αυριο μπορει να εχουμε κατι καινουρο.

ΥΓ. Που μας κατάντησες ρε γιαννακοπουλε να εχουμε νεα σιριαλ κάθε καλοκαιρι και κάθε φορα να εχει και χειροτερο τελος...

0
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2020 2:12 am

Σακάτης έτσι κι αλλιώς είναι κακιά λέξη για τα ήθη του basketforum αλλά σε κατανοώ, γιατί είσαι σκασμένος.
Σε κάθε περίπτωση ο Πάνγκος, δεν έχει θέματα τραυματισμών συσσωρευμένα και όπως είπα και πριν, δεν είναι ένας παίκτης που βασίζεται στην αθλητικότητά του αλλά στο μυαλό του και το ταλέντο του. Συν το κίνητρό του, τον κλείνετε χθες (αν δεν τον έχει ήδη κλείσει η Βαλένθια).
Δεν κοιτάτε και τον παλιό γνώριμο Τζάνινγκ για συμπλήρωμα στο 2 και σε χαμηλά σχήματα και στο 3; Πάνω από 600χιλ. δεν θα κοστίσει τώρα με τα πεσμένα κασέ, και μετά τέτοια μέτρια χρονιά στη Βιτόρια.
Κι αν ο Νέντοβιτς παρά πάει με τόσο τραυματισμό δεν κάνετε ντου για Γουόκαπ; Και στη Ζαλγκίρις θα έχει ξεπούλημα. Με ένα 300ρι τον τσιμπάτε πια, συν ένα 900ρι στον ίδιο.
Με 2Μ (στα 800 υπολογίζω τον Πάνγκος) θα έχετε πολύ σοβαρό δίδυμο στα γκαρντ. Και με ένα 400ρι τον Γουέμπερ κι είστε οκ.
Δίνετε και 600ρι στον Ρέινολντς και άλλο ένα 500ρι στον Ρόλαντ Σμιτς για 3/4,

Οπότε,
1-2:Πάνγκος 800χιλ. Γουέμπερ400χιλ. Γουόκαπ900( +300 τη ρήτρα), κι ένας έλληνας με κάπου 200-300χιλ.
2-3:Τζάνινγκ 600χιλ.
3:Παπαπέτρου 1Μ (αν μείνει)
3-4:Σμιτς (500)
4-5:Μήτογλου (δεν ξέρω τι παίρνει),Μπέντιλ
5: Ρέινολντς (600χιλ) Παπαγιάννης, Βουγιούκας (με αναπροσαρμογή)
7 ξένοι με τον Μπέντιλ μόνο στην Ευρώπη.
Γύρω στα 6.5 άντε 7. Λογικό ας πούμε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Μάιος 14, 2020 2:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 14, 2020 2:16 am

τζονι δεν εξηγησε και κανεις πως θα λειτουργει η φαση με το σκαουτινγκ (και παιζει να μην μαθουμε και ποτε) ισως μεχρι να διαλυθει το προτζεκτ..
αλλα οπως και να χει εσυ τι περιμενεις δηλαδη ; Να φυγει ο Καλαθης και να στον αντικαταστησουν με λαβρακια ; αυτο θα ηθελες εσυ ; δεν ξερω πως το σκεφτοταν ο Πιτινο ,αλλα αυτη η φαση συνηθιζεται να αφορα συμπληρωματικους παικτες το ροστερ ! να παρεις κανα δυο αναπληρωματικους φοργουορντ -εναν τριτο ψηλο η καναν εναν επιπλεον γκαρντ ! τετοια πραγματα ! ε για αντιΚαλαθη θα πας σε ρουκι ευρωλιγκας ;ακομα και παικτες που ξεχωριζουν στο γιουροκαπ δεν χρειαζεσαι σκαουτερ!
σκαουτερ μπορει να θες για εναν Λοτζεσκι κατευθειαν απο το Βελγικο πρωταθλημα,οπως τον ειχε παρει ο Μπαρτζωκας. αλλα ως τι τον ειχε παρει ετσι αρχικα !ως συμπληρωματικο.
για καραβασικο γκαρντ σε εγνωσμενης αξιας παικτες θα πας ,που εχουν δειξει οτι διαθετουν την ποιοτητα να κανουν την διαφορα σε υψηλο επιπεδο!αν δεν εχεις φραγκα συνηθως παιρνεις και τα αναλογα ρισκα,οπως με Νεντοβιτς-Πανγκος ,τους οποιο αποκαλεις σακατηδες :shock:

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 14, 2020 2:20 am

@basket72
Σμιτς γουσταρω.
οχι ομως αλλο Τζανινγκ ρε συ !
νταξει δεν το εννοουσα ..στην φαση που ειμαστε μας κανει και αυτος :P
συμπαικτης του για τον οποιο διαβαζα σημερα,ο Σιλντς ,αποχωρει πιθανοτατα απο Μπασκονια!
εχεις διαβασει μηπως για που προοριζεται ;
ωραιος παικτης ! μου καθεται πιο λογικα αυτος απο Γκιεντραιτις για πισω απο Παπαπετρου.Γκιεντραιτις θεωρω θα εχει περισσοτερες προτασεις απο τοπ κλαμπ ,οποτε υπερβολικη πολυτελεια να δωσουμε τοσα λεφτα για διδιμο στο 3 ! πιο προσιτος σε μπατζετ under 10 m μου κανεις ο νατουραλιζε Δανος..:P τι λες ;

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Μάιος 14, 2020 2:41 am

Βλεπω πολύ βικιγκς τελευταια (τη σειρα) και λενε πολύ συχνα τη λεξη σακατης οποτε μου βγηκε αυθόρμητα , συγχωράτε με !! Παντως σοβαρα τωρα ο παγκος εχει να παιξει 1 χρονο μπάσκετ και αντε να το δεχθω για τον καναδο που ούτως η αλλως το παιχνιδι του δεν βασιζοταν στην αθλητικοτητα του κυριως , αλλα ο νεντοβιτς ειχε 2 σοβαρότατους τραυματισμούς αι μου φαινεται απιθανο να ξαναδουμε τον παιχτη που θυμομαστε απτην μαλαγα.

Καλα τα ροστερ σας , όποιον και να μου πειτε θα μαρεσει βεβαια μαυτα που ακουω γιατι όπως τα βλεπω τα μπατζετ των 7 και 10 εκατομμυριων θα είναι ονειρα θερινης νυχτός για τους φιλους του παναθηναικου. Προς το παρον προσεξτε μην σας κανει κανα ανφολλοου ο δπγ στο ινσταγκραμ.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2020 2:51 am

portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2020 2:20 am
@basket72
Σμιτς γουσταρω.
οχι ομως αλλο Τζανινγκ ρε συ !
νταξει δεν το εννοουσα ..στην φαση που ειμαστε μας κανει και αυτος :P
συμπαικτης του για τον οποιο διαβαζα σημερα,ο Σιλντς ,αποχωρει πιθανοτατα απο Μπασκονια!
εχεις διαβασει μηπως για που προοριζεται ;
ωραιος παικτης ! μου καθεται πιο λογικα αυτος απο Γκιεντραιτις για πισω απο Παπαπετρου.Γκιεντραιτις θεωρω θα εχει περισσοτερες προτασεις απο τοπ κλαμπ ,οποτε υπερβολικη πολυτελεια να δωσουμε τοσα λεφτα για διδιμο στο 3 ! πιο προσιτος σε μπατζετ under 10 m μου κανεις ο νατουραλιζε Δανος..:P τι λες ;
Νομίζω ότι ο Τζάνιγκ για ένα 15-20λεπτο από τις 2 θέσεις των πλαγίων, είναι ωραία λύση.
Και κολλάει με τους υπάρχοντες. Αλλιώς θα μπορούσατε να δείτε και τον Ούγκο Ινβερνίτσι της Λιμόζ, ως ένα οικονομικό/συμπληρωματικό 2-3αρι

Οικονομικοί/συμπληρωματικοί παίκτες που αξίζουν ματιά είναι κι οι Άλεξ Χάμιλτον (Μακάμπι Ρισόν)
ως 3ος γκαρντ,

ο Ρασόν Τόμας (Παρτίζαν) ως 4αρι που να μοιραστεί τη θέση με Μήτογλου. Έχει σοβαρές προοπτικές ο Τόμας αλλά έχει θέμα με τις καταχρήσεις. Θυμίζει Γκιστ στα νιάτα του. Αφάνα, έκρηξη/άλμα και...χόρτο :D

Ο Αλφά Καμπά της Μπουλαζάκ επίσης θα μπορούσε να μοιραστεί τη θέση με Παπαγίαννη (μάλλον θα έπαιρνε παραπάνω χρόνο/ρόλο) και δεν τον βλέπω για πάνω από 500-600χιλ.

Ο Σιλντς φίλε μου, θα σας βγει ακριβός. Κρατάτε και τον Παπαπέτρου με τα ίδια χρήματα και κερδίζετε σε θέσεις ξένων και συνοχή/χημεία. Αλλιώς είναι ωραία λύση αλλά θα έρθει για βασικός. Δεν είναι χειρότερος του Παπαπέτρου.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Μάιος 14, 2020 7:18 am

Για την ΤΣΣΚΑ: Δε νομίζω πως θα πάρει κανένα τεσσάρι, φουλ είναι εκεί, ανεβαίνει ο Κλάιμπερν, υπάρχει ο Φόιγκτμαν, Βοροντσέβιτς, Αντόνοβ και είπαν ότι θα πάρει χρόνο και ο Λοπάτιν , που είχε αρχίσει να παίρνει χρόνο στη VTB και ο Ιτούδης λέει τα καλύτερα.

Δυάρι επίσης δε θα πάρει αν έρθει ο Καλάθης, ο οποίος μια χαρά συνεργάζεται και εντός κι εκτός γηπέδου με το Τζέημς, έχουν από πίσω Στρέλνιεκς, Ουχόφ (τον πιστεύω πολύ) και Χάκετ, κομπλέ είναι. Για να μην πούμε ότι ψιλοπερισσεύει κι ο Μπέικερ, αν θέλουν να κόψουν χρήμα κι από κει (μας κάνει κι αυτός παρεμπιπτόντως και δεν έχει και τρελό κασέ, όπως μας κάνει κι ο Μπίλι Μπάρον στα λεφτά που δυστυχώς έχουμε πια αν ισχύουν τα περί 5-6εκ).

Κοινώς ο Μιλού θα πάρει λιγότερα από τον απαράδεκτα unvalue for money -φλόμπα της χρονιάς Κουφό, θα σωθεί το συμβόλαιο του Χίλιαρντ, μάλλον και του Μπέικερ (υπάρχει κι ο Κουλάγκιν τι να τα κάνουν τόσα γκαρντ), νομίζω μια χαρά κολλάει ο Καλάθης που δε νομίζω να βρει αλλού εύκολα πάνω από 1,8-1,9 δεδομένων των συνθηκών. Ε ίσως να τα βρει σε Χίμκι ή Ζενίτ αλλά αν μείνει ο Σβεντ δεν ξέρω τι ρόλο θα βαράει ο Καλάθης.

Για το δίλημμα Πάνγκος-Γιόβιτς προτιμώ τον Πάνγκος παρακαλώντας, μπουσουλώντας και ποκαχόντας μη σου πω. Ο Γιόβιτς είναι πολύ πιο γυάλινος, αλλά κυρίως είναι άσουτος, το οποίο δε θα ήταν τόσο τραγικό αν
α) είχαμε τους ψηλούς να ταϊσουμε (δεν το βλέπω, με τον Παπαγιάννη θα τη βγάλουμε...)
β) δεν υπήρχε ο κίνδυνος να φάει γιούχα. Δηλαδή αν δεν έρθει παίκτης στη θέση του Καλάθη που να έχει σουτ (κι ας είναι συνολικά χειρότερος, που θα είναι) θα πέσει πολλή μούτζα. Άσουτο που να μην έχει και την ποιότητα του Καλάθη δε σηκώνει το ΟΑΚΑ, τραστ μι.

Ανάμεσα σε Σιλντς και Γκεντράιτις προτιμώ το δεύτερο, όπως μου αρέσουν και οι διάφοροι Βίκινγκς που ακούγονται.

Για το τμήμα σκάουτινγκ που έφτιαξε ο Ρικ είναι το ίδιο που ξετρύπωσε τον άνεργο βυσματία Ράουτινς; Άστο καλύτερο. Ας κάνουν μια σέσιον με πίτσα και βίντεο στο σπίτι οι Βόβορας και Πεδουλάκης, το βρίσκω πιο οικονομικό, συνετό και δοκιμασμένο. Μια χαρά παικτάκια έχει και το Γιουροκάπ και το ιταλικό πρωτάθλημα και το γαλλικό, άσε που μας βλέπω να καταλήγουμε σε Γκρέι και Μορέιρες με το μπάτζετ που θα έχουμε. Γενικά η όλη ιδέα του σκάουτινγκ είναι υπερτιμημένη, δεν υπάρχει κόουτς τύπου Μπαρτζώκα ή Πέδουλα που να μην παίζουν στα δάχτυλα τα αμερικανάκια των 2 πρώτων κατηγοριών των 5-6 βασικών πρωταθλημάτων. Αν δει κανείς τι γίνεται από σκάουτερ στη Β Ιταλίας ας πούμε, χαμός. Θυμάμαι κάποτε που ρωτούσε κάποιος εδώ μέσα "και πού τον ήξερε το Τζέημς η Μπασκόνια" που μιλάμε για παίκτη που έβγαζε μάτια σε ένα από τα βασικότερα πρωταθληματα της Ευρώπης, δεν είναι ότι δεν είναι γνωστοί από τους προπονητές οι παίκτες σε Ισραήλ, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία και Ρωσία, είναι ότι πάντα είναι ρίσκο να προσπαθείς να αξιολογήσεις το κατά πόσο θα μπορέσουν να κάνουν αυτά που κάνουν σε ανώτερο επίπεδο και στη χημεία της ομάδας που έχεις. Αλλιώς θα έπαιρναν όλες οι ομάδες από ένα Φράνκαμπ και θα καθάριζαν, δεν είναι ότι δεν τους ξέρουν.

Ξέρω από γνωστό κόουτς ομάδας της Α1 για παράδειγμα ότι στατιστικά (κι αν χρειαστεί και κασέτες) από πρωταθλήματα Αργεντινής, Βενεζουέλας, Φιλιππινών, g'league και Πουέρτο Ρίκο παρακολουθούν όλοι πλέον οι κόουτς από τη μέση της Α1 και κάτω κι όποτε εμφανιστεί κάτι ενδιαφέρον το ψάχνουν, σε εβδομαδιαία βάση, πλέον είναι πολύ εύκολο αυτό, δεν είναι ότι εμείς που είμαστε ρούκουνες, λογιστές, οδοντίατροι και ξεναγοί εδώ πέρα τους βρίσκουμε και οι επαγγελματίες κόουτς δεν ξέρουν. Κάθε όνομα που έχει μπει εδώ έχει απασχολήσει δεκάδες κόουτς. Έχω φίλο μεταφραστή που κάποτε τον είχαν βάλει να αλιεύει στοιχεία για το χαρακτήρα παικτών του πολωνικού και λιθουανικού πρωταθλήματος είτε από τον Τύπο είτε μιλώντας με τους υπεύθυνους των ομάδων για μικρομεσαία ομάδα της Α1, η οποία δεν ψώνισε και ποτέ από κει μάλιστα. Κοινώς δεν είναι ότι δεν ξέρουν ή δεν έχουν δει παίκτες που παίζουν σε αυτό το επίπεδο, απλά δεν είναι όλοι Κερεχέτες (και Σαλαθαρ, σε πρόλαβα καλέ μου basket72) ώστε να πέφτουν κατά 70% μέσα.

ΝΑ πάρουμε Κουφό το βλέπω... πολύ κουφό. Ούτε να τον πληρώσουμε μπορούμε, ούτε καλύτερος κανενός Νοκό είναι, ούτε σκοπός είναι να θάψουμε τον Παπαγιάννη που υποτίθεται ότι με χαμηλότερο μπάτζετ θα πάρει την ευκαιρία της ζωής του, δηλαδή Παναγιά Βόηθα και φέρτε μπαλάκια αντιστρες, τα νεύρα μου.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Μάιος 14, 2020 9:00 am

Γενικά η όλη φάση θέλει υπομονή,τουλάχιστον μέχρι να βγει ο ιδιοκτήτης να μιλήσει,να δούμε τι στοιχεία θα δώσει για το που θα κυμανθεί το μπατζετ.Θα είναι στα 5?Θα είναι στα 7?Κανεις δεν ξέρει,οπότε υπομονή.Σημαντικές θα είναι και οι ανακοινώσεις της ευρωλίγκας για το αν συνεχιστεί η σεζόν,τι χασούρα θα υπάρξει απο τα τηλεοπτικοχορηγικα κλπ.
Για τον Νικ,το οτι ο dpg τον έκανε unfollow και έσβησε τις φωτογραφίες,δεν μου λέει τίποτα.
Παρ όλα αυτά ("του ωκεανού ξέρω το μαύρο κύμα" που λέει και ο Θανασάρας :D :D ) δεν πιστεύω οτι ο Νικ θα μείνει,αν το έδινα σε πιθανότητες θα έλεγα ένα 75-25 υπέρ της αποχώρησης του. Τώρα το που θα πάει αν φύγει,αν κρίνω απο όσα έχει πάρει το μάτι μου απο τα αθλητικά μμε και κάποια ποστ εδώ,μάλλον μόνη επιλογή θα είναι ο Ολυμπιακός που θα μοιάζει με τη γη της επαγγελίας αφου πάει να σπρώξει όπως γράφεται 3-4 μυρια για 2 γκαρντ, ενω για όλα τα μεγαθήρια με τα γερά πορτοφόλια διαβαζουμε οτι θα ρίξουν το μπάτζετ και δεν "σηκώνουν" να πληρώσουν τον Νικ,ή δεν χωράει στο ρόστερ τους. :lol:
Προσωπικά,αν δεχτούμε οτι δυσκολα θα υπάρξει ομαδα nba να δώσει στον Καμπάτσο τέτοιο συμβολαιο που να μπορει ο παικτης να δωσει και τα 6 μυρια του buy out,η ΤΣΣΚΑ φαντάζει ως πολύ πιθανός προορισμός για τον παίκτη,όπως και η Ζενιτ αν το χρήμα ρέει άφθονο.
Όσο για το δίκτυο σκάουτινγκ που έχει στηθεί,την όλη διαδικασία δεν την κίνησε ο Πιτίνο αλλα ο Πασκουάλ,εδω και 3 χρόνια. Οπότε θα δούμε στις μεταγραφές αν υπάρξει κάποια κίνηση που να δείχνει οτι προέρχεται απο σωστή έρευνα. Γενικά ,ευκαιρίες θα υπάρξουν στην αγορά,αρκεί να κινηθούμε γρήγορα και στοχευμένα.
Πάντως,για Γουοκαπ που γραφτηκε για 900 χιλιαρικα...τοσα να επαιρνε ανευ κορωνοιου..,τώρα δεν νομίζω να βρει τοσα λεφτα,τη στιγμη που μιλαμε για πτωσεις στα συμβολαια.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Μάιος 14, 2020 9:22 am

Γενικά η όλη φάση θέλει υπομονή,τουλάχιστον μέχρι να βγει ο ιδιοκτήτης να μιλήσει,να δούμε τι στοιχεία θα δώσει για το που θα κυμανθεί το μπατζετ.Θα είναι στα 5?Θα είναι στα 7?Κανεις δεν ξέρει,οπότε υπομονή
.
Συμφωνώ, είναι και τεράστια η διαφορά του 5 από το 7, μιλάμε για δύο παίκτες του μυρίου που κάνουν τεράστια διαφορά αν βγουν.
Για τον Νικ,το οτι ο dpg τον έκανε unfollow και έσβησε τις φωτογραφίες,δεν μου λέει τίποτα.
Ούτε εμένα θα μου έλγε αν μιλούσαμε για έναν νομράλ άνθρωπο, αλλά επειδή ο συγκεκριμένος ζει και πεθαίνει με το ίνσταγκραμ είναι πολύ δηλωτικό.
Όσο για το δίκτυο σκάουτινγκ που έχει στηθεί,την όλη διαδικασία δεν την κίνησε ο Πιτίνο αλλα ο Πασκουάλ,εδω και 3 χρόνια.
Στις δηλώσεις του ο Πιτίνο είπε ότι δε βρήκε τίποτε από δίκτυο σκάουτινγκ και ότι ο ίδιος οργάνωσε ένα δίκτυο σε σαραντατόσες χώρες και Ψ ομάδες. Και μετά έφερε το Ράουτινς, που είχε να παίξει μπάσκετ από την εποχή που τα επεισόδια του Ρετιρέ παίζονταν μόλις είχαν γυριστεί και στο τοπ-10 του τζερόνιμο γκρούβι κονταροχτυπιόντουσαν η Μαντώ, η Αλέξια και ο Δάκης με το Μπίγαλη.
Πάντως,για Γουοκαπ που γραφτηκε για 900 χιλιαρικα...τοσα να επαιρνε ανευ κορωνοιου..,τώρα δεν νομίζω να βρει τοσα λεφτα,τη στιγμη που μιλαμε για πτωσεις στα συμβολαια.
Λογικό συμπέρασμα. Πιθανόν με μπάτζετ 7 μυρίων να φτιάχνεις την ομάδα που κάποτε έφτιαχνες με 9 σε ένα καλό σενάριο.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Μάιος 14, 2020 9:49 am

yorgos έγραψε:
Στις δηλώσεις του ο Πιτίνο είπε ότι δε βρήκε τίποτε από δίκτυο σκάουτινγκ και ότι ο ίδιος οργάνωσε ένα δίκτυο σε σαραντατόσες χώρες και Ψ ομάδες. Και μετά έφερε το Ράουτινς, που είχε να παίξει μπάσκετ από την εποχή που τα επεισόδια του Ρετιρέ παίζονταν μόλις είχαν γυριστεί και στο τοπ-10 του τζερόνιμο γκρούβι κονταροχτυπιόντουσαν η Μαντώ, η Αλέξια και ο Δάκης με το Μπίγαλη.
Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος το δίκτυο σκάουτινγκ,την ιδέα,την έριξε Παππάς(όχι ο παίκτης :D ) σε συνεργασία με τον Πασκουάλ,και το ξεκίνησαν.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Μάιος 14, 2020 11:15 am

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2020 9:49 am
yorgos έγραψε:
Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος το δίκτυο σκάουτινγκ,την ιδέα,την έριξε Παππάς(όχι ο παίκτης :D ) σε συνεργασία με τον Πασκουάλ,και το ξεκίνησαν.
Δίκιο έχετε και οι 2, υποτίθεται από τότε ξεκίνησε αλλά όντως ο Πιτίνο δήλωσε ότι δεν βρήκε τίποτα.
Τώρα τι ισχύει ένας θεός ξέρει

Πέρα από τον Ντένμον που ήταν ένας αξιοπρεπής ρολίστας πάντως δεν έχουμε βρει κάποιο άλλο λαβράκι χωρίς απαραίτητα να φταίει το σκάουτινγκ για αυτό.

Όσο για παίκτες με συμβόλαιο όπως ο Γουόκαπ και να πέσει 200 χιλιάδες το κασέ τους δεν νομίζω ότι μπορούμε να ασχοληθούμε αν ζητάει αρκετά και η ομάδα του για να τον αφήσει.

Σε άλλα νέα η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε λύση συνεργασίας με Ντιλέινι

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Μάιος 14, 2020 11:51 am

Kevin Pangos(700χιλ) , Justin Cobbs(400χιλ) , Alex Antetokounmpo(150χιλ)

Alex Hamilton(400χιλ) , Naz Mitrou Long(400χιλ)

Ioannis Papapetrou(850χιλ) , Malcolm Hill(300χιλ)

Greg Whittington(500χιλ) , Ntinos Mitoglou(500χιλ) , Isaiah Hicks(200χιλ)

Giorgos Papagiannis(500χιλ) , Kostas Antetokounmpo(300χιλ)

13ος και 14ος παίκτης θα μπορούσαν οι Κασελάκης και Παπαδάκης κι έτσι κλείνει το ροστερ. Δεν είναι τίποτα εξωπραγματικό προφανώς , βρίσκεται ακριβώς στο όριο των 5 εκατομμυρίων μπάτζετ και αυτό ήταν. Έχουμε και Βόβορα με το σταφ του για άλλα 200-300χιλ και ελπίζουμε σε ένα μαχητικό πρόσωπο ώστε να αποφύγουμε την διάσυρση.

Θεωρητικά όλα μας τα γκαρντ είναι κομπο , ο Χιλ ανεβαίνει και στο 2 , ο Γουιτιγκτον ανεβαίνει και στο 3 , ενώ οι Μητογλου και Χικς κατεβαίνουν και στο 5. Δεν ξέρω πόσες προσδοκίες θα μπορούσαμε να έχουμε από ένα τέτοιο ροστερ όπως κι από κάθε άλλο ροστερ με 5εκατ μπάτζετ μαξ.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2020 11:52 am

Η Μπαρτσελόνα γράφτηκε κι εδώ ως πιθανός προορισμός για τον Νικ στην περίπτωση που έδιωχνε τουλάχιστον Ντιλέινι (θέλαν να τον κρατήσουν, τον περίμεναν μέχρι προχθές, αλλά ο τύπος δεν εμφανίστηκε στις προπονήσεις γιατί δεν θέλει να ρισκάρει με τον ιό) κι ένα ακόμη μεγάλο συμβόλαιο. Είναι από τις ομάδες που θα ρίξουν σημαντικά το μπάτζετ και μόνο οι Πάνγκος, Ντιλέινι, Σμιτς και Πουστοβόι δεν φτάνουν. Λογικά θα χρειαστεί ένας ακόμη σημαντικός, έστω ο Κούρικ, για να μπορεί να γίνει λόγος για τον Νικ.
yorgos, θυμάσαι άλλον Γιόβιτς: πέρσι σούταρε (ή σούτερνε στο πιο ποδοσφαιρικό....) με 40% στο Μόναχο και φέτος με 53%!!! στα μοσχοβίτικα περίχωρα. Επίσης έχει βγάλει 2 σεζόν υγιής, οπότε είναι καλό το δείγμα. ¨Οταν λέμε "γιάλινος" εμένα μου έρχονται ας πούμε οι Λοτζέσκι, Πρίντεζης κι εσχάτως Β.Χ με συνεχείς τραυματισμούς σε ετήσια βάση.

jasonkidd13 μπορεί να έχεις δίκιο για το κασέ του Γουόκαπ. θα δείξει. Πάντως φέτος ήταν μες τα κορυφαία γκαρντ της διοργάνωσης και συνδυάζει στοιχεία που σπανίζουν στην Ευρώπη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”